-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Όπως APR δεν σημαίνει αναγκαστικά Aleka Papariga Racing, .
Φυσικα και ειναι λαθος να νομιζεις κατι τετοιο .........
Αυτο που σημαινει , το σωστο , ειναι ...... Α leka , P apariga R evolusion
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
βρε antonis team δεν θα βαλεις ποτε μυαλο οπως τοτε που σε εστειλαν κρητη στην πελλοπονησο ,αλλα το acropolis περνουσε απο την λαμια....................τους ειδες τους παγκοσμιους?
Αν δεν ήσουν γνωστός ‘πλακαντζης’ θα στα έσουρνα!!!.
Μα πρέπει να ενημερώνουμε και το κοινό!!!, ότι οι κριτές πάνε κατά ομάδες και σήμερα, μάλιστα, τους δίνουν και το στίγμα της θέσης τους, το οποίο μπαίνει στην οθόνη, και σε πάει γκανιάν.
Πάντως ΝΙΚΟΛΑ, δεν ήταν λίγες οι φορές παλιά, που ολόκληρο το συνεργείο, βρισκότανε σε άλω βουνό!, και μετά τρέχαμε πίσω από το 000…..
Φιλικά ΑΝΤΩΝΗΣΚ. antonis team πιστευται οτι ο κ.ζαχος ειναι πλακατζης?? γιατι εγω δεν βλεπω κατι τετοιο...
και μια αλλη ερωτηση αν επιτρεπετε,για ποιο ακροπολις μιλατε (εννοω χρονια)
και ποιον ειχατε τοτε?...απλα για να μαθαινω και εγω... -
antonis team εγραψε [/quote]Οπωσδήποτε για τους κοχλιούς θύμωσα, διότι τους μαγειρεύω καλά με σάλτσα κόκκινη, και σίγουρα τους στέλνω στο στομάχι μου, και όχι με ‘μυτιές’ στο κεφάλι μου!!!!....[quote]
τι θελετε να πειτε εδω......γιατι βαζω και δευτερη σκεψη και δεν μου βγαινει....
-
Αντώνη, ίσως ξέρεις ότι με πολύ κόπο και μεγάλο κόστος φτιάξαμε αυτό το Φορουμ των 4Τ, ώστε να κουβεντιάζουμε και να σχολιάζουμε, όπως το κάναμε παλιά στου Τάσου, στου ΑPR, στου Γιαλούρη, στα αμορτισερ του Γκάλλο και πιό οργανωμένα στο Jolly του Ρον κ.α...
Ομως όταν η κουβέντα ξεφεύγει και μάλιστα προσβάλλουμε με υποννοούμενα νέους ανθρώπους, με τη δική τους πορεία σε αγώνες και στη ζωή, το Φόρουμ χάνει το νόημά του και εμείς σαν χώρος , την αξιοπρέπειά μας και βέβαια, ορθά δε μας σέβονται οι πιτσιρικάδες και χίλια δίκια έχουν να μας λένε .
ΚΟΦΤΟ γαμώτο. Ασε το μικρό ήσυχο, άλλωστε έχει εκτεθεί και θα ψηφιστεί ή θα αποδοκιμαστεί και πάντως ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε άλλοι που πήραμε φόρα και γράφουμε διάφορα, συμμετέχουμε στη διαδικασία, οπότε μόνο θεωρητικά μπορούμε (;) να μιλάμε και διακριτικά να σχολιάζουμε.
ΔΕΝ τα πιστεύω αυτά που διαβάζω. Βάζεις και το όνομά σου από κάτω φαρδί πλατί και σβήνεις ωραίες προσπάθειες την εποχή της αθωότητας, ενώ ρε γαμώτο τι θα απαντήσεις αν σε ρωτήσουν για τη σχέση σου με το Σύνδεσμο; ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΑΜΩΤΟ! Διαβάζουν και άλλοι, θεατές, που αηδιάζουν!
Στρατισινο
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Αντώνη, ίσως ξέρεις ότι με πολύ κόπο και μεγάλο κόστος φτιάξαμε αυτό το Φορουμ των 4Τ, ώστε να κουβεντιάζουμε και να σχολιάζουμε, όπως το κάναμε παλιά στου Τάσου, στου ΑPR, στου Γιαλούρη, στα αμορτισερ του Γκάλλο και πιό οργανωμένα στο Jolly του Ρον κ.α...Ομως όταν η κουβέντα ξεφεύγει και μάλιστα προσβάλλουμε με υποννοούμενα νέους ανθρώπους, με τη δική τους πορεία σε αγώνες και στη ζωή, το Φόρουμ χάνει το νόημά του και εμείς σαν χώρος , την αξιοπρέπειά μας και βέβαια, ορθά δε μας σέβονται οι πιτσιρικάδες και χίλια δίκια έχουν να μας λένε .
ΚΟΦΤΟ γαμώτο. Ασε το μικρό ήσυχο, άλλωστε έχει εκτεθεί και θα ψηφιστεί ή θα αποδοκιμαστεί και πάντως ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε άλλοι που πήραμε φόρα και γράφουμε διάφορα, συμμετέχουμε στη διαδικασία, οπότε μόνο θεωρητικά μπορούμε (;) να μιλάμε και διακριτικά να σχολιάζουμε.
ΔΕΝ τα πιστεύω αυτά που διαβάζω. Βάζεις και το όνομά σου από κάτω φαρδί πλατί και σβήνεις ωραίες προσπάθειες την εποχή της αθωότητας, ενώ ρε γαμώτο τι θα απαντήσεις αν σε ρωτήσουν για τη σχέση σου με το Σύνδεσμο; ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΑΜΩΤΟ! Διαβάζουν και άλλοι, θεατές, που αηδιάζουν!
Στρατισινο
συμφωνω απολυτα με το κ.στρατη...
και θελα να πω στο κ. αντωνη οτι θα πρεπε να ντρεπεται γι αυτα που γραφει
και καλο θα ειναι να μετραει λιγο τα λογια του....διοτι δεν τον τιμουν καθολου
παρα τα 65 του χρονια....και αν απαιτειται σεβασμο θα πρεπει πρωτα εσεις σεβεστε.....αληθεια ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ????...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Είναι συμβουλή ενός παλαίμαχου κομματάρχη, που ανέτρεψε πολλά πράγματα……..και ελπίζει σε ΜΕΓΑΛΕΣ βελτιώσεις!!.
Φιλικά
Antonis-team.αληθεια τι ανατρεψατε????θα θελα πολυ να μου πειτε...(προσωπικα πιστευω απολυτος τιποτα)
γιατι 13 χρονια συνεχομενα που ειμαι ως αγωνιζομενος δεν εχω ακουσει για εσας..και για να τελειωνουμε γιατι το κουρασαμε,αν σταματησατε τους αγωνες για λογους υγειας
καλο θα ηταν για να ειστε ακομα πιο υγειης(που το ευχομαι για ολους και για παντα)
να αφησετε και το forum,απο ψαραδες-κυνηγους φλομοσαμε πια φτανει...
σειρα εχουν οι νεοι....υ.γ καμμεναρα εχεις αποδειξει αγορι μου ποιος εισαι και στις πιστες και στις ειδικες
μαγκας και ωραιος......προχωρα γερα!!!! -
1.ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
2.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4.ΚΑΤΣΙΜΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
5.ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
7.ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
9.ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
10.ΠΛΕΣΣΑΣ ΝΙΚΟΣ
12.ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Γιατι ανυσηχεις αγαπητε μου για το τι γραφει ο καθε Τoni Antoni ?
Οι νεοι μας πλεον εδειξαν οτι θελουν να τα αλλαξουν ολα και ασχοληθηκαν επι τελους σοβαρα με τον συνδεσμο .
Στο χερι τους ειναι να πανε να ψηφισουν ολα αυτα τα παραπανω παιδια , και να διαγραψουν το μελλον τους , στις δικες τους βασεις και αποψεις !
Οσοι περισσοτεροι φιλοι τους θα πανε .... τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχουν για την πραγματοποιηση αυτη .
Αρα η δουλεια αρχιζει απο τωρα , γιαυτους . και θα ειναι εδω που τα λεμε , και το δειγμα για την ορεξη τους στον αγωνα αυτον . -
Ο χρήστης ds3 R3 έγραψε:
Είναι συμβουλή ενός παλαίμαχου κομματάρχη, που ανέτρεψε πολλά πράγματα……..και ελπίζει σε ΜΕΓΑΛΕΣ βελτιώσεις!!.
Φιλικά
Antonis-team.αληθεια τι ανατρεψατε????θα θελα πολυ να μου πειτε...(προσωπικα πιστευω απολυτος τιποτα)
γιατι 13 χρονια συνεχομενα που ειμαι ως αγωνιζομενος δεν εχω ακουσει για εσας..και για να τελειωνουμε γιατι το κουρασαμε,αν σταματησατε τους αγωνες για λογους υγειας
καλο θα ηταν για να ειστε ακομα πιο υγειης(που το ευχομαι για ολους και για παντα)
να αφησετε και το forum,απο ψαραδες-κυνηγους φλομοσαμε πια φτανει...
σειρα εχουν οι νεοι....υ.γ καμμεναρα εχεις αποδειξει αγορι μου ποιος εισαι και στις πιστες και στις ειδικες
μαγκας και ωραιος......προχωρα γερα!!!!Αν έχει αποδείξει μόνο αυτά τότε να προχωρήσει γιατί του σύνδεσμου μόνο αυτά του λείπουν όλα τα άλλα τα έχει.
Πάντως να ξέρεται ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι για το Ελλάδα έχεις ταλέντο. -
Εχει και χιουμορ , οπως κι εσυ AND.TZORTZ και αυτο μετατρεπει την σπιρταδα του μυαλου , σε καλο εργο οταν μπει στο λουκι !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εχει και χιουμορ , οπως κι εσυ AND.TZORTZ και αυτο μετατρεπει την σπιρταδα του μυαλου , σε καλο εργο οταν μπει στο λουκι !Το ελπίζω γιατί και αυτό χιάζεται.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
1.ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ2.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4.ΚΑΤΣΙΜΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
5.ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
7.ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
9.ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
10.ΠΛΕΣΣΑΣ ΝΙΚΟΣ
12.ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Γιατι ανυσηχεις αγαπητε μου για το τι γραφει ο καθε Τoni Antoni ?
Οι νεοι μας πλεον εδειξαν οτι θελουν να τα αλλαξουν ολα και ασχοληθηκαν επι τελους σοβαρα με τον συνδεσμο .
Στο χερι τους ειναι να πανε να ψηφισουν ολα αυτα τα παραπανω παιδια , και να διαγραψουν το μελλον τους , στις δικες τους βασεις και αποψεις !
Οσοι περισσοτεροι φιλοι τους θα πανε .... τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχουν για την πραγματοποιηση αυτη .
Αρα η δουλεια αρχιζει απο τωρα , γιαυτους . και θα ειναι εδω που τα λεμε , και το δειγμα για την ορεξη τους στον αγωνα αυτον . -
Ζητωντας συγνωμη απο ολλους τους υπολοιπους του χωρου και του φορυμ
Νομίζω η παρέμβαση του Mod στην προηγούμενη σελίδα έθεσε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, οπότε η σωστή αντιμετώπιση θα ήταν το και όχι το . Παρακαλώ για αυτοσυγκράτηση, δε τα χρειαζόμαστε αυτά. [Mod]
θα τα ξαναπουμε πολυ συντομα.
ΦιλακιαΟ ΣΟΑΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ?
-
ρε antonis team φτανει πια, δεν εχεις καταλαβει οτι ακομα και εδω η πλειοψηφια δεν σε παιρνει στα σοβαρα και σε αποδοκιμαζουν, πως αλλιως να στο γραψουν δηλαδη.Καταλαβε εστω και αργα πως η εποχη που ειχες λογο στον ΣΟΑΑ ή οπου αλλου νομιζεις οτι συμμετειχες εφυγε ευτυχως και απο ατομα σαν και εσενα δεν θελουμε ουτε την συμβουλη τους ουτε την ενασχοληση τους με τον χωρο των αγωνων.Βρες λοιπον καποιο αλλο αθλημα να ασχοληθεις και να τους κανεις 'καφενειο' γιατι σε αυτο εχεις μεγαλο ταλεντο.Και φτανουν πια οι προσωπικες προσβολες γιατι εμεις που σε γνωριζουμε απο παλια θα σου βγαλουμε πολλα στην φορα(και δυστυχως εχεις κανει ενα τονο γκαφες και μονο).
ΖΑΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Φτάνουν τα προσωπικά ρε παιδιά! [Mod]
-
Ο χρήστης eatesa έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μας πει τι προυποθέσεις χρειάζονται για να ψηφίσει κάποιος στης εκλογές του ΣΟΑΑ.
Οι νέοι αγωνιζόμενοι (λισάνσ και εγγραφή στον σύλλογο το 2010) μπορούν;Θα είχε την καλοσύνη κάποιος να απαντήση στην ερωτησή μου η κανένας δεν ξέρει ποιός μπορεί να ψηφίσει
-
Ο χρήστης eatesa έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μας πει τι προυποθέσεις χρειάζονται για να ψηφίσει κάποιος στης εκλογές του ΣΟΑΑ.
Οι νέοι αγωνιζόμενοι (λισάνσ και εγγραφή στον σύλλογο το 2010) μπορούν;Θα είχε την καλοσύνη κάποιος να απαντήση στην ερωτησή μου η κανένας δεν ξέρει ποιός μπορεί να ψηφίσει
http://www.soaa.eu/main/?cat=1 ψαξε καπου εδω.....
-
Ο χρήστης ds3 R3 έγραψε:
http://www.soaa.eu/main/?cat=1 ψαξε καπου εδω.....
Απο οτι κατάλαβα οποιος έβγαλε λισάνς φέτος και τον ''ανάγκασαν'' (γιατί έτσι έγινε) να πληρώση συνδρομή για τον ΣΟΑΑ δεν μπορεί να ψηφίσει......
Νομίζω ότι είναι άδικο αυτό.
Περιφεριακές κάλπες που δεν προβλέπονται απο τον κανονισμό θέλουμε νέους αγωνιζόμενους δεν θέλουμε;
Δυστυχώς .....νέος αγωνιζόμενος
-
Ο χρήστης ds3 R3 έγραψε:
Θα είχε την καλοσύνη κάποιος να απαντήση στην ερωτησή μου η κανένας δεν ξέρει ποιός μπορεί να ψηφίσει
Εδώ μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του ΣΟΑΑ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=18354 -
Ενω πολυ σωστα στηθηκαν περιφερειακες καλπες αφησαν απεξω απο την διαδικασια ολους αυτους που τους τα πηραν με αυτη την αποφαση περι υποχρεωτικης συνδρομης.
Δηλαδη δεν εφτανε που με τοσο ακομψο τροπο πηραν τις συνδρομες στερουν απο αυτους που τελικα γραφτηκαν στον ΣΟΑΑ και οχι στον ΣΟΑΒΕ το δικαιωμα ψηφου.
Ποσο τελικα δικιο ειχε ο ΕΛ-ΕΜ η οσοι πηγαν και γραφτηκαν στον ΣΟΑΒΕ απο διαμαρτυρια για το υποχρεωτικο της συνδρομης και ποσο κοροιδα νιωθουν οσοι εμπιστευτηκαν τελικα τον ΣΟΑΑ.Ασε που το γεγονος τον δυο χρονων ταμειακης ενημερωτητας στην ουσια ακυρωνει τις περιφερειακες καλπες.Εδω στην ΚΡΗΤΗ που ΣΟΑΑ πριν απο την υποχρεωτικη συνδρομη ηταν αγνωστη λεξη δεν υπαρχουν ατομα να ψηφισουν και να ειναι δυο χρονια ταμειακα ενημεροι.
Και να δειτε οτι θα βρεθουν καποιοι που θα πουν εμεις καλπες στησαμε στην περιφερεια ομως δεν ηρθαν να ψηφισουν αρα να μην το ξανακανουμε.
Δεν πειραζει ομως .............................του χρονου -
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Ενω πολυ σωστα στηθηκαν περιφερειακες καλπες αφησαν απεξω απο την διαδικασια ολους αυτους που τους τα πηραν με αυτη την αποφαση περι υποχρεωτικης συνδρομης.Δηλαδη δεν εφτανε που με τοσο ακομψο τροπο πηραν τις συνδρομες στερουν απο αυτους που τελικα γραφτηκαν στον ΣΟΑΑ και οχι στον ΣΟΑΒΕ το δικαιωμα ψηφου.
Ποσο τελικα δικιο ειχε ο ΕΛ-ΕΜ η οσοι πηγαν και γραφτηκαν στον ΣΟΑΒΕ απο διαμαρτυρια για το υποχρεωτικο της συνδρομης και ποσο κοροιδα νιωθουν οσοι εμπιστευτηκαν τελικα τον ΣΟΑΑ.Ασε που το γεγονος τον δυο χρονων ταμειακης ενημερωτητας στην ουσια ακυρωνει τις περιφερειακες καλπες.Εδω στην ΚΡΗΤΗ που ΣΟΑΑ πριν απο την υποχρεωτικη συνδρομη ηταν αγνωστη λεξη δεν υπαρχουν ατομα να ψηφισουν και να ειναι δυο χρονια ταμειακα ενημεροι.
Και να δειτε οτι θα βρεθουν καποιοι που θα πουν εμεις καλπες στησαμε στην περιφερεια ομως δεν ηρθαν να ψηφισουν αρα να μην το ξανακανουμε.
Δεν πειραζει ομως .............................του χρονουΦρεγμενη σανιδα και φτυσημο καταμουτρα.
Αφου παλι φαινεται οτι θα φτιαξουν το δικο τους φαγακι ????
Α ξεχασα καλεσαν τους νεους...........μηπως ομως μονο της πρωτευουσας?
Εμεις απο τη ΡΟΔΟ δεν αξιζουμε να ειμαστε στο ΣΟΑΑ?Μαλλον δεν μας χρειαζονται γιατι εχουμε αποψη?
Τωρα για καλπες στην περιφερεια ,κυριοι αντικειμενικοτητα και ειλικρινια. -
Πραγματικά παρανοική απόφαση!!!
Σε κανέναν σύλλογο,σωματείο κτλ δέν έχω ακούσει να συμβεί κάτι κάτι τέτοιο!!
Δηλαδή στο σωματείο των ηλεκτρολόγων πρέπει να πληρώσουν 2 χρόνια για να ψηφίσουν??
Των υδραβλικών?των ταξιτζήδων?των γιατρων?των δικηγόρων?
τοχει ακούσει κανείς οτι πρέπει να είσαι 2 χρόνια συνδικαλιστής πρώτα πληρώνοντας μόνο συνδρομή σε κάποιους με φασιστική νοοτροπία χωρίς δικαίωμα ψήφου?
Φτού σας.Έτσι θα ενώσετε τους αγωνιζόμενους?
Έπρεπε να ψηφίζουν όλοι,απο όλη την Ελλάδα και μάλιστα μέσο ιντερνετ!!
Τι έχει να φοβηθεί ο ΣΟΑΑ?
Συγνώμη αλλά ανάμεσα στους υποψηφίους,βλέπω συμφέροντα,γερόντια,ομάδες,χωρίς σαφές πλάνο για το τι θέλουν να κάνουν για το μέλλον των αγωνιζομένων και των ελληνικών αγώνων!!
Παλι κακός θα γινω, ΓΜΤ μου? (Εκλογές Σ.Ο.Α.Α. 2010)