-
Περι αγωνων ταχυτητας λοιπον
Ας με συγχωρεσετε οι προγραψαντες αλλα πεσατε, με την φορα που εχετε απο την αγαπη σας για το σπορ , στην λουμπα των technicalities (οπως ειπε ο αμοξο)
ΦΡΕΝΟΟΟ.
Κατα την ταπεινη μου αποψη αυτην την στιγμη πρεπει να ξεκινησουμε απο λευκο χαρτι,εχοντας και χρησιμοποιωντας ομως την γνωση που αποκτησαμε απο τις τραυματικες εμπειριες των τελευταιων...δεκαετιων!!
Η λευκη σελιδα λοιπον ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια για ΘΕΣΜΟΥΣ
Για νεους θεσμους συγχρονους ,βασισμενους στον 21 αιωνα .
Το ξερετε οτι η βαση του γενικου κανονισμου αγωνων ταχυτητας συνταχτηκε την δεκαετια του '50 ??
οχι μην γελατε ,κανονισμοι οπως αυτος της διαδικασιας εκκινησης ...5αλεπτο σβηστε -4αλεπτο????-3λεπτο????-2 λεπτο βαλτε μπροστα-1λεπτο?????30 δευτεερα???-πρασινη σημαια και πιασε το αυγο και κουρευτο αν δεν παρεις μπροστα και αλλα ευτραπελα που μπορει να γινουν,που κανεις δεν ξερει τι και αν προβλεπει ο κανονισμος....Λευκη σελιδα λοιπον για νεο συγχρονο γενικο κανονισμο ταχυτητας(προσεξτε οχι την προκυρηξη )
Λευκη σελιδα με τις πιστες ...Κοιταξτε ποσες πιστες εχουμε Σερρες-μεγαρα-αιγινιο-τυμπακι-τριπολη-ροδος-λαμια???-καλαματα??. Ναδουμε ποιοες και κατα ποσο ειναι βιωσιμες ιδεες και να τις στηριξουμε με την τοπικη αυτοδιοικηση παρεα. Εχουν αλλαξει οι εποχες!!
Λευκη σελιδα και γρανιτενια σταθεροτητα στους κανονισμους και κατηγοριες
ΝΑ ΣΤΑ (ΟΧΙ ΣΤΟ..ΣΤΑ) ΕΝΙΑΙΑ
ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣΛευκη σελιδα στην προβολη -σχεση με δημοσιογραφους-εντυπα
Λευκη σελιδα στους χορηγους (οι αγωνες ταχυτητας επρεπε να ειναι οι πιο ευκολοι για πουλημα )
Λευκη σελιδα στην Τηλεοραση (χωρις αποκλειστικοτητες και αηδιες ....ΑΚΟΜΗ)
αΜΕΤΑΚΙΝΗΤΕς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕς αγωνω ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ...........
μην σας κουρασω αλλο
εχουμε καιρο για τα υπολοιπαΠρωτα απο ολα ομως ΘΕΣΜΟΥΣ!!
DIMOS
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Ας με συγχωρεσετε οι προγραψαντες αλλα πεσατε, με την φορα που εχετε απο την αγαπη σας για το σπορ , στην λουμπα των technicalities (οπως ειπε ο αμοξο)Εγώ το είπα
Αλλά δε συμφωνώ ότι το τι είδους αυτοκίνητα θα είναι τα ενιαία - 'φυτώρια', πόσο ελκυστικά θα είναι για τους νέους και το ποιό θα είναι το μοντέλο συμμετοχής είναι technicality, διότι επηρεάζει τον πυρήνα του προβλήματος, ποιός και με ποιές προϋποθέσεις συμμετέχει.
Εννοείται όμως ότι συμφωνώ στα υπόλοιπα που λες.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ας με συγχωρεσετε οι προγραψαντες αλλα πεσατε, με την φορα που εχετε απο την αγαπη σας για το σπορ , στην λουμπα των technicalities (οπως ειπε ο αμοξο)
Εγώ το είπα
Αλλά δε συμφωνώ ότι το τι είδους αυτοκίνητα θα είναι τα ενιαία - 'φυτώρια', πόσο ελκυστικά θα είναι για τους νέους και το ποιό θα είναι το μοντέλο συμμετοχής είναι technicality, διότι επηρεάζει τον πυρήνα του προβλήματος, ποιός και με ποιές προϋποθέσεις συμμετέχει.
Εννοείται όμως ότι συμφωνώ στα υπόλοιπα που λες.
Nαι Νασσο μου η λεξη τεκνικαλιτις (sic) δεν ηταν η σωστη,απλα μου αρεσε και την χρησιμοποιησα.
τεχνικοι κανονισμοι ειναι το σωστο και ειναι αν θελεις η ραχοκοκαλια της επιτυχιας ναι συμφωνω,
ομως πρωτα πρεπει να βρουμε το σχημα που θα δωσουμε στην ραχοκοκαλια....Δηλαδη θελω να πω οτι τωρα που εχουμε χτυπησει πατο ειναι ευκαιρια να
1ον αποφασισουμε τι ΜΟΡΦΗΣ σπιτι θελουμε να κανουμε> αγροικια,πολυκατοικια,μονοκατοικια κτλ =ΘΕΣΜΟΙ
2ον απο τι θα το χτισουμε μπετο- τουβλα -λασπη - κτλ = ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙΓιατι το να φτιαξεις τους καλλιτερους κανονισμους και να τους ριξεις απανω σε σαθρους θεσμους ......παλι σκ@τ@ θα γινουν.
dimos -
+1000
Το ιδιο ακριβως γραφω στον Στρατη...παραδιπλα (Φθιωτιδος). -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγώ φταίω που δεν ήμουν ξεκάθαρος και έμπλεξα...
ο Το θέμα...
. Και σίγουρα τα αυτοκίνητα ΔΕΝ πρέπει να είναι μόνο για πίστες αλλά για όλους τους αγώνες.Nass,
με τα περισσότερα που γράφεις είμαι απόλυτα σύμφωνος. Οχι όμως και με το παραπάνω.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από αυτοκίνητα πολλαπλών χρήσεων... δεν τα αποκαλώ καν αγωνιστικά...
Αυτό είναι κατ' επανάληψη παιγμένο σενάριο και αποτυχημένο.
Δεν υπάρχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα πίστας που να κάνουν και για Ραλλύ ή το ανάποδο. Ακόμη ούτε για αναβάσεις δεν κάνουν χωρίς αρκετά επι πλέον έξοδα τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε κόστος εργασίας για αλλαγή μεταξύ αγώνων.
Λόγω κ@υλας και μόνο, όσοι έχουν κάνει αυτό το λάθος το έχουν πληρώσει πολύ ακριβά και σε χρήμα και σε μηδενικά σχεδόν αγωνιστικά αποτελέσματα. Όσο για το σχετικό know how δεν το αναφέρω γιατί αν το είχαν δεν θα το σκεπτόντουσαν καν...
Είναι κακή νοοτροπία αυτό και σαν αποτέλεσμα είναι γνωστός φίλος και έμπειρος αγωνιζόμενος να μη μπορεί να καταλάβει ότι με Corvette δεν τρέχεις ραλλύ όπως δεν πας κυνήγι με ψαροντούφεκο ούτε παίζεις ποδόσφαιρο με μπάλα του μπάσκετ.Φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος - SpeedyΔε μιλάω για τα αυτοκίνητα του 'κυρίως πιάτου', δηλ. φόρμουλες και τουρισμού -αυτά πρέπει προφανώς να είναι για πίστες μόνο.
Αλλά πιστεύεις ότι έχουμε την πολυτέλεια στην εισαγωγική κατηγορία που συζητάμε να έχουμε αυτοκίνητα μόνο για πίστες ? Δεν είναι προτιμότερο να τρέχουν παντού, ώστε να μεγιστοποιήσουν το Return On Investment του πιτσιρικά ιδιοκτήτη τους -και ας μην είναι πουθενά 'άριστα' από τεχνικής άποψης ?
Βέβαια θεωρητικά έχεις δίκιο αλλά ίσως αν αναστηθούν οι -αυτή τη στιγμή σε κώμα- αγώνες ταχύτητας να μπορεί να συζητηθεί πιο ρεαλιστικά το θέμα των αποκλειστικών αυτοκινήτων.Nass,
Δεν εννοώ αυτοκίνητα μόνο πίστας αλλά ασφάλτινα ραλλύ για αυτή τη χρήση μόνο, χωμάτινα για αυτή τη χρήση μόνο, αναβάσεων για αυτή τη χρήση μόνο.
Η εμπλοκή μου μου έχει δείξει ότι κυρίως οι νέοι που ξεκινούν με αυτοκίνητα πολλαπλών χρήσεων απογοητεύονται πολύ γρήγορα διότι α) το αυτοκίνητο δεν είναι πραγματικά καλό πουθενά, β) το κόστος είναι πολύ μεγαλήτερο στην πραγματικότητα όταν έχεις να το μεταμορφόσεις απο ασφάλτινο σε χωμάτινο και ξανά απο την αρχή... σαν συνέπεια να στραγγίζουν απο χρήμα γρήγορα και να πηγένουν για 'ψάρεμα'.
Αρκετοί από αυτούς που επιμένουν και το προσπαθούν για λίγο ακόμη κάνουν περικοπές από επαγγελματική προετοιμασία κάνοντας δουλειές μόνοι τους... Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πολύ καλά πόσο τραγικό είναι να ψηλώσει κάποιος για χώμα πίσω για παράδειγμα ένα 205 ή ένα Golf κλπ χωρίς την χρήση των πανάκριβων σωστών ανταλλακτικών. Τα νέα παιδιά όμως που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο από τεχνικής, σε βάθος πλευράς, το κάνουν και όχι μόνο αυτό αλλά και άλλα πολλά αφού δεν μπορούν να βγουν οικονομικά παίζοντας σε δυο ή και τρία ταμπλό...
Για εμένα είναι μέγα λάθος οι μικτοί αγώνες και κυρίως πολύ επικίνδυνοι και σίγουρα δεν είναι φυτώριο για νέους αφού ακόμη και από οδηγικής πλευράς τις περισσότερες φορές αυτό που δημιουργεί είναι 'οδηγούς διχασμένες προσωπικότητες' που γίνονται μπαλάκι από την άσφαλτο στο χώμα και από το χώμα στις αναβάσεις και από τις αναβάσεις στις πίστες ψάχνοντας τον Sena και τον Loeb μέσα τους... και που βέβαια δεν τον βρίσκουν ποτέ με ένα λάθος αυτοκίνητο.
Όπως στα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή έτσι και οδηγική εμπλοκή σε κάθε είδους μηχανοκίνητου σπορ είναι θέμα εξειδίκευσης για να υπάρχει έστω και μια μικρή ελπίδα καλής απόδοσης που είμαι σίγουρος πως αυτό είναι το ΜΟΝΟ ζητούμενο από κάθε νέο που αποφασίζει να εμπλακεί.Φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος - SPEEDY
-
To pio tragiko einai oti sthn Ellada den yparxoyn pia ypodomes gia agwnes taxythtas....
Prwta8lhma poy panta eixeto perissotero 8eama gia toys 8eates, tis perisoteres symmetoxes kai thh perisoterh odhgikh apolaysh apo pleyras symmetexontwn twra einai sta skoypidia sthn kyrioleksia.... Tpt den 8a dior8w8ei an den bre8ei prwta h aitia poy na ekshgei giati epiase ayto ton pato. Otan bre8ei ayto, kai dior8w8ei tote MONO 8a mporesei na ftiax8ei kati kainoyrio kai pali 8a prepei na yparxei prosoxh mhn ginoyn ta idia la8h.....Thn perasmenh ebdomada perasa 2 meres sthn agglia proskeklhmenos apo thn Lotus (logo toy oti san omada exoyme pleon thn lotus motorsport middle east) kai dokimasa exige GT4, exige GT3, Lotus Evora GT spec kai to lotus 211. Ola toys 8a moy peite panakriba. Alla ayto poy me ponese perissotero htan otan o managing director me rwthse ti katastash epikrath me toys agwnes taxythtes sthn ellada, an exoyme sxoles kai an 8a mporoysame na kanoyme kati kai sthn Ellada. H apanthsh moy loipon htan apokardiotikh otan toy eipa oti distyxws sthn Ellada yparxei ena prwta8lhma (o 8eos na to kanei) poy psyxoragei, agwnes akyronontai kai kanonismoi kai klasseis einai perissotero prosarmosmenoi sto na ekshpyretoyn aytokinhta kai agnizomenoys poy einai 3 se 1 (Rally, anabaseis, pista).....
An xreiasteite pantws otidhpote se fash kanonismwn mhn distasete na rwthsete. Peripoy to 90% twn kanonismo gia agwnes aytokinhtwn toyrismoy sta emirata(oxi GT) kai to 100% toy concept me to enniaio Suzuki poy ginetai einai basismeno panw se idees dikes moy kai toy Costa.
Filika Alexandros
-
Καλά ολα αυτά που γράφετε για φυτώρια και Ν1 και κλπ, αλλα ο Ελληνάρας δεν βάζει μυαλό...Κοιμάτε και ονειρεύετε εναν ΜΙΤΣΟ ή ενα S2000!
Αν δεν μπει φρένο γενικά στις κατηγορίες και στους αγώνες δεν θα υπάρξουν ούτε φυτώρια ούτε μικρές κλάσεις ούτε τίποτα.Βλέπουμε το φετινό παράδειγμα που με το ζώρι συμπληρώνουν οι κλασεις Ν2,Α5 και Ν1...ασ΄το!Κανένας νέος δεν θα πρέπει να ξεκινάει με πάνω απο Ν2(ή ΕΝ2) για δύο χρόνια τουλάχιστον.Για αλλα δύο χρόνια δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις κλασεις μέχρι Ν3.Απο εκεί και πέρα ας πάρει και αεριωθούμενο μετά.Σε περίπτωση ομως που αυτός είναι νικήτής κάθε κλάσης στο τέλος της χρονιάς, του δίνεις τότε το δικαίωμα της αναβάθμισης... εφοσον το επιθυμεί. Βέβαια το σχέδιο θα προβλέπει και για τον συνταξιούχο που κάποια στιγμή θα πρεπει να αφήσει τα ινία των κλάσεων αυτών σε κανέναν νεότερο.Μόνο αυτός είναι ο τρόπος να γεμίσουν οι μικρές κλάσεις και να ξαναδούμε καινούριους οδηγούς να πετούν...
Μιχος-Καντζούρης-Ζαχάκια-Καϊταντζης- κ.α -
το έγραψα και στο ίδιο topic που αναφέρετε στα rally .
δεν μας φταινε τα μέγαρα , ούτε οι Σέρρες εάν είναι μακριά
εάν η ομοσπονδία η όπως θέλει να λέγετε , μπορέσει να μοιράσει χρήματα στις μικρές κατηγόριες , και τα κίνητρα όπως
1 ελαστικά δωρεάν
2 καύσιμα δωρεάνγια τους 3 πρώτους τις κάθε μικρής κατηγόριας οπως Ν1 –Ν2 –Α5-Α6
ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 10,000 ΕΥΡΟ
Φαντάσου τι σφαγή θα γίνει σε κάθε κατηγορία που εάν μπεις στο βάθρο του κάθε αγώνα στον επόμενο θα έχεις δωρεάν ελαστικά , η καύσιμα η την συμμετοχή
Αλλά δεν το βλέπω το μέλλων του ελληνικού motorsport απλά δεν υπάρχει
-
Σωστος ο Νικος και ο ΑPR jounior.....πρεπει οπωςδηποτε να ξαναμπουν Μεγαρα..τουλαχιστον να λεμε οτι εχουμε μια πιστα!......Και το συντομοτερο να υπαρξουν προτασεις σε αγωνιζομενους που το κατεχουν το οικοδομικο και εχουν λεφτακια Βωβο-Τσαμπάζη(Αρχιτεκτων-κατασκευαστης) Και σε οποιον εχει και μπορει..να βρουνε ενα μερος να κανουν μια σοβαρη επενδυση για πιστα οχι πολυ μεγαλη..σαν σερρες κατι τετοιο στο λεκανοπεδιο Αττικης .Ξερω οτι ειμαι αιθεροβαμμων με αυτα που λεω ενετι 2010 αλλα ακομα ελπιζω
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Σωστος ο Νικος και ο ΑPR jounior.....πρεπει οπωςδηποτε να ξαναμπουν Μεγαρα..τουλαχιστον να λεμε οτι εχουμε μια πιστα!......Και το συντομοτερο να υπαρξουν προτασεις σε αγωνιζομενους που το κατεχουν το οικοδομικο και εχουν λεφτακια Βωβο-Τσαμπάζη(Αρχιτεκτων-κατασκευαστης) Και σε οποιον εχει και μπορει..να βρουνε ενα μερος να κανουν μια σοβαρη επενδυση για πιστα οχι πολυ μεγαλη..σαν σερρες κατι τετοιο στο λεκανοπεδιο Αττικης .Ξερω οτι ειμαι αιθεροβαμμων με αυτα που λεω ενετι 2010 αλλα ακομα ελπιζωH πιστα με τα σημερινα ελληνικα δεδομενα δεν ειναι επικερδης επενδυση:
οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο που λες Φωντα.
Υπο προϋποθεσεις ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει στην Χαλανδριτσα που ειναι το πιο πιθανο σεναριο κατασκευης πιστας εδω και 30 χρονια βεβαιαΑλλα το προβλημα δεν ειναι οι πιστες.
εδω και δεκαετιες οι ταχυτητα γινοταν σε αεροδρομια και ειχε γνωρισει ανθηση σε σχεση με τα σημερινα δεδομενα.
Το προβλημα εγγυται στις χορηγιες, στην προβολη, την οικονομικη κριση, τη διοικηση και αλλα ωραια που ολοι γνωριζουμε!! -
Κατσε ρε σπυρο εδω αγορασαν amg c63 station wagon για safety car στη πατρα απο τη μερσεντες ελλας...
κσι δε κανω πλακα -
Για που Πανο?
Για τη Χαλανδριτσα? -
για τη χαλανδριτσα ....προφανως ο μαρουλης κανει το pace car μεσα στα χωματα
απο οσο ξερω αλλα δεν ειναι 100% επιβεβαιωμενο καπου ειχα διαβασει οτι πηραν και πολυ μεγαλη ποσοτητα υπολογιστων απο γνωστη εταιρεια με την ιδια αιτιολογια... -
Δηλαδή δεν έχει στρωθεί ούτε ένα μέτρο άσφαλτος αλλά αγόρασαν κιόλας pace car και υπολογιστές
ΟΚ
Αν η (όποια) πίστα δεν βγάζει κέρδος, ξεχάστε την. Αν η (όποια) Χαλανδρίτσα θα έβγαζε κέρδος, θα είχε γίνει εδώ και 30 χρόνια. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή δεν έχει στρωθεί ούτε ένα μέτρο άσφαλτος αλλά αγόρασαν κιόλας pace car και υπολογιστέςΟΚ
Αν η (όποια) πίστα δεν βγάζει κέρδος, ξεχάστε την. Αν η (όποια) Χαλανδρίτσα θα έβγαζε κέρδος, θα είχε γίνει εδώ και 30 χρόνια. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
ΑΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΥΠΑ .ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ.
-
το Pace car αν θυμαμαι καλα μου το ειπε το παιδι στη μερσεντες το πηραν αρχες χρονου και σιγουρα μετα την ενταξη στα επιδοτουμενα προγραμματα που εγινε η πιστα τελος χρονου (οταν παραιτηθηκαν για καποιες δεκαετιες δημος και λοιποι υπερ μαρουλη για να κανει επιτελους τη πιστα)
για υπολογιστες δεν εχω προσωπικη αποψη απλα μου το ειπαν...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Μόνο αυτός είναι ο τρόπος να γεμίσουν οι μικρές κλάσεις και να ξαναδούμε καινούριους οδηγούς να πετούν... Ζαχάκια-Καϊταντζης- κ.αΟι τελευταιοι που εκαναν αυτο (και δεν ειναι μονο οι τρεις που λες αλλα πχ ο Σταματης και ο Νικος Γκ) ηρθαν απο το καρτ. Αρα ενας τροπος να γεμισουν οι μικρες (και οι μεγαλες) κλασεις ειναι να καταρχην να ξαναγινουν αγωνες ταχυτητας και κατα δευτερον να γινουν ελκυστικοι στους αποφοιτους του καρτ. Οχι οτι το καρτ ειναι η μονη δεξαμενη αλλα ειναι η πλεον αξιοπιστη και ποιοτικη. Το οτι η ΕΘΕΑ με την αδιαφορια της τοσα χρονια, η Startline τελευταια με το ζευγαρωμα με το GTCC και ο ΣΟΑΑ περυσι με τα πανεξυπνα σαλουν (εκτος των πολλων και σοβαρων αλλων) εκοψαν και αυτη την επικοινωνια ηταν ενας απο τους λογους που το μαγαζι ρημαξε.
pskarm βλεπω εχεις σπουδαια ενημερωση: και οτι ο Μαρουλης εχει ηδη στα χερια του τις μετοχες της εταιριας πρωην λαϊκης βασης και οτι εχει εγκριθει η επιχορηγηση απο το υπουργειο αναπτυξης και οτι εχει παρει ηδη χρηματα και οτι εχει αγορασει διαφορα. Μια ερωτηση εχω μονο, ποσο σιγουρος εισαι για ολα αυτα; Δεν πιστευω να μην τα εχεις ψαξει και να σπερνεις χαζομαρες στα φορουμ απο εκει και απο εδω.
-
Καλα ας καταφερει το φετινο πρωταθλημα να ολοκληρωθει και ξανακανουμε συζητηση. Εδω πλεον (και απο αυτο φαινεται η κριση) η Sport οπου ειναι οι πιο 'γηινοι' οικονομικα αγωνιζομενοι ζοριζεται ασχημα να συμπληρωσει και μονο η sport/3 εχει συμμετοχες. Πιο κατω επεσε ο γενικος απλα. Η Open, οπου κατα τεκμηριο εχει πιο ευρωστους οδηγους ειναι πολυ καλυτερη σε αριθμο συμμετοχων. Απο τη μια ευαγγελιζομαστε (και εγω μεσα) αλλες κατηγοριες, φθηνες και με πιο νεο στολο αυτοκινητων και απο την αλλη η ελληνικη πραγματικοτητα μας κανει να πουλαμε τα 106 και να ψαχνουμε Ε διλιτρα κολοκοτρωνεϊκα αν θελουμε να τρεχουμε πιστα...
-
εγω αυτο που εγραψα ειναι οτι πηρε το παραπανω αυτοκινητο απο τη μερσεντες ελλας.αυτο το ξερω απο τη μερσεντες
για την επιδοτηση δεν εγραψα αν τη πηρε . οτι εγραψα ειναι χιλιογραμμενα σε εφημεριδες και περιοδικα για το δημο, τη παραχωρηση που του εκαναν τελος 2009 για να προλαβει ημερομηνιες κλπ
για κομπιουτερ εγραψα οτι το μου το εχουν πει αρα δε μπορω να το επιβεβαιωσω
τωρα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε οσοι ασχολουνται με το θεμα θα ξερουν τι εστι μαρουλης
λογω προσωπικης επαφης με το εργο δικου μου ανθρωπου στη φαση της πολεοδομιας θεωρω οτι αν ειχε ξεκινησει η εφαρμογη του θα το μαθαιναμε με τον ενα ή τον αλλο τροπο
-
Μαλιστα. Μαθε λοιπον οτι πρωτον η μεταβιβαση των μετοχων δεν ειχε ολοκληρωθει μεχρι πριν απο μηνα που ρωτησα ανθρωπο του ΔΣ της εταιριας του αυτοκινητοδρομιου, η ενταξη στον αναπτυξιακο εκκρεμει στο υπουργειο (οπως ολες) και φυσικα δεν εχει δοθει ουτε σεντ σε κανεναν. Προφανως με αυτα τα δεδομενα ΑΝ αγορασε η Ιονιος Μερσεντες ή οτιδηποτε αλλο ειναι τελειως δικο της θεμα. Καλο ειναι λοιπον να προσεχουμε τι γραφουμε.
Προτάσεις για αγώνες ταχύτητας 2011