-
Τα λάστιχα πωλούνται σχεδόν καινούρια (ούτε 1000χλμ - υπάρχει και τιμολόγιο με την ημερομηνία αγοράς). Έχουν DOT 1010 (1OH εβδομάδα του 2010).
Τα πουλάω γιατί δεν ταιριάζουν καθόλου με το οδηγικό μου στυλ (είναι προσανατολισμένα στην άνεση και την ποιότητα κύλισης).
Δυστυχώς είναι τρία τεμάχια λόγω χτεσινής επαφής με πεζοδρόμιο, το οποίο ήταν και η αφορμη για να αποφασίσω να τα πουλήσω. Μπορούν όμως άνετα να συνδυαστούν με ένα καινούριο αφού και αυτά καινούρια είναι
Για το θέμα τιμής είμαι ανοικτός, η τιμή εμπορίου είναι περίπου 140ευρώ/τεμ
-
Τα λάστιχα πωλούνται σχεδόν καινούρια (ούτε 1000χλμ - υπάρχει και τιμολόγιο με την ημερομηνία αγοράς). Έχουν DOT 1010 (1OH εβδομάδα του 2010).
Τα πουλάω γιατί δεν ταιριάζουν καθόλου με το οδηγικό μου στυλ (είναι προσανατολισμένα στην άνεση και την ποιότητα κύλισης).
Δυστυχώς είναι τρία τεμάχια λόγω χτεσινής επαφής με πεζοδρόμιο, το οποίο ήταν και η αφορμη για να αποφασίσω να τα πουλήσω. Μπορούν όμως άνετα να συνδυαστούν με ένα καινούριο αφού και αυτά καινούρια είναι
-
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Τα πουλάω γιατί δεν ταιριάζουν καθόλου με το οδηγικό μου στυλ (είναι προσανατολισμένα στην άνεση και την ποιότητα κύλισης).Ανεση και ποιοτητα κύλισης τα sport contact 3; Μονο αν τα συγκρινεις με... ημισλικ Επισης το οδηγικο σου στυλ θα πρεπει να ειναι 'με τις πορτες' για να μη σου κανουν
Σορρυ για το οφφ αλλα δε μπορουσα να το αφησω ασχολιαστο ...καλοπουλητα!
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Ανεση και ποιοτητα κύλισης τα sport contact 3; Μονο αν τα συγκρινεις με... ημισλικ Επισης το οδηγικο σου στυλ θα πρεπει να ειναι 'με τις πορτες' για να μη σου κανουν
Σορρυ για το οφφ αλλα δε μπορουσα να το αφησω ασχολιαστο ...καλοπουλητα!
Κι όμως φίλε μου.. σε σχέση με τα bridgestone re 050a που φορούσα, τα λάστιχα είναι 'σούπα'
-
τα sport contact 3 δεν ειναι για πολα πολα....
Η μαλλον ειναι για πολα στη βροχη...και για μετρια στο στεγνο
Στο στεγνο (και ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι) ζεσταινοντε στο φτερο και γινονται τσιχλες...φευγουν κοματια κλπα. Ειναι ενα καθαρα χειμονιατικο λαστιχο....η απλα ενα λαστιχο που λογο της μαλακοτητας του βγαζει χρονια μεν και πολα χλμετρα χωρις να ξεραθει αλλα δεν αντεχει σε 'κανιβαλισμους'
Και παντα εξαρταται και με τα hp που διαχειριζεται και το ποδι που τα ελεγχει! -
Εγώ αγοράζω τα τέσσερα, καινούρια-απάτητα προς 450€ (δλδ 112,50€/τεμ) από φίλο που διατηρεί κατάστημα ζαντών & ελαστικών και με ευκολίες αν χρειαστεί.
Τι τιμή είσαι διατεθειμένος να κάνεις μπροστά σ΄αυτή την προσφορά?
-
-
Ο χρήστης Dont_Panic έγραψε:
τα sport contact 3 δεν ειναι για πολα πολα....
Η μαλλον ειναι για πολα στη βροχη...και για μετρια στο στεγνο
Στο στεγνο (και ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι) ζεσταινοντε στο φτερο και γινονται τσιχλες...φευγουν κοματια κλπα. Ειναι ενα καθαρα χειμονιατικο λαστιχο....η απλα ενα λαστιχο που λογο της μαλακοτητας του βγαζει χρονια μεν και πολα χλμετρα χωρις να ξεραθει αλλα δεν αντεχει σε 'κανιβαλισμους'
Και παντα εξαρταται και με τα hp που διαχειριζεται και το ποδι που τα ελεγχει!Παιδια.. τα SC3 ειναι παρα πολυ καλα λαστιχα. Απλα το καλοκαιρι απο κανενα μαλακο λαστιχο τετοιου μεγεθους μην περιμενετε κρατηματα οπως το χειμωνα, η διαφορα ειναι τεραστια επειδη η 225/45/17 ειναι μεγαλη διασταση. Για να μη δειτε τρελλη διαφορα δοκιμαστε το ιδιο αμαξι με ιδιο λαστιχο σε 205/55/16 να δειτε οτι η διαφορα ειναι πολυ μικροτερη Τα RE050A που ειναι πιο σκληρα, δεν εχουν προβλημα το χειμωνα να ζεσταθουν ή/και με τα νερα; Εγω με τα τα παλιοτερα RE050 παντως ειχα προβληματα, τα πεταξα και ησυχασα.. τα σιχαθηκα τα Μπριτζε απο τοτε, ισως να ειναι καλα σε αλλα κλιματα και αλλες ασφαλτους οχι παντως την ελληνικη.. δε μιλαμε για ειδικα μοντελα πχ RE070 και S02... εδω ελλαδα μονο τα μισελεν και τα πιρελι δουλευουν καλα ανεξαρτητως καιρου-οδοστρωματος, ισως γιατι η Γαλλια/Ιταλια ειναι πιο κοντα στο ελληνικο δρομο/θερμοκρασιες απο οτι η Γερμανια και η Ιαπωνια/Κορεα
Παλι οφφ βγηκα, παντως 480 εχουν τα SC3, απλα εχει αναμονη 1 εβδομαδας...
-
Παρακαλώ να κλειδωθεί. Τα λάστιχα πουλήθηκαν.
Ξανάβαλα τα bridgestone και ξαναβρήκα το χαμόγελό μου όσον αφορά την αίσθηση που δίνουν.
Σεβαστές οι απόψεις σας αλλά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο τα conti ήταν απαράδεκτα. Ένιωθες το αυτοκίνητο να πλέει επάνω στα λάστιχά του ( το κλασσικό 'μαγούλιασμα'), λες και ήταν υψηλότερου προφίλ.
CONTINENTAL sport contact 3 225/45/17 ΑΣΤΡΩΤΑ