-
Γνωριζει καποιος πιο παλιος στο χωρο,κατι για τη συγκεκριμενη αναβαση?Δηλαδη αν εχει πατημενα κομματια,φουρκετες η αν μοιαζει με καποια αλλη πιο γνωστη?Ευχαριστω προκαταβολικα...
-
Γνωριζει καποιος πιο παλιος στο χωρο,κατι για τη συγκεκριμενη αναβαση?Δηλαδη αν εχει πατημενα κομματια,φουρκετες η αν μοιαζει με καποια αλλη πιο γνωστη?Ευχαριστω προκαταβολικα...
-
-
Εχει απ΄όλα!
-
http://www.youtube.com/watch?v=IQWF0MSrzbY
http://www.youtube.com/watch?v=D2oKN2NZXFE
Αληθεια αυτο το ταλεντακι ο Κωστας , τι να εγινε ? δεν τον ξαναειδαμε ...... -
Σαν σπριντ παντως η διαδρομη ηταν υπεροχη, ειχε απ'ολα και εδεινε και αισθηση ασφαλεας.
-
kapio sxolio gia choco paparinopoulo a5 gia axladokampo
-
terma patimeni poly grigori kai ferni se omalo
-
κΑταρχην γραφε με ελληνικα..και τι θες να μαθεις για ΤΣΟΚΟ-ΠΑΠΑΝΤΟΝ ??..
-
pios einai o papanton kata proton kata deuteron ti se pirazi o grafikos xaraktiras mou kai kata triton ti les tha xana exoune kamia maxi autoi oi dyo giati to polo to vlepo poly dunato
Δεν πρόκειται για το γραφικό χαρακτήρα σου αλλά για σεβασμό στην Ελληνική γλώσσα. Στο 4T-Forum τα greeklish απαγορεύονται από τον κανονισμό [Mod]
-
Άντε να περάσουν οι μέρες να πάμε να δούμε αγώνα. Ελπίζω να μην έχει καύσωνα
-
οκ συγνωμη προσ το φορουμ
για την γραφη μου -
χαχαχ Παπαντον...ειναι Αντωνης Παπαρινοπουλος ολο μαζι νομιζα πως θα το καταλαβαινες!.....Δεν ειναι και κολλητοι΄΄ αλλα καλα φιλαρρακια και οι δυο στην ιδια κατηγορια και εχουν ωραιες μαχες..το 206 ειναι πολυ καλο για 206 και το Πολο πολυ καλο για πΟΛο Α5....βεβαια το πολο ειναι λιγο πιο δυνατο απο ολα τα Α5..βλεπεις Κυρκος και Γκικας το εχουν φτιαξει .....Τωρα σαν χαρακτηρες ειναι και οι δυο τους..αμα δεν νικησω δεν θα κοιμηθω το βραδυ ...κακη στιγμη στην καριερα του ΤΣΟΚΟΥ ηταν οταν το 08 ριτσωνα βγηκε'' στην μπαριερα στα τελιωματα και μετα εβριζε στα σερβις τον αντιπαλο τοτε Α.Μουστακα με το αβεο λες και εφταιγε αυτος που βγηκε!..Ελπιζω να βοηθησα!
-
δεν τους ξερω εγω τα παιδια αυτα απλα ακουω το πραμα αυτο και ανατριχιαζω το πολο και πιστευω οτι στον αχλα θα γινει γαμω τη μαχη και οι δυο ειναι γαμω τα τιμονια προτιμοντας τσοκο παντα
-
Την παρασταση θα κλεψουν τα 3 Σιερρα τα οποια θα τρεξουν!!!!! ...Μακαρι να εχει καλη μαχη και κανεις να μην εχει προβλημα,επισης θελω να δω Κατσίμη και Καλκουνο οι οποιοι εχουν ξανατρεξει ως σπριντ την διαδρομη.. θα πηγαινουν κομματια λογικα!
-
παιδια δεν υπαρχει μεγαλυτερο λαθος τις ελπα το να παρει την αδεια του ηλιοπουλου ειναι απαραδεκτη ειναι οτι χειροτερο μπορουν να κανουνε στους αγωνες
-
4.8 km το καθε σκελος!!!!! Μπραβο στη λεσχη!!Θα χρειαστουμε και συνοδηγο μαλλον. Το μονο που με ανησυχει ειναι ποσα μοτερ,απο αυτα που εχουν φτιαχτει για αναβασεις μονο και δουλευουν στο οριο,θα τερματισουν χωρις προβλημα..Καλο αγωνα σε ολους!
-
Η διαδρομη ειναι φανταστικη, την εχω τρεξει σε ενα regularity πριν 2 μηνες περιπου και ειναι απο τα ωραιοτερα κομματια που εχω οδηγησει στη ζωη μου!
-
Για βοηθεια προς τους νεεους....(που λενε οτι δεν βοηθαμε οι παλιοι) κοιταξτε την διαδρομη και μελετηστε για να ειστε πιο ετοιμοι το σαββατο των δοκιμων.Θυμηθειτε εσεις με τα αδυναμα αυτοκινητα,οτι ειναι πολυ ανηφορικα και θελει τα κολπα του για να μην χανετε φορα.
Ελπιζω η οργανωση να τακτοποιησει το κοσμο σωστα ιδιως στην αριστερη με την αυστραλια απο κατω!!!
www.youtube.com/watch?v=6zJwbqkr7AU
Καλο αγωνα σε ολους
dimos
-
Πολυ καλο..Κ.Δημο ποιο πιστευετε οτι ειναι καλο Κ για παρακολουθηση, εμεις τα θεατουλινια .......Αερα το πας το Ραλλακι γερολυκε!
Αναβαση Αχλαδοκαμπου 3-4 ιουλιου