-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Απλά πράματα είναι και τα κομπρεσέρια αυτοκινήτου αλλά την Denso δεν πιάνει ούτε ο θεός.
Με ποια εννοια? Δε χαλανε? αποδιδουν καλυτερα? Ή απλα φαινονται πιο ποιοτικα?
Δεν μιλάμε μόνο για συναρμολόγηση αλλά και για περιπτώσεις φασόν.
Δες ένα Ιταλικό ψυγείο πως είναι κι αν ξαναπάρεις έλα να τα ξαναπούμε,θερμοστάτες,πλαστικά όλα για τα πανυγήρια.Ιndesit 3 χρονων, λειτουργει οπως πρεπει
Pitsos 20 χρονων, λειτουργει οπως πρεπει.
Τι να δω?
Και απο χαρτι κολλημενο με σαλιο να ειναι, δε με ενδιαφερει απο τη στιγμη που το νερο και η μπυρα ειναι παγωμενα. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η χώρα κατασκευής, ελάχιστα λέει. Ένα ψυγείο συνήθως δεν θέλει και πυρηνικό επιστήμονα να συναρμολογηθεί...
Θα έλεγα πως γενικώς αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα σε πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Με έχουν εντυπωσιάσει τα Μiele της μητέρας μου: αθόρυβα και γενικώς άψογα!
Τα ίδια και για τον φούρνο-κεραμικά μάτια της Neff... Ωραία, αλλά το ίδιο πράγμα το βρίσκεις και με τα μισά λεφτά χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς...
Πχ η κορυφαία Carrier (ο ιδρυτής της ήταν και ο πατέρας του κλιματισμού αν θυμάμαι καλά...), έχει διάφορες ποιότητες... Τα φτηνά της είναι κινέζικα! Τα πιο ακριβά και τα επαγγελματικά της, είναι κορυφαία! Οπότε, αν πας με βάση το...σήμα, παίζει να πληρώσεις ακριβά κάτι που δεν έχει τα ίδια ποιοτικά στανταρντς...
+1000 σε ολα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Απλά πράματα είναι και τα κομπρεσέρια αυτοκινήτου αλλά την Denso δεν πιάνει ούτε ο θεός.
Με ποια εννοια? Δε χαλανε? αποδιδουν καλυτερα? Ή απλα φαινονται πιο ποιοτικα?
Και τα τρία συν ότι δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχουν ανταγωνιστές του στην αγορά πλην μιας αμερικάνικης την οποία δε θυμάμαι τώρα.
Δεν μιλάμε μόνο για συναρμολόγηση αλλά και για περιπτώσεις φασόν.
Δες ένα Ιταλικό ψυγείο πως είναι κι αν ξαναπάρεις έλα να τα ξαναπούμε,θερμοστάτες,πλαστικά όλα για τα πανυγήρια.Ιndesit 3 χρονων, λειτουργει οπως πρεπει
Pitsos 20 χρονων, λειτουργει οπως πρεπει.
Τι να δω?
Και απο χαρτι κολλημενο με σαλιο να ειναι, δε με ενδιαφερει απο τη στιγμη που το νερο και η μπυρα ειναι παγωμενα.Ολα παίζουν ρόλο,τα πλαστικά στα ράφια,να μην πέφτουυν τα μπουκάλια στις πόρτες όταν τις ανοίγεις,να μην ξυπνάει η γειτονιά το βράδυ απ το θόρυβο κλπ.
Στα τρία χρόνια δε λένε τπτ ακόμα,ειδικά τα ιταλικά πλυντήρια στη δεκαετία είναι ήδη για πέταμα. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Στα τρία χρόνια δε λένε τπτ ακόμα,ειδικά τα φθηνα πλυντήρια στη δεκαετία είναι ήδη για πέταμα.
Ετσι καλυτερα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα ψυγεία τα παίζουν στις υψηλές θερμοκρασίες και αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει χώρος πίσω τους και πάνω τους για να φεύγει ο θερμός αέρας. Αν δεν 'αναπνέουν' (βλέπε κάτι εντοιχιζόμενα που ατύχησαν να έχουν ιδιοκτήτες νοικοκυρές με 'άποψη' επί της αισθητικής της κουζίνας... ), τότε ζορίζονται και δεν μπορούν να ψύξουν... Αυτό που περιγράφεις όμως, δεν έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας του ψυγείου, αλλα με την κακή τοποθέτηση και χρήση του....Με την ίδια έννοια, το τζάκι μου π.χ, δεν αποδίδει σωστά το χειμώνα, γιατί μπροστά του βάζω μια πυκνή σίτα, ενω επίσης δεν αερίζεται και σωστά, γιατί η εισαγωγή του αέρα, έχει γεμίσει σκουπίδια...Πχ η κορυφαία Carrier (ο ιδρυτής της ήταν και ο πατέρας του κλιματισμού αν θυμάμαι καλά...), έχει διάφορες ποιότητες... Τα φτηνά της είναι κινέζικα! Τα πιο ακριβά και τα επαγγελματικά της, είναι κορυφαία! Οπότε, αν πας με βάση το...σήμα, παίζει να πληρώσεις ακριβά κάτι που δεν έχει τα ίδια ποιοτικά στανταρντς... Οντως, κάπως ετσι είναι σχεδόν σε όλα τα προιόντα.
-
Στα τρία χρόνια δε λένε τπτ ακόμα,ειδικά τα φθηνα πλυντήρια στη δεκαετία είναι ήδη για πέταμα.
Ετσι καλυτερα.
Τι φθηνά τι ακριβά τα ίδια σκατά είναι
-
delete
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Προφανως εχεις δει μονο φτηνα...
-
Τι έχω δει μόνο εγώ ξέρω,άσε......
40 χρόνια ψυγείο kelvinator μαμει και δέρνει,σου λέει κάτι?
40 xρόνια πλυντήριο AEG Lavamat,μια αντίσταση όλη η βλάβη πριν μια πενταετία -
Ασχετο G60, αλλα ας κρατούσαν τα Castrol μου 40 χρόνια, να δούμε τί δουλειά θα έκανες...!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ασχετο G60, αλλα ας κρατούσαν τα Castrol μου 40 χρόνια, να δούμε τί δουλειά θα έκανες...!Εγώ κοιτάω το δικό μου συμφέρον
-
Πολύ.... 'Ελληνική' απάντηση....
-
Πολύ.... 'Ελληνική' απάντηση....YA
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
40 xρόνια πλυντήριο AEG Lavamat,μια αντίσταση όλη η βλάβη πριν μια πενταετίαΤα smeg τα εχεις δει?
Επισης, πιστευεις οτι ενα συγχρονο kelvinator ή AEG θα κρατησει 40 χρονια? -
Πολύ.... 'Ελληνική' απάντηση....Οτι κοροιδευεις, στο κεφαλι σου ερχεται...
-
40 xρόνια πλυντήριο AEG Lavamat,μια αντίσταση όλη η βλάβη πριν μια πενταετίαΤα smeg τα εχεις δει?
Αγγλικά?
Επισης, πιστευεις οτι ενα συγχρονο kelvinator ή AEG θα κρατησει 40 χρονια?
Οχι φυσικά αλλά πιστέυω όλοι θέλουμε το καλύτερο δυνατό
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τα smeg τα εχεις δει?
Αγγλικά?
Ιταλικα.
-
Τα smeg τα εχεις δει?
Αγγλικά?
Ιταλικα.
-
-
εγω ειμαι της γνωμης να αγοράζω πάντα φθηνές λευκές σσυσκευές εκτός ίσως από το ψυγείο το οποίο συνήθως ζει περισσότερο από τις άλλες. πχ όταν χρειάστηλα πλυντήριο πριν από κανένα εξάμηνο μετά από σχετική έρευνα κατέληξα σε ένα πιτσος με 280 ευρώ.... καλά είναι για πλυντήριο.....
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....