-
δεν εχω δει κανενα rs απο κοντα.. ειναι πιο σπανεια και απο τις porshe
-
Syzo, το gtc είναι σε σχέση με το RS αυτό που λένε 'για Porsche ξεκίνησα αλλά επειδή δεν μου βγαίναν τα λεφτά κατέληξα σε σκαραβαίο'
-
δηλαδη τι θες να μας πεις? οτι ειναι καλο και ακριβο? ο μονος λογος που θα το αγοραζε καποιος ειναι γιατι η μαμα του ειχε twingo και εμαθε με γαλικα αυτοκικητα. προσωπικα μου ειναι εντελως αδιαφορο και πολυ ασχημο. και στην περιπτωση που το δω στον δρομο (γιατι δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑ) θα ψαχνει να με βρει
-
Ο χρήστης SYZo έγραψε:
δηλαδη τι θες να μας πεις? οτι ειναι καλο και ακριβο? ο μονος λογος που θα το αγοραζε καποιος ειναι γιατι η μαμα του ειχε twingo και εμαθε με γαλικα αυτοκικητα. προσωπικα μου ειναι εντελως αδιαφορο και πολυ ασχημο. και στην περιπτωση που το δω στον δρομο (γιατι δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑ) θα ψαχνει να με βρειΓρήγορο αγόρι
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
δηλαδη τι θες να μας πεις? οτι ειναι καλο και ακριβο? ο μονος λογος που θα το αγοραζε καποιος ειναι γιατι η μαμα του ειχε twingo και εμαθε με γαλικα αυτοκικητα. προσωπικα μου ειναι εντελως αδιαφορο και πολυ ασχημο. και στην περιπτωση που το δω στον δρομο (γιατι δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑ) θα ψαχνει να με βρει
Γρήγορο αγόρι
οπου μας παιρνει
-
Ο χρήστης SYZo έγραψε:
Γρήγορο αγόρι
οπου μας περνει
Μηπως 'παιρνει';
-
-
syzo... εσύ να μην το αγοράσεις. Να το αφήσεις για τα κορόιδα που αγοράζουν γαλλικά αυτοκίνητα. Εσύ να αγοράζεις μοντέλα αντιγραφές από εταιρίες στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
-
φιλε μου καλημερα. οκ εγινε.
by the way για να μην ειμαστε off topic καλητερα να μιλαμε μονο για τον τιτλο του θεματος -
jlian, παρθενογένεση δεν υπάρχει.
Σιγά την πρωτοτυπία του σχεδίου του Megane. Εμένα μου αρέσουν και τα 2.
-
εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκει τις ομοιότητες. τεσπα, κάτι παραπάνω θα ξέρει
-
Μήπως έχει κανένας κάποιο site που να φαίνονται οι απόλυτες διαστάσεις του μοντέλου; Δεν θέλω αυτό που λένε στην ανακοίνωση, ότι είναι τόσο χαμηλότερο από το 5-θυρο κτλ
-
φιλε μου δυστηχως ειναι ακομα νωρις. νομιζω οτι ακριβεις διαστασεις θα δουμε οταν μπει σε παραγωγη
-
Στην Αγγλία είναι ήδη διαθέσιμο. Ρίξτε μια ματιά στον configurator να δείτε τι φοράει:
http://www.vauxhall.co.uk/vehicles/vaux ... index.html
Ύψος 1482 mm
-
Στο Αγγλικό site δίνει τα 0-60 mph σε 9,0 για το 1,4Τ.
-
Εργοστασιακές τιμές... περιμένετε τα πρώτα τεστ, ειδικά για θέμα σασί, σύστημα διεύθυνσης, αναρτήσεις κτλ. αν και πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι η (πραγματική) κατανάλωση, ειδικά του 1.6Τ.
-
εαν οσα φαινονται μεσα στο site ειναι πραγματικα. και ισχυσουν και οι ιδεις τιμες (με την διαφορα της ισοτιμιας)
θα γεμισει ο τοπος astra. κρατω της επιφυλαξεις μου για την πραγματικη καταναλωση (αν υπολογισουμε +1 litro )ειναι πολυ καλα.. -
και η opel το προσθεσε στο site της. προς το παρων βεβαια μπορεις απλα να δεις φωτο. δεν υπαρχουν στοιχεια για κινητηρες και εξοπλισμο
-
Είναι σίγουρα ενα ενδιαφέρον αυτοκίνητο. Οπωσδήποτε θα το δω και θα κάνω και testdrive. Εχει προοπτικές αν κρίνω από το 5-θυρο. Επίσης σε λίγο θα φανεί και το θέμα αξιοπιστία, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
-
Καλησπέρα, απο αξιοπιστία τι λένε μέχρι στιγμης οι 1.4Τ? Εχει ακουστει τίποτα?
Opel Astra (J) GTC