-
Ο χρήστης solonts έγραψε:
To είδα προχθές κοντά στο Rüsselsheim με την 20αρα ζάντα. Jesus, why? Ακόμα και με αυτά τα καρούλια μοιάζει με παραφουσκομένο κρουασάν. -
Σε γενικές γραμμές σε όποιον αρέσει η 5-θυρη έκδοση θα του αρέσει κι αυτό.
Τι βλέπω, θα το βγάλουν και σε πορτοκαλί, α λα Renault cayenne;http://www.which.co.uk/cars/coming-soon ... astra-gtc/
Γκούχ γκούχ...
-
Οpel Astra GTC OPC
http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15923&subid=2&pubid=7160014
-
Πανεμορφα καθισματα και ζαντες
-
Πανεμορφα καθισματα και ζαντες και το αμαξι φυσικα ειναι ομορφο , περιμενω να το δω ομως απο κοντα
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Οpel Astra GTC OPC
http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15923&subid=2&pubid=7160014εξαιρετικό site και με υπέροχα θέματα
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Οpel Astra GTC OPC
http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15923&subid=2&pubid=7160014εξαιρετικό site και με υπέροχα θέματα
όντως, ειδικά σε φωτογραφίες του πίσω μέρους.........................
-
Να και το προσπέκτους: https://www.opel.gr/bypass/download/gr/Astra_GTC_12.0_Short-GR.pdf
-
Θυμάμαι όταν είχα πάρει το Astra G Sport 1.6 το 2004, είχα δώσει ένα απόλυτα φυσιολογικό ποσό για την τότε εποχή.
(κάτω από 18000euro). Και είχε και ιδιαίτερα καλό εξοπλισμό το αυτοκίνητο.Κοιτώ τώρα το GTC αλλά και το 5πορτο Astra και απορώ πραγματικά. Πανάκριβα!
Θεωρούν ότι τα Opel ανέβηκαν κατηγορία;
Και αν ΝΑΙ αυτό από που προκύπτει; Από τα φράγκα που έχουν ρίξει στο μάρκετινγκ;
-
Νικο τα 18000€ και τοτε ήταν πολλά όπως ήταν και τα 6.000.000 δρχ το 2000 για το Megane!
Με την εξέλιξη που έχουν όλοι νομίζω καλα κρατανε ακόμα τις τιμές τους. -
Ποια 6 εκατ ρε παιδιά το megane; Εγώ είχα πάρει το κουπέ το 2001 με 5 εκατ και μάλιστα το dynamic. Υπάρχει περίπτωση το classic να ήταν 1 εκατ ακριβότερο; Πάντως είδα τις τιμές του GTC στον configurator και καράφλιασα. Πανάκριβο είναι... Μερικά έξτρα (που αλλού είναι στάνταρ) να βάλεις ανεβαίνει στα 25Κ για πλάκα. Νομίζω ότι έχουν ξεφύγει...
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Ποια 6 εκατ ρε παιδιά το megane; Εγώ είχα πάρει το κουπέ το 2001 με 5 εκατ και μάλιστα το dynamic.Στο κουπε αναφέρομαι του 12ου/99 στην έκδοση 1,4 Sport. Ενα μήνα μετα την είπαν 'Fidji'.
5.800.000 μου είχε βγει. (Ειχα βεβαια έξτρα ημιδερμάτινα καθισματα και 6δισκο cd changer). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νικο τα 18000€ και τοτε ήταν πολλά όπως ήταν και τα 6.000.000 δρχ το 2000 για το Megane!
Με την εξέλιξη που έχουν όλοι νομίζω καλα κρατανε ακόμα τις τιμές τους.Καλά κρατάνε τιμές; Είσαι σίγουρος;
Εγώ το 2004 είχα μεγαλύτερο μισθό από ότι έχω σήμερα. Με το μισθό μου τότε κατάφερα να αγοράσω ένα Αστράκι...
Σε λίγο θα πληρώνω για να δουλεύω.
Ήδη έχω φάει δύο περικοπές 10% (20% μείωση) μου έχουν κόψει υπερωρίες, εκτός έδρας αποζημιώσεις και από ότι φαίνεται θα πάμε και για ακόμη 10% μείωση στο μισθό σε ένα μήνα. (αυτά στον ιδιωτικό τομέα και σε εταιρεία ξένη πολυεθνική, γερμανική).Με βάση αυτό το περιβάλλον θεωρώ ότι η OPEL έχει ξεφύγει εντελώς.
Οι τιμές της αφορούν χώρα που δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημ,α με την δύναμη του αγοραστικού κοινού να έχει αυξηθεί από το 2004.υ.γ. και μετά μου λέτε γιατί μου αρέσουν τα Κορεάτικα.
-
Πρέπει να φτήνηνε μετα. Η έκδοση dynamic με τα ημιδερματινα, και το απλό radiocd έκανε γύρω στα 5Μ. Αλήθεια, η τιμή του GTC είναι με την ηλεκτρονική ανάρτηση μέσα; Αν ναι είναι λογικό. Αυτά τα πράγματα είναι πανάκριβα.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Ποια 6 εκατ ρε παιδιά το megane; Εγώ είχα πάρει το κουπέ το 2001 με 5 εκατ και μάλιστα το dynamic. Υπάρχει περίπτωση το classic να ήταν 1 εκατ ακριβότερο; Πάντως είδα τις τιμές του GTC στον configurator και καράφλιασα. Πανάκριβο είναι... Μερικά έξτρα (που αλλού είναι στάνταρ) να βάλεις ανεβαίνει στα 25Κ για πλάκα. Νομίζω ότι έχουν ξεφύγει...Οι τύποι δεν παίζονται.
Ξεκινάνε την βασική έκδοση με τα 120άλογα (έχει άραγε τιμόνι; ) από 19000euro και σου δίνουν ΤΑΣΙ!...Το σπορ καμάρι της OPEL με τάσι...
Φυσικά θα έχει και άλλες ελλείψεις αλλά ποιος ασχολείται...
-
Σε κανα χρόνο θα το ρίξουν. Πάνε να τα πιάσουν από τους ενθουσιώδεις αλλά αυτά δεν περνάνε πια.
-
Ακριβό? Πφφφ, λεπτομέρειες, θα σας παραπέμψω στο slogan της opel...
η ζωή είναι πολύ συναρπαστική για να την περνας με βαρετά αυτοκίνητα
Επίσης, ακόμα και οι σιδερένιες 17ρες της βασικής έκδοσης φοράνε λάστιχα πλάτους 235...
235 for crying out loud σε 1400ρι μικρομεσαίο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε κανα χρόνο θα το ρίξουν. Πάνε να τα πιάσουν από τους ενθουσιώδεις αλλά αυτά δεν περνάνε πια.Το ίδιο θεωρούσα και για το 5πορτο, αλλά πέρασε ο χρόνος και δεν βλέπω κάποια πτώση...
Η ποιο απλή έκδοση με κινητήρα 1.4 / 100ps ξεκινά από 16000euro...
Αν βάλουμε κανά turbo (για να κινείται αξιοπρεπώς) και κάποιον λογικό εξοπλισμό πάμε κοντά στα 20000euro
και αν υποθέσουμε ότι θέλουμε την Sport έκδοση ή την Cosmo τότε όλα ξεκινούν πάνω από 20000euro και φθάνουμε στα 24000 για τα 180 άλογα.
Και πάλι από εξοπλισμό όλο και κάτι θα λείπει.
υ.γ. Εγώ από ASTRA (GTC ή 5door) θα κοιτούσα μόνο το Sport Turbo 1.6/180ps. Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ ημίμετρα.
-
Απ'το αγγλικό CarBuyer.
-
Μόνο το ΦΠΑ ανέβηκε κατά 5% σε σχέση με το 2004. Δηλαδή σχεδόν 1000€.
Opel Astra (J) GTC