-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επιτέλους ένα slap on the wrist και σε εμάς...αλλά καλά να πάθουμε. $100Κ μας κόστισε η μλκί@ του Smedley......άντε να δω ποιός θα είναι ο πρώτος που θα υποστηρίξει ότι θα πρέπει να βάλουν τον Μάσσα να τα πληρώσει...
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
αλλα ο Φιλιπακος ηθελε να δωσει το δικο του σοου...
...και το έδωσε, μιας και δε βρέθηκε τυχαία εκεί, κι έκανε και μπόλικα fastest laps ως 'απάντηση'.
τυχαία βρέθηκε μετά το πούστικο κλείσιμο του Φέττελ στον Αλόνσο....
...πούστης ο Βέτελ; Κι εγώ που νόμιζα ότι στο γκριντ μόνο ο Ρόζμπεργκ τη σηκώνει την αεροτομή...
(...κλείσιμο; Τον είδες να κλείνεται πουθενά ο Αλόνσο; Τον είδες να χάνει κάποια φόρα; Είδες τον Βέτελ να τον ΚΛΕΙΝΕΙ; Ποιός είναι αυτός στο άβατάρ σου; ...........Oh wait.......:ρ)
Αλλον αγώνα είδες. Μην κοιτάς τα αβαταρ. Αν είχα τον Λούη τι θα μου έλεγες;
-
Λιγότερη υποκρισία....δεν θα έβλαπτε.
Εφόσον σε αυτό το πρωτάθλημα εγγράφονται ομάδες (teams) και όχι οδηγοί...πώς περιμένουν (και επιμένουν) αυτοί οι φωστήρες που φτιάχνουν τους κανονισμούς,να μην υπάρχουν team orders;Γιατί είναι καλύτερο όταν οι εντολές δίνονται υπό την μορφή γελοιοτήτων τύπου save fuel ή όταν εκτελούνται (χωρίς να το παίρνει κανείς χαμπάρι).....υπό την μορφή προβλημάτων,που εφευρίσκονται από το πουθενά στο μονοθέσιο του δυστροπούντος οδηγού;
Το όλο πρόβλημα σήμερα το προκάλεσε η μαλακιά της Ferrari να σπεύσει να δεσμεύσει το Massa με συμβόλαιο.Αν τον είχε στο περίμενε μέχρι τον Σεπτέμβρη...θα βλέπαμε κατά πόσον σήμερα θα του περνούσε καν από το μυαλό να παίξει το βαρύ πεπόνι.
-
Επιτέλους ένα slap on the wrist και σε εμάς...αλλά καλά να πάθουμε. $100Κ μας κόστισε η μλκί@ του Smedley...
...άντε να δω ποιός θα είναι ο πρώτος που θα υποστηρίξει ότι θα πρέπει να βάλουν τον Μάσσα να τα πληρώσει...
Είσαι σίγουρος ότι θα πληρώσει ο Μάσσα????
γιατί για πολλούς χτυπά η καμπάνα (Ντομενικάλι, Σμίντλευ κτλπ)
**ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΘΠΑΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΝΕΛΟ? **
-
μόλις μου ρθε και sms στο κινητό.
f1's text service rulez! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...και το έδωσε, μιας και δε βρέθηκε τυχαία εκεί, κι έκανε και μπόλικα fastest laps ως 'απάντηση'.
...πούστης ο Βέτελ; Κι εγώ που νόμιζα ότι στο γκριντ μόνο ο Ρόζμπεργκ τη σηκώνει την αεροτομή...
(...κλείσιμο; Τον είδες να κλείνεται πουθενά ο Αλόνσο; Τον είδες να χάνει κάποια φόρα; Είδες τον Βέτελ να τον ΚΛΕΙΝΕΙ; Ποιός είναι αυτός στο άβατάρ σου; ...........Oh wait.......:ρ)
Αν είδα άλλον αγώνα εγώ, πρέπει ν' ανησυχείς, διότι εγώ είδα το Γερμανικό GP της F1 για το 2010 (απ' την εκκίνηση, κι αρκετά πιο πριν ακόμα).
Αν είχες τον Λούη, υποθέτω ότι δε θα έγραφες για τον Αλόνσο, φορώντας οπαδοπίδες (κι αν έγραφες παθιασμένα για τον Λούη, πάλι κακό θα ήταν).
Και τεσπά πρώτα σχολίασα αυτά που έγραψες, και στο τέλος πρόσεξα το άβατάρ σου (το οποίο δε είναι μια χαρά άβαταρ και δεν είναι κακό να το έχεις). -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Επιτέλους ένα slap on the wrist και σε εμάς...αλλά καλά να πάθουμε. $100Κ μας κόστισε η μλκί@ του Smedley...
...άντε να δω ποιός θα είναι ο πρώτος που θα υποστηρίξει ότι θα πρέπει να βάλουν τον Μάσσα να τα πληρώσει...
γιατί για πολλούς χτυπά η καμπάνα (Ντομενικάλι, Σμίντλευ κτλπ)
**ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΘΠΑΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΝΕΛΟ? **
ΣΜΕΝΤΛΕΪ
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Το όλο πρόβλημα σήμερα το προκάλεσε η μαλακιά της Ferrari να σπεύσει να δεσμεύσει το Massa με συμβόλαιο.Αν τον είχε στο περίμενε μέχρι τον Σεπτέμβρη...θα βλέπαμε κατά πόσον σήμερα θα του περνούσε καν από το μυαλό να παίξει το βαρύ πεπόνι.Αυτο ξαναπες το. To A και το Ω ειναι. 1000% προσωπικη αποφαση του Φιλιπακου ηταν το σημερινο σοου, δε βαριεσαι. Και για οσους αναρωτιουνται γιατι αυτες οι καταστασεις δεν γινονται στην αναποδη; Οταν ειναι μπροστα ο Αλονσο ο Μασσα δεν τον φτανει. 4 φορες βρεθηκε συμπτωματικα μπροστα ο Μασσα, 4 φορες του αναβε τα φωτα απο πισω ο Ναντο
-
ckastam, σε πήρε ο πόνος για την Φερράρι ε ;
Κοίτα την Βιλνεβ Φ1 και άσε μας να χαρείς...
washcloud, είδες που τον πήγε τον Αλόνσο στην αρχή; Πιο εύκολη εκκίνηση δεν μπορούσε να τύχει στον Μάσσα. Αν δεν το βλέπεις τότε μάλλον εσύ φοράς αντιΑλονσικα γυαλιά. Σαν τον ckastam ...
-
------>
Το όλο πρόβλημα σήμερα το προκάλεσε η μαλακιά της Ferrari να σπεύσει να δεσμεύσει το Massa με συμβόλαιο.Αν τον είχε στο περίμενε μέχρι τον Σεπτέμβρη...θα βλέπαμε κατά πόσον σήμερα θα του περνούσε καν από το μυαλό να παίξει το βαρύ πεπόνι.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ναι...προφανώς και προσβάλουν τη νοημοσύνη μας...
Σιγά μην προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας... Μόνο τη νοημοσύνη ενός ηλίθιου προσβάλλουν, αυτού που έβγαλε τον κανονισμό ότι απαγορεύονται οι team orders σε ένα team sport.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ckastam, σε πήρε ο πόνος για την Φερράρι ε ;Κοίτα την Βιλνεβ Φ1 και άσε μας να χαρείς...
washcloud, είδες που τον πήγε τον Αλόνσο στην αρχή; Πιο εύκολη εκκίνηση δεν μπορούσε να τύχει στον Μάσσα. Αν δεν το βλέπεις τότε μάλλον εσύ φοράς αντιΑλονσικα γυαλιά. Σαν τον ckastam ...
εγώ φίλε ασχολούμαι για την ώρα με τον αγώνα στην Ινδιανάπολη....
http://www.nascar.com/2010/news/headlin ... index.html
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σιγά μην προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας... Μόνο τη νοημοσύνη ενός ηλίθιου προσβάλλουν, αυτού που έβγαλε τον κανονισμό ότι απαγορεύονται οι team orders σε ένα team sport.
Εκπληκτικό
-
+1
-
Αν είδα άλλον αγώνα εγώ, πρέπει ν' ανησυχείς, διότι εγώ είδα το Γερμανικό GP της F1 για το 2010 (απ' την εκκίνηση, κι αρκετά πιο πριν ακόμα).
Αν είχες τον Λούη, υποθέτω ότι δε θα έγραφες για τον Αλόνσο, φορώντας οπαδοπίδες (κι αν έγραφες παθιασμένα για τον Λούη, πάλι κακό θα ήταν).
Και τεσπά πρώτα σχολίασα αυτά που έγραψες, και στο τέλος πρόσεξα το άβατάρ σου (το οποίο δε είναι μια χαρά άβαταρ και δεν είναι κακό να το έχεις).μάγκικη εκκίνηση του Μάσσα ...όντως.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
washcloud, είδες που τον πήγε τον Αλόνσο στην αρχή; Πιο εύκολη εκκίνηση δεν μπορούσε να τύχει στον Μάσσα. Αν δεν το βλέπεις τότε μάλλον εσύ φοράς αντιΑλονσικα γυαλιά. Σαν τον ckastam ......δεν έχω κανένα πρόβλημα με ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ όταν κάνει ό,τι κάνει ΣΩ-ΣΤΑ.
Διότι απλά δεν είμαι οπαδός, κυρίως ομάδων.
Μ' άλλα λόγια, όταν κάνει κάτι καλό ο Αλόνσο, δεν ξυνίζομαι καθόλου. Κι ας μην τον πάω, όχι γενικά, αλλά όποτε κάνει καραγκιοζιλίκια. Κάτι που δεν συνηθίζει, πχ ο Μπάτον - τον οποίον τον πάω (ειδικά γι' αυτόν τον λόγο) (γενικά) πολύ περισσότερο.Όσο για το τί έγινε στην εκκίνηση, θα στο ανεβάσω σε κλιπάκι όταν κατεβάσω τον αγώνα, αφού φορούσες τα αλονσικά σου γυαλιά...:ρ
-
Συμφωνώ με πολλά πράγματα από αυτά που έγραψες αλλά γιατί στο τέλος μου το χάλασες?
γιατί στην αμερική δε γίνεται τόση κουβέντα με τους team-mates????
Νομίζεις θα γινόταν τόσο χαμός ή θα έτσουζε κανέναν και θα γράφαμε τόσες κουβέντες αν νικούσε ο Μάσσα ή ο Αλόνσο ΑΝΤΡΙΚΙΑ ??????????Ειπα εγω κατι αλλο? Που εχεις αντιρηση?
'ότι τσούζει όταν νικάει η Φερράρι'
και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα σου φίλε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων
άλλωστε το 2008 ήμουνα φανατικός υποστηρικτής του Μάσσα ως διεκδικητής του πρωταθήλματος.
Δεν έχει σημασια οπου νίκησε η Φερράρι με 1-2 σημασία έχει ο τρόπο που νίκησε
άμα νικούσε στα ίσια είτε ο Μάσσα είτε ο Αλόνσο ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΜΥΤΗ
ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ
για 'αυτό έχω απομακρυνθεί από την Φέρραρι
λόγω των 'μεθόδων' που χρησιμοποιούν για να νικήσουν
όχι οτι στην Μακλάρεν είναι καλύτεροι απλά στην Φερράρι το φαινόμενο είναι διαχρονικό.
έχεις δικιο που λεσ είτε να απαγορευσουν τελίως τις προσπεράσεις μεταξύ των μειτσ είτε να τις α΄φησουν ελύθερες όως στην αμερική
εκεί ακόμα και το crew για τα pit stop είναι ξεχωριστά και ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλο
ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ Φ1 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Νο2Οχι γενικο ηταν το σχολιο. Δεν ειχε κατι προσωπικο εννοειται φιλε.
Απλα εχει δημιουργηθει εμπαθεια προς τη Ferrari απο την περιοδο 2000-2004 και βγαινει
πικρια σε καθε νικη. Και δεν το παιρνω τοσο κατακαρδα, δεν την εχτισα κι εγω τη Ferrari, αναφορα κανω.. -
Όσο για το τί έγινε στην εκκίνηση, θα το ανεβάσω σε κλιπάκι όταν κατεβάσω τον αγώνα, αφού φορούσες τα Αλονσικά σου γυαλιά...:ρΔηλαδή τι το διαφορετικό θα δείξει το κλιπάκι, εκτός του ότι το μόνο μέλημα του Vettel ήταν να μην τον περάσει αποκλειστικά και μόνο ο Alonso; Τι διαφορετικό θα δείξει από το ότι κλείστηκε όσο πιο δεξιά μπορούσε προκειμένου να προλάβει να 'μπλοκάρει' τον εμπρός αριστερό τροχό του Alonso δίπλα στο δικό του sidepod, ανάμεσα στους δεξιούς του τροχούς πριν την πρώτη στροφή; Βέβαια οριακά δεν το πρόλαβε, έστω κι αν έφτασε σχεδόν μέχρι τον τοίχο, όπου εκεί πολύ σωστά σταμάτησε το στρίμωγμα γιατί θα είχαμε 'πολύνεκρο' άμα έχωνε τη Ferrari στον τοίχο.
-
Όσο για το τί έγινε στην εκκίνηση, θα το ανεβάσω σε κλιπάκι όταν κατεβάσω τον αγώνα, αφού φορούσες τα Αλονσικά σου γυαλιά...:ρ
Δηλαδή τι το διαφορετικό θα δείξει το κλιπάκι, εκτός του ότι το μόνο μέλημα του Vettel ήταν να μην τον περάσει αποκλειστικά και μόνο ο Alonso; Τι διαφορετικό θα δείξει από το ότι κλείστηκε όσο πιο δεξιά μπορούσε προκειμένου να προλάβει να 'μπλοκάρει' τον εμπρός αριστερό τροχό του Alonso δίπλα στο δικό του sidepod, ανάμεσα στους δεξιούς του τροχούς πριν την πρώτη στροφή; Βέβαια οριακά δεν το πρόλαβε, έστω κι αν έφτασε σχεδόν μέχρι τον τοίχο, όπου εκεί πολύ σωστά σταμάτησε το στρίμωγμα γιατί θα είχαμε 'πολύνεκρο' άμα έχωνε τη Ferrari στον τοίχο.
Ακριβώς...ήταν ξεκάθαρη η κίνηση.
Άλλωστε το είπε και ο Φέτελ στο F1 Forum του BBC.
Ε...εκεί βρήκε χώρο και πάτησε γκάζι ο Μάσσα γιατί ο Φέτελ δεν έκανε καλή αποσύμπλεξη.
-
Kapoios egrapse polles selides pio prin kai perase ababa.
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Το άθλημα συμπεριλαμβανει και τα κότσια να κάνεις προσπέραση εκτος από το να είσαι πιό γρήγορος!
Αλλιώς θα έτρεχαν μόνοι τους και θα μέτραγαν τους χρόνους.Ara ti paei na pei etyxe na einai mprosta o massa 4 fores (kai h tyxh / sygkyries mesa sto paixnidi einai opws polloi lete otan legane gastone ton alonso) kai o alonso toy epaize fwta epeidh htan pio grhgoros.... Eisai grhgoros? Bres ton tropo na ton peraseis....
2010 Grand Prix Santander von Deutschland