-
οχι για τα optimus
μου εχει trial στο store του προγραμματος τις αλλες χωρες -τους χαρτες τους δηλαδη- , αλλα την ελλαδα τη κατεβαζει αυτοματα και δε μου πεταει καμια απολυτως ειδοποιηση για ενεργοποιηση (οπως ειπα διαβαζει το ΙΜΕΙ του κινητου μου )
απλα το αναφερω γιατι μαλλον κι αλλοι δε θα το χουν παρει χαμπαρι, με τους τρομερα ενημερωμενους πωλητες..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οχι για τα optimusμου εχει trial στο store του προγραμματος τις αλλες χωρες -τους χαρτες τους δηλαδη- , αλλα την ελλαδα τη κατεβαζει αυτοματα και δε μου πεταει καμια απολυτως ειδοποιηση για ενεργοποιηση (οπως ειπα διαβαζει το ΙΜΕΙ του κινητου μου )
Eγω εχω το optimus gt540.. Λες να δοκιμασω? Ισχυει και για το δικο μου?
-
ξερω γω.. δε νομιζω εφοσον δεν υπηρχε καποια σχετικη προσφορα
αυτη η προσφορα παντως υπαρχει και στο Γερμανο (για αλλα καταστηματα δεν ξερω, δε βλεπω κατι παντως), οποτε το πιο πιθανο ειναι να μην ισχυει καν για ολα τα optimus one
παντως ειναι καλο αυτο, με βγαζει απο κοπους..
ΥΓ η ελλαδα ειναι 180 MB περιπου.. να ξερεις σε περιπωση που θες να πειραματιστεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξερω γω.. δε νομιζω εφοσον δεν υπηρχε καποια σχετικη προσφορααυτη η προσφορα παντως υπαρχει και στο Γερμανο (για αλλα καταστηματα δεν ξερω, δε βλεπω κατι παντως), οποτε το πιο πιθανο ειναι να μην ισχυει καν για ολα τα optimus one
παντως ειναι καλο αυτο, με βγαζει απο κοπους..
ΥΓ η ελλαδα ειναι 180 MB περιπου.. να ξερεις σε περιπωση που θες να πειραματιστεις
180 ε? Mπα δεν παιζει να πειραματιστω
Ευχαριστω για την διευκρινηση
-
Τελικά η κινεζιά πάσχει στο θέμα μπαταρία. Δεν ξέρω αν θα στρώσει αλλά 1 μέρα με το ζόρι με βγάζει. Πως στο διάτανο με ξεγέλασε στην αρχή...
Θα κοιτάξω να βρω καμιά 1500αρα αλλιώς παίρνει τον λούπο. Εχω βρει και αγοραστή στην ίδια τιμή που το πήρα.
Με βολεύει η 3.5αρα οθόνη αλλιώς θα κοίταζα με την μία το LG Οpt One το οποίο έχει 3.2' ...τόσες έχω και στο 5230.
Sent from my San Francisco aka Blade using the hard work of chinese people
-
Τι κινεζιά; Ταμπλέτα;
-
Orange San Francisco (ΖΤΕ Βlade)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικά η κινεζιά πάσχει στο θέμα μπαταρία. Δεν ξέρω αν θα στρώσει αλλά 1 μέρα με το ζόρι με βγάζει. Πως στο διάτανο με ξεγέλασε στην αρχή...Θα κοιτάξω να βρω καμιά 1500αρα αλλιώς παίρνει τον λούπο. Εχω βρει και αγοραστή στην ίδια τιμή που το πήρα.
Με βολεύει η 3.5αρα οθόνη αλλιώς θα κοίταζα με την μία το LG Οpt One το οποίο έχει 3.2' ...τόσες έχω και στο 5230.
Με κλειστό 3g/wifi/bt;
-
Ανοικτά όλα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ανοικτά όλα.Sent from my San Francisco aka Blade using the hard work of chinese people
ανοιχτά όλα και τι χρήση??
έχει τεράστεια διαφορά...
με κλειστά όλα το μηλόφωνο ας πούμε βγάζει 2,5-3 μέρες...
με ανοιχτά 1,5
και με σκάλισμα όλη την ώρα μισή μέρα -
ΒΤ ανοικτό συνέχεια μιας κ το δουλεύω στο αμάξι με το ηχοσύστημα αλλά κ με ακουστικό.
Wifi αρκετές ώρες για να ψάχνει spots. Αυτό μπορώ να το περιορίσω.
3G 24/7/365 γιατί σερφάρω όταν είμαι εκτός σπιτιού.
Νταξ δεν περίμενα και τρελά πράγματα ...
το gsmarena το δίνει 192h αναμονή όταν για το Optimus 1 του δίνουν με 3g 550h. Θεωρητικά όλα αυτά αλλά κάτι λέει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΒΤ ανοικτό συνέχεια μιας κ το δουλεύω στο αμάξι με το ηχοσύστημα αλλά κ με ακουστικό.Wifi αρκετές ώρες για να ψάχνει spots. Αυτό μπορώ να το περιορίσω.
το gsmarena το δίνει 192h αναμονή όταν για το Optimus 1 του δίνουν με 3g 550h. Θεωρητικά όλα αυτά αλλά κάτι λέει...
Κλεινε το 3g οταν δε το θες καιει πολυ ρευμα
Το optimus παντως μη φανταστεις οτι κανει θαυματα αμα του πινεις το αιμα
Μεχρι στιγμης εχει στη καλυτερη βγαλει λιγο πανω απο μερα
Πιστευω ομως οτι αν το αφηνα ησυχο θα μπορουσε να περασει τις 2Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΒΤ ανοικτό συνέχεια μιας κ το δουλεύω στο αμάξι με το ηχοσύστημα αλλά κ με ακουστικό.Wifi αρκετές ώρες για να ψάχνει spots. Αυτό μπορώ να το περιορίσω.
κλεισε το 3G, καιει παρα πολυ!
με τι πακετο σερφαρεις τοσο πολυ που το χρειαζεσαι; -
1 GB/μήνα περίπου.
Βαριέμαι να το ανοιγοκλείνω ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1 GB/μήνα περίπου.Βαριέμαι να το ανοιγοκλείνω ...
ναι βρε, με τι πακετο λεμε σερφαρεις;
-
Κινέζικα μου μιλάς κ δεν καταλαβαίνω ακόμα...;;
μάλλον λόγω κινέζικου οφωνου ...
σπάστα κ ξαναρίχτα γιατί είμαι αγουροξυπνημένος
-
τι συνδεση εχεις στο κινητο σου για να ξοδευεις αυτο το 1GB;
πχ, free to GO, συμβολαιο wind; κτλ κτλ -
Aαααα f2g
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βαριέμαι να το ανοιγοκλείνω ...
Bαλε το power control στην οθονη.. Λογικα πρεπει να το εχεις στα widgets.. Θα το ανοιγοκλεινεις με ενα αγγιγμα
-
Κλείσε το wifi ρε Σάββα γιατί να ψάχνει hot spots αφού σερφάρεις με 3G
Περι συσκευών Android...