-
Προφανώς και παίζει σχάρα, για αυτό άλλωστε έχει και τις ειδικές εγκοπές στη οροφή.
Με το που βλέπω 2 στον τίτλο μπήκα να το θάψω λίγο, αλλά βλέποντας τις άλλες δύο επιλογές πρέπει μάλλον στο προτείνω . To colt είναι πλέον 7 ετών μοντέλο με μικρο χώρο αποσκευών και το ατζίλα είναι μία κατηγορία κάτω έτσι απλά. Εάν είναι στο ίδιο κόστος τότε μάζντα 2 με κλειστά τα μάτια. Θα σου συνιστούσα σοβαρά όμως να δεις και άλλες προτάσεις στην κατηγορία.
Δεν τα ξαναγράφω για το 2, δες εδώ για λεπτομέρειες...
viewtopic.php?f=15&t=20159&hilit=mazda+2 -
Ενοείται το Mazda 2 καλύτερο από τα άλλα δύο σε όλους τους τομείς.
+1 για το λευκό χρώμα
-
Δηλαδή ποιες άλλες επιλογές έχουμε σε αυτή την κατηγορία και στα ίδια λεφτά περίπου?
-
Ο χρήστης diaki έγραψε:
Δηλαδή ποιες άλλες επιλογές έχουμε σε αυτή την κατηγορία και στα ίδια λεφτά περίπου?Για εμένα κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία είναι
ford fiesta 1.4 το οποίο έχει επίσης καλό στήσιμο σαν το mazda και μου φαίνεται ανώτερο ποιοτικά το κακό είναι πως είναι 1.4 και όχι 1.3 άρα περισσότερα τέλη.
και renault clio 1.2tce το οποίο επίσης έχει κορυφαίο στήσιμο για την κατηγορία και πολύ καλό κινητήρα. -
Είμαστε σε καλό δρόμο...
-
Ειδικα αυτα τα δυο δε μου αρέσουν καθόλου... Το φιέστα πήγα και το είδα αλλά δε μου αρεσε οπότε δεν πήρα καν προσφορά!
Όσο για το φίλο που μου δωσε τα λινκ για τις σχάρες, ευχαριστώ πολύ νόμιζα ότι η μάζντα δεν έβγαζε καν, εφόσον ο άλλος μου πε όχι... Απορώ!
-
Ο χρήστης diaki έγραψε:
Ειδικα αυτα τα δυο δε μου αρέσουν καθόλου... Το φιέστα πήγα και το είδα αλλά δε μου αρεσε οπότε δεν πήρα καν προσφορά!Όσο για το φίλο που μου δωσε τα λινκ για τις σχάρες, ευχαριστώ πολύ νόμιζα ότι η μάζντα δεν έβγαζε καν, εφόσον ο άλλος μου πε όχι... Απορώ!
ε τότε λοιπόν mazda 2 τί το σκέφτεσαι;
-
Φοβάμαι μωρέ μην μου βγάλει προβλήματα γιατί κάποιοι φίλοι μηχανικοί λένε mitsubishi για αξιοπιστία.. αλλά είναι άσχημο.. Πφφφφ!
-
Ο χρήστης diaki έγραψε:
Φοβάμαι μωρέ μην μου βγάλει προβλήματα γιατί κάποιοι φίλοι μηχανικοί λένε mitsubishi για αξιοπιστία.. αλλά είναι άσχημο.. Πφφφφ!Φοβάσαι το mazda 2 για αξιοπιστία;;;;;
Το mazda 2 είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που είναι πλέον made in japan και είναι τέρας αξιοπιστίας.
Μην φοβάσαι τίποτα καλοτάξιδο!!! -
Ευχαριστώωωωωωωωωω!!!
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3659
http://www.auto-internet.gr/testscompar ... lectat=-B-
http://www.auto-internet.gr/testsip.php ... _article=nΧαλαρα Colt
Καλυτερο κ σε χωρους κ σε δυναμη απο το mazda 2.Στα αλλα ειναι τα ιδια (κ ειναι κ φτηνοτερο)Εγω με τον Παπρα σε θεμα εγγυησης κ εξυπηρετησης ειμαι μια χαρα
Για ριξε μια ματια κ στα sevice κ τιμες ανταλλακτικων της mazda κ τα ξαναλεμε -
mazda 2 και απο εμενα πιο μοντερνο και νεανικο αυτοκινητο και made in japan
και το colt πολυ ωραιο αλλα κατα την γνωμη μου το 5θυρο συγκρινεται επι της ουσιας με jazz fusion κτλ .επισης δεν φτιαχνεται japan αλλα ολλανδια.τελος μαθε τις νεες τιμες για το mazda τρεχουν μεγαλες εκπτωσεις καποιος τις ειχε ανεβασει χθες-προχθες καπου εδω μεσα. -
Μην το σκεφτεσαι πολυ! Οπως εισαι Mazda 2! Ακριβως το ιδιο εχει μια φιλη μου και ειναι καενθουσιασμενη και απο αξιοπιστια τερας Αντε Καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3659
http://www.auto-internet.gr/testscompar ... lectat=-B-
http://www.auto-internet.gr/testsip.php ... _article=nΧαλαρα Colt
Καλυτερο κ σε χωρους κ σε δυναμη απο το mazda 2.Στα αλλα ειναι τα ιδια (κ ειναι κ φτηνοτερο)Εγω με τον Παπρα σε θεμα εγγυησης κ εξυπηρετησης ειμαι μια χαρα
Για ριξε μια ματια κ στα sevice κ τιμες ανταλλακτικων της mazda κ τα ξαναλεμεναι ενώ τα service και τα ανταλακτικά της mitsubishi είναι σε καλύτερη μοίρα
-
Ο χρήστης diaki έγραψε:
Φοβάμαι μωρέ μην μου βγάλει προβλήματα γιατί κάποιοι φίλοι μηχανικοί λένε mitsubishi για αξιοπιστία.. αλλά είναι άσχημο.. Πφφφφ!Αν είναι αναξιόπιστο το Mazda 2 τότε ... να το κλείσουν το μαγαζί!
Από τις λίγες 100% ιαπωνικές κατασκευές είναι! Αλίμονο!
Δες τι παίζει με τις προσφορές της Mazda αυτό το καιρό και αν συμφέρει και οικονομικά κλείστο!
Τα μόνο κατα που είχα βρει σ' αυτό το αυτοκίνητο ήταν ο φτωχός εξοπλισμός (και τα ακριβά έως ανύπαρκτα έξτρα), η 'σκληρή' συμπεριφορά στο στο δρόμο και το κακό 'aftersales' στη πόλη μου.
Πάρε την έκδοση με το ESP που νομίζω ότι είναι πλέον stantard και θα έχεις ένα πανέμορφο, αξιόπιστο και ασφαλέστατο αυτοκίνητο.
Το Colt έχει στα υπερ του τους άνετους εσωτερικούς χώρους σε φως και αέρα αλλά ... είναι κακάσχημο εξωτερικά ένω 'εγώ' δεν δίνω καμία ευκαιρία στον κακό εισαγωγέα με τα ακριβά ανταλλακτικά και το περιορισμένο του στοκ.
Το Agila ... μια κατηγορία κάτω σε όλα. Συμπαθητικό αλλά μέχρι εκεί. Ζωντας με το Splash (διδυμάκι!) καλό στη πόλη αλλά οριακά ανεκτό εκτός πόλης σε θόρυβο και επιδόσεις. -
Χμμμμ στις εκδόσεις που κοιτουσα τα μόνα συν του Κολτ εναντι του Μαζντα ήταν ο αυτόματος πιλότος, ο υπολογιστής ταξιδίου και τα φιμέ πίσω τζάμια!
Αντίθετα το μάζντα έχει την αεροτομή( σαν δώρο τέλος πάντων) άντε και το bluetooth! Στα ίδια ακριβώς λεφτά κυμαίνονται, περίπου 12000.
Για ESP η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταξα αν υπάρχει στην πιο πλούσια έκδοση αλλά στην touring που κοιτούσα εγώ δεν υπάρχει μου είπε όμως ότι έχει κάτι άλλο (:P:P ίσως το συγκράτησε ο φίλος μου που ήταν μαζί) που το κάνει πολύ σταθερό και έχει καλά κρατήματα).. Όταν πάω να το κλείσω θα ρωτήσω.Από ότι βλέπω το Agila είναι τελείως εκτός συναγωνισμού, βοηθήσατε πάρα πολύ γιατί το είδα τελευταίο και μου μεινε επειδή ήταν χαριτωμένο μέσα! :Ρ
Α και κάτι επιπλέον, για τα 'δώρα' της αντιπροσωπείας, μου είπαν συναγερμό parktronic και bluetooth ή αεροτομή! Μάλλον την αεροτομή θα διαλέξω. Μήπως υπάρχει κάτι πιο χρήσιμο γιατί ρώτησα και μου είπαν μόνο για πατάκια! :Ρ Αλλά σε έναν φίλο είχαν πει trip computer!
-
σχετικά με τα δώρα εγώ απογεύγω να μπουν ηλεκτρονικά στις εδώ αντιπρωσοποίες γιατί από τους μαστρομήτσους που έχουμε εδώ δεν γίνεται και η καλύτερη δουλειά. Πχ τα parctronic εκτός του ότι δεν είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξόματος δεν χτυπάνε και πολύ σωστά δλδ άλλοτε χτυπάνε χωρίς λόγο και άλλοτε δεν χτυπάνε όταν πρέπει ενώ με τους συναγερμούς έχω ακούσει από πολλούς ότι έχουν προβλήματα στα ηλεκτρονικά.
Εγώ όταν μου είπαν για δώρο συναγερμό ή parctronic τους ζήτησα αντί για αυτά να μου κάνουν δώρο τα service του πρώτου χρόνου και δέχτηκαν. -
Όποιο και να πάρεις να φροντίσεις να έχει ESP
-
Επειδή δε τα ξέρω πολύ καλά αυτά, αυτό αν το ζητήσω πρέπει να περιμένω κανα μηνα να ρθει το αμάξι ή το βάζουν και κομπλε στις 15 μέρες το χω? ( Μη γελάσετε πολύ.....)
Τώρα που το σκέφτομαι λογικά εφόσον είναι μηχανικό θα χει αναμονή! Πφφφ!Όσον αφορά τα σερβις μου χουν πει ήδη για εκπτωση 15-20%. Για τα ηλεκτρονικά δε το είχα ξανακούσει, θα το ψάξω κι άλλο αυτό γιατί αν είναι να χω πρόβλημα καλύτερα να τα βάλω αλλού μόνη μου!
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Πχ τα parctronic εκτός του ότι δεν είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξόματος δεν χτυπάνε και πολύ σωστά δλδ άλλοτε χτυπάνε χωρίς λόγο και άλλοτε δεν χτυπάνε όταν πρέπει ενώ με τους συναγερμούς έχω ακούσει από πολλούς ότι έχουν προβλήματα στα ηλεκτρονικά.
Εγώ όταν μου είπαν για δώρο συναγερμό ή parctronic τους ζήτησα αντί για αυτά να μου κάνουν δώρο τα service του πρώτου χρόνου και δέχτηκαν.Για το parktronic (το ποιο ) δουλεύει άψογα. Είναι κάτι αισθητήρες της Osmos ή κάτι τέτοιο
Για συναγερμό έχω ακούσει τα χειρότερα, indeed.
Καλορίζικο το Mazda 2, σε κόκκινο με πακετάκι SAP αν μπορείς.
Mazda 2 Vs Mitsubishi Colt Vs Opel Agila