-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ότι υπάρχει στο AppStore υπάρχει και στο Cydia αλλά δωρεάν ...;;Όχι. Υπάρχουν άλλου είδους εφαρμογές... πιο επεμβατικές στο τηλέφωνο και χρήσιμες, όπως το smshelper.
Για εφαρμογές του appstore αρκεί να ψάξεις σε τορεντάδικα. Συμβουλέψου και το iphonehellas -
Δηλαδη μπαινεις στο App Store μετα το JB και στα βγαζει ολα free ?
Δεν νομιζω ... -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Δεν νομιζω ...Όχι, υπάρχουν άλλα sites για αυτές τις δουλειές
-
Nα υποθεσω οτι 'ντρεπεσαι' να τα γραψεις εδω και γι'αυτο θα μου στειλεις καποιο ΡΜ ?
-
Και σε εμένα πμ...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Δεν νομιζω ...Αντι να μπαίνεις στο app store, μπαίνεις στο installous και βλέπεις τα ίδια, αλλά δωρεάν..
Απο το cydia χρειάζεται να κατεβάσεις το installous και το appsync.ps. Η δουλειά γίνεται και απο υπολογιστή, αλλά ας μη βάλω links δημόσια.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν νομιζω ...Αντι να μπαίνεις στο app store, μπαίνεις στο installous και βλέπεις τα ίδια, αλλά δωρεάν..
Απο το cydia χρειάζεται να κατεβάσεις το installous και το appsync.ps. Η δουλειά γίνεται και απο υπολογιστή, αλλά ας μη βάλω links δημόσια.
Μπορείς να μου το κανείς λίγο πιο νιανια γιατί δεν το πολυκαταχω;;
Που τις βρίσκεις τις παραπάνω εφαρμογές ;; Γιατί στην Αναζητηση της cydia δεν υπάρχουν...
-
...
ps. Η δουλειά γίνεται και απο υπολογιστή, αλλά ας μη βάλω links δημόσια.Εκτός από αυτό που συμφωνώ απόλυτα καλό θα ήταν να μην περιγράφουμε δημόσια και την όλη διαδικασία έστω και χοντρικά. Με μια απλή αναζήτηση άλλωστε όλα είναι στο πιάτο μας με τον κατάλληλο συνδυασμό λέξεων. Ίσως δεν είναι και σωστό για το φόρουμ που είμαστε τώρα. Με π.μ. καλύτερα ότι πληροφορίες θέλετε να δώσετε εκτός και αν είναι κάποιο ευρέως διαδεδομένο φόρουμ. Δεν είμαι νομικός για να τα ξέρω καλά αυτά τα διαδικαστικά αλλά καλύτερα μην προκαλούμε κιόλας.
Και ξαναγράφω ένα φόρουμ που πέρασε ίσως απαρατηρητο και απλά θέλει λίγο ψάξιμο:
myphone . gr
-
Μα γι'αυτο και γω μιλησα για ΡΜ.
Με το που πηρα το 3GS μπηκα στο myphone και βρηκα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.
Ειναι ολα πολυ σωστα δομημενα και κατανοητα για εμας τους ασχετους, με step by step οδηγους κτλ.
Θα μπω σε αυτο το installous να δω τι γινεται, γιατι με το JB ειμαι ετοιμος εδω και μερικες μερες ... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Από παιχνίδια, αρχίστε από το Angry Birds, και όταν/αν ξεκολλήσετε, ψάξτε για τα επόμενα...
Περιμένω τις νέες πίστες. Ελπίζω να μην αργήσουν γιατί δηλώνω εξαρτημένος
-
Απο που το κατεβαζω το instalous???
γιατί στην αναζήτηση του cydia δεν το βρίσκω ...
Πμ please... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Απο που το κατεβαζω το instalous???
γιατί στην αναζήτηση του cydia δεν το βρίσκω ...
Πμ please...Ίσως αν το ψαξεις σαν installous να το βρεις
-
Και προσθέσεις και το κατάλληλο repo στα sources...
-
Και προσθέσεις και το κατάλληλο repo στα sources...???
πως το κάω αυτό?
βοηθάτε χριστιανοί... δεν το κατέχω...
-
http://www.youtube.com/watch?v=XRW1fncr ... re=related
-
Youtube VideoWhy does always someone else have to take the credit for all of my effort ?
-
Όποιος έχει απορίες στον Καμπάς που έχει γίνει apple expert!
-
Όποιος έχει απορίες στον Καμπάς που έχει γίνει apple expert!Μου εκανες ζημια ... ερχονται τα ΡΜ βροχη ...
-
Έκανα την 'ανοησία' και αγόρασα ένα τραγούδι από το itunes ΑΛΛΑ έκανα την αγορά από τον υπολογιστή και τώρα δεν μπορώ να το περάσω στο κινητό. Με ψάξιμο βρήκα ότι περνάει τα τραγούδια συγχρονίζοντας μόνο playlists και όχι κομμάτι κομμάτι. Το πρόβλημα είναι ότι ναι μεν έφτιαξα μία νέα playlist αλλά μόλις πάω να τη συγχρονίσω μου λέει ότι θα αντικαταστήσει με αυτή ότι έχει το κινητό στο οποίο κινητό έχω άλλα αγορασμένα και σκέφτομαι μήπως γίνει κάποια βλακεία γιάτι κάνει κάτι σβησίματα/ζεϊμπέκικα το itunes!
Αλλά και αντίστροφα. Πως περνάω τραγούδια που έχω αγοράσει από το iphone στο itunes? Aν έχετε εντοπίσει κάποιον οδηγό αναλυτικό ή και κάποιο προγραμματάκι που να με βοηθήσει σε αυτά τα 'πήγαινε έλα' της μουσικής μεταξύ υπολογιστή και iphone, θα σας ήμουν υπόχρεος.
(Αναφέρομαι σε 3gs χωρίς JB και σύνδεση σε PC με το τελευταίο itunes)
============================================================================
Ωραίο ποτ πουρί από τις αρκετά καλές διαφημίσεις της Apple 'Get a Mac. Μερικές είναι πολύ αστείες.
-
Παρε pc
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...