-
Eχουν μεινει 2 τελευταιες θεσεις σε 9ιαρα αυτοκινηταμαξα . Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει ΠΜ.
Καλο αγωνα σε ολους !!
-
Ο χρήστης iakobos έγραψε:
Eνδιαφερον συμετοχη νο11 πεππας-κατσιμης!!! Ειδομεν.....λες να εχουμε καμια αλλαγη ?
-
Ο χρήστης aspirinakias έγραψε:
εγω λεω θα παιξουν 'ενα -δυο, μιχος-καμπυλης
Μαλλον θεατης θα ειναι ο Καμπυλης,ο αγωνας ειναι του Μιχου,θα ειμαστε ολοι εκει!!!καλη επιτυχια σε ολους .
καλημερα σε ολους...καταρχας με το μιχο δεν θα παιξουμε αλλα ουτε θεατες θα ειμαστε, θα προσπαθησουμε για το καλυτερο και προπαντως να ευχαριστηθουμε εμεις και ο κοσμος
που θα μας τιμησει με τη παρουσια του..ευχομαι σε ολους καλο αγωνα. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μαλλον θεατης θα ειναι ο Καμπυλης,ο αγωνας ειναι του Μιχου,θα ειμαστε ολοι εκει!!!καλη επιτυχια σε ολους .
Α,ΡΕ aspirinakia ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ !!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ 'Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ' !!!
ΟΥΤΕ ΚΑΝ 'ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ'.ΤΟΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ.
ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ,ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΗΔΗ !!!!!!!!!!!!!!'EL-EM'
Το τι πιστευεις ειναι δικο σου θεμα και το τι πιστευω επισης δικο μου ,οπως εχεις πει στο παρελθον ,η ασφαλτος δεν ειναι και το δυνατο σας σημειο,το λενε οι χρονοι του πηλιου,αλλα σου το εχω ξαναπει οτι εδω ειναι forum δηλαδη καφενειο,και ο καθενας λεει την αποψη του ,καλο αγωνα σας ευχωμαι και καλο τερματισμο σε ολους σας, το αποτελεσμα ομως θα μετρησει!!! την σανιδα αστην στην μπαντα μην την παιρνεις μαζι σου !!!
-
ΟΥΤΕ ΚΑΝ 'ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ'.ΤΟΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ.
ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ,ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΗΔΗ !!!!!!!!!!!!!!'EL-EM'
Το τι πιστευεις ειναι δικο σου θεμα και το τι πιστευω επισης δικο μου ,οπως εχεις πει στο παρελθον ,η ασφαλτος δεν ειναι και το δυνατο σας σημειο,το λενε οι χρονοι του πηλιου,αλλα σου το εχω ξαναπει οτι εδω ειναι forum δηλαδη καφενειο,και ο καθενας λεει την αποψη του ,καλο αγωνα σας ευχωμαι και καλο τερματισμο σε ολους σας, το αποτελεσμα ομως θα μετρησει!!! την σανιδα αστην στην μπαντα μην την παιρνεις μαζι σου !!!
Εχω την εντυπωση aspirinakia ότι ο οργανισμο σου εχει συνηθισει την ασπιρινη μηπως θελεις ένα deponaki για αλαγη ?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μιστερ ΕΛ-ΕΜ το 2,87 + 15,29 + 4,52 =με σανιδα????(δεν ενοω βρεγμενη)
-
Πολυ καλες συμμετοχες ελπιζω να γινει ωραιος αγωνας στην Λαμιά ...Αληθεια ο Καιτατζάκος που ειναι που μας ελεγε τοτε στο Μπλογκ οτι θα συμμετεχει φετος και θα βαζει ολες τις ταχυτητες και αλλα τετοια?
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Πολυ καλες συμμετοχες ελπιζω να γινει ωραιος αγωνας στην Λαμιά ...Αληθεια ο Καιτατζάκος που ειναι που μας ελεγε τοτε στο Μπλογκ οτι θα συμμετεχει φετος και θα βαζει ολες τις ταχυτητες και αλλα τετοια?ο τακης φετος εχει καποιες υποχρεωσεις στο εξωτερικο με τα καρτ οποτε ο χρονος του
ειναι περιορισμενος.. -
οΚ μακαρι να κανει κατι φετος ειναι καλο τιμονι!
-
εγώ μόνο μια τριάδα βλέπω
Άρης-Χατζητσοπάνης-Μίχος! τώρα για την κατάταξη θα το δούμε πάνω.
-
ΑΠΑΞΟΙΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ 'ΚΑΦΕΝΕΙΟ' (ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΠΑΞΟΙΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ 'ΚΑΦΕΝΕΙΟ' (ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
'EL-EM'
γεια σου καφετζη!!!! ενα μετριο με φουσκαλες!!!
Αρκεί Ο,τι προσωπικό έχεις να πεις του οποιουδήποτε, κάντο με ΡΜ [Mod]
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
γιατι Κ ΕΛ ΕΜ θελουμε βρεμενη σανιδα επειδη λεμε τη γνωμη μας? διακρινω ενα ζορι? μηπως εχει δικιο ο φιλος aspirinakias?????
-
Πάντως άξια αναφοράς δείχνει η μετά από καιρό αρκετά καλή προσπάθεια για κάλυψη ενός αγώνα από το rally.gr. Μπράβο και μακάρι να συνεχιστεί αυτό και κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες.Είναι μια αρχή τουλάχιστον...
-
Καλά βρε παιδία τέτοια ένταση μια εβδομάδα πριν τον αγώνα..
Εγώ ξέρω ότι οι άντρες μιλούν με τοις πράξεις τους και με τους χρόνους που θα δείξει η κορδέλα και όχι με τα λόγια.
Άντε κάντε καμία αναγνώριση ,και αφήστε την κουβεντούλα στο forum αυτά είναι για γυναικούλες.
Καλό αγώνα να έχουμε όλοι μας, και χωρίς φαγωμάρα
Ας μιλήσουν τα τιμονιά. -
[quote='aspirinakias'
Το τι πιστευεις ειναι δικο σου θεμα και το τι πιστευω επισης δικο μου ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ 'ΠΙΚΑΡΕΙ' ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ 'ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ'.
EΓΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ 'ΤΣΙΓΛΙΣΕΙΣ'
ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ??'EL-EM'
-
Παλι βαζετε στην πριζα Bωβό και Mιχο Ας τους αφησουμε να δουμε έναν καλω αγωνα την Κυριακή
-
Σε κάθε αγώνα η ίδια δουλειά γίνετε αφήστε της δηλώσεις τα πάντα παίζονται μέσα στης ειδικές.
Εκφράσεις τύπου ‘’θα είναι θεατές-βρεγμένες σανίδες’’ και λοιπές εξυπνάδες δεν τιμούν κανένα πιστεύω μόνο κουράζουν εμάς που προσπαθούμε να μάθουμε κανένα νέο από τους αγώνες. Έτσι διώχνετε και εμάς τους λιγοστούς νέους που ενδιαφερόμαστε μέχρι ένα βαθμό για τους αγώνες. -
+1 φίλε TOMMI03
-
Ξερουμε αν κυριτσης ζακχαιος ειναι οντως εκτος?
30o ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 19 & 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 απο την Α.Λ.Α.Λ.