-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ψαχνουμε αυτες τις μερες να παμε με τη κοπελα μου σε κανα νησι και εχουμε καταληξει Συρο η Σαντορινη που δεν εχω παει εγω...
Περισσοτερο θελω να παω Σαντορινη οποτε προς τα κει μας βλεπω...Οποτε τωρα ξεκινανε τα δυσκολα...
Δωματιο κατω απο 100 euros δεν παιζουν...
Εισητηρια για το καραβι τουλαχιστον 300 euros (θα παρουμε και αμαξι μαζι μιας και αν δεν παρουμε θα νοικιασουμε εκει και οι τιμες ειναι περιπου στο 50)
Επομενως για 4 μερουλες θελουμε 700 - 800 euros με το καλημερα ...Εγώ πάντως για σαντορίνη βρήκα δωμάτια με 50 ευρώ
Yπαρχουν πολλα διαθεσιμα δωματια κατω των 100 ευρω τη βραδια στη Σαντορινη. Εκλεισα κι εγω με 55 και 70 ευρω. Θελει αρκετο ψαξιμο βεβαια και διαβασμα αναμεσα στις γραμμες των reviews για να κανεις μια ασφαλη επιλογη.
Θα χρησιμοποιηθει ως ενδιαμεσος σταθμος για Αναφη. 4 μερες Σαντορινη, 6 Αναφη και αλλη μια διανυκτερευση Σαντορινη.
-
ε βασικα αυτα που εχω κοιταξει (δωματια ή ξενοδοχειο) και εχω ξεχωρισει ειναι σε διαφορα μερη του νησιου και οι τιμες κυμαινονται στα 100 euros...
στειλτε κανα λινκ ρε παιδια να δω και γω... -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
.....Το μεγαλυτερο μειονεκτημα η ελλειψη δεντρων και ως εκ τουτου ισκιου...Το πρωι 9 η ωρα κοπαναγε ο ηλιος...
Γι αλλο καμπινκ στην περιοχη εκεινη μου χουν πει στη Γιαλοβα οτι εχει κατι αξιολογα και ειναι πιο κοντα στη Πυλο νομιζω......δεν αντέχουμε πλέον στον ήλιο (ιδιαίτερα δε τα μακρύτριχα σκυλιά μας)...θέλουμε ίσκιο και μάλιστα 'παχύ'!
-
ε βασικα αυτα που εχω κοιταξει (δωματια ή ξενοδοχειο) και εχω ξεχωρισει ειναι σε διαφορα μερη του νησιου και οι τιμες κυμαινονται στα 100 euros...
στειλτε κανα λινκ ρε παιδια να δω και γω...http://www.booking.com/
http://www.tripadvisor.com/Mε αυτη τη σειρα.
-
εμεις που λες, ειχαμε παει πρωτη φορα με τη παρεα για camping στον Πλαταμωνα και ειχαμε αραξει κατω απ τα πλατανια και δεν κουνιομασταν για κανεναν λογο...
Εχοντας σαν συγκριση το παραπανω στη Φοινικουντα υποφεραμε, αφου οταν ψαχναμε τα καμπινκ ειμασταν ετοιμη να γυρισουμε πισω γιατι δεν υπηρχε δεντρο ουτε για δειγμα σε μερικα μονο κατι ελιες!thanx xtkz...
-
Mια χρονια που ειχα παει σαντορινη εκλεισα σε εναν ξαδερφο μου που εχει δωματια στην οια με 80 ευρω αυγουστο ,μολις εφτασα με το καραβι ηταν κατι τυποι με ταμπελες και ειχαν δωματια με πισινα κτλ 50 ευρω στην περισσα οποτε τωρα με την κριση σιγουρα θα βρεις κατι εκει γυρω
-
Ενταξει για ξενοδοχειο ειμαι διατεθιμενος να δωσω και 100 και 120 γιατι ειναι πολυ πιο ωραια και προσεγμενα και η οικονομικη διαφορα δεν ειναι τοοσο μεγαλη...
Τελικα αυτα που με τσακιζουν ειναι τα ακτοπλοικα...
Θα δουμε τι θα κανουμε... -
Ενταξει για ξενοδοχειο ειμαι διατεθιμενος να δωσω και 100 και 120 γιατι ειναι πολυ πιο ωραια και προσεγμενα και η οικονομικη διαφορα δεν ειναι τοοσο μεγαλη...
Θα δουμε τι θα κανουμε...Σου νοικιαζω την βαρκα μου αν θες
-
Aστυπάλαια πάει;
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ποια απ ολες..?
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λοιπόν, 1 εβδομάδα Κρήτη αρχές Σεπτέμβρη.
Διαμονή: Σπίτι που ενοικιάζει έτσι κι αλλιώς ο φοιτητής αδελφός στο Ηράκλειο.
Μετακίνηση: Το αυτοκίνητο που ούτως ή άλλως έχει εκεί ο φοιτητής αδελφός.
Εισιτήρια: (μάλλον) Sky Express με 80€ για Ρόδο - Ηράκλειο. Εναλλακτικά, καράβι ( )
Υπολογίζω 40-50€/μέρα στα έξοδα οπότε τη βγάζω με κανένα 500ρικο max;ναι καλά είναι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aστυπάλαια πάει;Με ευνοϊκό ανεμο ναι
Ποια απ ολες..?
Μια εχω νερου οι αλλες ειναι ξηρας
-
Κατά πως φαίνεται, θα πάω να την πέσω στην Αστυπάλαια για πολύ καιρό. Άντε να δούμε.
-
Εχεις σπιτι εκει?
-
Yeap... Αλλιώς θα πρεπε να χω απεριόριστο budget.
-
Δεν εχω παει αν και εχω παει σε παρα πολλα νησια αυτο μου ξεφυγε
θα μου πει κανεις για αλοννησο ή οχι
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λοιπόν, 1 εβδομάδα Κρήτη αρχές Σεπτέμβρη.
Διαμονή: Σπίτι που ενοικιάζει έτσι κι αλλιώς ο φοιτητής αδελφός στο Ηράκλειο.
Μετακίνηση: Το αυτοκίνητο που ούτως ή άλλως έχει εκεί ο φοιτητής αδελφός.
Εισιτήρια: (μάλλον) Sky Express με 80€ για Ρόδο - Ηράκλειο. Εναλλακτικά, καράβι ( )
Υπολογίζω 40-50€/μέρα στα έξοδα οπότε τη βγάζω με κανένα 500ρικο max;Σου άρεσε το περσινό και λες να το επαναλάβεις;
Φαγητό λογικά καθαρίζεις με 25ευρω ημερησίως (17-18/άτομο σε ταβέρνα + ενδιάμεσα τσιμπολογήματα και πρωινός καφές), οπότε από εκεί και πέρα έγκειται στο που βγαίνεις το βράδυ και πόση βενζίνη χαλάς.
-
Aλλονησο την ειδα προσφατα.Οχι ασχημο νησι,καλο φαγητο, προσιτες τιμες,χαλαρος κοσμος (οχι homo celebrities και μεθυσοι) αλλα δεν θα ξαναπηγαινα,δεν ειδα κατι να με εντυπωσιασει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Aλλονησο την ειδα προσφατα.Οχι ασχημο νησι,καλο φαγητο, προσιτες τιμες,χαλαρος κοσμος (οχι homo celebrities και μεθυσοι) αλλα δεν θα ξαναπηγαινα,δεν ειδα κατι να με εντυπωσιασει. -
δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει καλα λογια...
χρειαζεται αυτοκινητο στην αλοννησο?
Διακοπες 2010/2011