-
Παω πασο σε αυτο, φανταζομαι ειναι θεμα περιορισμου του ios, γιατι φανταζομαι στο mac ολες οι εφαρμογες μπορουν να εχουν προσβαση
-
@mjacob
να σε ρωτησω και κατι αλλο που εχω απορια, γιατι καθε φορα που πιανω i-πραγμα στα χερια μου ολο ξεχναω να το κοιταξω και να το εξετασω σε βαθος..αυτο το να πατας σε ενα αρχειο και να σου βγαζει την επιλογη share via.. την εχει το ios ? και γενικα υπαρχει η 'αρμονικη συνεργασια' των προγραμματων και εφαρμογων οπως στο android?
πχ αν ανοιξεις ενα συνδεσμο και ειναι youtube, να σου προτεινει την εφαρμογη
αν ειναι forum να σου προτεινει και το tapatalk , αν ειναι εφαρμογη του μαρκετ να σε παει στο μαρκετ και αν ειναι λινκ στους χαρτες να σε παει στους χαρτες..
παιζει τετοιο σκηνικο? και αν παιζει σε τι επιπεδο σε σχεση με το android βρισκεται?
-
Ναι, pdf πχ σου λεει με ποια εφαρμογη θες να το ανοιξεις
-
ναι αλλα το κανει σχεδον στα παντα? ή μονο σε συγκεκριμενα πραγματα ?
θα σου ελεγε πχ ενα νουμερο να το καλεσεις και με skype ? -
To share υπάρχει, αλλά με λιγότερες επιλογές.
Τα άλλα που λες επίσης δουλεύουν με αυτό τον τρόπο.
Αυτό που λες με τα νούμερα που το android σου δίνει επιλογή να επιλέξεις και άλλα (πχ skype, viber) δεν υπάρχει. -
Για apple μιλαμε κιουση, τι απαιτησεις εινα αυτες
-
ρωταω γιατι ειχα μεν καποιες υποψιες share, αλλα δεν ηξερα μεχρι ποιο βαθμο φτανουν καθως δεν εχω ζησει μια τετοια συσκευη
αναρωτιεμαι αν στο μελλον θα υπαρχουν τετοιες επιλογες με φωνητικες εντολες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι αλλα το κανει σχεδον στα παντα? ή μονο σε συγκεκριμενα πραγματα ?
θα σου ελεγε πχ ενα νουμερο να το καλεσεις και με skype ?ειναι δυνατον να ρωτησει εσενα ποια εφαρμογη θα χρησιμοποιησει;
η apple ξερει καλυτερα απο σενα και αυτη θα αποφασιζει. -
τελικα να κατεβασω το ios6 στο ipad η οχι? καποιοι που το εβαλαν μιλανε για χειροτερη καταναλωση μπαταριας, για κοληματα στο appstore και για θεματα wifi ..........
Sent from my......using Tapatalk
-
Δε βλεπω λογο να την κατεβασεις, προσωπικα θα εμενα με την 5
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αξιζει το jb η να προχωρησω στην αναβαθμιση του ios6?
Τα apple προϊόντα δουλεύουν τέλεια με το που βγουν από το κουτί.
Όποιος κάνει jb προφανώς δεν ήθελε apple.e καλα,υποθετω πως ο κυριος λογος που καποιος κανει jb ειναι οι σπασμενες εφαρμογες
Η κανω λαθος?Όχι, κατ' ανάγκη. Με το jailbreak έχεις νέα features και customization που η αρτηριοσκλήρυνση της Apple δεν επιτρέπει να έχεις στο κανονικό iOS. Αν είσαι μερακλής, κάνε το.
ειναι ευκολο να το κανω μονος μου?
ρωταω διοτι ενας γνωστος που εχει μαγαζι με κινητα και ειναι applefanboy ζηταει 40 euros για jbSent from my......using Tapatalk
-
για το 6 δεν εχει βγει ακομα jb απο οσο ξερω παντως
ΥΓ φοβερος απατεωνας ο 'γνωστος'
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυτό.
Το jb ειναι υπόθεση 5 λεπτών και πολύ εύκολη.
-
Αν κανω jb προφανως θα πρεπει να κατσω να ξανασεταρω τα παντα απ την αρχη?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
τελικα να κατεβασω το ios6 στο ipad η οχι? καποιοι που το εβαλαν μιλανε για χειροτερη καταναλωση μπαταριας, για κοληματα στο appstore και για θεματα wifi ..........Sent from my......using Tapatalk
μην τολμησεις...
μεινε οπως εισαι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν κανω jb προφανως θα πρεπει να κατσω να ξανασεταρω τα παντα απ την αρχη?Όχι, θα χρειαστεί να ξανασετάρεις τα πάντα όταν θα αναβαθμίσεις σε νέα έκδοση.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
τελικα να κατεβασω το ios6 στο ipad η οχι? καποιοι που το εβαλαν μιλανε για χειροτερη καταναλωση μπαταριας, για κοληματα στο appstore και για θεματα wifi ..........Sent from my......using Tapatalk
Κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει να το κατεβάσεις.
Όσον αφορά το appstore, πέρα από το ότι είναι βαρύ κι ασήκωτο, αυτό με τα κολλήματα όντως ισχύει. Δηλαδή ξεκινούν τα update και στην πορεία βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή (βέβαια, πατάς ΟΚ και συνεχίζει το download ).
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτό.
Εγώ που είμαι σε iOS 6, να υποθέσω ότι δεν μπορώ να κάνω ακόμα jb.
Επίσης, ποια η διαφορά μεταξύ redsn0w και Absinthe;
-
Η προσωπική μου εμπειρία από το iOS 6 είναι πολύ διαφορετική και εντελώς απροβλημάτιστη.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αυτό.
Εγώ που είμαι σε iOS 6, να υποθέσω ότι δεν μπορώ να κάνω ακόμα jb.
Επίσης, ποια η διαφορά μεταξύ redsn0w και Absinthe;
Για iPad δεν μπορείς ακόμη.
Είναι διαφορετικά εργαλεία. Το absinthe είναι πιο απλό, αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Επίσης είναι untethered.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...