-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Ποτε δεν θα εγραφα κατι το οποιο ειναι αναληθες. Κια φυσικα τον Ντουβλη τον αγωνιζομενο τον ξερω και το εχω δει πολλες φορες! Αλλα άλλο Ντουβλης Κωνσταντινος και αλλο Μαριαννα Ντουβλη!παραθετω απο αλλου Link γιατι τα δικα μας ειναι ακομα σε πεξεργασια
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=152776&cid=11
Φυσικα μπορει να ειμαι εγω ο αυστηρος που εκρινα ετσι τα πραγματα αλλα δεν το θεωρω σωστη ενεργεια!
Ε όχι και αυστηρός! Κάθε άνθρωπος με κοινή λογική και κοινή αντίληψη αισθητικής τα ίδια πράγματα με σένα πιστεύει.
Η Ντούβλη λοιπόν στο ΚΩΛΟσουρτη.
Τυχαίο;
Δεν νομίζω. -
Δεν με μαρανε το ξεκωλο και εγραψα μονο αυτο. Απλα ηταν απο 2-3 αγωνες γενικως (αναβασεις,χωμα,ασφαλτος) που εχασα φέτος και δεν πηγα και ηταν το πρωτο πραγμα που μου ειπαν οι φιλοι μου οταν μιλησα μαζι τους για το πως ειναι τα πραγματα στις 10.00 το πρωι που μιλησα, πριν αρχισει η αναβαση. Και επειδη ηταν ενα νεο της τελευταιας στιγμης εσπευσα να το αναφερω.
Αυρι που δω και εγω το υλικο και θα μιλησω με τα παιδια θα εχω αποψη και για τα υπολοιπα.
keep motoring
motorsport-fanatics -
α να αναφερω επισης οτι μεχρι τις 14.45 στο site της ΕΘΕΑ χρονοι καταταξης υπηρχαν μεχρι και το No 71 του πρωτου σκελους. Δεν γνωριζω ποτε ανεβηκαν οι υπολοιποι χρονοι.
-
Πριν λίγο μπήκα σπίτι και η γενική μου άποψη ήταν πως είδα μια καλή ανάβαση με ελλείψεις και σε αυτό μεγάλο ρόλο έχει ο χρόνος ρεκορ που διεξύχθει το δεύτερο σκέλος και το θέαμα των οδηγών που πρόσφεραν σε αυτό. σε αυτό βέβαια έβαλε και το χέρι του ο καλός θεούλης μιας και δεν είχαμε καμία σοβαρή έξοδο στο δεύτερο σκέλος.
το πρώτο σκέλος όντως ήταν πολύ κουραστικό μιας και διήρκεσε πάνω απο 3 ώρες και ο χρόνος μεταξύ του πρώτου και δεύτερου σκέλους γύρω στην 1 ώρα ..... βέβαια στο πρώτο συνετέλεσαν και οι έξοδοι οι οποίοι στις περισσότερες εγκαταλείψεις συμπληρώνονταν με διαρροή λαδιών το οποίο είναι ένάς αστάθμητος παράγοντας μιας και αν δεν πάρει 'πρέφα' κάποιος κρίτης ότι κάποιος έχει διαρροή μπορεί να γεμίσει την διαδρομή όλο λάδια και είναι μετά πολύ δύσκολο να καθαρίστει. οπότε οι 3,5 ώρες πάνε και έρχονται. ο χρόνος όμως μεταξύ των δυο σκελών είναι ευθύνη της οργάνωσης.
επίσης υπήρχαν κριτές μικρής ηλικίας που δεν είχαν τόσο μεγάλη εμπειρία. αυτό απο μόνο του εξηγεί σε ένα βαθμό τις ελλείψεις του σημερινού αγώνα. ένα απλό παράδειγμα που θυμάμαι είναι το λάθος σημείο που καθόταν οι κριτές (στο εσωτερικό μιας φουρκέτας) και η εγκατάλειψη- έξοδος ενός αυτοκινήτου και το σταμάτημα του επόμενου αυτοκινήτου έγινε 2 η 3 Κ μετά την ανακοίνωση του απο τα VHF.
ο επίσημος καντινιέρης της ανάβασης είχε επίστρατεύσει ένα άτομο το οποίο γύρναγε στα warm up και κατά την διάρκεια των μεγάλων εξόδων πουλώντας νερά... πράγμα ανεπίτρετό και ανασφαλές. πχ τον είδαμε στις μπούκες πριν την k/6 sto warm up να κάνει στην άκρη ώστε να κάνουν τον δοκιμαστικό τους γύρο οι αγωνιζόμενοι.... πάντως πολύ οργανωμένη επιχείρηση με πολύ πράμα .... σίγουρα υπάρχει ευθύνη της οργάνωσης η οποία επέτρεψε να γίνει αυτό.......
να πάμε στο θέμα ντούβλη... εγώ πραγματικά μόλις την είδα και κατάλαβα ποια είναι .... γέλαγα καθώς άκουσα απο το στόμα της κυριάς 'κ@υλωσαμε..' εμένα ξέρετε τι με θλίβει ... στα τέτοια μου που την φέρανε εξάλλου το σπορ είναι επιτοπλήστον ανδρικό και όντως προκάλεσε ντόρο αλλά δεν θέλω να σκεφτώ ότι πήρε λεφτά για να κάνει την βόλτα της μοιράζοντας καπέλα και πληρώθηκε απο την λέσχη για αυτό μιας και οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι... αν θέλανε να εκπλήξουν τον κόσμο έπρεπε να φώναζαν κάποιον πχ Σκαλτσά, Αγελλίδη , Μαύρο κτλ να πάει όλη την ανάβαση με το πλαί ....
όντως η λέσχη και η οργάνωση έλαβαν πολλές κίτρινες κάρτες απο τον σημερινό αγώνα ..... ας τους δώσουμε όμως μια δεύτερη ευκαιρία γιατί αυτή ήταν η πρώτη ανάβαση που προσαρτούσε στο πρωτάθλημα και όλες οι προηγούμενες είχαν διεξαχθεί πριν αρκετά χρόνια....
-
Αγαπητέ gregorym
Να τους δώσουμε δεύτερη ευκαιρία αλλά να αποδείξουν ότι την αξίζουν απ’ ότι ακούσαμε από ένα κριτή ένας οδηγός ζαλίστηκε από την ζέστη. Όταν έχει 35 και 40 βαθμούς και καθόλου δέντρα και είναι γονείς με παιδάκια δεν μπορείς να τους βάζεις με το ζόρι να κάτσουν από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 μες στον ήλιο.
Δεν μπορεί να τελειώνει μια οργανωμένη ανάβαση πιο αργά από ένα rally με 6 ειδικές και πολύ περισσότερα χιλιόμετρα.
Παλιά οι οδηγοί αγώνων ήταν πρότυπα για τους νέους τώρα τι πρότυπο ήταν μια ιερόδουλη και η παρέα της που πέταγαν σκουπίδια (πέρα από τα καπέλα πέταγαν και φυλλάδια που τα περισσότερα έμειναν στη φύση) δεν ξέρω. Μην κάνουμε τους αγώνες σαν τις ειδήσεις του star channel.
Συνήθως δεν γράφω σε τέτοιο τόνο αλλά καταλαβαίνετε. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kυριοι ......σεμναααααΟπως θα ειδατε στον αγωνα αυτο ,οπως και σε αλλους τρεχει αγωνιζομενος που λεγεται Ντουβλης .....
ΚΑΤΣΕ ΒΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ,
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΟΥΒΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ/ΞΑΔΕΛΦΟΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ.
ΑΣ ΠΑΕΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΤΟΥ,ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ) ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ CABRIO ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΣΤΡΑΡΕΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ !!!
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δηλαδη την σοβαροφανεια του κωλου βαζουμε πανω απ'ολα , για να δειξουμε οτι το σπορ εχει επιπεδο ....οπως και ΟΛΟΙ οι θεατες του και οι συντελεστες του ?
Μην μου λες τετοια φιλε μου Λου Μου , γιατι εσυ τουλαχιστον εχεις ζησει στην Ιταλια αγωνες , που τα κοριτσια στην ραμπα , στις εκδηλωσεις , στα παιχνιδια με τα πληρωματα , εχουν τα επαγγελματα τους (οποια κι αν ειναι αυτα ) και γινεται σοου τρελο ....ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ειναι οτι δεν εχουν κομπλεξαρες , ουτε θεατες ουτε αγωνιζομενους να κριτικαρουν για ψιλου πηδημα (αλλα και οποιοδηποτε πηδημα , που αλλωστε ειναι προσωπικο θεμα του καθενος ).........
Αν εσυ εχεις τωρα προσωπικη εικονα οτι η εν λογω κυρια , δημιουργησε κατι περα απο σοου , ασχημο για το σπορ ...... ειναι αλλη κουβεντα !
Σκεψου μονον οτι εχουμε το μονο σπορ , που δεν μας πλησιαζει ουτε ηθοποιος , ουτε τραγουδιστης , ουτε ποδοσφαιριστης ουτε γατα διασημη , που αλλοι κανουν κωλοτουμπες για να εμφανιστουν στα σπορ τους .........
Μηπως εχουμε μπερδεψει ....εκτος απ'τα μπουτια μας , και τις ιθικες μας αξιες , με τις διακεδαστικες απολαυσεις της ζωηης μας ?
Ανατριχιαζω ακομα με τους τριμαλακες σεμνοτυφους , που εδιωξαν απ'τον χωρο των αγωνων ...χορηγο αγωνιζομενου νυκτερινων σοου κατστηματων , επειδη εφερνε κοριτσια στην πιστα και φωτογραφιζοταν μαζι με τα αγωνιστικα .........
-
Έχουμε λύση όλα τα προβλήματα του σπορ και τώρα ασχολούμαστε με την κυρία Ντουβλη,σανιδα βρεγμένη και να έχει πολλές μέρες στο νερό.
-
Εμείς δεν σταθήκαμε στην Ντούβλη αλλά στα τόσα άλλα προβλήματα και όπως είπες ας έφερναν ένα αξιόλογο άνθρωπο έναν που έχει κάνει κάτι. Στην Ριτσώνα πως βάζουν τον Ορφανό και όλοι χειροκροτούν; Εκτος των άλλων η βόλτα με το cabrio κόστισε και άλλο χρόνο και άλλη αναμονή στον ήλιο και δεν πρόσφερε τίποτα
Ας κοιτάξουν τα τόσα άλλα προβλήματα και αν όλα είναι οκ ας φέρουν και κάποιον διάσημο που έχει προσφέρει και κάτι να χαρούμε και όχι μια πορνοσταρ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
:oops:Δηλαδη την σοβαροφανεια του κωλου βαζουμε πανω απ'ολα , για να δειξουμε οτι το σπορ εχει επιπεδο ....οπως και ΟΛΟΙ οι θεατες του και οι συντελεστες του ?
Μην μου λες τετοια φιλε μου Λου Μου , γιατι εσυ τουλαχιστον εχεις ζησει στην Ιταλια αγωνες , που τα κοριτσια στην ραμπα , στις εκδηλωσεις , στα παιχνιδια με τα πληρωματα , εχουν τα επαγγελματα τους (οποια κι αν ειναι αυτα ) και γινεται σοου τρελο ....ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ειναι οτι δεν εχουν κομπλεξαρες , ουτε θεατες ουτε αγωνιζομενους να κριτικαρουν για ψιλου πηδημα (αλλα και οποιοδηποτε πηδημα , που αλλωστε ειναι προσωπικο θεμα του καθενος ).........
Αν εσυ εχεις τωρα προσωπικη εικονα οτι η εν λογω κυρια , δημιουργησε κατι περα απο σοου , ασχημο για το σπορ ...... ειναι αλλη κουβεντα !
Σκεψου μονον οτι εχουμε το μονο σπορ , που δεν μας πλησιαζει ουτε ηθοποιος , ουτε τραγουδιστης , ουτε ποδοσφαιριστης ουτε γατα διασημη , που αλλοι κανουν κωλοτουμπες για να εμφανιστουν στα σπορ τους .........
Μηπως εχουμε μπερδεψει ....εκτος απ'τα μπουτια μας , και τις ιθικες μας αξιες , με τις διακεδαστικες απολαυσεις της ζωηης μας ?
Ανατριχιαζω ακομα με τους τριμαλακες σεμνοτυφους , που εδιωξαν απ'τον χωρο των αγωνων ...χορηγο αγωνιζομενου νυκτερινων σοου κατστηματων , επειδη εφερνε κοριτσια στην πιστα και φωτογραφιζοταν μαζι με τα αγωνιστικα .........
ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ.
Υ.Γ.2 ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΑΛΛΥ ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
:oops:
Ανατριχιαζω ακομα με τους τριμαλακες σεμνοτυφους , που εδιωξαν απ'τον χωρο των αγωνων ...χορηγο αγωνιζομενου νυκτερινων σοου κατστηματων , επειδη εφερνε κοριτσια στην πιστα και φωτογραφιζοταν μαζι με τα αγωνιστικα .........τι μου θυμησες τωρα κ. Χρηστο
Παλλαδιο του 2005(αν θυμαμαι καλα) στα πιτς στην Βαρκιζα στο παρκινγκ τριγυρναγανε τα εν λογο κοριτσια με τα ξεκολα σορτσακια και μπλουζακια μεσα στο κρυο και μοιραζανε προσκλησεις στον κοσμο για να τις δουνε απο κοντα το βραδυ στο μαγαζι και βγαζαν φωτο με το αγωνιστικο στα χρωματα του μαγαζιου-χορηγου και το τι σουσουρο γινοτανε στο περασμα τους αλλα
ουτε αυτοι οι χορηγοι δεν μας θελουν ποια
σηγνωμη για το αλλα περι Ντουβλης συζητηση
-
Στην εκκίνηση του Barum Rally (IRC + ERC) κυκλοφορούσαν 2 εξαιρετικές δεσποινίδες γυμνόστηθες με body painting (πως το λένε αυτό που είναι βαμμένο απευθείας το σώμα τους) στα χρώματα του χορηγού ενός πληρώματος.
Αλλά ήταν πολύ ωραίες διότι δεν έβγαζαν αισθητική ξέκωλου.
Μην ξεχνάμε ότι όπως θέλουμε ως θεατές αυτούς που αγοράζουν το video της όποιας Ντούβλη έτσι θέλουμε και αυτούς που θέλουν να έρθουν με τα παιδιά τους ή εν πάσει περιπτώσει κάποιους που ενοχλούνται. Είναι και θέμα τι επίπεδο θέλεις να δείξεις και τι μήνυμα θέλεις να περάσεις και τι παραχωρήσεις είσαι διατεθειμένος να κάνεις (είτε ως οργανωτής είτε ως συμμετέχων) με αντίτημο μια χορηγία (και τι παράπλευρο κόστος μπορεί να έχει αυτό).
-
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
Αγαπητέ gregorym
Να τους δώσουμε δεύτερη ευκαιρία αλλά να αποδείξουν ότι την αξίζουν απ’ ότι ακούσαμε από ένα κριτή ένας οδηγός ζαλίστηκε από την ζέστη. Όταν έχει 35 και 40 βαθμούς και καθόλου δέντρα και είναι γονείς με παιδάκια δεν μπορείς να τους βάζεις με το ζόρι να κάτσουν από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 μες στον ήλιο.
Δεν μπορεί να τελειώνει μια οργανωμένη ανάβαση πιο αργά από ένα rally με 6 ειδικές και πολύ περισσότερα χιλιόμετρα.Γενικά έχω μάθει να δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους και επίσης θα ήθελα να ξαναδώ την συγκεκριμένη ανάβαση η οποία είναι πολύ καλή πιστεύω τόσο μορφολογικά και κατ' επέκατση οδηγικά όσο και από άποψη παρακολούθησης στην οποία υπάρχουν πολλά σημεία απο τα οποία μπορείς να δεις μεγάλο μέρος αυτής..... επιπλέον κανείς δεν είναι τέλειο με την πρώτη φορά
ίσως η κριτική είναι αυστηρή γιατί από τα δελτία τύπου είχαν μιλήσει για ανάβαση ευρωπαϊκών προδιαγραφών ..... κάτι καινούργιο που είδα ήταν μονο τα βαμμένα ελαστικά στις κομμένες μπαρίερες και στα επικίνδυνα σημεία (μαζί με jersey). επίσης είχαν πει για σηματοδότηση της διαδρομής με τα μέτρα που υπολείπονται για την στροφή του στυλ της F1 και γενικά των πιστών αλλά τέτοια δεν υπήρχαν.
Παλιά οι οδηγοί αγώνων ήταν πρότυπα για τους νέους τώρα τι πρότυπο ήταν μια ιερόδουλη και η παρέα της που πέταγαν σκουπίδια (πέρα από τα καπέλα πέταγαν και φυλλάδια που τα περισσότερα έμειναν στη φύση) δεν ξέρω. Μην κάνουμε τους αγώνες σαν τις ειδήσεις του star channel.
Συνήθως δεν γράφω σε τέτοιο τόνο αλλά καταλαβαίνετε.+10000
περί προτύπων τα είπα και πριν ... ας έφερναν κάποιον να την πάει όλη με το πλάι...
εννοειτάι πως ¨'ΕΞΩ ΤΟ LIFESTYLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ' πρέπει να μείνει άγνο σε αυτό τον τομέα όπως και είναι ......
ΥΓ tommi σε είδα μαζί με τα άλλα παιδιά όπως ανεβαίναμε με το αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβα να σου μιλήσω γιατί ίσα ίσα που προλάβαμε και μπήκαμε μέσα και πήγαμε πιο πάνω ... δεν πειράζει μια άλλη φορά ....
-
Όντως είναι πολύ ωραία διαδρομή…
Και αυτό με κάγκελα;;; κακώς άφησαν κόσμο εκεί αφού δεν υπήρχε μπαριέρα και αν δεν κάνω λάθος σε δυο στροφές ήταν έτσι αν έφευγε αμάξι θα είχαμε καταστροφή όπως στο autofestival και τα jerseys δεν πρέπει να είχαν καθόλου νερό μέσα. Εμείς πάντως δεν καθόμασταν με τίποτα εκεί.
ΥΓ κρίμα, δεν πειράζει όμως τόσοι αγώνες θα γίνουν κάπου θα βρεθούμε
-
αν τα jersey δεν είχαν μέσα νέρο τότε 'φρου φρου και αρώματα'..... επίσης 'Έγκλημα και Τιμωρία'
Υγ αν γνωρίζει κάποιος αν τα jersey είχαν ή δεν είχαν νερό παρακαλώ να μας ενημερώσει.....
-
Ο χρήστης gregorym έγραψε:
αν τα jersey δεν είχαν μέσα νέρο τότε 'φρου φρου και αρώματα'..... επίσης 'Έγκλημα και Τιμωρία'Υγ αν γνωρίζει κάποιος αν τα jersey είχαν ή δεν είχαν νερό παρακαλώ να μας ενημερώσει.....
Αδεια δεν ηταν, αλλα ειχαν πολυ λιγο νερο για να κρατησουν αυτοκινητο...
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
αν τα jersey δεν είχαν μέσα νέρο τότε 'φρου φρου και αρώματα'..... επίσης 'Έγκλημα και Τιμωρία'
Υγ αν γνωρίζει κάποιος αν τα jersey είχαν ή δεν είχαν νερό παρακαλώ να μας ενημερώσει.....
Αδεια δεν ηταν, αλλα ειχαν πολυ λιγο νερο για να κρατησουν αυτοκινητο...
AΠΛΑ .....'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΕ' !!!!!
ΥΓ οι οργανωτές λοιπόν να πάνε να ανάψουν καμία λαμπάδα όσα τα χιλιόμετρα της ανάβασης .... έπρεπε να ήταν στο Πολύδενδρι να νιώσουν όπως ήμουν και εγώ ..... ευρωπαϊκή ανάβαση .... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις......
Yγ δεν συνηθίζω και εγώ να γράφω σε αυτό το ύφος αλλά έθεσαν πολύ ψηλά τον πήχη και η κριτική είναι κάπως πιο αυστηρή ....
-
-
-
Καλά λέω...Πιάσαμε πάτο....Πιο χαμηλά δεν πάει....Πως το λένε ρε παιδί μου..The only way is up...
Αναβαση Αχλαδοκαμπου 3-4 ιουλιου