Ο χρήστης sx έγραψε:
Ξεκινάει ωραία η κουβέντα και εξελίσσεται σε χωρίς λόγο.
Βρε Τόλη, σε παρακαλώ αφαίρεσε αυτά περί το που πρέπει να βάλει ο Λώρης τις απαιλές του (και εγώ στα νιάτα μου, έγραφα γυρίστε σελίδα, ή ακόμα χειρότερα μη μας αγοράζετε κ. α. χαζά και προσβλητικά για τα οποία έχω μετανόιώσει) και εσύ πάλι βρε Λώρη μου τι τσιμπάς με το παραμικρό. Γράψε αηδίες, τι την θέλεις την πα....α. Μπαίνουν και πίτσι και διαβάζουν και μετά στεναχωριόμαστε για τη μοναξιά μας σαν χώροςΑς κατεβάσουμε καμιά πρόταση για τα Ράλλυ του 2010. Ας πούμε καμιά κουβέντα για την προβολή του Λαμίας που είχε τα προβληματά της. Ας σκεφτούμε-σχολιάσουμε αν έχουν λόγο οι πανηγυρικές αφετηρίες αν δεν συνδυάζονται με μία εταπ όπως στη Λαμία, ή και περισσότερες.... Τόσα έχουμε να πούμε. Φάγαμε 6-7 σελίδες με τα σικειν και τελικά πάλι πλακωθήκαμε.
Είναι τιμή για το 4Τ-Φορουν η παρουσία όλων σας εδώ, αλλά κακά τα ψέματα ο επώνυμος ΕΛΕΜ είναι το κάτι παραπάνω που μας επιτρέπει να κάνουμε διάλογο ουσίας...καλή εβδομάδα
Στρατης
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΣΤΡΑΠΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ FORUM (ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ/ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.
ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FORUM ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'