-
Ένας που παίρνει ένα κουπέ πόσες φορές γεμίζει τις πίσω θέσεις?
Για τις πολύ λίγες φαντάζομαι προσφέρει την πίσω πόρτα που χαλάει το αισθητικό αποτελεσμα.
Αν είχαν μόνο το Accent στα μικρομεσαία θα αιτιολογούσα την ύπαρξει κάτι πιο μοντέρνου. Αλλά με την ύπαρξη και του I30 έβγαλαν μάλλον ένα Sport-Hatcback απλώς. -
Το i30 είναι πανέμορφο μπροστά σε αυτό το Veloster...
Όσο το βλέπω η σχεδίαση από τις μπροστά πόρτες και πίσω είναι χάλια εντελώς. Ειδικά από πίσω είναι σαν κακόμοιρο εντελώς.
Δεν μπορώ να καταλάβω...
Πως από αυτό το ονειρικό : http://www.youtube.com/watch?v=eAR4FV1w ... re=relatedκατάφερε και σχεδίασε το 3πορτο;
Ληγμένα πήραν οι σχεδιαστές;
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Μάλλον ο στοχος είναι η αγορά της America και όχι της Europe Μόνο έτσι εξηγείται αυτό το χάλιΚαι πάλι ... για Αμερική λίγο δύσκολο το βλέπω. Scion Tc, Honda Civic coupe Kia Coup κλπ έχουν εκεί. Συμπαθούν περισσότερα τα 2θυρα με ξεχωριστό πορτ μπαγκάζ. Δεν ξέρω αν εκεί θα επιβίωναν και Astra/Megane coupe, Scirocco κλπ.
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Fail εμφανισιακαΤα 'γυρίσματα' στο τέλος του video κάτι μου θυμίζουν...
-
Οποιος περιμενε ενα νεο hyundai coupe οντως χαλαστηκε, αλλα απο τις σκοτεινες φωτο φαινοταν καθαρα τι σχημα θα ηταν.
Εμενα δεν με χαλασε και τοσο η μουρη και πισω, γενικα ολο το σχημα δεν μαρεσει και τοσο.
Αλλα ετσι κιαλλιως δεν νομιζω να ερθει Ελλαδα. -
καλα ηρεμηστε λιγακι δεν θα καταστραφει η αυτοκινηση επειδη εβγαλε η χιουνται ενα αμφιλεγομενο αυτοκινητο. που εμενα δεν μου φαινεται και κατι το τοσο περιεργο για να προκαλεσει τοσα σχολια...
κουπε εχει βγει genesis λεγεται
-
[quote='patro']κουπε εχει βγει genesis λεγεται :quote]
- Nissan 370Z...
-
ενώ πίσω και προφίλ είναι καλό(ειδικά το πισω αρκετά καλό) τη μούρη την φορτώσανε με πεντακόσια πράγματα
στο βίντεο όμως εν κινήσει δείχνει αρκετά καλό, εκτός από τις 2 μαυρες πολυγωνικές κυλίδες στον προφυλακτηρα εμπρος -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
κουπε εχει βγει genesis λεγεται :quote]
- Nissan 370Z...
αμα το genesis ηταν μπροστοκουνα θα σε καλυπτε για νεο coupe? ή μηπως επρεπε να βγει σε 1600? βγαινει 2000 τουρμπο.
καμια εταιρια δεν εχει κατι ιδιο με το παλιο κουπε, ολα ειναι στο στυλ σιροκο , κατι τετοιο εβγαλαν τωρα και οι κορεατες. απο τη στιγμη που υπηρχε το genesis δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενατε , δεν υπαρχουν πλεον φτηνα κουπε , τα βαρη και οι υπολοιπες απαιτησεις το απαγορευουν. -
Εγώ πάντως έχω κολήσει με τις πόρτες.
Θα μπορούσαν τουλάχιστον να το βγάλουν και 4θυρο...για όσους θέλουν σχεδιαστική ισορροπία.
Και γιατί η 3 πόρτα να είναι από την πλευρά του συνοδηγού; Στο δικό μου τώρα που έχω 5θυρο, συνέχεια χρησιμοποιώ την πόρτα που είναι στην πλευρά μου. Σπάνια ανοίγω την δεξιά πίσω πόρτα.Με το 3θυρο μάλλον θέλουν να φτιάξουν μία μόνο γραμμή παραγωγής...και αυτό τους βολεύει.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι από την παλιά κουπεδιά κράτησαν και ένα στοιχείο...
Τους καθαριστήρες. Τους παλιούς κλασσικούς καθαριστήρες με αυτό του οδηγού να έχει αεροδυναμικό πτερύγιο...http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /98442.asp
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με το 3θυρο μάλλον θέλουν να φτιάξουν μία μόνο γραμμή παραγωγής...και αυτό τους βολεύει.Δεν πρέπει να τους βολεύει. Αγγλία και Κύπρος ανάποδα θα θέλει να είναι η πόρτα για τους πίσω επιβάτες. Απο/επιβίβαση προς το πεζοδρόμιο πρέπει να γίνεται. Από την άλλη πλευρά ... δρόμος!
-
Έχεις δίκιο!...
Αγγλία, Κύπρος κλπ...Αν το έβγαζαν 4πορτο δεν θα υπήρχε κανένα τέτοιο πρόβλημα...
-
ειμαι ο μοναδικός που το βλέπω ως ενα κομψο αμαξακι εδώ?
σε αντίθεση με τις φωτό, στο βίντεο δείχνει πολύ καλό και στιλάτο...ειδικά το πρασινάκι
πολύ καλό shooting brake, αλλά φυσικά με καλλυμένες τις δύο δίδυμες μάυρες ελιές μπροστά στο χρώμα του αμαξώματος -
Εγώ έχω βρει και άλλα περίεργα στο εσωτερικό του και στο εξωτερικό του, αλλά δεν τα αναφέρω γιατί τελικά μπορεί να μου καρφωθεί και μετά από κάποιο διάστημα να το αγοράσω...
Τέσπα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση πραγματικά είναι ότι έκανε πρώτη παρουσίαση στην Αμερική.
Θυμάμαι πολύ καλά πως η Hyundai τόνιζε ότι θα είναι το Ευρωπαϊκό μικρό κουπέ και θα αντικαθιστούσε τη παλιά κουπεδιά.
Αλλά από ότι βλέπω πάλι με το America ασχολούνται. -
-
για τιμές είπανε τίποτα?
τωρα που το ξαναβλέπω...αν μπει η πινακιδα μπροστά, εκείνα τα 2 μαυρα μπροστά ίσως να δείξουν το ρόλο που τα βάλανε για να φαίνεται πιο μεγάλη η εισαγωγή αέρα σας τα επρηξα με αυτές τις 2 μαυρες κηλίδες
-
Χοντρές οι πλάτες των μπροστινών καθισμάτων και αυτός που θα κάτσει πίσω από τον οδηγό θέλει προσπάθεια για να φτάσει είτε μπει από την πίσω πόρτα, είτε μπει απο την πόρτα του οδηγού! Ποιος είναι ο δυσκολότερος τρόπος πρέπει να βρούμε!
Και η Honda είχε εμφανίσει στην Αμερική το δικό της μικρό coupe. Μήπως το βλέπουν για ανταγωνιστή?
-
Τα μαύρα του τα χάλια έχει.
Σε καρτούν έχω δει πολύ πιο έξυπνες και εμπνευσμένες υλοποιήσεις αμαξωμάτων. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
για τιμές είπανε τίποτα?Στο νετ λένε για 15.000 δολάρια και αλλού για 17.000. Εξαρχής έλεγαν για κάτω από £20.000.
Το 2012 θα ξεκινήσει στην αγορά?
Τι θα ισχύει και επικρατεί στην Ελλάδα το ... 2017 που θα έρθει?
Hyundai Veloster