-
Καλησπέρα και από μένα..
Θέλω τη γνώμη σας στο πρόβλημά μου..
Το πλυντήριο ρούχων μας είναι ένα siemens 20 ετών ..
Πριν 7 χρόνια περίπου άλλαξε moter και πριν λίγο καιρό και αμορτισέρ.. Πριν καμιά βδομάδα έβγαλε βλάβη -χάλασαν τα ρουλεμάν του κάδου- .
Ο μάστορας που το είδε, είπε πως για να το φτιάξει θέλει 35 ευρώ για υλικά (ρουλεμάν - τσιμούχες) και 35 για τον κόπο του (περίπου ένα δίωρο). Επίσης ότι το πλυντήριο έχει ακόμη χρόνια ζωής και αξίζει η επισκευή. Η τιμή που μου είπε, σύμφωνα με όσα διάβασα παραπάνω είναι παραπάνω από καλή..Το θέμα είναι.. Επισκευάζεις ένα τόσο παλιό πλυντήριο με 70 ευρώ, ή το πετάς και παίρνεις καινούριο με 300-400?
(Έχω μια ακατάσχετη επιθυμία να το ανοίξω μονάχος και να πειραματιστώ - υπάρχουν άπειρα vidεάκια σχετικά στο youtube..)
-
το ανοιγεις μονος... αν δεν καταφερεις να το φτιαξεις τοτε το πετας και παιρνεις ενα καινουριο ΑΡΙΣΤΟΝ
-
Ο χρήστης fandom έγραψε:
Το θέμα είναι.. Επισκευάζεις ένα τόσο παλιό πλυντήριο με 70 ευρώ, ή το πετάς και παίρνεις καινούριο με 300-400?
Αφού είναι 20 ετών και έχει ήδη επισκευαστεί 2 φορές, μάλλον 'έφαγε τα ψωμιά του'.
Θεώρησε τα 70 € ως προκαταβολή και πάρε ένα καινούριο. -
Αυτή και αν ήταν γρήγορη απάντηση..
Πάντως είναι απίστευτο πόσα πράματα μπορείς να βρεις στο youtube..
Youtube VideoΜόνο μερικά εργαλεία να μην μου έλειπαν
Πάντως όπως και νά 'χει η κατάληξη του, υπάρχει και ένας θείος γνωστός μαστροχαλαστής, που θα το εκτιμήσει σαν 'δώρο' (είτε για φτιάξιμο, είτε για να εκμεταλλευτεί διαφορετικά το moterάκι του )
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
το ανοιγεις μονος... αν δεν καταφερεις να το φτιαξεις τοτε το πετας και παιρνεις ενα καινουριο ΑΡΙΣΤΟΝAriston είπαμε εε?
-
Ψάχνω για ηλεκτρική σκούπα. Καμιά πρόταση?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ψάχνω για ηλεκτρική σκούπα. Καμιά πρόταση?Κάποια σχετικά φτηνή αλλά όχι φτηνιάρα, μικρή αν έχεις θέμα χώρου, ισχυρή, με αξεσουάρ, από καλά υλικά (πχ μεταλλικό και τηλεσκοπικό σωλήνα), με μεγάλες ρόδες, καλή εγγύηση, μεγάλη σακούλα και φτηνή που αλλάζει εύκολα και βρίσκεις εύκολα (το ίδιο και για τυχόν φίλτρο), ένδειξη γεμίσματος σακούλας. Ο σωλήνας να κουμπώνει πάνω στην μονάδα για αποθήκευση, να έχει μακρύ καλώδιο που να μαζεύεται εύκολα μόνο του πλήρως κλπ. Να έχει και δυνατότητα πλυσίματος αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο...
Σημασία έχει για τι δουλειά τη θές (ναι για να σκουπίζεις, χαίρω πολύ(!) αλλά πόσο συχνά, σε τι χώρο, που θα την κρύβεις, πόσο ψηλός είσαι κλπ) και μέχρι πόσα θέλεις να δώσεις. Άλλη θα πάρεις για ένα μικρό εξοχικό που πας το καλοκαίρι και άλλο για το μεγάλο σου σπίτι. -
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ψάχνω για ηλεκτρική σκούπα. Καμιά πρόταση?
Κάποια σχετικά φτηνή αλλά όχι φτηνιάρα, μικρή αν έχεις θέμα χώρου, ισχυρή, με αξεσουάρ, από καλά υλικά (πχ μεταλλικό και τηλεσκοπικό σωλήνα), με μεγάλες ρόδες, καλή εγγύηση, μεγάλη σακούλα και φτηνή που αλλάζει εύκολα και βρίσκεις εύκολα (το ίδιο και για τυχόν φίλτρο), ένδειξη γεμίσματος σακούλας. Ο σωλήνας να κουμπώνει πάνω στην μονάδα για αποθήκευση, να έχει μακρύ καλώδιο που να μαζεύεται εύκολα μόνο του πλήρως κλπ. Να έχει και δυνατότητα πλυσίματος αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο...
Σημασία έχει για τι δουλειά τη θές (ναι για να σκουπίζεις, χαίρω πολύ(!) αλλά πόσο συχνά, σε τι χώρο, που θα την κρύβεις, πόσο ψηλός είσαι κλπ) και μέχρι πόσα θέλεις να δώσεις. Άλλη θα πάρεις για ένα μικρό εξοχικό που πας το καλοκαίρι και άλλο για το μεγάλο σου σπίτι.Φαντάσου και να ζητούσε κάτι ποιό περίπλοκο ο άνθρωπος...
-
Ο χρήστης fandom έγραψε:
(είτε για φτιάξιμο, είτε για να εκμεταλλευτεί διαφορετικά το moterάκι του ) -
Ρε παιδιά, είχα δει κάπου μια συσκευή που βάζεις φυστίκια και στα κάνει φυστικοβούτυρο... δεν μπορώ να την ξαναβρώ...
Έχουμε καμία τέτοια πρόταση; Γιατί το να πηγαίνω στο supermarket και να δεινω 4.85 για 350γρ φυστικοβούτυρου... ειναι κλεψιά. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε παιδιά, είχα δει κάπου μια συσκευή που βάζεις φυστίκια και στα κάνει φυστικοβούτυρο... δεν μπορώ να την ξαναβρώ...
Έχουμε καμία τέτοια πρόταση; Γιατί το να πηγαίνω στο supermarket και να δεινω 4.85 για 350γρ φυστικοβούτυρου... ειναι κλεψιά.
Το θέμα είναι που θα χωρέσει στην κουζίνα σου...Κοίτα εδώ κάτι μικρότερο: http://www.gadgetlife.gr/displayITM2.asp?ITMID=5519
-
Αυτό δεν θυμόμουν που είχα δει! (απο το gadgetlife) σε ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έχουμε καμία τέτοια πρόταση; Γιατί το να πηγαίνω στο supermarket και να δεινω 4.85 για 350γρ φυστικοβούτυρου... ειναι κλεψιά.Πως το τρως αυτο το πραγμα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχουμε καμία τέτοια πρόταση; Γιατί το να πηγαίνω στο supermarket και να δεινω 4.85 για 350γρ φυστικοβούτυρου... ειναι κλεψιά.Πως το τρως αυτο το πραγμα;
Με το κουτάλι! μιαμ μιαμ
-
Το φυστικοβουτυρο γιατι μου φερνει σε γευση τα φουντουνια??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το φυστικοβουτυρο γιατι μου φερνει σε γευση τα φουντουνια??Γιατί τα φουντούνια περιέχουν φυστίκι; λέω εγω τώρα...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Γιατί τα φουντούνια περιέχουν φυστίκι; λέω εγω τώρα...
Πωωωω θα με αναγκασεις να παω να αγορασω κανα σακουλακι τωρα
κανω και διαιτα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γιατί τα φουντούνια περιέχουν φυστίκι; λέω εγω τώρα...
Πωωωω θα με αναγκασεις να παω να αγορασω κανα σακουλακι τωρα
κανω και διαιτα
Μιας και εχω ενα διπλα μου, θα σου πω ακριβως τι έχει.
Αραβοσιτάλευρο 51.5%. φυστικόπαστα 42%, φυτικό λάδι, αλάτι και φουντουκόπαστα 0.9%. -
Εεεεε σταματα και δεν εχω φαει ακομα
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....