-
Παρέλειψα να πω ότι δεν θέλω να φύγω πολύ πάνω από 600 ευρά.
-
gaggenau rs 295 ΕΔΔΙΕ. Απλό λιτό προλεταριακό.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παρέλειψα να πω ότι δεν θέλω να φύγω πολύ πάνω από 600 ευρά.No katsikaki for you then...
Oπως και να το κανεις αυτα που εβαλα ειναι ~250€ εκτος budget. Γνωμη μου ειναι να το υπερβεις, αλλα ειναι ευκολο το κουμάντο σε ξενες τσέπες.
Δεν ειναι μονο οτι παιρνεις και μπολικη εξτρα χωρητικοτητα, το νερακι και τα παγακια τα θεωρω σημαντικο προσον, αμα δε το ζησεις δε το καταλαβαινεις, ειναι σαν τα dispensers που εχουν σε self service για αναψυκτικα, τρελλη ευκολια. Απο την αλλη το 'mini bar' πχ το θεωρω ΣΟΥΠΕΡ μαλακια/αχρηστο.εγινε μικρο edit
-
Να στο θέσω διαφορετικά.
Αν πάρω το ψυγείο που λες μετά το βράδυ αντί για τηλεόραση θα ανοίγω το ψυγείο και θα βλέπω τους κατεψυγμένους κιμάδες.εδιτ
ήτοι νάτο και το 250άρι...
-
Να στο θέσω διαφορετικά.
Αν πάρω το ψυγείο που λες μετά το βράδυ αντί για τηλεόραση θα ανοίγω το ψυγείο και θα βλέπω τους κατεψυγμένους κιμάδες.εδιτ
ήτοι νάτο και το 250άρι...
Counterpoint:
Τηλεοραση γενικα μπορεις να παρεις 2-3 μηνες μετα, την ιδια, και ισως σε χαμηλοτερη τιμη, ενω στο μεταξυ ειδησεις και οτι αλλο παρακολουθεις, μπορεις να βλεπεις στο PC ή σε οτι συσκευη χρησιμοποιείς και τωρα. Ψυγειο δε θα ξαναπαρεις για καμμια δεκαετια (κι αυτο αν εισαι σουπερ ατυχος και χαλασει συντομα). Εχει λοιπον νοημα να τα χωσεις στο καλυτερο ψυγειο.Τωρα, αν μου πεις 'προσωρινα μενω στο αυτοκινητο για οικονομια και εχω γραφτει σε κολυμβητηριο για να κανω μπανιο, και χωρις ψυγειο δεν γινεται' πασο. Αν ομως αυτο δε συμβαινει, και αναγκαστεις να απορριψεις την προσφορα δωρεαν μοσχαναθρεμμενου εριφιου γιατι δεν εχεις χωρο στο ψυγειο (και η τηλεοραση δεν ψυχει τα πραγματα).... τοτε θα με θυμηθεις και θα ψελλιζεις το ονομα μου μουσκευοντας το μαξιλαρι με τα δακρυα σου
-
Έχετε γαμηθεί με τ' αρνιά ρε γαμώτο.
Θα χαλάσω ένα δωμάτιο να το κάνω παχνί.
Πιο φτηνά θα μου ρθει. -
Μικρή θα πάρεις. Πρέπει να είναι μεγαλύτερη απο αρνί.
-
Έχετε γαμηθεί με τ' αρνιά ρε γαμώτο.Θα χαλάσω ένα δωμάτιο να το κάνω παχνί.
Πιο φτηνά θα μου ρθει.παιζουμε και με αγριογουρουνα, ή οτι αλλο θελεις. Παταξον μεν, ακουσον δε.
Εχω τη ρακετα στα χερια, πετα παγακια να τα στελνω ολα πισω
250€-300€ ειναι, και μπορεις να τα κανεις δοσεις να τελειωνουμε.
Οταν θα θες να βαλεις παγακι στην πλατη στο γκομενακι, να αναρριγάει και να λιγωνει κατω απο τα εμπειρα χερια σου και θα μπορεις να το κανεις επι τοπου, και οχι 'ανοιξε ψυγειο, ανοιξε καταψυξη, βγαλε τη θηκη για παγακια, κλεισε την καταψυξη, κλεισε το ψυγειο, κοπανα τη θηκη, βαλτα σε μπωλακι, γεμισε νερο τη θηκη, ανοιξε ψυγειο' κλπ κλπ και αλλα τυπου Δημητρη Ψαθα, παλι θα λες το ονομα μου τη νυχτα.
Τα δε γκομενακια θα ακουνε 'κουζινα eddie' με ντολαπα που βγαζει νερο δροσερο οπως στο χωριο τους, και θα μουσκευουν βρακακια επιτοπου με τη σκεψη να γινουν κιουρίες και αρχοντισσες μια μερα εκει μεσα. Αμ πώς. 32άρα τηλεοραση εχουν και στο σπιτι τους.
-
+άπειρο για ψυγείο με παροχή νερού και παγακίων, τρομερή ευκολία.
-
Eddie σκεψου, την τελευταια φορα που κατηγορηθηκε ο drdino οτι 'με καλυπτει', γελασε ολο το φορουμ.
Φαντασου ποσο σημαντικο το θεωρει, για να φτασει να γραψει +1 ο ανθρωπος σε ποστ δικο μου -
Αφού εχεις δίκιο ψέματα να πει. Είναι πολύ καλη φαση.
Sent from Corsair's brick
-
-
Για σένα θα το πάρεις. Ice cubes before hoes λέμε
Sent from Corsair's brick
-
Για γκομενάκια δεν ξέρω.
Πιο πολύ σε κάτι τέτοιο την κόβω την ιστορίαΔιακρινω ηττοπαθεια.
Οταν σου πει ο κολλητος, 'εχεις κανα παγακι', τι θα του πεις 'δες το IPS panel τι χρωματα βγαζει'?Μεχρι και ο Mirage συμφωνει μαζι μου, διακινδυνευει σε μια ζαριά οτι αξιοπρεπεια εχει
BONUS για να μη ξεχνιομαστε
-
Για γκομενοπαγίδα έλεγα να επενδύσω σε στεγνωτήριο.
Τώρα με μπερδέψατε...
Για το whirpool πάντως καμιά γνώμη;
Σαν μάρκα εννοώ. -
Για γκομενοπαγίδα έλεγα να επενδύσω σε στεγνωτήριο.Τώρα με μπερδέψατε...
Για το whirpool πάντως καμιά γνώμη;
Σαν μάρκα εννοώ.Καλα ειναι ολα, αμα δε χαλασουν, ετσι και αλλιως ξερεις οτι οι εταιριες κατασκευης ειναι λιγες, οι περισσοτερες ειναι brands.
Eτοιμο και το δημοψηφισμα στην κεντρικη σελιδα!!!!!
Στεγνωτηριο ειναι μικρο το κοστος, το βλεπεις αργοτερα.
-
Αυτά τα ψυγεία που βγάζουν κρύο νερό πρέπει να τα συνδέσεις με παροχή νερού. Σωστά;
-
Παλιά υπήρχαν και μερικά στα οποία αδειαζες νερό σε δοχείο, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Αυτό που έχω είναι με σύνδεση στο δίκτυο.
-
Χο. Παροχή δεν έχω εκεί οπότε σαλούδος.
Η Whirpool είναι κατασκευαστής ή brand;
-
Για τα καινούργια whirlpool δεν ξερω.
Για ενα super-duper-top-of-the-line-cutting-edge-technology που είχε παρει ο πατερας για το εξοχικο αρχες του 90, κατάφερα με μια κινηση να το χαλασω.
Είχα φτασει καταιδρωμενος καθοτι το ΖΧ δεν ειχε ac, ανοιξα το ψυγειο και το νερο ηταν κρυο αλλά οχι παγωμενο. Εβαλα λοιπον το διακοπτη που ρυθμιζει ψυξη απο το 4/10 στο 10/10, ενω το ψυγείο ηταν σχεδον αδειο.
Αποτελεσμα: Την αλλη ημερα το πρωι δεν υπήρχε σχεδον καθολου ψυξη στη συντήρηση, ενω η καταψυξη είχε γίνει ενα τεραστιο παγακι.
Η εξηγηση: Το high-tech whirlpool ειχε αισθητηρες θερμοκρασιας συντηρησης, καταψυξης και εξωτερικου χωρου. Οταν λοιπον ενας καφρος το εβαζε στο τερμα ενω δε χρειαζοταν, το fuzzy logic κυκλωμα το ερμηνευε ως βλαβη αισθητηρα, και εμπαινε σε safe mode. Ξεχνουσε τη συντηρηση, και γκαζωνε την καταψυξη.
Απο τοτε μου απαγορευτηκε ρητα να ρυθμιζω οποιαδηποτε ηλεκτρικη συσκευη περαν της τηλεορασης (ο τεχνικος ηρθε μετά απο 2 εβδομαδες κ απλα το εβγαλε απο τη μπριζα για 5 λεπτα),
, ενώ για το σπιτι μου προσπερασα οτι hightech υπήρχε καταληγοντας σε ενα ταπεινο Samsung.
Στάλθηκε από το σαβουροκινητό μου με χρήση Tapatalk
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....