-
Μετά από πολύωρη οδήγηση και εντελώς απροειδοποίητα με πιάνεο έντονος πόνος στο κουντεπιέ του δεξιού ποδιού. Πιθανολογώ κακή στάση=γωνία ποδιού αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Πονάει τόσο έντονα που μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να μην μπορέσω να πατήσω φρένο ή γκάζι.Μετά απο 20-30 λεπτά σταματάει ο πόνος. Κάτι σαν ισχυρή κράμπα...
Τώρα το ερώτημα: Πριν να μπλέξουμε με φυσικοθεραπείες κλπ μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσω τη χρήση cruise control;
Οδηγώ σχεδόν πάντα στην εθνική. Θα κάνει δουλειά ή τσάμπα τα λεφτά; Το αμάξι δέχεται εύκολα τον εργοστασιακό διακόπτη. AUDI A3 2008. -
Μετά από πολύωρη οδήγηση και εντελώς απροειδοποίητα με πιάνεο έντονος πόνος στο κουντεπιέ του δεξιού ποδιού. Πιθανολογώ κακή στάση=γωνία ποδιού αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Πονάει τόσο έντονα που μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να μην μπορέσω να πατήσω φρένο ή γκάζι.Μετά απο 20-30 λεπτά σταματάει ο πόνος. Κάτι σαν ισχυρή κράμπα...
Τώρα το ερώτημα: Πριν να μπλέξουμε με φυσικοθεραπείες κλπ μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσω τη χρήση cruise control;
Οδηγώ σχεδόν πάντα στην εθνική. Θα κάνει δουλειά ή τσάμπα τα λεφτά; Το αμάξι δέχεται εύκολα τον εργοστασιακό διακόπτη. AUDI A3 2008. -
Βάλτο, βοηθάει αρκετά.
-
βοηθαει στην εθνικη αλλα να μην εχει πολλους τριγυρο σου γιατι τοτε θα σε αγχωσει και θα πρεπει να εισαι διαρκως on-off-resume και τουμπαλιν
-
Αν το συνηθίσεις/μάθεις, δεν αγχώνεσαι καθόλου.
-
Κράτα το πεντάλ του γκαζιού πατήμενο τέρμα, έτσι θα έχεις καλή έκταση στο πόδι και δεν θα σε πιάνουν κράμπες.
-
καλυτερη θεση οδηγησης και καθαρισες...
-
To κοβω να καθεσαι πολυ μπροστα,πατα τερμα το γκαζι(σβηστο ε? ),θα πρεπει το κατω μερος του μπουτιου σου να ακουμπαει στο καθισμα τελειως,να μην 'πεταει' πουθενα.
Εγω το cruise το βαζω οταν εχω μεγαλη απλα,γιατι σου παιρνει ποιο πολυ ωρα να πατησεις φρενο απο οτι αν δεν ειχες cruise,αλλα αν βρεις τις συνθηκες να το χρισιμοποιησεις σε ξεκουραζει αρκετα και κανει τρελη οικονομια αν το ρυθμισεις σωστα(αναλογα τα αλογα και το διαγραμμα ροπης,τουρμπο η οχι κλπ) -
Το παθαίνω κι εγώ επειδή οδηγώ κοντά στο τιμόνι και δε μου αρέσει να κάνω στάσεις. Το cc βοηθά, δες μήπως πάει η θέση οδήγησής σου λίγο πιο πίσω και το πέλμα έχει διαφορετική γωνία.
-
20-30 λεπτα πονος? να πας και σε κανα γιατρο για καλο και κακο
-
Πρέπει να έχει να κάνει με τη γωνία του πέλματος.
Σε μηχανή το είχα πάθει επίσης. Δοκίμαζα μια honda hornet 600 πέρσυ και στο μισάωρο της δοκιμής με έπιασε στο ίδιο σημείο ενόχληση. Είχε πολύ κλειστή γωνία το πέλμα (οδηγώ με το πόδι πάνω στο φρένο).
Αντίθετα, με τη δική μου yamaha δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εχει καλύτερη γωνία στο πόδι.
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Οδηγώ σχεδόν πάντα στην εθνική. Θα κάνει δουλειά ή τσάμπα τα λεφτά; Το αμάξι δέχεται εύκολα τον εργοστασιακό διακόπτη. AUDI A3 2008.To cruize δε θα σου θεραπεύσει το πρόβλημα,απλά θα το παρακάμψεις.
Μήπως έχεις πρόβλημα με τη μέση σου? -
Μπα, όχι.
Ισως κανονικά θέλει ψάξιμο. Απλά έχω αρκετά πολύ σοβαρά θέματα τώρα (και υγείας) για να μπορέσω να ασχοληθώ να ψάξω και για το πόδι!
Ξέρω πως ακούγεται. Αλλά η πιθανότητα αν έχει κάποιο πρόβλημα το πόδι να πάω, να το βρουν και να το διορθώσουν είναι μάλλον μηδαμινή. Συνήθως με τους γιατρούς μπλέχεις άσχημα.
Γι αυτό είπα μήπως πρόκειται απλά για κακή στάση, αγυμνασιά, υπερκόπωση και την γλυτώσω με το cruise control...
-
Γι αυτό είπα μήπως πρόκειται απλά για κακή στάση, αγυμνασιά, υπερκόπωση και την γλυτώσω με το cruise control...Έτσι όπως το λές πιθανό να είναι μια θλάση του πρόσθιου κνημιαίου μυ (που είναι υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για το σήκωμα του πέλματος από το έδαφος) ή ο διπλανός του (εκτείνων τον μεγάλο δάκτυλο μυς) με τον οποίο συνεργαζεται. Πιθανότατα φταίνε αυτά που λες επί τον παράγοντα χρόνο σε συνδυασμό και με την πρόοδο της ηλικίας. Λίγη φυσιοθεραπεία θα βοηθούσε αλλά επειδή...> Συνήθως με τους γιατρούς μπλέχεις άσχημα.
... καλύτερα να μάθεις εσύ τις ανάγκες και τις αντοχές του σώματός σου και να του φέρεσαι ανάλογα για να το έχεις με το μέρος σου τα επόμενα πολλά χρόνια που είστε καταδικασμένοι να είστε μαζί!
Οπότε για το αυτοκίνητο είμαι υπέρ του cc, το φοβόμουν στην πολύ αρχή αλλά πλέον το θεωρώ απαραίτητο και θα είναι κριτήριο επιλογής μου σε επόμενο αυτοκίνητο. -
Οδηγώ σχεδόν πάντα στην εθνική. Θα κάνει δουλειά ή τσάμπα τα λεφτά; Το αμάξι δέχεται εύκολα τον εργοστασιακό διακόπτη. AUDI A3 2008.επειδή είμαστε στα τεχνικά θέματα, βελτιώσεις μήπως πρέπει να σκεφτείς να πάρεις ποδήλατο νομίζω βγάζει και η Audi...
-
Όπως είπε και ο popol@aros, καλύτερη θέση οδήγησης. Δοκίμασε να πας το κάθισμα πιο πίσω ώστε να μικρύνεις τη γωνία που κάνει το πόδι σου κάτω. Παράλληλα σήκωσε λίγο την πλάτη του καθίσματος ώστε να έχεις την ίδια απόσταση που είχες με το τιμόνι και πριν.
-
Ξυπολυτος δοκιμασες να οδηγησεις ??
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ξυπολυτος δοκιμασες να οδηγησεις ??Ρε τι εκπαίδευση χρειάζεται να οδηγήσεις ένα γερμανικό άτι!.... εγώ λέω στα γόνατα μέχρι τη Παναγία της Τήνου .... μεγάλη η Χάρη της ...είναι Θαυματουργή....
-
εμενα το μονο που με ενοχλησε στο Α3 ηταν το ψηλο πεταλι του συμπλεκτη, μεχρι να το συνηθισω ειχα κατι τραβηγματα στο ποδι μου, το γκαζι που εχει το μοντελο μου θα ελεγα οτι ειναι υπερβολικα βολικο
Πόνος στο κουντεπιέ...!