-
Καλορίζικοι και καλη δυναμη σε ολα τα μέλη του Δ.Σ.
Μια νεα αρχη...οποτε ας παραμερήσουμε λίγο τα παλιά 'ασχημα' και αν ειναι να γκρινιαζουμε ας γκρινιαζουμε πλεον μόνο για τα 'απο εδώ και πέρα'
-
Γιατι Garfli μου, ολοι αποδεχθηκαμε οτι η κινηση του ανοιγματος ηταν για καλο, οντως σε λαθος βαση. Αφου λοιπον η συντριπτικη πλειοψηφια το βλεπει σαν καλο της, αυτος που το προσβαλει εχει κακη διαθεση γι αυτην ,αρα ειναι ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ.
Τι πιο ξεκαθαρο?
Τις διακοπες μου σου τις προσφερω για να διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι το γιατι επρεπε να ψηφιζει ο Πυργος, κι ολοι οι αλλοι Πυργοι, Πανελλαδικα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γιατι Garfli μου, ολοι αποδεχθηκαμε οτι η κινηση του ανοιγματος ηταν για καλο, οντως σε λαθος βαση. Αφου λοιπον η συντριπτικη πλειοψηφια το βλεπει σαν καλο της, αυτος που το προσβαλει εχει κακη διαθεση γι αυτην ,αρα ειναι ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ.
Τι πιο ξεκαθαρο?
Τις διακοπες μου σου τις προσφερω για να διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι το γιατι επρεπε να ψηφιζει ο Πυργος, κι ολοι οι αλλοι Πυργοι, Πανελλαδικα.Θέλουνε οι περισσότεροι να τρέχουνε χωρίς περιοριστή στο turbo ενω ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να υπάρχει!Δεν αλλάζει ο κανονισμός. Αν κάνω ένσταση σε όποιον/ους δεν έχει/ουν θα είμαι ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ!!!
Η διαδικασία ήταν παράτυπη και σύμφωνα με δήλωση που γράφτηκε και εδώ αποφασίστηκε 'κατα πλειοψηφία' επομένως γιατί να μην είναι κακοπροαίρετοι αυτοί που το προτείνανε και καλοπροαίρετοι αυτοί που διαφωνήσανε?
Επειδή σε είδα σε 'στρογγυλή τράπεζα' να καταγράφεις ψηφοδέλτια μπορείς να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά αν η παρατυπία που συμφώνησανε/τε κατα πλειοψηφία επηρέασε/αλλοίωσε το εκλογικό αποτέλεσμα?
Συμπληρώνω ότι δεν έχω κάνει ποτέ μου ένσταση τεχνική ή κατά αποτελεσμάτων γιατί πάντα πίστευα ότι όταν ο νικητής γνωρίζει ότι είναι 'παράτυπος' (όταν δε υπάρχει δόλος ακόμα περισσότερο) ηθικά δικαιώνεται ο 'ηττημένος'
-
Το ανεκδοτο με το τυπο που πηγαινει αναποδα στη κηφησιας και το ακουει στο ραδιοφωνο και λεει τι ενας, χιλιαδες πανε αναποδα, σου λεει κατι?
Με το σκεπτικο οτι το σπορ ειναι σε μαυρα χαλια, οτι οι οποιες κινησεις εγιναν με μονο σκοπο την βελτιωση του και οι οσοι ενδιαφεροντε ηταν εκει στην συνελευση, ετσι κανουμε λιγο τα στραβα ματια! Οτι ησουν εκει και δεν αντεδρασες αλλα γραφεις τωρα μονο κακη προθεση δειχνει!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
.....αλλοίωσε το εκλογικό αποτέλεσμα?....Αλλοίωσε Η βελτίωσε ?
Σίγουρα βελτίωσε garfli μου !
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
.....αλλοίωσε το εκλογικό αποτέλεσμα?....
Αλλοίωσε Η βελτίωσε ?
Για ποιόν?
-
[quote='garfli
Θέλουνε οι περισσότεροι να τρέχουνε χωρίς περιοριστή στο turbo ενω ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να υπάρχει!Δεν αλλάζει ο κανονισμός. Αν κάνω ένσταση σε όποιον/ους δεν έχει/ουν θα είμαι ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ!!!
Η διαδικασία ήταν παράτυπη και σύμφωνα με δήλωση που γράφτηκε και εδώ αποφασίστηκε 'κατα πλειοψηφία' επομένως γιατί να μην είναι κακοπροαίρετοι αυτοί που το προτείνανε και καλοπροαίρετοι αυτοί που διαφωνήσανε?
Επειδή σε είδα σε 'στρογγυλή τράπεζα' να καταγράφεις ψηφοδέλτια μπορείς να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά αν η παρατυπία που συμφώνησανε/τε κατα πλειοψηφία επηρέασε/αλλοίωσε το εκλογικό αποτέλεσμα?
Συμπληρώνω ότι δεν έχω κάνει ποτέ μου ένσταση τεχνική ή κατά αποτελεσμάτων γιατί πάντα πίστευα ότι όταν ο νικητής γνωρίζει ότι είναι 'παράτυπος' (όταν δε υπάρχει δόλος ακόμα περισσότερο) ηθικά δικαιώνεται ο 'ηττημένος'[/quote]
Ενα-ενα.1. Οταν λοιπον θα τρεξουνε χωρις περιοριστη και θα γκρεμισουνε καμμια εκατοστη μαντρες, τοτε θα ξανασυτανε περιοριστη 2.Ναι αλλοιωσε το αποτελεσμα ενος ΚΟΥΤΣΟΥ ΣΟΑΑ, και το εκανε αποτελεσμα ενος ΣΟΑΑ που παει να παρει εξιτηριο απο το νοσοκομειο! 3.Η διαδικασια ηταν παρατυπη με την προοπτικη να θεσμοθετηθει και να ειναι οχι μονο τυπικη αλλά και αντιπροσωπευτικη. Αν καποιος δεν το βλεπει αυτο, ειναι στραβωμενος απο τα προσωπικα του συμφεροντα. 4. Η ενσταση ειναι τυπικη διαδικασια (και νομιμη) κι αφου εισαι τοσο τυπολατρης (πιο πολυ κι απο εμενα)απορω γιατι δεν εχεις κανει.Μηπως φοβοσουν κι εσυ την αντενσταση? 5.Στο στρογγυλο τραπεζι ημουν και μετρουσα γιατι ελπιζω σε μια εξυγιανση του ΣΟΑΑ και θελω να βοηθησω. Αλλιως, οπως ειδες, θα επρεπε να ειμαι στο κρεβατι...
Κλεινοντας, τι καλα που θα ητανε να γραφεις με τ ονομα σου, αφου παριστασαι στις διαδικασιες και εχεις σαφη αποψη. Κακα τα ψεμματα, αν θες να βαλεις λιθαρακι, μονο ετσι γινεται. Εκτος κι εισαι απ αυτους που φοβουνται, μηπως η ΕΛΠΑ δεν τους δωσει αγωνα. (Εκει ησουν, τ ακουσες κι Ο νοων νοειτω )Α ΞΕΧΑΣΑ. Η πιο κουτη δικαιολογια που ακουσα ειναι οτι η ΕΛΟΑΜ κρυβεται για να μην την κανει νταντα η ΕΛΠΑ. Κατι δηλαδη σαν κι αυτους που στη δικτατορια εκαναν αντισταση απο το Παρισι!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
μπορείς να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά αν η παρατυπία που συμφώνησανε/τε κατα πλειοψηφία επηρέασε/αλλοίωσε το εκλογικό αποτέλεσμα?Σε αυτό μια απαντησούλα πλήζ!
-
Χαιρομαι πραγματικα γιατι η επαρχια εδωσε το μηνυμα .Ο Πυργος εστειλε στο Δ.Σ. το δικο του ανθρωπο.Εντελως αγνωστο το ατομο στην παρεα που μεχρι τωρα εσωζε τον ΣΟΑΑ και το σπορ και με ψηφους που θα ζηλευαν πολλοι παλιοι σωτηρες και προεδροι του ΣΟΑΑ και γενικα βαρια ονοματα του κυκλου που κυριαρχει.
Κριμα ομως που δεν αρπαξαν την ευκαιρια οι αλλοι πυρηνες του μηχανοκινητου οπως στην Κρητη την Λαμια Πατρα Γιαννενα να αποκτησουν την πρεπουσα βαση του δυναμικου τους φωνη.Ετσι για να δουμε και αλλα αγνωστα ατομα στο Δ.Σ. που ομως διαπρεπουν στις περιοχες τους.Σιγουρα αν θεσμοθετηθουν οι περιφερειακες καλπες σε καθε μεγαλο αλλα και γιατι οχι μικρο αγωνιστικο πυρηνα τα δεδομενα θα αλλαξουν και αλλο.Ειδικα για εδω στην Κρητη οι 18 ψηφοι θα ειναι πολλοι περισσοτεροι αφου τωρα η πλειοψηφεια των αγωνιζομενων απο διαμαρτυρια γραφτηκαν στον ΣΟΑΒΕ.Και ευτυχως που εστω και με αυτο το παρατυπο αλλα και παραδοξο ως προς την ψηφο τροπο δεν θα κοροιδευουν τους ελαχιστους που τελικα εμπιστευθηκαν τον ΣΟΑΑ και τις τελευταιες μερες ενιωσαν πραγματικα χαζοι και κοροιδα.Αληθεια μια ημερα πριν τις εκλογες να διευκρινιζετε οτι τελικα το ταμειακα ενημεροι για δυο ετη δεν ισχυει για το καινουριο καθεστως ΕΛΕΟΣ!!!! καποιος κακοποροαιρετος θα το θεωρουσε εσκεμενο.
Επι της ευκαιριας ασχετο το σχολιο του rally.gr περι κοντρας Ηρακλειου Χανιων στο συγκεκριμενο θεμα και την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Ο λογος για τους 18 ψηφων ειναι ο παραπανω και τιποτα αλλο περα ισως της αποστασης του Ηρακλειου απο τα Χανια και το γεγονος του εργασιμου της ημερας(Συγνωμη αλλα αυτος ο Πανος στο rally,gr ολο ασχετα γραφει σε πολλες περιπτωσεις.Λιγο προσοχη δεν βλαπτει.Εν κατακλειδι το γεγονος ειναι οτι η επαρχια εχει φωνη η οποια με το καινουρειο καταστατικο θα δυναμωσει.Δυστυχως για καποιους τυπικους αυτο θα τους ξεβολεψει καθως πλεον θα παψουν να ειναι αρχοντες του 'μικρου ' 'τοπικου' υπογειου.Πλεον θα κρινοντε απο πολλους αγγνωστους αγωνιζομενους απο ολη την Ελλαδα με βαση τα εργα τον λογο τους και οχι με το ποσο βαρυτητα εχουν μεσα στην μικρη παρεα που μεχρι τωρα ειχε αποκλειστικα το δικαιωμα να ψηφιζει.
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
.....αλλοίωσε το εκλογικό αποτέλεσμα?....
Αλλοίωσε Η βελτίωσε ?
Για ποιόν?
Για την καλύτερη αποτύπωση της βούλησης του διευρυμένου εκλογικού σώματος .. που θα έλεγε καί ο Η. Νικολακόπουλος στο MEGA .
καλημέρα
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
.... 2.Ναι αλλοιωσε το αποτελεσμα ενος ΚΟΥΤΣΟΥ ΣΟΑΑ, και το εκανε αποτελεσμα ενος ΣΟΑΑ που παει να παρει εξιτηριο απο το νοσοκομειο! 3.Η διαδικασια ηταν παρατυπη με την προοπτικη να θεσμοθετηθει και να ειναι οχι μονο τυπικη αλλά και αντιπροσωπευτικη. Αν καποιος δεν το βλεπει αυτο, ειναι στραβωμενος απο τα προσωπικα του συμφεροντα. ....Συγνώμη αλλά δεν το είδα εχτές το βράδυ.Μάλλον στραβώθηκα από την νύστα και όχι απο προσωπικά συμφέροντα!
Επομένως η αλλοίωση αν ήταν αντιπροσωπευτική , δηλαδή τα ποσοστά ήταν κατά το μάλλον ή ηττον αντίστοιχα με τα αποτελέσματα των άλλων εκλογικών κέντρων , θα μας ξεκούτσαινε. Όμως έχω την υποψία ότι δεν ήταν!
Για να μην με παρεξηγείτε θέλω να πώ ότι ναι πιστεύω σε έναν και μόνο Πανελλαδικό ΣΟΑΑ και σαφώς συμφώνησα με την πρόταση για τροποποίηση του καταστατικού ,και πρέπει να γίνει με τρόπον ώστε η περιφερειακή εκπροσώπηση να μην δημιουργεί αλλοιώσεις που ο χ Νικολακόπουλος ερμηνεύει σαν 'καλύτερη αποτύπωση της βούλησης του διευρυμένου εκλογικού σώματος' και ο ψ Μπουρδόπουλος σαν 'χειραγώγηση του εκλογικού σώματος για συγκεκριμένα πρόσωπα ή ομάδες'!
Κάθε σώμα , κάθε συμβούλιο οφείλει να θωρακίζεται πίσω από νομικά/καταστατικά/ηθικά σωστές διαδικασίες.
Υ.Γ.Εύχομαι η πατερίτσα να ήταν συμβολική για τον 'κουτσό' ΣΟΑΑ και να είσαι πάντα καλά και να συμβάλλεις !
Υ.Γ.2 Ο κ.Νικολακόπουλος δεν θα μας κάνει ανάλυση των αποτελεσμάτων στον Πύργο και τι θα άλλαζε αν επιλογόταν η Κόρινθος ή η Πάτρα ή ακόμα και για τον χρόνο ανακοίνωσης των περιφερειακών κέντρων?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Κατι δηλαδη σαν κι αυτους που στη δικτατορια εκαναν αντισταση απο το Παρισι!
...ΨΗΦΙΣΤΕ 'ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ',...ΒΟΥΛΕΥΤΗ 'ΠΑΡΙΣΙΩΝ'
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Για την καλύτερη αποτύπωση της βούλησης του διευρυμένου εκλογικού σώματος .. που θα έλεγε καί ο **Η. Νικολακόπουλος **στο MEGA .
καλημέρα
...ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ....
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ....ΖΥΓΙΖΟΥΝ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
-
Είχα ρωτήσει καιρό πριν για τις περιφερειακές κάλπες και δε μου απάντησε κανείς.
Η κατάφορη παραβίαση άρθρων του καταστατικού δημιούργησε τις πιο πολυπληθείς και στημένες εκλογές στην ιστορία του ΣΟΑΑ.
Παραβίαση που έστησαν συγκεκριμένα μέλη του πρώην ΔΣ εμπνευσμένα από τους καθοδηγητές τους (πες τους και ΟΜΑΕ) με την ανοχή και των υπολοίπων μελών συμπεριλαμβανομένου του δικηγόρου, αλλά και του κοπαδιού της συνέλευσης που παραβρέθηκε στην εκλογική παρωδία χωρίς να καταλάβει το παιχνίδι που στήθηκε ή χωρίς να ενδιαφερθεί να καταλάβει.
Αποτέλεσμα: Θρίαμβος των νέων -υποκεινούμενων και μη-, σάρωμα των ψήφων από τον πάω παντού για να φαίνομαι πρόεδρο και μαύρισμα της γερουσίας που η αλήθεια είναι ότι έμπαζε παντού νερά.
Ο προσεκτικός μελετητής θα πρόσεξε το παράγωγο της κάλπης του μανάβη με μονοκούκι στον τοπικό και πριμ στον πρόεδρο αλλά και το γιο του συνέταιρου...
Κάτι ανάλογο και στην Κρήτη που τους ξέφυγε μόνο ο κουμπάρος του εθεάρχη και αναφανδόν προεδρική η σουρωμένη Λαμία.
Τα επόμενα τέσσερα χρόνια -κάπου εκεί θα πάει το νέο σχήμα για να ξεπεράσει την επίδοση του παλιού που θήτευσε τρία και πέντε μήνες- ένα απόλυτα ελεγχόμενο συμβούλιο δορυφόρος του λύκου της έλπα ντυμένου με την ομοσπονδιακή προβιά, χωρίς χρήματα και χωρίς όραμα.
Ο εθνάρχης καρααλής που κατηγορήθηκε για τη βία και νοθεία κάπου στο 60 θα ζήλευε τη μεθοδολογία των κατευθυνόμενων εκλογών του σοαα. Τα χείλη θα μείνουν ερμητικά κλειστά και όλοι θα κάνουν τη δουλειά τους στην πλάτη και πάλι του ανώνυμου οδηγού αγώνων που νομίζει πως προστατεύεται από το σωματείο του
Δεν ντρεπόσαστε ντρεπόμαστε λίγο? -
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
Είχα ρωτήσει καιρό πριν για τις περιφερειακές κάλπες και δε μου απάντησε κανείς.
Η κατάφορη παραβίαση άρθρων του καταστατικού δημιούργησε τις πιο πολυπληθείς και στημένες εκλογές στην ιστορία του ΣΟΑΑ.
Παραβίαση που έστησαν συγκεκριμένα μέλη του πρώην ΔΣ εμπνευσμένα από τους καθοδηγητές τους (πες τους και ΟΜΑΕ) με την ανοχή και των υπολοίπων μελών συμπεριλαμβανομένου του δικηγόρου, αλλά και του κοπαδιού της συνέλευσης που παραβρέθηκε στην εκλογική παρωδία χωρίς να καταλάβει το παιχνίδι που στήθηκε ή χωρίς να ενδιαφερθεί να καταλάβει.
Αποτέλεσμα: Θρίαμβος των νέων -υποκεινούμενων και μη-, σάρωμα των ψήφων από τον πάω παντού για να φαίνομαι πρόεδρο και μαύρισμα της γερουσίας που η αλήθεια είναι ότι έμπαζε παντού νερά.
Ο προσεκτικός μελετητής θα πρόσεξε το παράγωγο της κάλπης του μανάβη με μονοκούκι στον τοπικό και πριμ στον πρόεδρο αλλά και το γιο του συνέταιρου...
Κάτι ανάλογο και στην Κρήτη που τους ξέφυγε μόνο ο κουμπάρος του εθεάρχη και αναφανδόν προεδρική η σουρωμένη Λαμία.
Τα επόμενα τέσσερα χρόνια -κάπου εκεί θα πάει το νέο σχήμα για να ξεπεράσει την επίδοση του παλιού που θήτευσε τρία και πέντε μήνες- ένα απόλυτα ελεγχόμενο συμβούλιο δορυφόρος του λύκου της έλπα ντυμένου με την ομοσπονδιακή προβιά, χωρίς χρήματα και χωρίς όραμα.
Ο εθνάρχης καρααλής που κατηγορήθηκε για τη βία και νοθεία κάπου στο 60 θα ζήλευε τη μεθοδολογία των κατευθυνόμενων εκλογών του σοαα. Τα χείλη θα μείνουν ερμητικά κλειστά και όλοι θα κάνουν τη δουλειά τους στην πλάτη και πάλι του ανώνυμου οδηγού αγώνων που νομίζει πως προστατεύεται από το σωματείο του
Δεν ντρεπόσαστε ντρεπόμαστε λίγο?ΠΩΠΩ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΔΕΛΦΕ !!!
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
Δεν ντρεπόσαστε ντρεπόμαστε λίγο?OXI καλε μου. Δεν γιναν ετσι τα πραγματα.Δεν ειμαστε ολοι πουλημενοι...
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Για την καλύτερη αποτύπωση της βούλησης του διευρυμένου εκλογικού σώματος .. που θα έλεγε καί ο **Η. Νικολακόπουλος **στο MEGA .
καλημέρα
...ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ....
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ....ΖΥΓΙΖΟΥΝ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Οχι Τάκη μου ,
αυτό είναι δουλειά των 'κρατούντων' όπως επίσης καί το να αφουγκράζονται ζωντανά-υγιή κύτταρα.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Πιστεύοντας πάντα και μέχρι σήμερα, ότι τα sporting ιστορικά αυτοκίνητα ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και τα πληρώματα τους, χρίζουν αντίστοιχης μεταχείρισης, με τους σύγχρονους, κατά συνέπια και ιδίας εκπροσώπησης, απορώ πως δεν εκπροσωπούνε στον έναν και πανελλαδικό ΣΟΑΑ.
Για τον λόγω αυτό, σας παραθέτω mail που έλαβα. 14/07/2010 9,35μμ.
Εξακολουθώντας να απορώ.
Antonis-team.Γιατι δεν ρωτας τους ιστορικους ποιος τους απαγορευσε την συμμετοχη για να μαθουμε και εμεις
-
Πιστεύοντας πάντα και μέχρι σήμερα, ότι τα sporting ιστορικά αυτοκίνητα ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και τα πληρώματα τους, χρίζουν αντίστοιχης μεταχείρισης, με τους σύγχρονους, κατά συνέπια και ιδίας εκπροσώπησης, απορώ πως δεν εκπροσωπούνε στον έναν και πανελλαδικό ΣΟΑΑ.
Εξακολουθώντας να απορώ.
Antonis-team.Γιατι δεν ρωτας τους ιστορικους ποιος τους απαγορευσε την συμμετοχη για να μαθουμε και εμεις
Θα ρωτήσω και θα σας πω φίλε dig
A.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ?
ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ(ΤΟ ΠΡΩΙ)ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ.
ΕΑΝ 1 ΜΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ(ΚΡΗΤΗ)ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΩΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ 2 ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ..ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ?ΙΣΩΣ?
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ PANOS ΤΩΝ 4Τ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ?ΤΕΣΠΑ.ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΠΡΟΧΕΙΡΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ...
ΣΟΑΑ..ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Υ.Γ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ.......???ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ......ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.
-
Εξακολουθώντας να απορώ.
Θα ρωτήσω και θα σας πω φίλε dig
A.Eυχαριστω εκ των προτερων φιλε Αντωνη
Αναμενω -
Τελικά μάλλον δεν θα πάρουμε τα αναλυτικά αποτελέσματα απο την επαρχία για να μάθουμε τι έγινε!
Ίσως τα μάθουμε από κάποιο Δ.Σ. του μέλλοντος!!!! (Εφ΄όσον υπάρχει ΣΟΑΑ)
Παλι κακός θα γινω, ΓΜΤ μου? (Εκλογές Σ.Ο.Α.Α. 2010)