-
Οχι ΠΟΤΕ τα branded κινητά δεν είναι καλά.
-
Μήπως το orange αναφέρεται στο χρώμα του bezel; Αν είναι προς το χρυσό, ίσως είναι αυτό. Το Note 3 βγαίνει σε δύο χρώματα όσον αφορά το bezel, ασημί και χρυσοπορτοκαλοκάτι.
Αν η ROM ήταν της Orange, θα υπήρχε κάπου και κάποιο πρόγραμμα, σήμα, κλπ.
Geo F1, όταν σου τα έλεγα για τα Knox και τα τοιαύτα, μου έλεγες πως δεν σε νοιάζουν αυτά!
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μήπως το orange αναφέρεται στο χρώμα του bezel; Αν είναι προς το χρυσό, ίσως είναι αυτό. Το Note 3 βγαίνει σε δύο χρώματα όσον αφορά το bezel, ασημί και χρυσοπορτοκαλοκάτι.Αν η ROM ήταν της Orange, θα υπήρχε κάπου και κάποιο πρόγραμμα, σήμα, κλπ.
Geo F1, όταν σου τα έλεγα για τα Knox και τα τοιαύτα, μου έλεγες πως δεν σε νοιάζουν αυτά!
Εχει σημα orange μολις το αναβω..επισης εχει μια εφαρμογη cloud orange..
Με μαλλωσες
-
δε νομιζω να καψει την eFuse, αμα παει να φλασαρει official Rom, απανου
απορια: το White - Orange, ηταν πιο φθηνο απ τα υπολοιπα?
-
Οχι tm ιδια τιμουλα ειχαν ολα.
-
χμ..
ξεκινα ψαξιμο στο youtube, για odin και φλασαρισματα..
απο νωρις στα βασανα!
και πες μας και τι λεει το Knox Warranty Void -
Ρώτα και στο Myphone.gr ....
-
H orange δεν εχει βγάλει ακόμα την 4.4. Σιγα σιγα οι υπόλοιπες εταιρείες την βγάζουν λογικά σύντομα θα βγει και της orange. Παντα τελευταια βγάζει updates στα branded κινητά της.
Sent from my iPad
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ακόμα δεν σου έχει έρθει η 4.4? Εδώ ανοικοινώνουν για S3 την kit kat.
ειναι της Orange, οπότε τα updates του πιθανα να καθυστερουν επειδή περιμένουν εγκριση απο τον πάροχο.
Κοινως GeoF1, πας για Odin και flash official Rom
Corsair το οτι ειναι της Orange ειναι καλο για εσενα?
Αυτο το odin και flash official rom ειναι κατι που δεν κατεχω....
Αυτο το knox δεν επηρεαζει στο να μην πειραζεται????
Ποπο μυλος μεσα στο κεφαλι μου!!!
Για μένα δεν ειναι ουτε καλό, ουτε κακό... εσύ το αγόρασες, δικό σου το Note, δικό σου και το πορτοκάλι. Το Note 3 δεν ηταν ποτε Corsair approved. Ολα εδώ πληρώνονται
Αν σε χαλάει να βλεπεις Orange και λοιπες πιπες... εχεις 2 επιλογες: 1) το επιστρεφεις πισω οσο ειναι καιρος 2) welcome to the dark side of roots, roms, cwm, κλπ....
Δεν είμαι σίγουρος αν το φλασαρισμα με αλλη οφισιαλ ΡΟΜ θα κανει τριγκερ το γελοιο knox. Σταματησα να ασχολουμε με την ηλιθιοτητα αυτη απο την δευτερη μέρα (το ξεπαρθενιασα μια και καλη)
-
Την πήρα και εγώ την ΚΚ, καμία -σοβαρή- βελτίωση εκ πρώτης όψεως, ψιλά πράγματα εδώ και εκεί. Μερικές ρυθμίσεις παραπάνω, κάποιες βελτιώσεις στα σημεία σε μερικές λειτουργίες, τίποτα συνταρακτικό. Περιμένω να δω διάρκεια μπαταρίας, αν και στις πρώτες φορτίσεις το έχω σκίσει -για άσχετους με την ΚΚ λόγους- και δεν έχω «κανονική» χρήση για να κρίνω/συγκρίνω…
-
Εχω την εντύπωση ότι από άποψη μπαταρίας είναι χειρότερη
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Εχω την εντύπωση ότι από άποψη μπαταρίας είναι χειρότερηΕγώ έχω την ανάποδη εντύπωση. Μεγάλες αλλαγές δεν αναμενόταν ουτως ή αλλιώς
Sent from my iPad
-
+1
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εχω την εντύπωση ότι από άποψη μπαταρίας είναι χειρότερη
Εγώ έχω την ανάποδη εντύπωση. Μεγάλες αλλαγές δεν αναμενόταν ουτως ή αλλιώς
Sent from my iPad
Kit Kat promotion.
Aν και κανα δυό που την πήραν σε corsair approved smartphone aka S4 και την είδα λίγο είναι πιο ανάλαφρη και γρήγορη μάλλον επειδή είναι σε βαρυφορτωμένο Samsung. Σε nexus με πιουρ ανδροιδ δεν μπορείς να δεις και τρελές διαφορές.
-
Geo πήρες το μαγαζί να κανεις αλλαγή το Note 3?
Sent from my iPad
-
Οχι ακομα mirage
Εθεσα το θεμα και στο myphone οπως ειπε και ο Ελτεο και περιμενω..Αυτο ειχα δει στο site τους που τωρα δεν ειναι διαθεσιμο
http://www.birdphone.gr/product-404.asp ... 72&lang=gr
-
προφανως, πηρες το ενα και μοναδικο που ειχαν!
-
Πάντως δεν είναι τοσο τραγικά τα πράγματα απλά θα πρέπει να περιμένεις πιο πολύ απο τους άλλους για τα updates + το αισχρό bloatware της orange το οποίο σου είναι και άχρηστο αφού δεν είσαι συνδρομήτής
Σήμερα άρχισε να τρέχει το update για Bouygues συσκευές SFR το έχει ήδη δώσει, της Orange είναι λογικά κοντά. Και επειδή οι Γάλλοι είναι μεγάλοι σαμσουνγκάκιδες πάρε και ένα site για να παρακολουθείς τις εξελίξεις
http://www.planetegalaxy.com/category/maj/ -
Σε ευχαριστω. Θα το δω απο το σπιτι γιατι δεν μου ανοιγει απο την δουλεια...
Δεν με ενοχλει τοσο το τι κινητο πηρα μιας και ειμαι ερασιτεχνης ,corsair wanabe χρηστης,αλλα με ενοχλει η κοροιδια.
Εκτος αν και αυτοι ειδαν στο κουτι white orange και ψαρωσαν και εκεινοι..
Περι συσκευών Android...