-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
για να δούμε πως θα υπερασπιστεί η ελληνική κυβέρνηση την κατάληψη ελληνικού πλοίου, είμαι πολύ περίεργος.περιμενεις να σε εκπληξει η Ελληνικη αντιδραση?
-
για να δούμε πως θα υπερασπιστεί η ελληνική κυβέρνηση την κατάληψη ελληνικού πλοίου, είμαι πολύ περίεργος.όσο υπερασπίστηκε και τις προηγούμενες χρονιές.... που είχαμε γεγονότα του ισραηλινού στρατού σε διεθνή ύδατα εναντίον (και) πλοίων με ελληνική σημαία...
-
για να δούμε πως θα υπερασπιστεί η ελληνική κυβέρνηση την κατάληψη ελληνικού πλοίου, είμαι πολύ περίεργος.όσο υπερασπίστηκε και τις προηγούμενες χρονιές.... που είχαμε γεγονότα του ισραηλινού στρατού σε διεθνή ύδατα εναντίον (και) πλοίων με ελληνική σημαία...
Αυτό που είμαι σίγουρος όμως, είναι πως θα υπερασπιστούν επισήμως την πρεσβεία του ισραήλ από το να βλέπει 'χλεμπονιάρηδες' να φωάζουν κοντά της....
Είχα πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες από το περσινό 'event'
-
η ασκηση σταματησε
-
Ενας Ελληνας ελαφρα τραυματιας, απ'οτι ακουσα μολις τωρα.
-
-
Υποψιάζομαι ότι στην πορεία θα σας κουβαληθεί και ο Καρατζαφέρης
-
εγω περιμενω την αντιδραση των ΗΠΑ που ηδη δεν εχουν καλες σχεσεις με τους εβραιους.
επισης περιμενω την αντιδραση της Τουρκιας.EDDIE_147
αυτο ειναι το προβλημα σου εσενα; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Υποψιάζομαι ότι στην πορεία θα σας κουβαληθεί και ο Καρατζαφέρηςδεν θα έβαζα και τα λεφτά μου σ' αυτό αν και ποτέ δεν ξέρεις...
Οι ΗΠΑ δεν έχουν καλές σχέσεις με το Ισραήλ; Από πότε;
-
θα πρεπει να θυμασαι τι εγινε με ομπαμα .
-
τι έγινε? ΓΙατί θυμάμαι ότι ένα σκέλος της..... βοήθειας (περί παραχώρησης οπλισμού αξίας πολλών εκατομμυρίων) να έχει επικυρωθεί επί Obama
-
-
Όταν οι ΗΠΑ σταματήσουν επισήμως να έχουν καλές σχέσεις με τους Εβραίους (πράγμα αδύνατο) θα εξαφανιστεί το Ισραήλ.
Ελληνικό πλοίο με ελληνική σημαία να παραδίδεται σε σιωνιστικό κράτος...;
Μη σου πω ότι ψάχνει για εικόνα του Κανάρη του πυρπολητή για να μην έρθει σκέτος. Ο δε Πλεύρης sr θα είναι στο νοσοκομείο με κολπική μαρμαρυγή με τον jr να του κάνει αέρα... -
καλα κρασα
-
καλά ναι νταξ
ας σταματήσουν να υπογράφουν εξοπλιστικά προγράμματα (δίχως τα οποία δεν θα υπήρχε ισραηλινός στρατός για να κάνει το οτιδήποτε) και μετά βλέπουμε...
αυτό δλδ:Όταν οι ΗΠΑ σταματήσουν επισήμως να έχουν καλές σχέσεις με τους Εβραίους (πράγμα αδύνατο) θα εξαφανιστεί το Ισραήλ.
Το ότι είναι στο 'χειρότερο σημείο των τελευταίων χρόνων' όλως τυχαίως για ένα ανθρωπιστικό θέμα να φανεί και ο καλός ο πλανητάρχης ο Ομπάμα να τα κρατάνε καλύτερα για την εσωτερική τους αγορά...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όταν οι ΗΠΑ σταματήσουν επισήμως να έχουν καλές σχέσεις με τους Εβραίους (πράγμα αδύνατο) θα εξαφανιστεί το Ισραήλ.Ελληνικό πλοίο με ελληνική σημαία να παραδίδεται σε σιωνιστικό κράτος...;
Μη σου πω ότι ψάχνει για εικόνα του Κανάρη του πυρπολητή για να μην έρθει σκέτος. Ο δε Πλεύρης sr θα είναι στο νοσοκομείο με κολπική μαρμαρυγή με τον jr να του κάνει αέρα...Σιγάρ ε Eddie. Τόσα χρόνια γίνεται αυτή η ιστορία. Αν όχι με καταλήψεις, αλλά με εμβολισμούς (από πλοία του ΠΝ τους), καταστροφές κλπ Δεν τον είδα να έρχεται σε καμμία από αυτές τις συγκεντρώσεις...
Το πρόβλημα δεν είναι αν έχει 'πάτημα' για να έρθει, αλλά αν θα βρει πάτημα για να φύγει
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω περιμενω την αντιδραση των ΗΠΑ που ηδη δεν εχουν καλες σχεσεις με τους εβραιους.
επισης περιμενω την αντιδραση της Τουρκιας.EDDIE_147
αυτο ειναι το προβλημα σου εσενα;Εχεις καταλαβει οτι οι Εβραιοι ελεγχουν την παγκοσμια οικονομια και την Αμερικη ειδικα?
-
Το πρόβλημα δεν είναι αν έχει 'πάτημα' για να έρθει, αλλά αν θα βρει πάτημα για να φύγει
Σωστόοοος
-
καλα ενταξει ,το θεμα παλι παει να ξεφυγει και να παει αλλου ,στο παρελθον και στην ιστορια τους ισραηλ στο εμποριο τους, που κουμανταρουν τις ΗΠΑ,στα οπλα που παιρνουν απτις ΗΠΑ κτλ κτλ κτλ
εγω περιμενω ποια θα ειναι η αντιδραση των ΗΠΑ(υποψην ο εβραιος πρωθυπουργος ηταν να επισκεφθει αυτες τις μερες τον Ομπαμα) και Τουρκιας οπου οι σχεσεις τους ειναι πολυ κακες.
γεια χαρα
-
το προβλημα ειναι τι θα κανει ο Πλευρης και ο Καρατζαφερης?
να μη παει κανενας στη πορεια τοτε, γιατι θα ειναι και στελεχη του τσιριζα.
Επιθεση κατα της ανθρωπιστικης αποστολης στη Γαζα