-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
@InFiNiTy λύσε μου και εμένα μια απορία σχετικά με τα SHSH.
Η εφαρμογή iSHSit από το Cydia κάνει backup τα SHSH του τηλεφώνου τα οποία μπορείς να στείλεις με mail κάπου, που στο καλό δεν ξέρω.
Τι πρέπει να βάλεις στην διεύθυνση του παραλήπτη του mail, που πρέπει να στείλεις τα SHSH και πως μπορείς να τα ανακτήσεις από εκεί;Στο mail σου τα στέλνεις. Απλά τα κρατάς backup κάπου και όταν τα χρειαστείς σε μελλοντικό downgrade, θα καταλάβεις που χρειάζονται.
Μέχρι εκεί το είχα καταλάβει, αλλά νόμιζα ότι κάπου το στέλνεις σε κάποια βάση δεδομένων.
Ευχαριστώ -
Μια συντομη ερωτηση -->
Εδω και πολυ καιρο δεν ειχα ασχοληθει καθολου με το 3GS μου, εχω αποφασισει αλλωστε να παρω συντομα ενα Galaxy Note 2. Μεχρι τοτε ομως θα ηθελα να κανω κατι για να παρει το 3αρι τα πανω του λιγακι. Το κακομοιρο εχει ξεμεινει με την 4.1, θα ηθελα λοιπον να κατεβασω την 5.1.1 και να τις κανω και ενα JB εφοσον ειναι απαραιτητο για να κρατησω τις παλιες μου εφαρμογες.
Μου ειπαν να παω στο iTunes και να κανω alt+click πανω στο restore, κανοντας αυτο ανοιγει παραθυρο του Finder για να διαλεξω την iOS 5.1.1 (που προφανως εχω κατεβασει) και να κανει restore χρησιμοποιωντας αυτο το software.
Ολα καλα λοιπον, μεχρι που κλικαρω στο εικονιδιο της 5.1.1 και τοτε μου βγαζει κατι περι μη συμβατοτητας της συσκευης μου. Να υποθεσω οτι κατεβασα μαπα λογισμικο ; Εχει κανεις υπ'οψιν του καποιο λινκ με κατι 'σιγουρο' ; Εχω κανει μηπως καποια αλλη χαζομαρα ;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αλλα κι εσυ πηγες να χρησιμοποιησεις ios μετα απο jelly, τι σκ@τα σκεφτοσουν?
τα γκομενακια που θα του καθονταν... αλλα τελικα δεν τσιμπησαν και πολυ
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Μια συντομη ερωτηση -->Εδω και πολυ καιρο δεν ειχα ασχοληθει καθολου με το 3GS μου, εχω αποφασισει αλλωστε να παρω συντομα ενα Galaxy Note 2. Μεχρι τοτε ομως θα ηθελα να κανω κατι για να παρει το 3αρι τα πανω του λιγακι. Το κακομοιρο εχει ξεμεινει με την 4.1, θα ηθελα λοιπον να κατεβασω την 5.1.1 και να τις κανω και ενα JB εφοσον ειναι απαραιτητο για να κρατησω τις παλιες μου εφαρμογες.
Μου ειπαν να παω στο iTunes και να κανω alt+click πανω στο restore, κανοντας αυτο ανοιγει παραθυρο του Finder για να διαλεξω την iOS 5.1.1 (που προφανως εχω κατεβασει) και να κανει restore χρησιμοποιωντας αυτο το software.
Ολα καλα λοιπον, μεχρι που κλικαρω στο εικονιδιο της 5.1.1 και τοτε μου βγαζει κατι περι μη συμβατοτητας της συσκευης μου. Να υποθεσω οτι κατεβασα μαπα λογισμικο ; Εχει κανεις υπ'οψιν του καποιο λινκ με κατι 'σιγουρο' ; Εχω κανει μηπως καποια αλλη χαζομαρα ;
Δε μπορείς, θα πας αναγκαστικά στην 6.
Ξανασκέψου το για το Note2. Πρώην απογοητευμένος κάτοχος Note1. -
Ξανασκέψου το για το Note2. Πρώην απογοητευμένος κάτοχος Note1.
Παιζει να εισαι και ο μοναδικος στους 10εκ. κατοχους.
Εκτος και αν εννοεις απο το μεγεθος οτι δεν σε βολεψε,οποτε πασο. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Ξανασκέψου το για το Note2. Πρώην απογοητευμένος κάτοχος Note1.
Παιζει να εισαι και ο μοναδικος στους 10εκ. κατοχους.
Εκτος και αν εννοεις απο το μεγεθος οτι δεν σε βολεψε,οποτε πασο.Μάλλον δεν το έθεσα σωστά. Το note όπως έγραψα πολλές φορές ήταν πολύ καλό, αλλά δεν μπόρεσε να αντικαταστήσει το iOS.
To μέγεθος πράγματι δε με βόλεψε καθόλου.
Θα μου άρεσε να το έχω για 2ο. -
Ξανασκέψου το για το Note2. Πρώην απογοητευμένος κάτοχος Note1.Δεν φτάνει που μέσα στην άπλετη φωτοχυσία της μαμάς google δεν κατάφερες να δεις ούτε μία αχτίδα φωτός και επέστρεψες στα σκοτεινά υπόγεια του αδi(OS), προσπαθείς να παρασύρεις στην ατέρμονη κατρακύλα σου προς το έρεβος και άλλες χαμένες ψυχές που ετοιμάζονται να βρούν το δρόμο τους προς τα ηλύσια πεδία.
-
μαλλον πρεπει να τον επικυρηξουμε
-
O Καμπάς ειναι ένας αποπροσανατολισμένος νέος και χρειάζεται κάποιον να τον καθοδηγήσει στο δρόμο του Ιησού.
-
σήμερα που χάζευα κάτι φωτογραφίες από ένα έργο με έντονο φωτισμό είδα οτι υπήρχαν πολλές μοβ αποχρώσεις...
και μιλάμε για επαγ/κη φωτογραφική μηχανή olympus...
μηπως έχουν γίνει τρομερά πρήξες με το μηλόφωνο ??
-
Από ότι γράφει το dpreview το iPhone 5 είναι ελαφρώς πιο ευπαθές στο χρωματικό flare από το 4s, αλλά συνολικά είναι καλύτερο ως φωτογραφική μηχανή από τον προκάτοχο του και ένα από τα καλύτερα της αγοράς.
Όποιος ασχολείται έστω και λίγο με την φωτογραφία θα ξέρει ότι δεν χρησιμοποιούμε παρασολέιγ για να δείχνουμε cool, ή για να γεμίζουμε τα κενά στην φωτογραφική τσάντα, αλλά γιατί και οι καλύτεροι φακοί στον κόσμο αντιμετωπίζουν flare σε συγκεκριμένες συνθήκες. Σε ένα φακό μινιατούρα με ελάχιστο χώρο για περισσότερα στοιχεία και διορθώσεις το πρόβλημα είναι αναμενόμενο ότι θα είναι μεγαλύτερο.
Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε.
-
Αποφασισα οτι το jb στο Ipad 3 δεν με ενδιαφερι προς το παρον
Οποτε να προχωρησω σε αναβαθμιση ios6 τελικα η να περιμενω καμια 6.1 μπας και φτιαχτουν τα διαφορα Bugs που ακουγονται οπως οτι δεν δουλευει η αυτοματη φωτεινοτητα η οτι τρωει την μπαταρια πιο γρηγορα απο την 5.1.1 -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η προσωπική μου εμπειρία από το iOS 6 είναι πολύ διαφορετική και εντελώς απροβλημάτιστη.
σε τι συσκευες?
iPhone 3Gs 16Gb και iPad 2 3g 64Gb.
εγω στο 5αρι εχω θεματα...το γυρισα πισω.
beta tester με 839Ε δεν γινομαι.ρε πικ πες μας λίγα πράγματα για το 5αρη...
με το τσιγκέλι στα βγάζουμε
εδω αναφερομαι σχετικα με την συντομη εμπειρια μου με το 5αρι...
συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι ενα κινητο που πολυ κοσμο θα αρεσει αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω τοσα χρηματα για ενα προιον που δεν ειναι ακομα ετοιμο.
Θα συνεχισω να χρησιμοποιω το Nexus μου το οποιο ειναι πληρες και ταυτοχρονα θα βρω για το δευτερο νουμερο μου ενα 4S στο οποιο οχι απλα θα κανω jb μολις γινει διαθεσιμο αλλα θα του αλλαξω τα φωτα για να μην εχω τα ιδια......αλλα κι εσυ πηγες να χρησιμοποιησεις ios μετα απο jelly, τι σκ@τα σκεφτοσουν?
τα γκομενακια που θα του καθονταν... αλλα τελικα δεν τσιμπησαν και πολυ
αγαπουλα που εισαι .... μου ελειψες και εσυ...
Ωρε ματια στο εχω πει χιλιες φορες...εχω την μπεμπα για τα γκομενακιαΑποφασισα οτι το jb στο Ipad 3 δεν με ενδιαφερι προς το παρον
Οποτε να προχωρησω σε αναβαθμιση ios6 τελικα η να περιμενω καμια 6.1 μπας και φτιαχτουν τα διαφορα Bugs που ακουγονται οπως οτι δεν δουλευει η αυτοματη φωτεινοτητα η οτι τρωει την μπαταρια πιο γρηγορα απο την 5.1.1και καλα θα κανεις να μην το βαλεις ακομα...χαρη στον εαυτο σου κανεις...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και καλα θα κανεις να μην το βαλεις ακομα...χαρη στον εαυτο σου κανεις...
too late......
-
Ωραία και αναλυτική η περιγραφή σου .pik.
Απ' ό,τι φαίνεται, θα στενοχωρήσει πολύ κόσμο η Apple με το 5άρι, όσους τουλάχιστον δεν φορούν παρωπίδες... -
αναλογα τις αναγκες και τα γουστα του καθενος...
στα ιδια χρηματα προτιμω να εχω
iP4s+ Optimus Nexus
ή iP4s + Samy Nexus 10
ή Optimus Nexus + iPad Mini
παρα να εχω μια συσκευη που δεν μου καθεται στο ματι καθολου καλα...χρησιμοποιω ανετα και απολαμβανω και τα δυο λειτουργικα ενω συνεργαζονται αψογα με τον Mac μου.
Πιο πληρες μηχανημα ομως ενα Νexus και αυτο το καταλαβα οταν ειχα μεινει για μια περιοδο 20 ημερων στην Ελλαδα μονο με το Nexus S και εκανα τα παντα,αυτονομα, χωρις την αναγκη υπολογιστη. -
Εγώ με τα ίδια λεφτά προτιμώ ένα iPhone 3Gs και ένα scooter.
-
Το 3gs έχει μουσειακή αξία για αυτό ακόμα το πουλάνε τόσο
-
Εγώ με τα ίδια λεφτά προτιμώ ένα iPhone 3Gs και ένα scooter.εγω μιλουσα για συσκευες...εννοειται μπορει κσποιος να κανει ενα σωρο πραγματα..μην ξεχνσμε ειναι 270χιλιαδες δρχ......
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αναλογα τις αναγκες και τα γουστα του καθενος...στα ιδια χρηματα προτιμω να εχω
iP4s+ Optimus Nexus
ή iP4s + Samy Nexus 10
ή Optimus Nexus + iPad Mini
παρα να εχω μια συσκευη που δεν μου καθεται στο ματι καθολου καλα...χρησιμοποιω ανετα και απολαμβανω και τα δυο λειτουργικα ενω συνεργαζονται αψογα με τον Mac μου.
Πιο πληρες μηχανημα ομως ενα Νexus και αυτο το καταλαβα οταν ειχα μεινει για μια περιοδο 20 ημερων στην Ελλαδα μονο με το Nexus S και εκανα τα παντα,αυτονομα, χωρις την αναγκη υπολογιστη.Εγω παντως παρολο που πηρα ipad παραμενω φανατικος android
Ναι ειναι φοβερο το ipad,ναι εχει τρομερη οθονη και πολυ καλη κατασκευη αλλα το λειτουργικο ios για μενα ειναι πισω απο android
το android ειναι πληρες παραμετροποιησιμο και καποιος που θελει android ειτε τηλ ειτε tablet εχει να διαλεξει απο 10 εταιριες και απο 10 μοντελα η καθε εταιρια
Αν θες ios εχεις μονο 1 επιλογη,iphone σε τηλ kai ipad σε tablet
Εκει που το android για μενα υστερει ειναι στα tablets...ακομα τουλαχιστον
Τεσπα προς το παρον μαθαινω και απολαμβανω το νεο Ipad Μου και βλεπουμε
Παντως δεν βλεπω να φευγω απο το android οσον αφορα τηλεφωνικη συσκευη
Αλλο το tablet αυτο ειναι για χαβαλε και μπολικο pokerstars για μενα......(απο καπου πρεπει να βγαλω τα λ7 του ipad )
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...