-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι να επεκταθεις!Τηλεφωνικά μου είχαν πει ότι οι τιμές στα open face ξεκινούν από 90euro...
Όταν τους είπα για μάρκες όπως Caberg, MT, UVEX μου είπαν ότι τέτοιες μάρκες (β' κατηγορίας) δεν φέρνουν...Στο μαγαζί:
-
Με το ζόρι με εξυπηρέτησαν. Μάλλον τους ξύπνησα...
-
Μόλις τους είπα για τα κράνη από 90euro μου είπαν ότι τελικά ξεκινούν από 55euro...
-
Τα πρώτα που μου έδειξαν ήταν τα φτηνά των: Caberg, MT, UVEX και μάλιστα τα είχαν ποιο ακριβά από τον κατάλογο της αντιπροσωπείας (Motomarket)...
-
Μου έδειχναν τα κράνη χωρίς να έχουν διάσταση XL...
-
Μετά μου έδειξαν κάποια μάρκα SHARK (150euro) και κάποιο ακριβό Dainese (περίπου στα 160euro).
-
Η ποιότητα δεν με ενθουσίασε καθόλου. Συνέχιζαν να μου δείχνουν κράνη χωρίς να έχουν διάσταση XL... Έγινε προσπάθεια να μπει στο κεφάλι μου διάσταση Large...
-
Τελικά το μοναδικό κράνος σε XL ήταν ένα παλιότερο μοντέλο που είχε ξεμείνει της Dainese (δείγμα) σε γκρι ανθρακί χρώμα (που δεν ήθελα) και στην προνομιακή τιμή των 140euro.
-
140euro για το δείγμα, που είχε πέσει και κάτω (είχε γρατσουνιές) και είχε φορεθεί ποιος ξέρει από πόσα κεφάλια...
-
Τους είπα ότι αναζητώ συγκεκριμένο στυλ, ασημένιο γυαλιστερό ή λευκό γυαλιστερό έστω και με κόκκινες γραμμές. Δεν είδα ενδιαφέρον για κάποια παραγγελία ή έστω να αναζητήσουν κάτι στην αποθήκη...ή και σε κάποιο κατάλογο (παρόλο που το πρότεινα...).
Και απλά έφυγα (ή μάλλον με φύγανε...)
-
-
καλα, ειναι να μην σου τυχει!!
τι να πω, εγω βρηκα αμεσως αυτο που ηθελα (σε κρανος) και η τιμη ηταν ελαχιστα φθηνοτερα (3 ευρω) χαμηλοτερη απο το ονλαιν σοπ της Dainese..περιμενα οτι θα μου πεις πως ο τυπος ειναι λιγο μαφια και μιλαει πολυ, αλλα εσυ ειχες πολυ ασχημη εμπειρια!
κριμα!Αν βρεις κανα online shop ή κανενα καταστημα προς Μιχαλακοπουλου μερια που να εχει καλες τιμες σε τιποτε μπουφαν για τον χειμωνα, σφυρα, γιατι θα χρειαστει!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:lol:
καλα, ειναι να μην σου τυχει!!
τι να πω, εγω βρηκα αμεσως αυτο που ηθελα (σε κρανος) και η τιμη ηταν ελαχιστα φθηνοτερα (3 ευρω) χαμηλοτερη απο το ονλαιν σοπ της Dainese.....
Το ίδιο κράνος πήγαν να μου δώσουν...Το ίδιο με το δικό σου...
Κρατιέσαι; Μου είπαν ότι κοστίζει 160euro και μου το άφηναν 150euro...
http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/ ... 4&subcat=8
Εσύ παραπάνω γράφεις ότι στο άφησαν 167euro;Δεν το είχαν όμως σε XL... Οπότε βρήκαμε ένα ξεχασμένο στο ράφι (δείγμα) σε XL:
http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/ ... 4&subcat=8Μου το άφηναν 140euro... (στο site 99euro!)
Οι τιμές έβγαιναν εκείνη την ώρα στο προφορικό με κουβέντα με κάποιον άλλο που καθόταν σε ένα γραφείο...
Τέλος πάντων, λεπτομέρειες!...
Τελικά παραγγείλα το πολύ καλό HJC IS-33 με 120euro...γιατί το XL από ότι φαίνεται πουλάει πολύ στην Ελλάδα...
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/deta ... uctID=1049Θα το παραλάβω αύριο
-
απιθανος ο τυπος!!
αντε καλοριζικο!
μια τελευταια ερωτηση..
απο το πρωι που πας για εξετασεις τροχαια, σε ποση ωρα ξεμπερδευεις?Thanks!
-
Οπλίσου με υπομονή...
Εγώ πήγα 8.30 το πρωί και κατάφερα να φύγω στις 12.00...
Η διαδικασία προφορικής εξέτασης για μένα ήταν ακριβώς 1 λεπτό... Της πλάκας εντελώς.
Η πρακτική εξέταση επίσης 1 λεπτό...2 λεπτά για τις δύο εξετάσεις και όλη την άλλη ώρα αναμονή και τρέξιμο στην ποιο κοντινή εφορία...
-
Καλησπεραααα!!
Λοιπον, σημερα πηγα και έδωσα στην Τροχαία Αγ. Παρασκευής (στα γλυκά νερά)..
Με την ευκαιρία πήρα και την άδεια κυκλοφορίας του μοτοποδηλάτου..
8,30 μας είπαν, κατά τις 8,45 μας καλέσαν στο υπόγειο, για να δώσουμε γραπτές..
Πρέπει να ήμουν ο πρώτος που βγήκα, αφού τελείωσα τις 10 ερωτήσεις σε 2 περίπου λεπτά (μέχρι να συμπληρώσω και τα στοιχεία μου..
Ύστερα (κατά τις 10.00) φώναξαν αυτούς που κόπηκαν στα γραπτά και τους έδωσαν ημερομηνία για Αύγουστο και οι υπόλοιποι, ακολουθήσαμε τις κυρίες της τροχαίας για την πορεία.
Η πορεία - λίγο πιο πάνω και δεξιά) ήταν 1 οκτάρι, αναστροφή και πάλι πίσω το οκτάρι, χωρίς να ακουμπήσεις το πόδι κάτω..
10,10 είχαμε τελειώσει όλοι... Μόνον ένας κόπηκε στην πορεία ο οποίος πήρε ημερομηνία 1 βδομάδα μετά - αν δεν κάνω λάθος..
Τα διπλώματα θα τα παραλάβουμε την Τρίτη διπλότυπο είσπραξης τύπου Α των 7,5 ευρώ!
Απ' ότι φαίνεται κάθε τροχαία έχει τα δικά της, γιατί όταν πήγα στην Εφορία και ζήτησα το διπλότυπο κουνούσαν το κεφάλι τους και λέγανε 'οτι να ναι ζητάνε' -
Ωραίος!...! Άντε και καλές σκουτεροδιαδρομές!!!!!...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... Η πορεία - λίγο πιο πάνω και δεξιά) ήταν 1 οκτάρι, αναστροφή και πάλι πίσω το οκτάρι, χωρίς να ακουμπήσεις το πόδι κάτω..Τι μου θύμησες!!!
Πάνε αρκετά χρόνια απο τότε που έδωσα και εγώ ... με τον ίδιο τρόπο αλλά ... είχα πρόβλημα (ένα απο τα μύρια προβλήματα) στο γκάζι του Piaggio Free που είχα τότε και ενημέρωσα τον αστυνομικό/εξεταστή ότι ίσως να έχω και την ώρα της εξέτασης κανένα απρόοπτο.
Τελικά το απρόοπτο προέκυψε και μου έκανε ένα τίναγμα στην αναστροφή που με πήγε ακριβώς μπροστά στα πόδια του εξεταστή και γυρνάει και μου λέει ... 'ήθελες να με ενημερώσεις για το πρόβλημα ΣΟΥ ή να με προειδοποιήσεις για ... πρόβλημα ΜΟΥ'!!!
Γελάγαμε και οι δύο ... με έκοψε φυσικά και ξαναπήγα μία εβδομάδα μετά ... που με πέρασε! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... με έκοψε φυσικά ...Υπερβολικός ο κος εξεταστής... Εκτός αν τον 'πάτησες' ...
Αφού όμως σε έκοψε ... μάλλον τον 'πάτησες'.
Αν όχι, κακώς που δεν τον 'πάτησες'... -
Και εγώ να ΜΕ ... εξέταζα θα ΜΕ έκοβα!
Τραγελαφικό βέβαια το γεγονός να πηγαίνεις οδηγώντας το μηχανάκι στις εξετάσεις, να κόβεσαι, να παίρνεις το μηχανάκι και να φευγεις!!! -
τραγελαφικό και κωμικοτραγικό ...
αυτό σκεφτόμουν εγώ την μέρα της (δήθεν) εξέτασης...
'αν με κόψουν, θα πρέπει να γυρίσω στο γραφείο με το σκούτερ που είναι 15 χιλιόμετρα μακρυά...' -
Εδώ και 1 εβδομάδα είμαι κάτοχος διπλώματος μοτοποδηλάτου καθώς και παπιού Kymco Jetix 50cc (μεταχειρισμένο, μεγαλωμένο στα 72cc). Ήδη έχω προμηθευτεί κουλούρα Abus για αντικλεπτική προστασία και έχω παραλάβει 1 κράνος HJC CL-23 (jet) για τη σύζυγο και περιμένω το HJC FG-14 από Γερμανία. Καλές μου (μας) και προπαντός ασφαλείς βόλτες. Προσωπικά μιλώντας αν εξοικειωθώ πλήρως με το 50άρι (το οποίο προς το παρόν αναπαύεται σε νησί) με κόβω από Σεπτέμβρη να πηγαίνω για μεγάλο δίπλωμα..
-
Ωραίος! Καλές και ασφαλείς διαδρομές πάντα!...!
-
ωραιος! παντα ορθιος!
κι εγω την τριτη το πηρα κι εχω ηδη κανει περι τα 180 χλμ συνολικα! Μαγικο...
εχω φτασει απο χαλανδρι μεχρι ν. σμυρνη κι απο εκει μεσω καλλιθεας στην μαρινα του φλοισβου! δεν με προβληματισε ουτε λεπτο!
Η καταναλωση ειναι κατω απο 2.5λτ/1οο Κμ!
(ιτζεξιον, αγαπη μου!!) -
ενηλικες κ παιρνετε διπλωμα για 50αρι;
πλακα κανετε; -
Εδώ κάνουν τρελές πωλήσεις κάτι κουβάδες τετράτροχοι σε ενήλικες παντός φύλου, τα 50άρια σε πείραξαν εσένα;...;...
-
oxi, η εικονα του μαντραχαλου που βγαζει διπλωμα για μοτοποδηλατο στην αστυνομια
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
oxi, η εικονα του μαντραχαλου που βγαζει διπλωμα για μοτοποδηλατο στην αστυνομιαOk. Την επόμενη φορά θα πάμε στην πυροσβεστική για να μην έχεις πρόβλημα...
-
Εγραψες λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
oxi, η εικονα του μαντραχαλου που βγαζει διπλωμα για μοτοποδηλατο στην αστυνομια
Ok. Την επόμενη φορά θα πάμε στην πυροσβεστική για να μην έχεις πρόβλημα...
Φανατικός φίλος των 2 τροχών δεν ήμουν ποτέ. Μόνο η μπεζ BMW 1200 που οδηγούσε ο James Bond μου άρεσε και το επίσης BMW C1 που δεν ήθελε κράνος και είχε 'στέγη'.
Ας όψετε η ανάγκη και η κακούργα κοινωνία που με έριξε στου 2 τροχούς με κινητήρα που καίει λάδι και βενζίνη μαζί!
Λίγο πριν τα 30 μου έβγαλα το δίπλωμα για να πηγαινοέρχομαι στην δουλειά (κέντρο) - σπίτι (προάστιο) και να μην τρώω το μεροκάματο και την υγεία μου στα: καφέ/τυρόπιτα/καυσιμα/παρκινγκ/τσιγάρα.
Μείον ένας καφές που θα έπινα στο αμάξι, μείον 5 τσιγάρα που θα κάπνιζα στο αμάξι, μείον πόσα € στο παρκινγκ και στα καυσιμα ... μείον η τυρόπιτα λόγω δίαιτας και έναρξης υγιεινής διατροφής ...Σοβαρά τωρα ... πιστευω στο 'κάθε πράγμα στο καιρό του' και αν το κάνεις και απο 'αγγαρεία' και για δίπλωμα ακόμα και 50ράκι ένοιωθα λίγο μεγάλος! Τα πιτσιρίκια με σούζα τα 8άρια έφτιαχναν και εγώ ... πήγα να πατήσω τον εξεταστή!
Πληροφορίες για 50cc (κι άλλος ενας!)