-
ειναι εντυπωσιακο παντως, σε αεροδρομια του εξωτερικου, να βλεπεις συνδεδεμενα στο wifi 50 iphone και 2-3 οτιδηποτε αλλο
-
http://techcrunch.com/2012/04/21/real-t ... s-chitika/
-
http://daringfireball.net/2012/09/iphone_5
sent from my Nexus
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
http://daringfireball.net/2012/09/iphone_5sent from my Nexus
o τυπος γραφει..
After my item the other day pointing out that the iPhone 5’s Geekbench score (1,600-ish, which I can confirm) is far higher than that of any PowerPC laptop Apple ever built, a few readers pointed out that Geekbench’s baseline of 1,000 is the “2003 entry-level Power Mac G5”. So, as of this week, we have computing performance in our pants pockets that nine years ago required a professional desktop workstation.
γενικα παντως το geekbench ειναι αστειο benchmark.. δινει σε ενα διπυρηνο laptop 2500 και σε ενα διπυρηνο κινητου 1600, ενω η διαφορα τους ειναι πολυ μεγαλυτερη
-
αστα να πανε
sent from my Nexus
-
Σήμερα έρχεται το iOs 6?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://techcrunch.com/2012/04/21/real-time-research-ios-dominates-over-android-when-it-comes-to-usage-says-chitika/Τα νούμερα είναι απο ad impressions.
Όταν κάνεις root ή περάσεις καινούριο ROM σε ένα Android κινητό, σου βάζει αυτόματα και αυτή την εφαρμογή η οποία κόβει τις διαφημίσεις ακόμα και μέσα απο τα παιχνίδια, πχ angry birds.
Οπότε το ερώτημα είναι τί ποσοστό των Android συσκευών είναι rooted και αν είναι αρκετά μεγάλο αυτό το ποσοστό για να αλλάξει τα νούμερα. Δέν έχω ιδέα τι ποσοστό είναι και θα περίμενα να είναι πολύ χαμηλό, όμως αν δείς το τοπ 10 των πληρωμένων εφαρμογών στο google play, οι 3 απαιτούν root (Titanium backup, Root explorer και ROM Manager).
-
Κάποιες από τις κορυφαίες σε δημοτικότητα εφαρμογές στο επίσημο κατάστημα του Android απαιτούν επεμβάσεις στην συσκευή που δεν προβλέπονται από τους κατασκευαστές τους;
Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά.
-
μια χαρα καταλαβες και αυτες οι εφαρμογες οχι μονο απαιτουν , αλλα κανουν κι αλλες επιπλεον επεμβασεις
δε την ενδιαφερει τη google να τις κοψει απο το play store , ισα ισα που και η ιδια η google τα κινητα της τα εχει να ξεκλειδωνουν και να πειραζονται πολυ ευκολα
-
οχι καλα καταλαβες...
οπως καποιοι αγοραζουν Αιφον και κανουν σμεσως jb για να βαλουν καμμια εφαρμογη μεσα της προκοπης γιατι δυο μηνες δεν ετρωγαν για να το παρουν και τωρα που το πηραν ειναι ακομα αφραγκοι..sent from my Nexus
-
-
Το jailbreak είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο από το root.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το jailbreak είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο από το root.αυτα τα 2 εχουν αρκετα διαφορετικο σκοπο σκοπο τελικα και το root ειναι επισης λιγα κλικ , μην το κανεις θεμα
η διαφορα ειναι οτι εγω εχω πολυ λιγοτερη αναγκη το root απο οτι εσυ το jb
-
3,5 χρόνια με το ίδιο iPhone 3Gs χωρίς jb, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και με άπειρες εφαρμογές να έχουν περάσει από την συσκευή μου.
-
ναι το εχουμε πει καποιοι δε θελουν ουτε το jb.. απλα επειδη εχει περασει οτι ολοι οι κατοχοι android ασχολουνται με root κτλ.. κατι που δεν ισχυει στη πλειοψηφια
αντιθετως λεω οτι αυτοι που κανουν jb ειναι σαφως περισσοτεροι (αν και αυτο ειναι αυθαιρετο συμπερασμα χωρις στοιχεια) και σιγουρα το εχουν περισσοτερο αναγκη
ουτε εγω εχω κανει root , ουτε εχω custom rom απο τη μερια μου
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οχι καλα καταλαβες...
οπως καποιοι αγοραζουν Αιφον και κανουν σμεσως jb για να βαλουν καμμια εφαρμογη μεσα της προκοπης γιατι δυο μηνες δεν ετρωγαν για να το παρουν και τωρα που το πηραν ειναι ακομα αφραγκοι..sent from my Nexus
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η διαφορα ειναι οτι εγω εχω πολυ λιγοτερη αναγκη το root απο οτι εσυ το jb
Εδώ έχεις δίκιο και όπως έγραψα, θα περιμένω πρώτα να βγει το jb και μετά θα το αγοράσω. (ελπίζω να αντισταθώ στον πειρασμό )
-
-
Αν ήταν ασημί αντί για άσπρο, θα ήταν πιο όμορφο νομίζω.
-
Το Lion 10.8.2 Κατεβαίνει τώρα στο MacBook Pro. Μόλις ετοιμαστεί και μετά από το αναγκαστικό restart, κάνω ένα εφεδρικό αντίγραφο σε iPhone και iPad και κατεβάζω το iOS 6 που επίσης είναι διαθέσιμο.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...