-
Εγω τα λεγα απο παλια,ο Αλονσο οπου και να παει θελει αντιμετωπιση πρωταθλητη και ολοι να υποκλινονται στο προσωπο του.Πηγε στην Μακλαρεν δημιουργησε μπαχαλο,τα ιδια και στη Φερραρι τωρα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εγω τα λεγα απο παλια,ο Αλονσο οπου και να παει θελει αντιμετωπιση πρωταθλητη και ολοι να υποκλινονται στο προσωπο του.Πηγε στην Μακλαρεν δημιουργησε μπαχαλο,τα ιδια και στη Φερραρι τωρα.Τί ακριβώς θέλεις να πείς?
Μήπως εννοείς, ότι οι οδηγοί για τις ομάδες είναι τα παιδιά για τα... θελήματα?
Εγώ αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής, είναι ότι η Ferrari (σαν ομάδα), κάνει ότι μπορεί για να καταστρέψει την καριέρα του Ισπανού! >Egw otan sxoliasa ton Alonso gia thn symperifora toy akoysa ta osa sernei h skoypa klp klp... Twra den blepw orismenoys na milame h na trollaroyne... Ti egine? Katapiane thn glwssa toys?
Ο Αλόνσο φίλε μου, ακούει μπινελίκια από κάποιους, από τότε που εμφανίστηκε στη Φ1.
Το χουνέρι που του κάνανε στη Βαλένθια (και που εσύ προσωπικά μάλλον το χάρηκες! - άποψή μου) και η αντίδρασή του, που για σένα ήταν υπερβολική και κατακριτέα, για μένα ήταν τουλάχιστον υποτονική......
...και μια παράκληση: αν δεν μπαίνεις στο φόρουμ από κάποιο νετ καφέ (βαριέμαι να γυρνάω αγγλικά), γράφε ελληνικά, δεν χρειάζεται να ξεστραβωνόμαστε...... -
Εγω τα λεγα απο παλια,ο Αλονσο οπου και να παει θελει αντιμετωπιση πρωταθλητη και ολοι να υποκλινονται στο προσωπο του.Πηγε στην Μακλαρεν δημιουργησε μπαχαλο,τα ιδια και στη Φερραρι τωρα.Ναι ολοι στην Μακλαρεν ηταν αγιοι και μονο ο κακος Αλονσο τα εκανε μπαχαλο εκει!!!
Αχ αυτη η επιλεκτικη μνημη...
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Εγω τα λεγα απο παλια,ο Αλονσο οπου και να παει θελει αντιμετωπιση πρωταθλητη και ολοι να υποκλινονται στο προσωπο του.Πηγε στην Μακλαρεν δημιουργησε μπαχαλο,τα ιδια και στη Φερραρι τωρα.
Τί ακριβώς θέλεις να πείς?
Εγώ αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής, είναι ότι η Ferrari (σαν ομάδα), κάνει ότι μπορεί για να καταστρέψει την καριέρα του Ισπανού! >Egw otan sxoliasa ton Alonso gia thn symperifora toy akoysa ta osa sernei h skoypa klp klp... Twra den blepw orismenoys na milame h na trollaroyne... Ti egine? Katapiane thn glwssa toys?
Ο Αλόνσο φίλε μου, ακούει μπινελίκια από κάποιους, από τότε που εμφανίστηκε στη Φ1.
Το χουνέρι που του κάνανε στη Βαλένθια (και που εσύ προσωπικά μάλλον το χάρηκες! - άποψή μου) και η αντίδρασή του, που για σένα ήταν υπερβολική και κατακριτέα, για μένα ήταν τουλάχιστον υποτονική......
...και μια παράκληση: αν δεν μπαίνεις στο φόρουμ από κάποιο νετ καφέ (βαριέμαι να γυρνάω αγγλικά), γράφε ελληνικά, δεν χρειάζεται να ξεστραβωνόμαστε......Exw dhlwsei polles fores oti egw den xairomai me 'aderfistika prosperasmata' (blepe safety car h prosperasma sto pit stop). Ara h apopsh soy einai la8os gia to an xarhka h oxi peri Valencia.... Opws den xarhka me thn poinh poy efage sto Silverstone... Mallon 8a exeis poly epilektikh mnhmh....
Oso gia to greeklish den eimai se net cafe alla oyte eimai kai ellada.... Opote sorry.... Diaforetika mhn diabazeis ta post moy an se koyrazei toso.....
-
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
ουτε αυτο παιζει?
-
Εγω τα λεγα απο παλια,ο Αλονσο οπου και να παει θελει αντιμετωπιση πρωταθλητη και ολοι να υποκλινονται στο προσωπο του.Πηγε στην Μακλαρεν δημιουργησε μπαχαλο,τα ιδια και στη Φερραρι τωρα.Mωρέ κακό δεν είναι να θέλει σεβασμό. Κι ούτε λέει κανείς να μιλάει σα παρθένα - αλλά όπως είπα, το πρώτο πράγμα νομίζω που πέρασε απ' το μυαλό όλων, ήταν 'μα σε τόσο λίγο καιρό, απέκτησε τέτοια οικοιότητα;'
(...απ' την άλλη μιλάμε για την ομάδα που μιλάνε με γούτσου-γούτσου ενίοτε μεταξύ τους... )
(ν' ακούσω κανένα 'oκ Φερνάντο ΛΑΒ', να πεθάααααααανω )
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.aspουτε αυτο παιζει?
Oxi Geo..... Otan pataw copy paste apo ekei gia edw moy ta bgazei se windings.....
-
Εγω τα λεγα απο παλια,ο Αλονσο οπου και να παει θελει αντιμετωπιση πρωταθλητη και ολοι να υποκλινονται στο προσωπο του.Πηγε στην Μακλαρεν δημιουργησε μπαχαλο,τα ιδια και στη Φερραρι τωρα.Και την Ρενώ, μην ξεχνιόμαστε...
Παιδί μάλαμα (το δεύτερο μ με κ ), μπουμπούκι απ' τα λίγα...
-
A, τώρα σας πείραξε η οικειότητα ...
Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα.
Eκανε μπάχαλο την Φερράρι ο Αλόνσο, λέει ο άλλος ...ότι να ναι και γιούχου² ...
Λες και πήγε στην Φερράρι του 2000-2004 ...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ο Αλόνσος όμως, είναι νιούμπης όπως και να το κάνεις στην (κοτζάμ) σκουντερία. Τί κι αν είναι δις πρωταθλητής. Γι' αυτό, δεν ξέρω, αλλά νομίζω έκατσε κάπως σε όλο τον κόσμο αυτό με...την εντολή που έδωσε απ' το TR (ήτανε κι εκείνο το 'get on to that Hamilton thing. It is the only thing you need to do all race' του περασμένου αγώνα). Κι έχει μισή σαιζόν μόλις στην ομάδα. Απ τη μια ψιλοκατανοητό που ήταν να μην τον έπιανες από τα ρουθούνια - θα έσκαγε, απ' την άλλη, στο μέλλον σαν τί θα κάνει; Θα κατέβει απ' το μονοθέσιο, θα κατεβάσει τη φόρμα, και θα τους μυήσει στις χαρές του ισπανικού σεξ;
Egw otan sxoliasa ton Alonso gia thn symperifora toy akoysa ta osa sernei h skoypa klp klp... Twra den blepw orismenoys na milame h na trollaroyne... Ti egine? Katapiane thn glwssa toys?
Σιγα ρε Χανιμπαλ. 12:37 το γραψε ο washcloud, 12:53 βγηκες να σχολιασεις οτι καποιοι καταπιαν τη γλωσσα τους. Μεγαλη πρεμουρα εχεις με το θεμα Αλονσο.
Προσωπικα τον εχω χεσει τον Αλονσο για τη συμπεριφορα του, οταν στη ΜακΛαρεν εκβιαζε τον Ντενις για να βγαλει τα σπασμενα με τον Χαμιλτον. Αλλα τι στραβο εκανε τωρα; Δεν επρεπε να τσαντιστει που ειδε τον Χαμιλτον να κλεβει 5-6(;) θεσεις ατιμωρητος; Ή προσβαλλε τη Σκουνταρια με το no more radio, που ειπε παλι στα νευρα του; Ας κοιταξουν να ξεβουλωσουν τα αυτια τους και να ακουν το Whiting, ας φτιαξουν αμαξι της προκοπης και αυτα ειναι τριχες.
Ο Αλονσο εχει αποδειξει στη Ρενο οτι ειναι ανθρωπος να χτισεις ομαδα γυρω του και πιστευω (αν και δεν τον παω σαν τυπο, ουτε και υποστηριζα ποτε τη Φερραρι) οτι θα το δειξει και στους κοκκινους. -
kantoniou, απ' τη μια και 'συ καλά τα λες - απ' την άλλη ο κυρ-Αλόνσος, αυτομάτως με το που έκοψε το σικέιν, η καλύτερη δουλειά που θα είχε να κάνει θα ήταν ν' αφήσει τον Κούμπι να περάσει, και καπάκι (έστω κι αν του 'παιρνε κάτι γύρους) να τον ξαναπάρει στο κατόπι - ΑΦΟΥ ήταν τόσο γρήγορος πια. Χωρίς να περιμένει 'οδηγίες' (και φυσικά χωρίς να ρωτάει 'τί να κάνω;'-πόσο μάλλον που έχει και 'χαρακτήρα' που λέμε). Κυριακή-κοντή γιορτή. Μαλακία του που δεν το 'κανε άμεσα, ούτως ώστε να μην διακινδυνέψει τον ουρανό που όντως του έπεσε στο κεφάλι μετά. Αλλά αν του είχανε ρίξει τπτ όταν 'κατάπινε' τον Φελιππάκο τότε που τον πέρασε καβαλώντας την είσοδο του πιτ-λέιν, ίσως τώρα να ήταν πιο προσεχτικός, να κοιτάει τα δικά του, και να μην κοιτάει τί γίνεται με τον Χάμιλτον.
Όσο για τον οποίον, τί σας έχει πιάσει με τη Βαλένθια; Οριακό (αναφορικά με τη γραμμή) ήταν το προσπέρασμα του Χάμιλτον, εξ ου και η ποινή που αποφάσισαν να του δώσουν. Δεν είναι να πεις ότι ειχε βγει κανονικά το SC κι αυτός μετά από εκατοντάδες μέτρα το πέρασε. Κι αν είναι ζήτημα ουσίας κι όχι γράμματος του νόμου, ας ειδοποιούν πχ από radio να βάλουν τον περιοριστή τα μονοθέσια, και να μην τίθεται θέμα αν είδαν το SC, αν αυτό πέρασε γραμμές ή όχι ξερωγώ....Κατά τ' άλλα, συμφωνώ ότι ΕΙΝΑΙ αξιόλογος για ομάδα ο Ισπανός, χωρίς να τον συμπαθώ ή αντιπαθώ, ιδιαίτερα.
-
Εγω τα λεγα απο παλια,ο Αλονσο οπου και να παει θελει αντιμετωπιση πρωταθλητη και ολοι να υποκλινονται στο προσωπο του.Πηγε στην Μακλαρεν δημιουργησε μπαχαλο,τα ιδια και στη Φερραρι τωρα.Τι μπαχαλο ακριβως μας δημιουργησε ο Alonso? Μην τρελαθουμε τωρα. Στην McLaren ο Dennis τα ειχε κανει π**τανα και ο Alonso αντεδρασε. Λιγο υπερβολικα (πχ Ουγγαρια) αλλα αντεδρασε.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Τί ακριβώς θέλεις να πείς?
...και μια παράκληση: αν δεν μπαίνεις στο φόρουμ από κάποιο νετ καφέ (βαριέμαι να γυρνάω αγγλικά), γράφε ελληνικά, δεν χρειάζεται να ξεστραβωνόμαστε......Απο ποια αποψη η Ferrari κανει ο,τι μπορει κιολας για να καταστρεψει την καριερα του Alonso? Ορισμενοι νομιζω γραφετε χωρις να σκεφτειτε πρωτα. Λες και εχουν διαφορετικα συμφεροντα...
Σχετικα με τα greeklish, προσωπικα δεν μ ενοχλει.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
[...για τον Κίμη απλά ψιλοδυσκολεύομαι να το πιστέψω, διότι ο άνθωπος είναι ο ιδανικός αιχμάλωτος πολέμου : δεν βγάζει κιχ με τίποτα - αν και ΑΥΤΟΣ κι αν θα ήταν δικιολογημένος, με τα καβουρδιστήρια που του είχαν λάχει να οδηγήσει στη Μακ...]
Κι όμως κάνεις λάθος. Είχα πετύχει ένα video στο youtube με τον κίμι να φεύγει ευθεία σε μία στροφή και καπάκι να λέει στο radio 'Don't talk to me in the middle of a corner!'
Επίσης, θυμάμαι τον Brawn να δηλώνει ότι σε μερικούς αγώνες καταλάβαινε ότι δεν έπρεπε να μιλάει στον MS κατά την διάρκεια των Quali...
Γενικά, εμένα μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό να ακούμε τέτοια πράγματα, αν συνυπολογίσουμε τις συνθήκες ενός αγώνα.
Ακριβως
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο Αλόνσος όμως, είναι νιούμπης όπως και να το κάνεις στην (κοτζάμ) σκουντερία. Τί κι αν είναι δις πρωταθλητής. Γι' αυτό, δεν ξέρω, αλλά νομίζω έκατσε κάπως σε όλο τον κόσμο αυτό με...την εντολή που έδωσε απ' το TR (ήτανε κι εκείνο το 'get on to that Hamilton thing. It is the only thing you need to do all race' του περασμένου αγώνα). Κι έχει μισή σαιζόν μόλις στην ομάδα. Απ τη μια ψιλοκατανοητό που ήταν να μην τον έπιανες από τα ρουθούνια - θα έσκαγε, απ' την άλλη, στο μέλλον σαν τί θα κάνει; Θα κατέβει απ' το μονοθέσιο, θα κατεβάσει τη φόρμα, και θα τους μυήσει στις χαρές του ισπανικού σεξ;
Egw otan sxoliasa ton Alonso gia thn symperifora toy akoysa ta osa sernei h skoypa klp klp... Twra den blepw orismenoys na milame h na trollaroyne... Ti egine? Katapiane thn glwssa toys?
Σιγα ρε Χανιμπαλ. 12:37 το γραψε ο washcloud, 12:53 βγηκες να σχολιασεις οτι καποιοι καταπιαν τη γλωσσα τους. Μεγαλη πρεμουρα εχεις με το θεμα Αλονσο.
Προσωπικα τον εχω χεσει τον Αλονσο για τη συμπεριφορα του, οταν στη ΜακΛαρεν εκβιαζε τον Ντενις για να βγαλει τα σπασμενα με τον Χαμιλτον. Αλλα τι στραβο εκανε τωρα; Δεν επρεπε να τσαντιστει που ειδε τον Χαμιλτον να κλεβει 5-6(;) θεσεις ατιμωρητος; Ή προσβαλλε τη Σκουνταρια με το no more radio, που ειπε παλι στα νευρα του; Ας κοιταξουν να ξεβουλωσουν τα αυτια τους και να ακουν το Whiting, ας φτιαξουν αμαξι της προκοπης και αυτα ειναι τριχες.
Ο Αλονσο εχει αποδειξει στη Ρενο οτι ειναι ανθρωπος να χτισεις ομαδα γυρω του και πιστευω (αν και δεν τον παω σαν τυπο, ουτε και υποστηριζα ποτε τη Φερραρι) οτι θα το δειξει και στους κοκκινους.Exases thn oysia alla den peirazei..... No hard feelings...
Den egrapsa gia na thn mpw ston wash. Kai mrgalh premura exw me ton Alonso oso exw me ton ka8ena poy einai apo toys kalyteroys odhgoys ston kosmo kai anti na kanei oti mporei koitaei kai exei sto myalo toy to ti kanoyn oi alloi. Dhladh to radio ton aposyntonizei opws lete merikoi alla den ton aposyntonizei to ti egine me to 8ema toy Hamilton sthn valencia, na kanei xeironomies se alloys odhgoys (bariccelo sto silverstone) se kapoion apo tis kainoyries omades (monaco enw paizoyn gia 8esh) kai na ton pernaei o kobayiashi me BMW Sauber Ferarri.... Kai mesa se ola ayta xanei kai to fair play opoy o idios 'zhthse' me dhlwseis toy meta thn Valencia.... Ara..... Me tis dhlwseis allon odhgwn sto parel8on eixate bgalei stayroys orismenoi edw mesa kai stayrwnate aberta... Twra omws?
Opoios sxoliasei arnhtika gia to otidhpote ginetai kakkos, fwraei gyalia h dexetai proswpikh epi8esh apo ton ka8ena me ypotimitika sxolia.....
Kai ti sxesh exei h diafora twn leptwn poy postara. etyxe hmoyn mesa kai sxoliasa.... Dhladh 8a mas apagoreytei kai ayto.... Eleos dld.... Den hksera oti prepei na perasei mia wra gia na sxoliasei kapoios.... -
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Τι μπαχαλο ακριβως μας δημιουργησε ο Alonso? Μην τρελαθουμε τωρα. Στην McLaren ο Dennis τα ειχε κανει π**τανα και ο Alonso αντεδρασε. Λιγο υπερβολικα (πχ Ουγγαρια) αλλα αντεδρασε.
Vassili kai sthn red bull ta exoyne kanei p**tana fetos alla den blepw ton Webber na antidraei etsi.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Τι μπαχαλο ακριβως μας δημιουργησε ο Alonso? Μην τρελαθουμε τωρα. Στην McLaren ο Dennis τα ειχε κανει π**τανα και ο Alonso αντεδρασε. Λιγο υπερβολικα (πχ Ουγγαρια) αλλα αντεδρασε.
Vassili kai sthn red bull ta exoyne kanei p**tana fetos alla den blepw ton Webber na antidraei etsi.
Καλα, δεν ειναι το ιδιο. Απο την μια εχουμε τον Dennis που ειναι γνωστος για την αδυναμια του ν αντιμετωπισει τετοιες κρισεις και απο την αλλη εχουμε τον Horner που ειναι πολυ καλυτερος σ αυτο το κομματι. Επισης απο την μια ειχαμε εναν 2 φορες παγκοσμιο πρωταθλητη που λογικο ειναι να περιμενει αντιστοιχη αντιμετωπιση και απο την αλλη 2 οδηγους με 0 πρωταθληματα. Επισης απο την μια ειχαμε εναν rookie που ηταν το αγαπημενο παιδι του Dennis και απο την αλλη κανεναν rookie. Τελος, ο χαρακτηρας του Webber δεν ειναι ιδιος με του Alonso τοτε. Οσο και αν αντιπαθω τον Alonso (ειδικα τοτε) καταλαβαινα γιατι αντιδραει ετσι. Ουσιαστικα τον ειχανε στην ομαδα για να μαθει ο Hamilton. Οχι για να τους φερει πρωταθλημα. Αν καθοταν και αυτο μια χαρα θα ηταν.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
[...για τον Κίμη απλά ψιλοδυσκολεύομαι να το πιστέψω, διότι ο άνθωπος είναι ο ιδανικός αιχμάλωτος πολέμου : δεν βγάζει κιχ με τίποτα - αν και ΑΥΤΟΣ κι αν θα ήταν δικιολογημένος, με τα καβουρδιστήρια που του είχαν λάχει να οδηγήσει στη Μακ...]
Κι όμως κάνεις λάθος. Είχα πετύχει ένα video στο youtube με τον κίμι να φεύγει ευθεία σε μία στροφή και καπάκι να λέει στο radio 'Don't talk to me in the middle of a corner!'
Επίσης, θυμάμαι τον Brawn να δηλώνει ότι σε μερικούς αγώνες καταλάβαινε ότι δεν έπρεπε να μιλάει στον MS κατά την διάρκεια των Quali...
Γενικά, εμένα μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό να ακούμε τέτοια πράγματα, αν συνυπολογίσουμε τις συνθήκες ενός αγώνα.
Ακριβως
...έλα τώρα ακριβώς.
Άλλο να δηλώνει ο Brawn ότι ήταν προσεχτικός με την ενδοεπικοινωνία κάποιες στιγμές (όχι βέβαια για να μην τον πηδήξει ο Σουμάχερ), άλλο πάλι να εκνευρίζεται (ακόμη και) ο Ράικονεν που κάποιος κάφρος του μίλησε στη μέση στροφής (έλεος δηλαδή), κι εντελώς άλλο να βγαίνει ο Νάντος και με στυλ 'αποφασίζομεν και διατάσσομεν' να τους λέει 'όχι άλλο κάρβουνο', επειδή έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τον ήπιε βαθμολογικά (δε μας χέζει λέω 'γω πάντως; Ας έδινε πίσω τη θέση άμεσα[/u] όπως κι έπρεπε να κάνει). Δικαίωμα στον εκνευρισμό έχει, αλλά χάθηκε να το πει λίγο πιο όμορφα; Ένα 'please guys' και μόνο θα έφτανε (και δεν ήταν πάνω σε καμμιά στροφή ώστε να πει κανείς 'πού να το σκεφτεί πάνω στο οδήγημα'). Κι άμα του χώναν κα'να γκάζι απ' την ομάδα για τον τρόπο, να δεις τί ωραία που θα σκεφτότανε να το πει την επόμενη φορά.
Για ολ' αυτά, δε νομίζω ότι ισχύει το 'είναι φυσιολογικά', σε αυτήν την περίπτωση. Μια λεπτή γραμμή υπάρχει, και την πέρασε.Και όχι, δεν πιάνομαι από αυτό για να βρω να πω κάτι γι' αυτόν. Όποιος το έκανε στη θέση του, ως νέος στην ομάδα, θα κακοφαινότανε. Και συμφωνώ μαζί σου πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, για καλό της Φεράρι βρίσκεται εκεί, και όχι δεν την έχει κάνει μπάχαλο. Και δε με χαλάει να κάνει καλή δουλειά και αν την ανεβάσει. Άλλωστε για να την ανεβάσει τον πήραν, κι οφείλει να είναι πολύ ενεργός. Μην το παρατραβήξει μόνο.
(Διαφωνώ βέβαια με το τί έκανε στη Μακ : εκεί όχι μόνο μπάχαλο - στον αέρα την τίναξε).@ Ηannibal : δε νομίζω πάντως ο kantoniou να εννοούσε ότι είχες γράψει για να μου την πεις...
-
Ο καθε οδηγος εχει διαφορετικο τροπο να εκφραζεται και οταν καποιος ειναι στην ενταση ενος αγωνα το τελευταιο πραγμα που σκεφτεται ειναι οι τροποι. Καθεσαι πισω απο το pc ανετος και χαλαρος και κρινεις τον τροπο που καποιος οδηγος ειπε κατι στην ομαδα του χωρις να σκεφτεσαι την θεση στην οποια βρισκεται εκεινη την στιγμη. Συγνωμη αλλα προσωπικα το βρισκω απαραδεκτο αυτο. Δεν μπορεις να κρινεις καποιον χωρις καν πρωτα να προσπαθησεις τουλαχιστον να σκεφτεις την θεση του. Επισης, sorry κιολας αλλα απο την στιγμη που την ομαδα δεν την πειραξε, εσενα τι σε νοιαζει? Μου φαινεται μερικες φορες λεμε ετσι για να πουμε κατι...
-
...Κάτσε ρε συ VassilisAl, αυτό με το pc είναι πολύ ενοχλητικό - και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα από εσένα. Πρέπει δηλαδή να είμαι μέσα σε αμάξι, μουτζουρωμένος με γράσσα και να γράφω από κα'να iphone για να έχει ουσία η γνώμη μου; Έλεος.
Όσο για τη θέση, έβαλα κι ένα disclaimer πριν - δεν έφερνε δα και τούμπες α-λα Webber όταν έλεγε ξερά 'no more team radio'. Mη χέσω τη 'θέση' του δηλαδή. Και να σου πω, επειδή κι εσύ ακόμα τα ρίχνεις περισσόετρο στην ομάδα : με το που έγινε, ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ έπρεπε, ούτε καν αν το 'σκεφτεί' δηλαδή, 'αυτός ο ώριμος και συγκροτημένος δις πρωταθλητής', να αφήσει τον Πολωνό να τον περάσει (και μόνο τί διακινδύνευε να σκεφτείς, έφτανε). Όχι να ΡΩΤΑΕΙ την ομάδα 'τί να κάνω'. Στο 'no more team radio' ήξερε να τους βγάλει οδηγία, στην φάση με το κόψιμο ΔΕΝ ήξερε; Μπλέχτηκαν μετά και τ' άλλα τα βλήματα στο pit-wall που λυσσάνε για 'δικαιοσύνη' τελευταίως και μπήκαν στο τριπάκι του, προσπαθώντας να βγάλουν απ' τη μύγα ξύγκι. Τους πέταξε το μπαλάκι και τους έκανε μαλάκες στην ουσία.
Και μόνο τη θέση του Σουμάχερ στα Qualies σκέφτομαι, και του Raikkonen που του μίλαγαν στη στροφή. Ούτε καν τον Webber για τα 'πικρόχολά του σχόλια' δικιολογώ (το πόσο τον έχει στηρίξει η RB, και ειδικά μετά το προσωπικό του ατύχημα με το ποδήλατο δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς, και μονοθέσιο για πρωταθλητισμό του δίνει σχεδόν 2 χρόνια τώρα), ούτε τον Hamilton (...άντε αυτός είναι 'παιδί' ακόμα να πεις). Αλλά ακόμη κι έτσι, οι προηγούμενοι είχαν κι έναν λόγο, στο κάτω-κάτω της γραφής (έστω κι αν δεν ήταν σώφρον να 'κρίνουν' την ομάδα on air). O Αlonso όμως τί διάλο είχε να χρεώσει στην ομάδα; Ότι σκίζονται, ειδικά φέτος, σκίζονται, κι έχουν κόψει και τα τραγικά λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Ποιά 'θέση του' λοιπόν. Εκτός δηλαδή κι αν όσο περνούσε οχ ρόνος αυτός τους έλεγε 'παιδιά, μην το παλεύετε με τους αγωνοδίκες, θα δώσω πίσω τη θέση μην έχουμε χειρότερα' κι αυτοί του το απαγόρεψαν - αλλά κάτι τέτοιο δεν έπεσε στην αντίληψή μου, για να τον 'κατανοήσω'.
Όσο για το 'τί με νοιάζει', ε είναι χειρότερο κι απ' το 'pc' ρε συ.
2010 Santander British Grand Prix