-
Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με σχολές αγωνιστικής οδήγησης. Ενδιαφέρομαι να μάθω πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Κάποιοι γνωστοί μου μου είπαν οτι όλη η οικογένεια Ιάβερη έχει σχολές με αγωνιστική οδήγηση. Αν ξέρει κανείς οτιδήποτε σχετικό να με ενημερώσει ή αν έχει ακούσει κάτι για τιμές. Ευχαριστώ.
-
Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με σχολές αγωνιστικής οδήγησης. Ενδιαφέρομαι να μάθω πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Κάποιοι γνωστοί μου μου είπαν οτι όλη η οικογένεια Ιάβερη έχει σχολές με αγωνιστική οδήγηση. Αν ξέρει κανείς οτιδήποτε σχετικό να με ενημερώσει ή αν έχει ακούσει κάτι για τιμές. Ευχαριστώ.
-
-
(αν πραγματικα θες να μαθεις εστω και τα βασικα) μαζεψε λεφτα και τραβα εξω προτεινω γερμανια η ιταλια εδω μην κανεις καν τον κοπο
-
Η αλήθεια φίλε μου είναι αυτή.Οι περισσότεροι μου είπαν οτι δεν αξίζει να το ψάξω εδώ. Αλλά είναι ακριβό hobby δυστυχώς...και προσπαθώ να βρώ κάτι που έστω θα μου δώσει μια τέτοια αίσθηση.
-
Ο χρήστης Sotos_ έγραψε:
Η αλήθεια φίλε μου είναι αυτή.Οι περισσότεροι μου είπαν οτι δεν αξίζει να το ψάξω εδώ. Αλλά είναι ακριβό hobby δυστυχώς...και προσπαθώ να βρώ κάτι που έστω θα μου δώσει μια τέτοια αίσθηση.δεν ειναι καθολου ακριβο ισα ισα
http://www.racing-school.co.uk/index.asp
αρκει να το θελεις -
Παιζει και αυτος
ΣΧΟΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ