-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2011/01/sc ... coupe.html
**European Hyundai Veloster Coupe Shows its Face, will get 1.6-liter Turbo with 208HP **
1600cc με 208 αλογα ? αν ειναι αληθεια τοτε μιλαμε για πολυ πιεσμενο κινητηρα και με βαζει σε σκεψεις για την αξιοπιστια και την καταναλωση του
-
Πιεσμένο σε τι; Υπάρχει ήδη ένας 1,6 με 200 άλογα by PSA/BMW
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πιεσμένο σε τι; Υπάρχει ήδη ένας 1,6 με 200 άλογα by PSA/BMWΤο ξερω και γιάυτον διατηρω επιφυλαξεις για το πως θα τα παει απο πλευρας αξιοπιστιας και καταναλωσης υστερα απο αρκετο καιρο
-
Έχεις αμφιβολίες και για τον 1,8 με τα 225 της VW? Ίδια ιπποδύναμη ανα λίτρο. Την κατανάλωση την αφήνω στην ακρή.
-
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
και για πες μας τι εχει δηλαδη η φωτογραφια της υπογραφης μου?
φιλικα παντα.....Απλά απεικονίζει ένα αυτοκίνητο που αν κρίνω απο τις παγκόσμιες πωλήσεις του άρεσε σε ελάχιστους.
-
Και μένα μου φαίνονται υπερβολικά τα νούμερα και έχω τις επιφυλάξεις μου. Μπορεί να είναι και άτρωτα αλλά σίγουρα δεν είναι στα λογικά πλαίσια ίππων για αυτά τα κυβικά.
-
125 άλογα ανα λίτρο στα 1,8 είναι νορμάλ ή όχι; Τα 115 ανα λίτρο είναι νορμάλ ή οχι; Και μιλάμε για τουρμπάκια με διαφορές απο τις βασικές εκδόσεις τους που βγάζουν λιγότερα άλογα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχεις αμφιβολίες και για τον 1,8 με τα 225 της VW? Ίδια ιπποδύναμη ανα λίτρο. Την κατανάλωση την αφήνω στην ακρή.Ετσι οπως το θετεις δεν εχεις αδικο , ενα παντως ειναι σιγουρο .........time will tell που λενε και στο χωριο μου !
-
Αριθμητικά φαίνονται τσιτωμένοι. Πιο ... λογικά ακούγονται πχ τα 1,8 με 160 ΗΡ.
-
'Σκληρή' διαφήμιση με αρκετή δόση 'αλήθειας' όμως. Παραξενο για μένα η απαγορευση της απο την 'ελευθερη' Ολλανδία!
http://www.noticiasautomotivas.com.br/video-comercial-do-hyundai-veloster-que-foi-banido-da-tv-holandesa/ -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
'Σκληρή' διαφήμιση με αρκετή δόση 'αλήθειας' όμως. Παραξενο για μένα η απαγορευση της απο την 'ελευθερη' Ολλανδία!
http://www.noticiasautomotivas.com.br/video-comercial-do-hyundai-veloster-que-foi-banido-da-tv-holandesa/1.αντί για φοκους γιατί δεν έβαλε το i30 ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ που την σκέφτηκε.
2. το ξέκωλο γιατί δεν έκατσε μπροστα?
3. μακάβρια οδήγηση (άνθρωπος που 'φαίνεται' να πεθαίνει) κ δυσάρεστα συναισθήματα σε διαφήμιση αυτοκινητου...οκ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
1.αντί για φοκους γιατί δεν έβαλε το i30 ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ που την σκέφτηκε.
2. το ξέκωλο γιατί δεν έκατσε μπροστα?
3. μακάβρια οδήγηση (άνθρωπος που 'φαίνεται' να πεθαίνει) κ δυσάρεστα συναισθήματα σε διαφήμιση αυτοκινητου...οκ- Έλα ντε!
- Ελα ντε νο2!
- Επρεπε να 'εξηγήσουν' την απόφαση της επιλογής της 3ης πόρτας απο την μία πλευρά!
Το ίδιο βεβαια θα μπορούσε να κάνει και η Mini για το Clubman και άλλοι που βγαζουν τα πολυμορφικά τους με πόρτα για τους πίσω επιβάτες μόνο απο την δεξιά πλευρά.
-
Πόσο ηλίθια μπορεί να είναι η διαφήμιση;;;
-
Εμένα μου αρκεί να μην το πουν Hyundai Coupe στην Ελλάδα...
Από εκεί και πέρα η διαφήμιση είναι 'τρεις λαλούν και δυο χορεύουν'...
Υποτίθεται ότι διαφημίζει coupe αυτοκίνητο και τελικά όλη την ώρα βλέπουμε το Focus. Το οποίο είναι ποιο ωραίο τελικά από το άλλο πως το είπαμε το Sylvester...Ένα μπράβο στην Hyundai για την τσάμπα διαφήμιση στην Ford...
-
Εγω τη βρήκα αστεία.
-
Ο πραγματικός τρόμος είναι όταν εμφανίζεται το Βελόστερ, πιο άσχημο δε γίνεται.
Πάντως:
- εσωτερικός ανταγωνισμός; Ακόμα πιο ηλίθιο.
- μπροστά κάθεται άλλη.
- Αυτό και αν είναι ηλίθιο.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Πριν μισό χρόνο βλέπω φωτογραφίες πολλες βόλτες μεταξύ Ruesselsheim και Raunheim έπαιζε!!!Βασίζετε σε κανένα πάτωμα απο το astra??
http://carscoop.blogspot.com/2011/01/sc ... coupe.html
Οι φωτογραφίες πάντως είναι τραβηγμένες έξω από το κεντρικό Hyundai Motor Europe Technical Center GmbH λίγο έξω Rüsselheim, δίπλα στον Autobahn 60.
-
Τελικα η διαφήμιση καταφερε τον σκοπο της
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τελικα η διαφήμιση κατάφερε τον σκοπο τηςΝαι να πάρεις το Focus,
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγω τη βρήκα αστεία.+1
Hyundai Veloster