-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και το σχέδιο ίδιο με το προηγούμενο, μην ξεχνιόμαστε. Η Samsung δημιουργεί σχολή.
Ελτεε... η Samsung ειχε καθε λογο να αλλάξει το design της, η HTC απο την άλλη θα πρεπει να ηταν τρελη να το αλλάξει.
Δηλ αν το αλλάξει και στο βγάζει μετά σε κάθε νέο μοντέλο της δεν θα γκρινιάξεις;
Γιατί το S3 όταν είχε βγει μια χαρά σχέδιο είχε. -
Έβαλα πριν λίγο το kit kat στο G2.
Στο knock-knock είχα απόκριση 179 ms συνήθως, τώρα έπεσε στα 170.
Στο άνοιγμα εφαρμογής (π.χ. Chrome) η διαφορά είναι σημαντική, 123 έναντι 107.
Στην απόκριση μέσα στον Chrome η διαφορά εκτοξεύεται στο 268 έναντι 168.
Η κάμερα ανοίγει από 164 σε 125ms πλέον και η φωτογραφία γίνεται από 118 σε 97 ms.
Άνοιγμα έκθεσης φωτό και άνοιγμα φωτό είναι μισός και λιγότερο ο χρόνος.Έφτιαξα και ένα μικρό βιντεάκι σαν επίδειξη για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε.
http://techblog.gr/mobile/lg-g2-kitkat-vs-g2-jelly-bean-37679/
Το περίμενα πιο στοκ, αλλά τελικά είναι στοκ LG. Θα δούμε πώς θα πάει, αλλιώς σκέφτομαι να το γυρίσω σε πιουρίλα (χειροκίνητο κιβώτιο, ντιζάτο γκάζι, μηχανικό τιμόνι και χειροκίνητο αβάνς).
Όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα, βάλτε το στο πισί για να γίνει η αναβάθμιση γιατί από κινητό OTA είναι για κλάματα ΑΝ ποτέ γίνει.
-
Τι ειναι το Knock Knock??
-
Τσίμπησα σήμερα ένα nexus 5. Έχω πάθει πλάκα, καθώς τόσο καλό τηλέφωνο δεν είχα πότε μου...
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τι ειναι το Knock Knock??Ανοίγει την οθόνη με διπλό χτυπηματάκι πάνω της.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Τι ειναι το Knock Knock??
Ανοίγει την οθόνη με διπλό χτυπηματάκι πάνω της.
Ευχαριστω!! Και τα ms πως τα μετραμε??
-
1ms=το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την στιγμή που το φανάρι γίνεται πράσινο μέχρι να κορνάρει για πρώτη φορά ο ταρίφας που βρίσκεται πίσω σου.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έβαλα πριν λίγο το kit kat στο G2.Στο knock-knock είχα απόκριση 179 ms συνήθως, τώρα έπεσε στα 170.
Στο άνοιγμα εφαρμογής (π.χ. Chrome) η διαφορά είναι σημαντική, 123 έναντι 107.
Στην απόκριση μέσα στον Chrome η διαφορά εκτοξεύεται στο 268 έναντι 168.
Η κάμερα ανοίγει από 164 σε 125ms πλέον και η φωτογραφία γίνεται από 118 σε 97 ms.
Άνοιγμα έκθεσης φωτό και άνοιγμα φωτό είναι μισός και λιγότερο ο χρόνος.Το περίμενα πιο στοκ, αλλά τελικά είναι στοκ LG. Θα δούμε πώς θα πάει, αλλιώς σκέφτομαι να το γυρίσω σε πιουρίλα
Όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα, βάλτε το στο πισί για να γίνει η αναβάθμιση γιατί από κινητό OTA είναι για κλάματα ΑΝ ποτέ γίνει.
αρκετά προβληματική η αναβαθμιση ή η διαβάθμιση για να μιλάμε σωστά
-
Ο χρήστης Geo έγραψε:
Ευχαριστω!! Και τα ms πως τα μετραμε??
Έχω απλώς εξαιρετικό εσωτερικό ρυθμό (καΡκάδειος) και έχω χαρακτηριστεί Ανθρώπινος Μετρονόμος.
-
Καλά όλες οι φετινές ναυαρχίδες πολύ ύπνος φάση. Μένει να δούμε μόνο το G3A3 μπας και κάνει τη διαφορά αλλιώς όλοι οι μεγάλοι περπατάνε την πεπατημένη εδώ και 2 χρόνια και το μόνο που κάνουν είναι να βάλουν κάνα έξτρα GB ram και κάνα Mpxl στην κάμερα.
-
Επικ Φέιλ το καινούργιο one...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
To note παντως είναι μια τρελα. Το ψαχνω δειλα δειλα.Ακομα δεν έχω ασχοληθεί με το πενακι..
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά όλες οι φετινές ναυαρχίδες πολύ ύπνος φάση. Μένει να δούμε μόνο το G3A3 μπας και κάνει τη διαφορά αλλιώς όλοι οι μεγάλοι περπατάνε την πεπατημένη εδώ και 2 χρόνια και το μόνο που κάνουν είναι να βάλουν κάνα έξτρα GB ram και κάνα Mpxl στην κάμερα.σαν τι θες εσυ πασα μου? Να φτιάχνει και μαλλι της γριας?
If u ask me, 2 προβλήματα εντοπιζω στα smartphones.. τουλαχιστον τις ναυαρχιδες. 1) μπαταρια.... στασιμότητα στο πεδίο αυτο 2) φωτογραφική.... μπορουν σιγουρα καλυτερα.
Απο εκει και πέρα, δεν περιμένω ουτε θαύματα ουτε τιποτα συνταρακτικο...
-
τραγικο το 'S-lag'
τραγελαφικα πραγματα, τι να λεμε τωρα τα παντα ολα ξερωγω, ακουγεται πρωτα το ριγκτον και υστερα εμφανιζεται ποιος σε καλαει, ο ντιαλερ εμφανιζεται λιγο πιο γρηγορα απ το 3GS των 4+ χρονων και αλλα τετοια χαρωπα! -
Τελικά στο πρόβλημα που έχει το forum με την εμφάνιση του φ στο Tapatalk, παίζει ρόλο και η συσκευή;
Δοκιμάζω να διαβάσω με το Nexus 5 που πήρα και το δείχνει κανονικά. Πάω πίσω στο παλιό μου Lenovo A760, αναβαθμίζω την εφαρμογή σε 4.4.12 για να είναι ακριβώς η ίδια μπας και παίζει ρόλο, κοιτάζω το ίδιο θέμα και όπως πάντα εξαφανίζει το συγκεκριμένο γράμμα. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
τραγικο το 'S-lag'
τραγελαφικα πραγματα, τι να λεμε τωρα τα παντα ολα ξερωγω, ακουγεται πρωτα το ριγκτον και υστερα εμφανιζεται ποιος σε καλαει, ο ντιαλερ εμφανιζεται λιγο πιο γρηγορα απ το 3GS των 4+ χρονων και αλλα τετοια χαρωπα!Έπρεπε να πάρεις ή Apple ή Nexus. Αλλά ήθελες microSD port...
Πάντως, εγώ το έχω απορρίψει το Note, οπότε δεν στενοχωριέμαι...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
τραγικο το 'S-lag'
τραγελαφικα πραγματα, τι να λεμε τωρα τα παντα ολα ξερωγω, ακουγεται πρωτα το ριγκτον και υστερα εμφανιζεται ποιος σε καλαει, ο ντιαλερ εμφανιζεται λιγο πιο γρηγορα απ το 3GS των 4+ χρονων και αλλα τετοια χαρωπα!Έπρεπε να πάρεις ή Apple ή Nexus. Αλλά ήθελες microSD port...
θα δειξει σε 2 χρονια, οταν θα το κανω ΦΠΕ.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τραγικο το 'S-lag'
θα δειξει σε 2 χρονια, οταν θα το κανω ΦΠΕ.
Το μέγεθος το παλεύεις; Μετά από 3GS (αρκετά ηρωικό που το κράτησες μέχρι σήμερα... ), αυτό θα σου φαίνεται σαν tablet!
-
DP
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
σαν τι θες εσυ πασα μου? Να φτιάχνει και μαλλι της γριας?
If u ask me, 2 προβλήματα εντοπιζω στα smartphones.. τουλαχιστον τις ναυαρχιδες. 1) μπαταρια.... στασιμότητα στο πεδίο αυτο 2) φωτογραφική.... μπορουν σιγουρα καλυτερα.
Απο εκει και πέρα, δεν περιμένω ουτε θαύματα ουτε τιποτα συνταρακτικο...
Απλά ρε συ μάστορη βλέπω ότι με τα καινούρια κινητά κάνω ακριβώς ότι έκανα και με το θρυλικό Galaxy S2. Οι μόνες διαφορές ότι τα κάνω σε καλύτερη οθόνη (ΟΚ, σημαντικό) και όχι πάντα πιο γρήγορα (ξενέρωμα). Σκέδιο στάσιμο, android στάσιμο, μπαταρία όπως λες στάσιμη και γενικώς ακόμα ψάχνω ένα καλό κίνητρο να σκας 700αρια κάθε χρόνο, άσχετα με την οικονομική κατάσταση του καθενός. Πως διάολο πουλάνε περισσότερα κάθε χρόνο?
Περι συσκευών Android...