-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, καθώς έχω ακούσει καλές γνώμες από γνωστούς που έχουν ψωνίσει από κει.Και γω εκει θα ειμαι σημερα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
'Μπαταρία που κρατά ολόκληρη μέρα' λεει για το Moto G,αυτο δηλαδη ειναι επιτευγμα;Ανάλογα τι κινητό έχεις τώρα!
-
Σκεφτομαι να δωσω ενα πακετο με
Galaxy nexus-Neo V-Nokia e52.
Tι τιμη θα επιαναν στην αγορα και τα τρια μαζι;
-
ανταλλαγές δέχεσαι ?
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Σκεφτομαι να δωσω ενα πακετο μεGalaxy nexus-Neo V-Nokia e52.
Tι τιμη θα επιαναν στην αγορα και τα τρια μαζι;
Νομίζω στα 200€ θα άρχιζε το πάρτυ (από την μεριά σου...). Εγώ θα βολευόμουν και με λιγότερα...
Το μόνο που έχει πραγματική αξία σήμερα, είναι το Nexus (κι αυτό το συζητάμε... ).
Το Ε52 απευθύνεται σε ρομαντικούς της ΝΟΚΙΑ (όλο και κάπου θα βρεθεί κάποιος... ), ενώ το Neo V, σε άσχετους (που δεν ξέρουν πως πρόκειται για ένα από τα χειρότερα Sony -υπάρχει πάντα και το Sole βέβαια, καθόλου τυχαίο που είναι το κινητό που ΜΟΝΟΣ του επέλεξε ο koutsan ).Καλή τύχη!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
'Μπαταρία που κρατά ολόκληρη μέρα' λεει για το Moto G,αυτο δηλαδη ειναι επιτευγμα;
Ανάλογα τι κινητό έχεις τώρα!
Εγω ειδικα με Nokia E6... περιπου μια φορα την εβδομαδα φορτιζω
-
@ red monster
Θα μ εριχνες με κανα κουτι ροξακια. Τωρα....
@ ΗF
τοσο λιγο ε; Απλα μια πρωτη σκεψη εκανα γιατι το Gnex αρχισα να το βαριεμαι και τα αλλα 2 πιανουν χωρο στο συρταρι.
Κριμα παντως, γιατι το Ε52 αποτελει προκληση για να δοκιμασεις την ικανοτητα στο φλασαρισμα (δεν μπορει να το τουβλιασει κανενας παγκοσμιως) και το neo v αποκτα συλλεκτικη αξια μια και ειναι koutsan approved.Δεν ξερω, θα στο σκεφτω και μπορει να ριξω αγγελια στο φορουμ.
-
Φοβερό μηχάνημα. Πολύ λογικό να συγκρίνετε με το Moto G με ανοιχτά 3g κλπ κλπ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
'Μπαταρία που κρατά ολόκληρη μέρα' λεει για το Moto G,αυτο δηλαδη ειναι επιτευγμα;
Ανάλογα τι κινητό έχεις τώρα!
Εγω ειδικα με Nokia E6... περιπου μια φορα την εβδομαδα φορτιζω
άσε που για να φορτίζεις μια φορά την εβδομάδα, ούτε σε χώρους με ισχύ ένταση σήματος βρίσκεσαι τακτά,ούτε ιδιαίτερα το χρησιμοποιείς...
-
μην μας δουλεύετε εμάς τους neo v users...
καλό κινητάκι ήταν πριν 2,5 χρόνια για τα λεφτά του, το πήραμε τότε ως αντικαταστάτη των παλιών τηλεφώνων, μάθαμε τα smartphones και το λειτουργικό android και πλέον θέλουμε όπως και εσείς τα καλύτερα. Το θέμα είναι ότι στα 200€ που έκανε αυτό τότε (60 το πήρα εγώ με επιδότηση) δεν παίρνεις κάτι συνταρακτικά καλό και σήμερα! Τα καλά κινητά με πολυπύρηνους επεξεργαστές, 1g μνήμη ραμ+, χαμηλό sar και καλές οθόνες κάνουν τουλάχιστον 300! Οπότε για να παίξεις με καλή σύγχρονη 4άρα έκδοση θα πρέπει να τα 'σκάσεις'... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
μην μας δουλεύετε εμάς τους neo v users...
καλό κινητάκι ήταν πριν 2,5 χρόνια για τα λεφτά του, το πήραμε τότε ως αντικαταστάτη των παλιών τηλεφώνων, μάθαμε τα smartphones και το λειτουργικό android και πλέον θέλουμε όπως και εσείς τα καλύτερα. Το θέμα είναι ότι στα 200€ που έκανε αυτό τότε (60 το πήρα εγώ με επιδότηση) δεν παίρνεις κάτι συνταρακτικά καλό και σήμερα! Τα καλά κινητά με πολυπύρηνους επεξεργαστές, 1g μνήμη ραμ+, χαμηλό sar και καλές οθόνες κάνουν τουλάχιστον 300! Οπότε για να παίξεις με καλή σύγχρονη 4άρα έκδοση θα πρέπει να τα 'σκάσεις'...Αστειεύεσαι τώρα; Στα 200€ λίγο παραπάνω μπήκε το Moto G, που το έχω δουλέψει και μαμεί και δέρνει.
Σήμερα με 200€ παίρνεις κινητάρες, σε σχέση με τότε.
Για να μην μιλήσω για τα πόσα αξιοπρεπέστατα Android από Κίνα βρίσκεις με 100€ περίπου (πχ τα Lenovo που πολλοί από εδώ μέσα έχουν...). -
Ποσοι χρηστες χρειαζονται πολυπυρηνο επεξεργαστη στο κινητο τους;
Δεν μιλαω για γκατζετακηδες που απεγνωσμενα θα ψαξουν να βρουν πως να απασχολουν πληρως το κινητο τους ασχετως των αναγκων τους,μιλαω για everyday users -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν μιλαω για γκατζετακηδες που απεγνωσμενα θα ψαξουν να βρουν πως να απασχολουν πληρως το κινητο τους ασχετως των αναγκων τους,μιλαω για everyday usersΈχεις δίκιο ρε συ τι να λέμε. Κανένας μόνο κάτι γκατζετάκηδες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν μιλαω για γκατζετακηδες που απεγνωσμενα θα ψαξουν να βρουν πως να απασχολουν πληρως το κινητο τους ασχετως των αναγκων τους,μιλαω για everyday usersΈχεις δίκιο ρε συ τι να λέμε. Κανένας μόνο κάτι γκατζετάκηδες
http://www.computerworld.com/s/article/ ... ore_chips_
Dual-core is much less critical to a phone, and most new smartphone users can't tell what it does
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Dual-core is much less critical to a phone, and most new smartphone users can't tell what it does
Eίπαμε έχεις δίκιο, είσαι και φτάνει τόσο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Άρθρο από 1/12.
-
Ακόμα και τότε βλακείες έγραφε... Windows 7.5 για smartphones γελάει ο κόζμοζ που λέει και ο ξμάρρ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ακόμα και τότε βλακείες έγραφε... Windows 7.5 για smartphones γελάει ο κόζμοζ που λέει και ο ξμάρρΟὐ λήψει τὸ ὄνομα Τοῦ ἐπὶ ματαίω
Ντροπής πράγματα!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Κριμα παντως, γιατι το Ε52 αποτελει προκληση για να δοκιμασεις την ικανοτητα στο φλασαρισμα (δεν μπορει να το τουβλιασει κανενας παγκοσμιως)
Περι συσκευών Android...