-
Ο χρήστης tm έγραψε:
συγγνωμη,
περα απο την Kymco που σου εκανε αυτα τα δωρα, πηγες σε αλλες αντιπροσωπειες και σου ειπαν κι αυτες οτι σου κανουν δωρα?
γιατι εγω Yamaha και Aprilia, κανεις δεν ανεφερε το παραμικρο..Τα σκηπτρα πιστευω στα μικρα σκουτερ τα εχουν οι Ιταλοι και μετα τα Kymco.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
συγγνωμη,
περα απο την Kymco που σου εκανε αυτα τα δωρα, πηγες σε αλλες αντιπροσωπειες και σου ειπαν κι αυτες οτι σου κανουν δωρα?
γιατι εγω Yamaha και Aprilia, κανεις δεν ανεφερε το παραμικρο..Η Piaggio ένα κράνος...με το ζόρι
Η Peugeot ένα κράνος...χωρίς ζόρι...
Η SYM ένα κράνος...χωρίς ζόρι...
Η Kymco... ένα κράνος MT Imola, ένα σετ αδιάβροχο παντελόνι και μπουφάν για moto, ένα λουκέτο ABUS για δισκόφρενο, γάντια χειμερινά (ή καλοκαιρινά), τη βαλίτσα Κ9400, 29λίτρων με σχάρα της KAPPA...Λογικό, δεν ήταν να πάρω Kymco;...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τα σκηπτρα πιστευω στα μικρα σκουτερ τα εχουν οι Ιταλοι και μετα τα Kymco.Και εγώ το πιστεύω αυτό, ειδικά όμως για την Piaggio θα πρέπει να οργανώσει το δίκτυο διανομής, γιατί πάσχει πολύ... Σαν ψιλικατζίδικα είναι... Ο τύπος στην Piaggio με το ζόρι με άφησε να ανέβω σε ένα ZIP και ένα FLY γιατί είναι λέει προς πώληση και δεν ήθελε πατημασιές στη ποδιά...
Που σημαίνει ότι η εμπορία δεν είχε ούτε μηχανάκια βιτρίνας και φυσικά ποτέ δεν μου είπαν αν υπάρχει διαθεσιμότητα σε τετράχρονα γιατί πολύ απλά δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την παρουσία μου...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα σκηπτρα πιστευω στα μικρα σκουτερ τα εχουν οι Ιταλοι και μετα τα Kymco.
Και εγώ το πιστεύω αυτό, ειδικά όμως για την Piaggio θα πρέπει να οργανώσει το δίκτυο διανομής, γιατί πάσχει πολύ... Σαν ψιλικατζίδικα είναι... Ο τύπος στην Piaggio με το ζόρι με άφησε να ανέβω σε ένα ZIP και ένα FLY γιατί είναι λέει προς πώληση και δεν ήθελε πατημασιές στη ποδιά...
Που σημαίνει ότι η εμπορία δεν είχε ούτε μηχανάκια βιτρίνας και φυσικά ποτέ δεν μου είπαν αν υπάρχει διαθεσιμότητα σε τετράχρονα γιατί πολύ απλά δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την παρουσία μου...
Μπορει να εφταιγε ο αντιπροσωπος για αυτο.
-
Σίγουρα ο αντιπρόσωπος έφταιγε, αλλά στην ευρύτερη περιοχή μου μόνο αυτός υπήρχε... Για ευνόητους λόγους ήθελα η εμπορία να είναι κάπου κοντά στην περιοχή που διαμένω...
Τέλος πάντων. Αρκετά βγήκαμε ...
-
εγώ στην kymco τερζής (σαλόνικα) που ειδα το R μου δίνει 3 επιλογές:
-400 ευρώ εκπτωση στην τελικη τιμή
-600 ευρώ δωροεπιταγές να πάρω ο,τι γουσταρίζω
-δινω +400 και έχω δωροεπιταγή 1200 ευρώπουλα
pas mal
-
4η επιλογή μία βίζιτα δώρο. Πάρε αυτή
Πάρε μια ducati εσύ
Καλοτάξιδοι παίδες και καλώς ήρθατε στο νέο κόσμο
-
τελικά τα κύμκο μονάχα κινητήρα έχουν χόντα, τα λοιπά λίγο υστερούν.
άαααρα;;;;
εγκαταλείπεται η ιδέα
θα γίνω... βαλεντίνος
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εγώ στην kymco τερζής (σαλόνικα) που ειδα το R μου δίνει 3 επιλογές:-400 ευρώ εκπτωση στην τελικη τιμή
-600 ευρώ δωροεπιταγές να πάρω ο,τι γουσταρίζω
-δινω +400 και έχω δωροεπιταγή 1200 ευρώπουλα
pas mal
... ...
-
Τι καταναλωση εχουν ολα αυτα ρε παιδια;
Δε γραφει πουθενα! -
Για το δικό μου στο εγχειρίδιο χρήσης στα Τεχνικά Χαρακτηρηστικά λέει:
Fuel Consumption (L/100km) < 2L
Που σημαίνει ότι με 1 λίτρο κάνει περίπου 50χιλιόμετρα...Από εδώ:
http://hubpages.com/hub/MPG-Guide-The-F ... g-Scootersπαρατηρώ ότι Kymco Agility 50 cc - 44 km/l - 104 mpg οπότε πάνω κάτω εκεί παίζει το δικό μου...
Ρεζερβουάρ 7 λίτρα δηλαδή : 300 περίπου χιλιόμετρα...
Και δεν μου φαίνεται παράξενο. Στην εμπορία μου γέμισαν το ρεζερβουάρ και μου είπαν όταν αδειάσει θα έχεις περίπου 300χιλιόμετρα οπότε θα κάνεις το 1ο δωρεάν service...
Φυσικά παίζει ρόλο το στυλ οδήγησης καθώς και η περιοχή (ανηφόρες, κατηφόρες κλπ...κλπ...)
-
Κάπως ουτοπικά τα 2λίτρα/100 χλμ., τουλάχιστον για την Ελλάδα (όπως είπες και 'συ, με τις ανηφοροκατηφόρες και τα σταμάτα-ξεκίνα). Πρόσθεσε 40 με 50% παραπάνω για να είσαι μέσα...
(μερικές ενδεικτικές καταναλώσεις) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τι καταναλωση εχουν ολα αυτα ρε παιδια;
Δε γραφει πουθενα!Το δικό μου δεν λέει κατανάλωση. Την μέτρησα 2 φορές. 3.3 lt.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Κάπως ουτοπικά τα 2λίτρα/100 χλμ., τουλάχιστον για την Ελλάδα (όπως είπες και 'συ, με τις ανηφοροκατηφόρες και τα σταμάτα-ξεκίνα). Πρόσθεσε 40 με 50% παραπάνω για να είσαι μέσα...
(μερικές ενδεικτικές καταναλώσεις)Εννοείται ότι είναι ουτοπικά όλα αυτά...
Ωστόσο, αν είναι κάτω από 3lt/100km προσωπικά θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εγώ στην kymco τερζής (σαλόνικα) που ειδα το R μου δίνει 3 επιλογές:Προς θεού, όχι στον Τερζή! Τόσα αξιοπρεπή μαγαζιά υπάρχουν στη πόλη!
Από τις δεδομένες επιλογές πάντως, οπωσδήποτε την πρώτη. Τα 'δώρα' που δίνουν είναι τις περισσότερες φορές υπερτιμημένα στην ονομαστική τους αξία και κακής ποιότητας.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...Τα 'δώρα' που δίνουν είναι τις περισσότερες φορές υπερτιμημένα στην ονομαστική τους αξία και κακής ποιότητας.Συμφωνώ. Από αυτά που μου έδωσαν εμένα ποιοτικά είναι μόνο η βαλίτσα μεταφοράς και το λουκέτο για το δισκόφρενο...
Τα υπόλοιπα δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο παρόλο που είναι επώνυμων κατασκευαστών... -
Τελικα προσανατολίζομαι προς Yamaha Neos 4t, μεριά!
Οσο κι αν τρελαινομαι μολις βλεπω το τζιλερα, ο ψεκασμος ειναι δελεαρ!
θελω να ρωτησω τα κοστη για σερβις κλπ -
Γνωρίζετε αν απώλεια της άδειας κυκλοφορίας, σημαίνει πληρωμή τελών κυκλοφορίας όλων των ετων κατοχής της 'πάπιας'...;;; Πρόκειται για 50cc πάπια πάντως....
Ευχαριστώ....
-
χμ.. φαινεται πως επεσα πανω σε προβλημα... απ' οτι καταλαβα, για να φυγει το γιαμαχα απο το μαγαζι, θελει ασφαλιστηριο και για να βγει ασφαλιστηριο, θελει - λεει η ασφαλιστρια μου - διπλωμα, ακομα και στα μοτοποδηλατα...
@spartan
καπου ειχε παρει το ματι μου, πως πληρωνεις για ολα τα χρονια που εχεις παραλειψει...
με επιφυλαξη, ομως! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
χμ.. φαινεται πως επεσα πανω σε προβλημα... απ' οτι καταλαβα, για να φυγει το γιαμαχα απο το μαγαζι, θελει ασφαλιστηριο και για να βγει ασφαλιστηριο, θελει - λεει η ασφαλιστρια μου - διπλωμα, ακομα και στα μοτοποδηλατα...Τίποτα από τα παραπάνω δεν στέκει...
Εγώ έβγαλα (και έχω) ασφαλιστήριο κανονικά και με το νόμο χωρίς να έχω δίπλωμα... ούτε καν την επίσημη άδεια κυκλοφορίας. Απλά έχω μία βεβαίωση από τη τροχαία ότι η άδεια είναι υπό έκδοση. (την ασφάλεια έβγαλα άνετα και εύκολα εδώ: http://www.validi.gr/)
Η ασφαλίστριά σου κάνει το γνωστό κόλπο για να καλυφθεί οικονομικά σε περίπτωση προβλήματος.
Ζητά το δίπλωμα για να είναι σίγουρη ότι αν συμβεί κάτι δεν θα 'πληρώνει' η ασφαλιστική σου (ασχέτως το συμβάν).Από την άλλη σκέψου ότι με το μηχανάκι θα πρέπει να πας στη Τροχαία για τις εξετάσεις. Πως θα γίνει αυτό αν δεν έχεις ασφάλιση;
Πληροφορίες για 50cc (κι άλλος ενας!)