-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Στο 'no more team radio' ήξερε να τους βγάλει οδηγία, στην φάση με το κόψιμο ΔΕΝ ήξερε;Κοιτα, αν τον ειχε πιασει κοψιμο, δικαιολογειται το 'no more team radio' (δεν ειναι και οτι καλυτερο να τον ακουν ολοι...
Γενικα δεν διαφωνω σε οσα γραφεις. Ακομα και μονος του επρεπε να καταλαβει οτι το σωστο ηταν να δωσει αμεσως τη θεση (και δεν ακουσαμε φυσικα ολοκληρη τη συνομιλια του με την ομαδα). Αυτο βεβαια δεν ειναι καθολου ελαφρυντικο για τους μηχανικους του, που επρεπε, ειδικα αφου ειχαν αναλογη 'υποδειξη' του Whiting, να τον ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ να δωσει αμεσως τη θεση πισω.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Den egrapsa gia na thn mpw ston wash. Kai mrgalh premura exw me ton Alonso oso exw me ton ka8ena poy einai apo toys kalyteroys odhgoys ston kosmo kai anti na kanei oti mporei koitaei kai exei sto myalo toy to ti kanoyn oi alloi. Dhladh to radio ton aposyntonizei opws lete merikoi alla den ton aposyntonizei to ti egine me to 8ema toy Hamilton sthn valencia, na kanei xeironomies se alloys odhgoys (bariccelo sto silverstone) se kapoion apo tis kainoyries omades (monaco enw paizoyn gia 8esh) kai na ton pernaei o kobayiashi me BMW Sauber FerarriΔεν ειπα πουθενα οτι εγραψες για την μπεις στον washcloud (ηταν αλλωστε προφανες).
Τη θεση σου οτι ειναι απο τους κορυφαιους και σαν τετοιος πρεπει να συμπεριφερεται την εχω καταλαβει ηδη απο παλιοτερες τοποθετησεις σου και συμφωνω. Κανει κακο του κεφαλιου του, αν αποσυντονιζεται απο το τι κανει ο Χαμιλτον ή οποιος αλλος και το πληρωνει βαθμολογικα. Αλλα ειναι φυσικο, πανω στα νευρα του, να πει no more radio ή να βγει διαμαρτυρομενος για την ατιμωρησια του Λιουις στην υποθεση με το safety car και δεν υπαρχει 'εδαφος' για να του κανει κανεις κριτικη για τις συγκεκριμενες δηλωσεις. Αυτο λεω.Kai ti sxesh exei h diafora twn leptwn poy postara. etyxe hmoyn mesa kai sxoliasa.... Dhladh 8a mas apagoreytei kai ayto.... Eleos dld.... Den hksera oti prepei na perasei mia wra gia na sxoliasei kapoios....
Ειμαι ο τελευταιος που θα απαγορεψει κατι στον οποιονδηποτε. Πιστευω απο τα γενικοτερα σχολια σου (οχι μονο το συγκεκριμενο) οτι η κριση σου γενικα ειναι μεροληπτικη υπερ του Λιουις και κατα του Αλονσο (τους οποιους και τους δυο τους σιχαθηκα απο τη σεζον τους στην ΜακΛαρεν). Αυτο δεν ειναι κακο, κακο ειναι να το αρνεισαι, με το 'μανδυα' του αντικειμενικου. Αλλα αυτη μπορει απλα να ειναι η γνωμη μου, και ουτε και με νοιαζει, βασικα...
Τεσπα, ποτε δεν γραφω στο φορουμ για να εχω προσωπικες αντιπαρεθεσεις, τελος απο μενα.Exases thn oysia alla den peirazei.....
δεν το νομιζω...
no hard feelings...
+1
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Κανει κακο του κεφαλιου του, αν αποσυντονιζεται απο το τι κανει ο Χαμιλτον ή οποιος αλλος και το πληρωνει βαθμολογικα.Mισο σχολιο: Η αιτία του αποσυντονισμου του Αλονσο ειναι το επιπεδο της Φερραρι. Και μονο. Οσοι ψαχνουν αλλου στοιχεια, πιστευω οτι ειναι εκτός θεματος. Το βασικο προβλημα στη Φερραρι και τον Αλονσο ειναι οτι εκτός του οτι βρεθηκαν να ειναι το 3ο (στην καλυτερη) αμαξι, δεν ηξεραν και πως να διαχειριστουν το νεο τροπο διεξαγωγης των αγωνων χωρις ανεφοδιασμους κλπ. Αυτο οδηγησε τον Αλονσο να βρισκεται αν και ταχυτερος 2,5 αγωνες πισω απο τον Μασσα, να γινει οτι εγινε στην Κινα και μετα να χαθει η μπαλα. Χαμιλτον - Κουμπιτσα κλπ ειναι απλά αφορμες για γκρινια και προσπαθεια του Αλονσο να βγαλει απο τη μυγα ξιγκι
-
Στο 'no more team radio' ήξερε να τους βγάλει οδηγία, στην φάση με το κόψιμο ΔΕΝ ήξερε;
Κοιτα, αν τον ειχε πιασει κοψιμο, δικαιολογειται το 'no more team radio' (δεν ειναι και οτι καλυτερο να τον ακουν ολοι...
...με έψησες να δω τον αγώνα σε onboard, να δω αν σε καμμιά φάση το άφησε σε καμμιάν άκρη και ξαλάφρωσε
-
-
Έτσι έχει η κατάσταση με το συμβάν του Alonso, σύμφωνα με τη Ferrari, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τις συνομιλίες με τον Whiting.....από τις οποίες προκύπτει ότι ο τελευταίος κάθε άλλο παρά αστραπιαία και αυτοβούλως έδρασε.
13.31 o Fernando Alonso επιτίθεται στον Kubica και τον περνά 'κόβοντας' στη στροφή 9.
Αμέσως ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari,Massimo Rivola καλεί τον αλυτάρχη.Ο Charlie Whiting απαντά μετά από 10',καθώς η επαφή μεταξύ ομάδων και αλυτάρχη δεν είναι άμεση.
Η Ferrari ρωτά πώς πρέπει να ενεργήσει.Ο Whiting ζητά λίγο χρόνο προκειμένου να εξετάσει τις συνέπειες.Στο μεταξύ έχουν περάσει 26' από το προσπέρασμα.Ο Fernando επικοινωνεί με τα box - τα λόγια του μεταδίδονται απευθείας στους τηλεοπτικού δέκτες-λέγοντας ότι αναγκάστηκε να κόψει στο σικέιν προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με τον Kubica.
1'55' μετά το προσπέρασμα ο Whiting ειδοποιεί τον αγωνιστικό διευθυντή της Ferrari ότι οι κομισάριοι του αγώνα εξετάζουν το ενδεχόμενο (προσοχή στη λέξη) να ζητήσουν από τον Alonso να παραχωρήσει τη θέση του στον Kubica (τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ισπανός έχει διανύσει ήδη έναν επιπλέον γύρο μετά το προσπέρασμα και βρίσκεται στη στροφή 13,στο κυνήγι των Rosberg και Alguersuari,ενώ ο Kubica χάνει συνεχώς έδαφος).
Περνούν 2' και ο Rosberg περνά τον Alguersuari (με τις ρόδες της Μercedes εκτός της λευκής γραμμής που οριοθετεί την πίστα).Περνούν άλλα 10' και ο Alonso προσπερνά τον Alguersuari.
Ο Massimo Rivola ξανακαλεί τον Charly Whiting για να λάβει περαιτέρω διευκρινίσεις για το τι πρέπει τελικά να κάνουν.Τα ίδια αυτά δευτερόλεπτα η Renault του Kubica χάνει τη θέση της από την Williams του Barrichello.Αν επομένως χρειαστεί ο Alonso να δώσει πίσω τη θέση του στον Kubica....πρέπει να αφήσει να τον προσπεράσουν και οι Alguersuari και Barrichello.
Ο Rivola λοιπόν ξανακαλεί τον Whiting,ο οποίος αφήνει στην Ferrari να επιλέξει η ίδια τι θα κάνει,προσφέροντας της την επιπλέον δυνατότητα να καλέσει τους Alonso Kubica μετά τη λήξη του αγώνα ενώπιον των κριτών ώστε να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν.
Ο Alonso διατάσσεται από την ομάδα να παραχωρήσει τη θέση του στον Kubica....αλλά στις 13.35.30 ο Kubica εγκαταλείπει. Κατά αυτόν τον τρόπο εξανεμίζεται το πλεονέκτημα που με αθέμιτο τρόπο κέρδισε ο Alonso εις βάρος του Πολωνού.Πώς θα παραχωρήσεις τη θέση σου σε έναν πιλότο που τέθηκε εκτός αγώνα;
Στις 13.45.31 - 10 λεπτά μετά την εγκατάλειψη της Renault -εμφανίζεται το τρέιλερ που πληροφορεί ότι το συμβάν μεταξύ Αlonso Kubica είναι υπό εξέταση.
Στις 13.46.26 ο Alonso τιμωρείται με drive through.Από όλα αυτά,εκείνο που προκύπτει, είναι η άμεση ενεργοποίηση της Ferrari και η κάθε άλλο παρά στιγμιαία επέμβαση του Whiting,παρά τα περί του αντιθέτου υποστηριζόμενα από τον τελευταίο στα media.
1'55' είναι τεράστιος χρόνος για να αναλύσουν οι αγωνοδίκες ένα συμβάν τέτοιου είδους και να αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει .....όπως ακριβώς τα 10' που μεσολαβούν μεταξύ της πρώτης επικοινωνίας της Ferrari με τον Whiting με το μήνυμα 'Alonso under investigation' είναι μια αιωνιότητα.
Στη Monza το 2006 ο Alonso έκοψε το σικέιν προσπερνώντας το Heidfeld, χωρίς συνέπειες.Το 2009 στο Monaco ο Massa έκανε την ίδια μανούβρα στο Rosberg,στην έξοδο του tunnel και του παραχώρησε αμέσως τη θέση...αλλά δυστυχώς τον προσπέρασε και ο Vettel. Μπροστά σε αυτό το κομφούζιο ο Whiting είχε υποστηρίξει τότε ότι ο Massa θα μπορούσε,χωρίς συνέπειες από τους αγωνοδικές, να παραχωρήσει τη θέση του στο Rosberg λίγο αργότερα...
-
τα πηρε η Φια με αυτα που ειπαν απο τη Φερράρι στον προηγούμενο αγωνα γι αυτο ηταν τοσο αυστηροι....
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
τα πηρε η Φια με αυτα που ειπαν απο τη Φερράρι στον προηγούμενο αγωνα γι αυτο ηταν τοσο αυστηροι.......εγώ προσωπικά δεν μένω στην αυστηρότητα, όσο στην ανικανότητα των εκάστοτε κριτών,καθώς επιβεβαιώνεται ότι ακόμα και μαϊμούδες
αν είχαν επιφορτισθεί με το ρόλο των κριτών στη σημερινή F1....θα είχαμε αν όχι πιο δίκαιες,τουλάχιστον ταχύτερες αποφάσεις. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Έτσι έχει η κατάσταση με το συμβάν του Alonso (...)Αυτη η περιγραφη των γεγονοτων (ξανα)αλλαζει την εικονα, δικαιολογωντας αυτη τη φορα (σε καποιο βαθμο) τη Φερραρι...
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
...Κάτσε ρε συ VassilisAl, αυτό με το pc είναι πολύ ενοχλητικό - και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα από εσένα. Πρέπει δηλαδή να είμαι μέσα σε αμάξι, μουτζουρωμένος με γράσσα και να γράφω από κα'να iphone για να έχει ουσία η γνώμη μου; Έλεος.Όσο για τη θέση, έβαλα κι ένα disclaimer πριν - δεν έφερνε δα και τούμπες α-λα Webber όταν έλεγε ξερά 'no more team radio'. Mη χέσω τη 'θέση' του δηλαδή. Και να σου πω, επειδή κι εσύ ακόμα τα ρίχνεις περισσόετρο στην ομάδα : με το που έγινε, ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ έπρεπε, ούτε καν αν το 'σκεφτεί' δηλαδή, 'αυτός ο ώριμος και συγκροτημένος δις πρωταθλητής', να αφήσει τον Πολωνό να τον περάσει (και μόνο τί διακινδύνευε να σκεφτείς, έφτανε). Όχι να ΡΩΤΑΕΙ την ομάδα 'τί να κάνω'. Στο 'no more team radio' ήξερε να τους βγάλει οδηγία, στην φάση με το κόψιμο ΔΕΝ ήξερε; Μπλέχτηκαν μετά και τ' άλλα τα βλήματα στο pit-wall που λυσσάνε για 'δικαιοσύνη' τελευταίως και μπήκαν στο τριπάκι του, προσπαθώντας να βγάλουν απ' τη μύγα ξύγκι. Τους πέταξε το μπαλάκι και τους έκανε μαλάκες στην ουσία.
Και μόνο τη θέση του Σουμάχερ στα Qualies σκέφτομαι, και του Raikkonen που του μίλαγαν στη στροφή. Ούτε καν τον Webber για τα 'πικρόχολά του σχόλια' δικιολογώ (το πόσο τον έχει στηρίξει η RB, και ειδικά μετά το προσωπικό του ατύχημα με το ποδήλατο δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς, και μονοθέσιο για πρωταθλητισμό του δίνει σχεδόν 2 χρόνια τώρα), ούτε τον Hamilton (...άντε αυτός είναι 'παιδί' ακόμα να πεις). Αλλά ακόμη κι έτσι, οι προηγούμενοι είχαν κι έναν λόγο, στο κάτω-κάτω της γραφής (έστω κι αν δεν ήταν σώφρον να 'κρίνουν' την ομάδα on air). O Αlonso όμως τί διάλο είχε να χρεώσει στην ομάδα; Ότι σκίζονται, ειδικά φέτος, σκίζονται, κι έχουν κόψει και τα τραγικά λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Ποιά 'θέση του' λοιπόν. Εκτός δηλαδή κι αν όσο περνούσε οχ ρόνος αυτός τους έλεγε 'παιδιά, μην το παλεύετε με τους αγωνοδίκες, θα δώσω πίσω τη θέση μην έχουμε χειρότερα' κι αυτοί του το απαγόρεψαν - αλλά κάτι τέτοιο δεν έπεσε στην αντίληψή μου, για να τον 'κατανοήσω'.
Όσο για το 'τί με νοιάζει', ε είναι χειρότερο κι απ' το 'pc' ρε συ.
Sorry ρε συ αλλα ετσι εχουν τα πραγματα. Δεν ειναι αναγκη να εισαι μεσα στ αμαξι για να μετρησει η γνωμη σου (βασικα δεν ειναι καν θεμα αν μετραει η γνωμη καποιου αφου ολες μετρανε) αλλα τουλαχιστον πριν την πεις να σκεφτεις μερικα πραγματα οπως την ενταση του αγωνα που βρισκονται ολοι οι οδηγοι της F1. Και αυτο εννοω λεγοντας 'την θεση του'. Την ενταση του αγωνα. Συν το γεγονος οτι μαλλον ηταν απελπισμενος γιατι θα εχανε αλλο ενα καλο αποτελεσμα.
Για το συμβαν δεν διαφωνω μαζι σου. Εκανε λαθος και ο ιδιος και η ομαδα αλλα πιστευω ο λογος που δεν εδωσαν αμεσως την θεση πισω ειναι επειδη προσπαθησαν να εκμεταλευτουν την κατασταση στο επακρο.
Σχετικα με τ οτι η Ferrari εχει κοψει τα τραγικα λαθη του παρελθοντος μαλλον ξεχασες τα δοκιμαστικα της Μαλαισιας, το τραγικο λαθος με το f-duct και αυτο που εσυ ο ιδιος ειπες στο Silverstone. Δυστυχως ακομα κανουμε λαθη και κατα την γνωμη μου απαραδεκτα για Ferrari.
-
Έτσι έχει η κατάσταση με το συμβάν του Alonso (...)
Αυτη η περιγραφη των γεγονοτων (ξανα)αλλαζει την εικονα, δικαιολογωντας αυτη τη φορα (σε καποιο βαθμο) τη Φερραρι...
Οπως ειπες και εσυ, σε καποιο βαθμο γιατι οταν ειπαν στην ομαδα να επιλεξει, αυτοι επελεξαν να δωσει την θεση πισω την στιγμη που ηξεραν πως ηταν αργα. Αυτο σημαινει πως ηξεραν πως η προσπεραση ηταν παρανομη αλλα εχασαν τοσο πολυτιμο χρονο με την FIA.
Επισης, αν και παλιοτερα ημουν και εγω της αποψης οτι αφου εχει εγκαταλειψει ο Kub ποιος ο λογος για το penalty, ενας γνωστος μου ειπε κατι πολυ σωστο. Και στο Spa το 2008 ο Hamilton τιμωρηθηκε αφου ειχε τρακαρει ο Kimi. Και ειναι σαν να λεμε οτι ενας σκοτωνει καποιον αλλα δεν πρεπει να τιμωρηθει γιατι αυτος που σκοτωσε ειχε καρκινο και θα πεθαινε ετσι και αλλιως
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Sorry ρε συ αλλα ετσι εχουν τα πραγματα. Δεν ειναι αναγκη να εισαι μεσα στ αμαξι για να μετρησει η γνωμη σου αλλα τουλαχιστον πριν την πεις να σκεφτεις μερικα πραγματα οπως την ενταση του αγωνα που βρισκονται ολοι οι οδηγοι της F1. Και αυτο εννοω λεγοντας 'την θεση του'. Την ενταση του αγωνα. Συν το γεγονος οτι μαλλον ηταν απελπισμενος γιατι θα εχανε αλλο ενα καλο αποτελεσμα.Για το συμβαν δεν διαφωνω μαζι σου. Εκανε λαθος και ο ιδιος και η ομαδα αλλα πιστευω ο λογος που δεν εδωσαν αμεσως την θεση πισω ειναι επειδη προσπαθησαν να εκμεταλευτουν την κατασταση στο επακρο.
Σχετικα με τ οτι η Ferrari εχει κοψει τα τραγικα λαθη του παρελθοντος μαλλον ξεχασες τα δοκιμαστικα της Μαλαισιας, το τραγικο λαθος με το f-duct και αυτο που εσυ ο ιδιος ειπες στο Silverstone. Δυστυχως ακομα κανουμε λαθη και κατα την γνωμη μου απαραδεκτα για Ferrari.
...εγώ πρέπει να σκεφτώ την ένταση του αγώνα; Ή εσύ; Μη μου πεις πως σε τέτοια ένταση δεν έχει ξαναβρεθεί άλλος οδηγός ποτέ.
Και ξανατονίζω :Όχι παραδέιγματα τύπου Ράικονεν, δικιολογημένος ήταν ο άνθρωπος.
Του Αλόνσο απ' την άλλη δεν του έφταιγε η ομάδα. Αυτός δεν άφησε γκάζι, κι όχι ο Στέλλα.
Είπαμε μόλις μισό χρόνο είναι στην ομάδα. Εσύ δηλαδή αν έχεις μισό χρόνο στη δούλεψή σου κάποιον που μιλάει έτσι, δικαιολογείς 'τον εκνευρισμό του'; Εγώ προσωπικά θα του έλεγα 'κόψε το τουπέ γιατί δε θα τα πάμε καλά'. Και όχι, για να σε προλάβω, όσον αφορά το συγκεκριμένο, δεν έχει διαφορά το παράδειγμά μου, από αυτό ενός ακριβοπληρωμένου διπλοπρωταθλητή (...θα τόλμαγε αλήθεια να έλεγε τπτ τέτοιο επί Ντένις, πχ; Δε νομίζω) (...αν και τόλμησε ακόμη χειρότερα, εδώ που τα λέμε...).
Το τί εννοούσες με τη θέση του το κατάλαβα και πριν, κι έγραψα σχετικά : αδικαιολόγητος για 'μένα (και φυσικά δε δέχομαι το 'απελπισμένος'. Θα έπρεπε να ήμουν τουλάχιστον ο μάνατζερ του ή σόι του για να το δεχτώ ή να το προτείνω).
Και δεν είμαι ο μόνος που μ' ένοιαξε το συγκεκριμένο, αφήνοντάς μου άσχημη αίσθηση (στην ουσία ίσα-ίσα εντείνει έτσι τη φήμη του εγωισταρά troublemaker που τον ακολουθεί). Σε καμμία περίπτωση δε θα βασίσω την συνολική μου κρίση, όσον αφορά την θετική και την αρνητική του συμμετοχή στην φετεινή πορεία της ομάδας του, στο συγκεκριμένο γεγονός, αλλά ήταν φάουλ ο Αλόνσο στο συγκεκριμένο. Άντε να δεχτώ ότι είναι θέμα οπτικής πάντως (εσύ το καταλαβαίνεις πιο χαλαρά - εγώ όχι) και να σταματήσω εγώ εδώ, διότι πριονίδια πριονίζουμε πια.
Τέλος περί λαθών : η δικιά μου αίσθηση είναι ότι σχέση με τον περσινό πάτο, ή το τσίρκο του 08 κι εν μέρει του 07, φέτος μια χαρά πάει η Φεράρι. Κανείς δεν είναι τέλειος, και ανάλογη στραβή με το f-duct, κάνανε και στην Mακλάρεν με την αναβάθμιση που δεν τους βγήκε στο Σίλβερστον, κι όσο για τη Μαλαισία, αν θυμάμαι σωστά, τους τα έκανε...μούσκεμα ο καιρός, όπως ΚΑΙ στη Μακλάρεν. Το θέμα είναι ότι (φαίνεται να) έχουν κόψει τα τελείως αλλοπρόσαλλα των περασμένων ετών.
-
Ολοι οι οδηγοι βρισκονται σ αυτη την ενταση γι αυτο και προσωπικα κατανοω οταν ειναι αποτομοι στο team radio.
Σχετικα με τα λαθη, σ αυτες τις χρονιες που λες εχουμε κανει παρομοιο αριθμο λαθων με φετος και με παρομοια σοβαροτητα. Ισως σε διαφορετικες καταστασεις αλλα και παλι... Σχετικα με το f-duct δεν εχει καμια σχεση αυτο που εκανε η McLaren. Το λαθος με το f-duct δεν ηταν οτι δεν δουλευε με την πρωτη τοσο καλα. Ηταν οτι αφου η ομαδα ηξερε πως το μονοθεσιο χρειαζεται downforce, πηγαν και επενδυσαν χρονο και χρημα σε κατι που τελικα εκανε περισσοτερο κακο σ αυτον τον τομεα παρα καλο. Προσωπικα μονο αυτο το θεωρω απαραδεκτο λαθος για μια ομαδα οπως η Ferrari και πιστευω πως δεν θα γινονταν υπο αλλη διευθυνση. Στην Μαλαισια το λαθος που εκαναν (οπως και η McLaren) ηταν οτι περιμεναν αντι να βγουν να κανουν εναν σιγουρο γυρο.
-
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Στην Μαλαισια το λαθος που εκαναν (οπως και η McLaren) ηταν οτι περιμεναν αντι να βγουν να κανουν εναν σιγουρο γυρο.Ακριβώς, μόνο που δεν ήταν όπως οι παλαβές στρατηγικές των προηγούμενων ετών - στο δελτίο καιρού βασίστηκαν (και τους την έφερε).
-
Ολες οι ομαδες εχουν το ιδιο δελτιο καιρου. Αλλες κοιταξαν τον ουρανο και εβγαλαν το χερι, και αλλες οχι. ΓΙα εμενα αυτο ειναι λαθος. Καταλαβαινω πως το βλεπεις αλλα διαφωνω
-
Τις άλλες φορές, η Φεράρι ήταν που έκανε ανωμαλίες και δικές της προβλέψεις. Εκείνη τη φορά οι άλλες ομάδες ήταν που 'ρίσκαραν', με την έννοια ότι πήγαν κόντρα στο δελτίο (που εννοείται για όλους ίδιο είναι) και βασίστηκαν σ' ότι βλέπανε. Ε δε νομίζω ότι σηκώνει κατηγορία το playing safe. Έστω κι αν οι άλλοι παίξανε και κέρδισαν.
Αν όμως για 'σένα εκεί έγκειται το 'λάθος', πάσο.
2010 Santander British Grand Prix