-
+1, το λέω εδώ και καιρό.
-
Ήθελα να πάρω μια φθηνή ταμπλέτα. Για πάρα πολύ απλή χρήση(κυρίως για να διαβάζω κάτι βιβλιαράκια σε epub μορφή καμιά φορά να με πάρει ο ύπνος, άντε και κανένα tapatalk). Πήγα το σάββατο στο πλαίσιο να δω αυτήν τη δικιά του που διαφημίζει με 59€. Οκ, μέτρια μου φάνηκε αλλά για τα λεφτά που ζητάει, και με το δεδομένο ότι θα έχεις 1 χρόνο εγγύηση από αυτούς σε αντίθεση με κανέναν κινέζο(καμιά 10ριά € φθηνότερη έβγαινε από Κίνα) μάλλον καλή είναι. Όμως δίπλα είχε μια λίγο καλύτερη (μεγαλύτερη ανάλυση, διπλάσια μνήμη και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία) με ένα 20άρικο παραπάνω. Και είπα να την πάρω, μιας και είχανε εμφανή διαφορά οπτικά λόγω της ανάλυσης. Μάλλον βλακεία έκανα τελικά, καθώς με λίγα παραπάνω ίσως έβρισκα καλύτερη, αλλά όπως και να έχει την αγόρασα.
Γενικά δεν βρήκα κάποιο σοβαρό κουσούρι, πέρα από το βύσμα του φορτιστή που κούμπωνε με δυσκολία. Αλλά δυστυχώς είχε μερικά χαλασμένα Pixels σε μια γωνία. Την πήγα εχθές πίσω, και σήμερα πήγα να πάρω την καινούρια που θα μου αντικαθιστούσαν. Όλα καλά, αλλά με το που μπήκα στο αμάξι να φύγω, κάτι με έτρωγε γιατί κυριως είχε διπλό αυτοκόλλητο ασφαλείας. Ανοίγω το κουτί, και βρήκα ένα κανονικά μεταχειρισμένο προϊόν. Τα σακουλάκια από τον φορτιστή/καλώδιο έλειπαν,είχε αρκετή σκόνη μέσα το κουτί, ενώ έλειπε η προστατευτική ζελατίνα από την οθόνη. Ξαναπάω πίσω, και ευτυχώς αμέσως δέχτηκαν να την πάρουν πίσω χωρίς κουβέντα, δίνοντάς μου αυτή τη φορά μία από εκεί που τις έχουν για πώληση(την πρώτη μου την δώσανε στο σέρβις....)
Τέλος πάντων, και 1 χρόνο να κρατήσει καλά θα είναι. Είναι διπύρηνη με 1GB RAM, 8GB χώρο , 7' με ανάλυση 1024χ600 και android 4.1.1 . Στο antutu πετυχαίνει 7000 περίπου, ενώ έβαλα να παίξει 1080p video και δεν τραβάει κάποιο ζόρι. Το καλό είναι πως rootάρεται πανεύκολα μέσω ενός προγράμματος, και το ίδιο εύκολα πέρασα google apps, και έχω λειτουργικό πλέον playstore. Επίσης με το καλώδιο usb otg που είχε συνδέθηκε κανονικά στο internet μέσω USB 3G modem της vodafone που είχα. Οπότε έχουμε για μια ανάγκη κάποια φορητότητα(αν και η μπαταρία δεν πρέπει να είναι και για πολλά πολλά....).
-
νταξη ρε πολλες υπαρχουν αλλα cyanogen, slim και Paranoid ειναι η 3 μεγαλες πυρήνες τον περισσότερων ρομς (μαζι με στοκ)!
Προσωπικά αν κ παλια φαν της cyanogen με το Ν4 περασα σε paranoid αλλα πρόσφατα δοκιμάζοντας slimkat μπορω να πω οτι κάλυψε πλήρης! Πάνω απο μηνα εχω να φλασαρω κατι πλέων! (κ με αρεσουν τα φλασαρισματα αλλαγες δε το κρύβω)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν και κανονικά εδώ ήθελε απάντηση της έταιρης γεροντάρας, του Δια, να σου πει τι θες και τα πειράζεις αφού δουλεύουν (κι αφού δεν ξέρεις).
Πάρτε Android λέγανε. Είναι καλά και γρήγορα λέγανε. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν τα ακριβά (π.χ. S4) λέγανε.
-
Αγαπητε corsair
Οταν παρω το Νοτε 3 θα σου βαλω οδοιπορικα και ξενοδοχειο για να το πιασεις εσυ μονο στα χερια σου και να μου το σεταρεις!!i trust you.!
-
Πάει ετούτος ελάλησε.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αγαπητε corsair
Οταν παρω το Νοτε 3 θα σου βαλω οδοιπορικα και ξενοδοχειο για να το πιασεις εσυ μονο στα χερια σου και να μου το σεταρεις!!i trust you.!
Mετά θα ποστάρεις στο viewtopic.php?f=13&t=13278
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάει ετούτος ελάλησε.μεταξυ μας, και γω ετσι πιστευω
-
Θα γευθείς την χαρά του να μπρικάρεις ΡΟΖ Note όμως Κορσερούλη!!! Μήπως να έπαιρνες και τον ροζούλη μαζί σαν ειδικό στο χρώμα;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
corsair ποιος ο λογος της επιμονής σε cyanogen, γιατι δεν δοκιμάζεις π.χ καμια slim ας πουμε?
lol... ειναι κάτι σαν την κοκα κολα... αυτην ξερεις, αυτη εμπιστεύεσαι
Η αληθεια ειναι πως υπάρχουν υπερβολικα πολλες ρομ για να μπορώ να της κανω track στα γεράματα... Να κοιτάξω για ρομ, αλλα τι να κοιταξω? πρεπει να κάτσω να διαβάσω σχόλια και ρέστα... δεν είμαι για τέτοια Βρε λες να πάρω κανα iphone?απο τη στιγμη που εισαι ασχετος, πας σε Omega Rom.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο τη στιγμη που εισαι ασχετος, πας σε Omega Rom.
αθλια... με τιποτα ομως!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
απο τη στιγμη που εισαι ασχετος, πας σε Omega Rom.
αθλια... με τιποτα ομως!
απο τις πιο σταθερες και αξιοπιστες ρομ.
κατσε με την cyanoshit τοτε -
για το Ν5 που ρωτησε καποιος.
βγαζει την μερα η μπαταρια, εκτος αν παιζεις καμια ωρα βαρια παιχνιδια . Σε st/by καιει πολυ λιγο αν δεν εχεις βαλει σαβουρες μεσα. Screen on time περιπου 3-4ωρες με τα παντα ολα ανοιχτα και αρκετη ομιλια. Yπαρχουν μερες που η ομιλια (παντα με b/t) τρωει περισσοτερη μπαταρια απο την οθονη!
πολυ γρηγορο, αναβαθμισεις, καλη ποιοτητα, λογικο μεγεθος, πολυ ισχυρο development. Το εχω με 32γιγα αρα δεν εχω προβλημα χωρου.
αν σε ενδιαφερει πολυ η μπαταρια, πας στο G2 που εχει καλυτερη καμερα και λιγο μεγαλυτερη οθονη.
αν το μεγαλο μεγεθος δεν σε προβληματιζει, και μπορεις να ζησεις με το knox, πας σε Νοτε3
με λιγα λογια, περιμενουμε το G3 (εκτος αν το μ@λακισουν τελειως)
απλα πραγματα.
-
Στοκ το S4 πετάει.
Έχω καταλήξει ότι τα φλασαρίσματα είναι μορφή μαζοχισμού. -
τα φλασαρισματα ειναι μια χαρα αν ξερεις τι βαζεις. Κανουν το καλο, καλυτερο και κερδιζεις επιπλεον δυνατοτητες που οι 'μαμα' εκδοσεις δεν εχουν. Ταυτοχρονα αφαιρεις σαβουρα που βαζουν οι κατασκευαστες μεσα.
-
Σαβούρα, η οποία δεν σε πειράζει σε τίποτα, απλά ψυχολογικό είναι.
Επαναλαμβάνω σε ένα κινητό που δουλεύει άψογα, τι να αλλάξεις και γιατί; -
χωρις παρεξηγηση, αλλα αν δεν ειναι κατανοητο τι γραφω, τι να εξηγησω περαιτερω;
-
απο σκρουτζομαγαζο το πηρες?
το κακο με ολα αυτα τα πραγματα του διαβολου, ειναι οτι ξερεις τι εβαλες, αφου το βαλεις -
απο το εξωτερικο, δεν υπηρχε τοτε Ελλαδα.
αμα ασχοληθεις λιγο και προσεχεις ειναι απιθανο να βαλεις κατι που δεν θα λειτουργει σωστα. -
ουτε τωρα υπαρχει, προφανως το φερνουν με παραγγελια!
προσωπικα, δεν θελω να ασχοληθω καθολου...
υπαρχει τοση πληροφορια και τοση σαβουρα μεσα στην πληροφορια, που
Περι συσκευών Android...