-
Εχετε 3 επιλογες για της αγαπημενες σας μαρκες αυτοκινητων αλλα και για ποιες θεωρειται απο τις καλυτερες...
-
Εχετε 3 επιλογες για της αγαπημενες σας μαρκες αυτοκινητων αλλα και για ποιες θεωρειται απο τις καλυτερες...
-
-
δεν εβαλες την λαντσια μεσα φιλε
-
Ακουσα οτι υπαρχει και μια μαρκα που φτιαχνει κατι αμαξακια κιαυτη...να δεις πως την λενε..αα chevrolet.
-
15 μαρκες χωρανε...,πατηστε αλλο(λυπαμαι )
-
-
αστο δεν προλαβαινεις
-
citroen
-
ford,bmw,lamborghini...
Και ford δεν εχεις βαλει....
-
Βγαλε την φιατ και βαλε την citroen
-
, ειλικρινα σορρυ παιδες αλλα δν χωρανε ολες αυτες(δν ξερω τι πρεπει να γινει...),ισως αμα θελει καποιος να διαγραφτει αυτο και να βαλε αλλες μαρκες βγαζοντας porsche , lambo ktl , και να βαλει αλλες(πατηστε αλλο και γραψτε ποια θελετε->αν δν την εχει)
-
Ενταξει , ειναι λίγο άκυρο. Συγκρίνουμε ferarri με hiundai......
-
Βασικα πρεπει να βγουνε οι καλες μαρκες(φερραρι κτλ) , εγω ηθελα να βαλω τις πιο ''γνωστες'' δηλ αυτες που πιστευει ο κοσμος οτι ειναι καλες αλλα μεχρι 30.000€ περ. τα αμαξια τους οχι 100.000 €...,
-
Δυσκολη η επιλογή ... ως εταιρίες. Ούτε του μπαμπά μου είναι ούτε μέτοχος είμαι για να με καίει!
Κουβέντα (?) να γίνεται!!!
Πολύ γενικά μια συμπάθεια προς την BMW, Nissan, Renault, Skoda, Fiat και Volvo κατα 99% λόγω ενδιαφέρουσας γκάμας, χωρίς να απορρίπτω όμως τις άλλες.
Αλλά και σε αυτές ... τρέφω μια αντιπάθεια σε κάποια όπως η 3άρα, το Tiida, η Laguna, η Fabia, το Doblo ή το C30! Στον ανταγωνισμό υπάρχουν και πολύ καλύτερα! -
Citroen, BMW από μένα
-
Honda , Ferrari , και Mazda ...Tην Honda για το value for money και την νοοτροπια να πηγαινει κοντρα στο ρευμα ....Την Mazda για το mχ5 και την Ferrari γτ απλα φτιαχνει αυτοκινητα σκεπτομενη μονο το παθος για την οδηγηση...
-
Ψήφισα μονοκούκι Ferrari.
Η καρδιά και η ψυχή εκεί κοιτάνε. Αλλο αν το πουγκί δέν φτάνει. -
Mercedes Μιας και ειμαι φαν της απο μικρο παιδι και επειδη αξιωθηκα να οδηγω στα 20 θα ψηφιζα και Mazda γιατι μαρεσουν τα αμαξια της, αλλα δεν διαβασα το κειμενο και μπηκα κατευθειαν στη ψηφο
-
Εγω δεν ψηφισα (στα @@ σας, ξερω).
Πραγματικα αδυνατω να επιλεξω αγαπημενη μαρκα ετσι γενικα.
Δεν κοιταω τη μαρκα αλλα το μοντελο. Ολες οι εταιριες κατασκευαζουν κατα καιρους ενδιαφεροντα μοντελα.
Μαρκες Αυτοκινητων