-
μια άποψη που είχε γράψει ο Λάμπης ο Κουρτέσης πριν από αρκετό καιρό.
εδώ -
Μιχάλη, προοδευτικά και με΄χρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε απαλλαγεί από όλα τα ανώμαλα που σημειώνεις. Μέχρι τότε έχουμε όμως δουλειά γιατί αν στρωθούμε τότε, άντε γεια...
Να μας θυμίσω ότι το 7-2 νότια-βόρεια προέκυψε μέσα από διαδιακασία εκλογών που ήταν και το ζητούμενο (οι εκλογές:-)
Χρήστο η ΕΠΑ που είναι η Επιτροπή αγώνων της Ομοσπονδίας έχει την ευθύνη.
Γιατρέ τι είναι αυτός ο φορές που αναφέρεις; Πότε θεσμοθετήθηκε; Προσπέρνα βρε τρελλέ......
Στράτης
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Χρήστο η ΕΠΑ που είναι η Επιτροπή αγώνων της Ομοσπονδίας έχει την ευθύνη.
Στράτης
Δεν καταλαβα , γιατι αυτη η διευκρινηση ?
Εννοεις οτι , οτι και να γραψουμε εδω , κτυπαει τοιχο ?
υ.γ. το Χριστος το δικο μου ειναι με γιωτα ,παρεμπιπτοντως .
-
ΧρΙστο λοιπόν (μη με μαλώνεις μωρέ συνέχεια... ), κάθε άλλο παρά στου κουφού ή σε τοίχο βαράς. Εδώ δεν είμαι μωρέ; Τι θέλεις-θέλετε να απαντάω σε έναν, έναν επί της ουσίας για θέσεις και προτάσεις που θα πρέπει να επεξεργαστούν ανάλογα; Λέει; ΟΧΙ! Επί του προκειμένου, απλά σου εξηγώ τη διαδικασία. Η προκήρυξη και ότι έχει να κάνει με κανονισμους, όπως και η δουλειά σε σχέση με το σήμερα και το αύριο είναι ευθύνη της Επιτροπής Αγώνων (ΕΠΑ) που θα λειτουργεί με την έγκριση της Ομοσπονδίας.
(πως στραβώνεις έτσι στο γμτ;)Φιλικά (πάντα)
Στράτης
-
Δεν στραβωσα αρχηγε μου , ερωτηση εκανα που δεν καταλαβα που το πηγαινες , τοσο μου κοβει ....... ετσι γραφω σχωρα με.
Ωραια λοιπον , αυτη η επιτροπη δεν θα ηταν φρονιμο να αναθεσει σε καποιους ( θα προτεινα εδω , νεους ωραιους και γατους ) να ξεσκονισουν τους κανονισμους της ffsa και της csai για να τσουλισει απλα και ομορφα το πραμα ? χωρις να ψαχνομαστε με πειραματα και λανθασμενες συνταγες ?
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γιατρέ τι είναι αυτός ο φορές που αναφέρεις; Πότε θεσμοθετήθηκε; Προσπέρνα βρε τρελλέ......
Στράτης
Φορεα? Φορεα? Τους μονους φορεις που προς στιγμην αναγγνωριζω ειναι οι Συνδεσμοι, η ΟΜΑΕ κι η ΕΠΑ. Και καπου στο βαθος, κατι μου θυμιζει η ΕΛΟΑΜ.Το αλλο ειναι προταση που γραφτηκε ετσι για να γινει κατανοητο. Οπως π.χ. εκλεγεται ο MVP στο μπασκετ εγραψα.
Συμφωνω με τον Γεροτσακωμο (APR) οτι καποια δοκιμασμενα πραγματα πρεπει να τα αντλησουμε απο εκει που λεει, ομως σαν χωρα και σαν χωρος εχουμε ιδιαιτεροτητες που πρεπει να ληφθουν υπ οψιν.
Εν αναμονη λοιπον... -
καλησπερα,
ας γινει η αρχη να μπουν νομοι, κανονισμοι , οπως θελετε πειτε το , να παιζεται σωστα το παιχνιδι, να τηρουνται ευλαβικα , να τιμωρουνται αυτοι που τους καταπατουν χωρις καμια εξαιρεση κ μετα ολα τα αλλα θαρθουν ........
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Μιχάλη, προοδευτικά και με΄χρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε απαλλαγεί από όλα τα ανώμαλα που σημειώνεις. Μέχρι τότε έχουμε όμως δουλειά γιατί αν στρωθούμε τότε, άντε γεια...
Να μας θυμίσω ότι το 7-2 νότια-βόρεια προέκυψε μέσα από διαδιακασία εκλογών που ήταν και το ζητούμενο (οι εκλογές:-)
Στρατή,
Ειλικρινά με το 7-2 δεν υπαινίσσομαι τίποτα, απλά επισημαίνω την ανισοκατανομή – αναντιστοιχία, εκ της οποίας θα μπορούσαμε (πιθανόν) να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα. -
Ο χρήστης robert έγραψε:
καλησπερα,ας γινει η αρχη να μπουν νομοι, κανονισμοι , οπως θελετε πειτε το , να παιζεται σωστα το παιχνιδι, να τηρουνται ευλαβικα , να τιμωρουνται αυτοι που τους καταπατουν χωρις καμια εξαιρεση κ μετα ολα τα αλλα θαρθουν ........
....ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ.......!!!!!!
-
*Ο χρήστης **platis'
[b** έγραψε:*
Φορεα? Φορεα? [/b:1ho5wunp]Τους μονους φορεις που προς στιγμην αναγγνωριζω ειναι οι Συνδεσμοι, η ΟΜΑΕ κι η ΕΠΑ. Και καπου στο βαθος, κατι μου θυμιζει η ΕΛΟΑΜ..
.....ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ 'ΦΟΡΕΑ' ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ??.....
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 'SPEEDCRAFT'.......
AAAAAX ΓΕΡΑΣΑΜΕ.....
ΜΗΝ ΠΕΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ DOC......
ETΣΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙSORRY ΓΙΑ ΤΟ OFF TOPIC...
-
Γκου χου γκούχου!!! εεεε ολοι εμείς της γενιάς μας δεν έχουμε προτάσεις??? συγνώμη για τους μεγαλύτερους και γνώστες του χώρου αλλά νομίζω πως πρέπει να σας κάνουμε στην άκρη!!! Σκεφτόμουν και ξανασκεφτόμουν πως μας έχετε σαν τους γονείς μας!!! μας καλομαθαίνετε πρώτα και μετα έχετε απαίτηση να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα!!!επίσης πάει εδώ η παροιμία με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!!Εγώ έχω τις γνώσεις του Χρυσάφη γιατί αυτός με έβαλε στο χώρο!!! Τα Χαλιβελάκια του Μπαμπά τους, κάποιοι έχουν μερικές απο τα κάρτ γιατί είχαν την τύχη να περάσουν και απο κεί και κάποιοι από όπου βρούν!!! Και ποιος μου λέει εμένα πως είναι σωστά αυτά που έμαθα??? Και γιατί θα πρέπει να καθαρίζει για μένα ο Νίκος, για άλλους ο γιατρός κύριος Πλατής ή για άλλους ο κυρ Χρήστος και όχι εμείς??? (Και πάλι καλά που είχα όμως και τον Νίκο και όλους τους άλλους, με βοήθησαν όλοι)! Καλοί είστε όλοι αλλα νομίζω πως μας μαθαίνετε ποδήλατο χωρίς να ξέρουμε να περπατάμε !!!! Το φτάσατε στην αλλαγή της βαθμολογίας όταν για μένα το 50% της γενιάς μας δεν ξέρει πως βγαίνει καν!!! Το πήγατε στις εκκινήσεις που για εμάς οργανώνονται και εμας δεν μας κόβει (το μυαλό) και νευριάζουμε που είναι υποχρεωτική η φόρμα!!!!Το φτάσαμε στα παράβολα και τα κόστη όταν δεν έχουμε το μυαλό να πάρουμε πρώτα τα περι ασφαλείας (κράνη κλπ) και ψάχνουμε για άλογα!!! Ζητάμε καλούς κριτές όταν δεν σταματάμε στις σημαίες, δεν ξέρουμε βασικούς κανονισμούς προς όφελος μας και δεν ξέρουμε να δεθούμε!!!!!! Ζητάμε θεατές και προβολή στον χώρο όταν εμείς δεν βλέπουμε τους συναθλητές μας.!!! Μήπως για όλα αυτά τα μισά που ξέρουμε και για τα λάθη που κάνουμε υπεύθυνοι (καλοπροαιρετα) είστε εσείς (Νίκο, ΑPR, Πλάτή, Στράτη και τόοοοσοι άλλοι) που πάντα σας ακούμε και σας θαυμάζουμε όταν μας συμφέρει φυσικά
Υ.Γ.1 ο γραπτός λόγος και εγώ μέγάλοι αντίπαλοι απο το σχολείο!!!
Με εμάς θυμώνω!!!! όλα έτοιμα!!!!
-
Δεν εχεις κι αδικο Λενακι...
-
Οσο και αν συμφωνω με την Ελενη, θελω να δω και προτασεις, οχι μονο συμπερασματα! ναι ολοι οι νεοτεροι στο χωρο ειχαμε καποιο μπαρμπα-νονο-μανα-πατερα-μηχανικο να μας βαλει στο παιχνιδι. Λογικο ειναι να υπαρχει αγανακτηση τωρα, το σπορ εφτασε σε σημειο 0, ειδικα για τους χωματινους! Αλλα ας μπουμε στο χωρο δυνατα και οχι μονο στην καλοπεραση των αγωνων και τοτε θα μπορουμε να πουμε στο Χ Πλατη, APR , Στρατη και λοιπους να κανουν στην ακρη! Μεχρι τοτε, η ακρη ανηκει στη γενεια που βαριετε και τα θελει ολα ετοιμα! Μεσα και εγω, δεν βγαζω την ουρα μου απεξω!
Το εχω ξανα πει..Στην Ελλαδα, νεος στο χωρο θεωρειτε ο 30 κατι...Στο εξωτερικο νεος στο σπορ ειναι ο γιος Rovanpera...Ετων 8
Ελενη, δεν νομιζω οτι κανεις απο τους ανθρωπους που απαρτιζουν την καινουργια προσπαθεια θα αρνηθει την βοηθεια της νεας γενιας! Ισως το λαθος ειναι οτι δεν την εχουν ζητησει!
-
Εκεί είναι το θέμα!!! να μην μας την ζητήσουν!!!! να 'απαιτήσουμε' (να τους πείσουμε) να την προσφέρουμε μόνοι μας!!!!
-
Το εκανε κανεις και του αρνηθηκαν?
Ας βγει να το πει δημοσια , οτι προσφερει την βοηθεια του και θα δουμε αν θα γινει δεκτει! -
με εμας τα βάζω που κρυβόμαστε πίσω απο τα δάχτυλά τους
-
Ελένη, η πρόκληση είναι μπροστά μας. Ενεργός συμμετοχή στις εκλογές του ΣΟΑΑ.
-
Ο χρήστης ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΟΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Ελένη, η πρόκληση είναι μπροστά μας. Ενεργός συμμετοχή στις εκλογές του ΣΟΑΑ.Aυτο που λεει ο Νικος , Ελενιτσα μας ειναι το βασικοτερο πραγμα που μπορει να παιξει σημαντικο ρολο για το σας .
Το να περιμενει η ΟΜΑΕ συμβουλες-προτασεις απ'τα πιτσι-30αριδες θα ηταν εως αστειο ...... και διεθνως δεν ισχυει φυσικα .
Αλλα να μην ειναι **οργανωμενοι και να διοικουν **στον συνδεσμο τους ολοι οι νεοι αγωνιζομενοι ωστε να απαιτουν για τα δικαιωματα τους και τις οποιες προτασεις εκσυχρονισμου π.χ. να δουλευουν ομαδικα και εκεινοι για την προβολη και την ασφαλεια τους , και ειδικα οταν η αρχη του σπορ , παραστρατει η διαπλεκεται ...... να εχουν την δυναμη που χρειαζεται για την επαναφορα στην ταξη , ειναι απαραδεκτο το 2010 !
(εδω εχεις δικιο ...για κακομαθημενους και ψηλοτεμπελακους νεολαιους αγωνιζομενους Ελενιτσα μου , γιατι στα facebook και στα στεκια καταναλωνουν πανω απο 6 ωρες την ημερα , και για το χομπι τους ...δεν διαθετουν ωρα ). -
έτσι κάνουμε!!! Ναι!!! Ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε 'στέκι' το σύνδεσμο!!!! Έρχεται-ήρθε και κρίση για πολλούς από μας!!! Θα μπορούσαμε να μαζευόμαστε εκεί (και πιο οικονομικά θα μας ερχόταν ο καφές από την καφετέρια και τους μηχανικούς μας θα αφήναμε να κάνουν καμία δουλειά –το κάθε συνεργείο ημερησίως έχει 2-3 από εμάς (γιάφκες) ) αντιπαράθεση στην αντίρρηση πραγματικά κάποια άκρη θα βγάζαμε!!!!
-
Κάποιες ιδέες-απόψεις-προτάσεις που έχουν γραφεί κατά καιρούς σκόρπιες:
- Μικτό πρωτάθλημα ως έχει.
- Πρωτάθλημα αναβάσεων ως έχει, με προσπάθεια για διεξαγωγή 'μεγάλων' αναβάσεων όπως η Θίσβη και ο Αχλαδόκαμπος που είναι πολύ πάνω από τα 3 χλμ.
- Κύπελλα ασφάλτου/χώματος με τα πρωταθληματικά ράλλυ συν μίνι ράλλυ και/ή ρόντε κατ' επιλογή του οργανωτή.
- Στα κύπελλα ασφάλτου/χώματος πολλοί αγώνες, ίσως και 9, με μεγάλη γεωγραφική διασπορά, αλλά να βαθμολογούνται μόνο οι 5 ή, το πολύ, 6 πρώτες εκκινήσεις (όχι οι καλύτεροι τερματισμοί).
- Οι αγώνες ρόντε των κυπέλλων να μετράνε και στα κύπελλα σπριντ.
- Θέσπιση 'κυπέλλου ΕΘΕΑ' ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, το οποίο να προσφέρει χρηματικά έπαθλα στους 3 πρώτους και στον πρώτο νέο. Το κύπελλο αυτό μπορεί να βασίζεται είτε στη Ν2 (προς θεού, όχι σούπερ Ν) είτε, ακόμα καλύτερα, σε ενιαίο ή στην 'εθνική Ν1' που προτάθηκε αλλού. Ένα τέτοιο κύπελλο θα μπορούσε να γίνεται με ενιαία λάστιχα (π.χ. semi-slicks) και να περιλαμβάνει μίνι ράλλυ, πίστες και αναβάσεις.
- Μείωση του παραβόλου για όσους κάτω των 30 ετών έχουν Ν1, ΕΝ1, Ν2, Α5, ΕΑ5. Τα χαμένα χρήματα μπορούν να βρεθούν από αύξηση παραβόλου σε Ν4, Α8, Ε12, Kit-Car.
- Στα μίνι ράλλυ και ρόντε ο Τ.Ε. υποχρεωτικά Σάββατο μετά τη δύση του ηλίου ώστε να μπορούν να 'βγει' ο αγώνας και οι αναγνωρίσεις του εντός ενός Σαββατοκύριακου.
- Πανηγυρικές εκκινήσεις μόνον όπου προσφέρουν σοβαρά οφέλη.
- Ελεύθερη συμμετοχή στην ΕΕ αυτοκινήτων χωρίς ομολογκασιόν με απλή τήρηση του κανονισμού της ΕΕ.
- Στα πρωταθληματικά ράλλυ, προσπάθεια για διεξαγωγή υπερειδικών μέσα ή κοντά σε κατοικημένες περιοχές και σε χώρους με καλή 'ατμόσφαιρα' (π.χ. ναι σε μια μαρίνα, όχι σε μια βιομηχανική ζώνη).
- Αυστηρότερα στάνταρ ασφαλείας θεατών στις αναβάσεις και μη διεξαγωγή τους αν αυτά δεν πληρούνται.
- Προετοιμασία ολοκληρωμένης πρότασης προς το αρμόδιο υπουργείο όσον αφορά το θέμα της αστικής και ποινικής ευθύνης σε περίπτωση ατυχήματος με παρευρισκόμενο (δεν θα πω τη λέξη θεατή) στα ράλλυ και στα σπριντ. Στους χώρους αυτούς που είναι αδύνατη η αστυνόμευση πρέπει οι οδηγοί να προστατεύονται νομικά και οι οργανωτές να μην ευθύνονται για τη βλακία που κάνει κάθε ανεγκέφαλος.
- Προετοιμασία ολοκληρωμένης πρότασης προς το υπουργείο όσον αφορά το θέμα της νομιμότητας των αγωνιστικών. Και δεν αναφέρομαι στα ΚΤΕΟ. Αναφέρομαι σε αυτό που θα προκύψει αν τελικά χάσουμε το δικαίωμα να έχουμε ασφαλισμένα τα αυτοκίνητα και το οποίο θα οδηγήσει στα ποινικά δικαστήρια πολλούς από εμάς. Στο αντίστοιχο topic είχα προτείνει μια ιδέα.
Προτάσεις για το 2011