-
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι τρέχει με το επίδομα θέρμανσης; Εχω κάνει αίτηση από τις 8/1 ή κάπου εκεί και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κανενα τηλέφωνο υπάρχει για ερωτήσεις;
-
κανονικα σου λεει κατευθειαν αν ειναι δεκτη η αιτηση,
υποθετω μιλας για την επιδοτηση για πετρελαιο ετσι?
ειχα βρει τηλεφωνα στο site gsis
-
Δεκτή έγινε. Μου βγάζει μη διασταυρωμένες αγορές αν και ο διαχειριστής με βεβαιώνει ότι εχουν καταχωρηθεί. Στο gsis δε βρήκα τηλέφωνα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεκτή έγινε. Μου βγάζει μη διασταυρωμένες αγορές αν και ο διαχειριστής με βεβαιώνει ότι εχουν καταχωρηθεί. Στο gsis δε βρήκα τηλέφωνα.εχεις ενα δικιο παλιοτερα μεσα στο περιβαλλον για το επιδομα ειχε οδηγιες χρησης και τηλεφωνα, τωρα δε δουλευουν τα λινκ
δες εδω απο την κεντρικη σελιδα γσισ το βρηκα
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Για την υποστήριξη των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Γ.Γ.Π.Σ., στο: 210-4802552.
Για πληροφορίες σχετικά με το Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης, στο: 210-4803131. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι τρέχει με το επίδομα θέρμανσης; Εχω κάνει αίτηση από τις 8/1 ή κάπου εκεί και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κανενα τηλέφωνο υπάρχει για ερωτήσεις;greo εγω με αιτηση στις 7/1 σημερα πηγα να δω, και τα χρηματα ειχαν μπει στο λογαριασμο μου στις 14/3.
-
Mεχρι τότε τι σου έβγαζε θυμασαι;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mεχρι τότε τι σου έβγαζε θυμασαι;αν θυμαμαι καλα ελεγε οτι η αιτηση ειχε εγκριθει.
-
Χρειάζομαι έναν δικηγόρο στην Αμερική να ερευνήσει ένα θέμα. Απλώς θα ψάχνω σε κανά directory και θα στέλνω να ζητάω προσφορές; Πώς θα αποφύγω τις λαμογιές ή υπάρχει κάποιο δικηγορικό γραφείο εδώ που να έχει κι εκεί εκπρόσωπους ή να είναι αλυσίδα;
-
αν καποιος ασχολειται/γνωριζει ελευθερο σχεδιο ας μου στειλε ενα pm
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Χρειάζομαι έναν δικηγόρο στην Αμερική να ερευνήσει ένα θέμα. Απλώς θα ψάχνω σε κανά directory και θα στέλνω να ζητάω προσφορές; Πώς θα αποφύγω τις λαμογιές ή υπάρχει κάποιο δικηγορικό γραφείο εδώ που να έχει κι εκεί εκπρόσωπους ή να είναι αλυσίδα;ρωτα την πρεσβεια τους εδω.. εχουν και καταλογους με φοροτεχνικους, δικηγορους εδω για θεματα αμερικης
-
Η γιορτη του Αγιου Γεωργιου φετος δεν θα μετακινηθει στις 6 Μαιου ετσι?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Η γιορτη του Αγιου Γεωργιου φετος δεν θα μετακινηθει στις 6 Μαιου ετσι?Την επομένη του Πάσχα γιορτάζεται φέτος http://www.eortologio.gr/data/eortes/eortes_may.php
-
Με ποια λογική μια ονομαστική εορτή (Αγ. Γεωργίου) είναι κινητή;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Με ποια λογική μια ονομαστική εορτή (Αγ. Γεωργίου) είναι κινητή;Λόγω Πάσχα, δε μπορεί πχ του Αγίου Γεωργίου να πέφτει Μεγάλη Δευτέρα.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Λόγω Πάσχα, δε μπορεί πχ του Αγίου Γεωργίου να πέφτει Μεγάλη Δευτέρα.
Τσου. Η δοξολογία (ή όπως αλλιώς λέγεται) που ψάλλεται του Αγ. Γεωργίου είναι αναστάσιμη -γι' αυτό και πρέπει πάντα να έπεται της Κυριακής του Πάσχα.
(Από θρησκευτικά σκίζω ) -
Ξαφνου διαπιστωσα οτι μια μικρη (μικροτερη απο το παχος μολυβιου) στρογγυλη περιοχη σ' ενα νυχι του χεριου μου εγινε μπεζ -σαν να ξεραθηκε- και πονουσε λιγο μετα απο πιεση. Δεν εδωσα σημασια.
Μια βδομαδα μετα και δεν εχει φυγει. Συνεχιζει να ενοχλει οταν πιεζω, η περιοχη φαινεται μουδιασμενη, ξερη.
Μυκητας; -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Λόγω Πάσχα, δε μπορεί πχ του Αγίου Γεωργίου να πέφτει Μεγάλη Δευτέρα.
Τσου. Η δοξολογία (ή όπως αλλιώς λέγεται) που ψάλλεται του Αγ. Γεωργίου είναι αναστάσιμη -γι' αυτό και πρέπει πάντα να έπεται της Κυριακής του Πάσχα.
(Από θρησκευτικά σκίζω )Τι να πω, RESPECT
-
http://www.imilias.gr/latreia/121/143-e ... forou.html
'Η μνήμη του Αγίου Γεωργίου τιμάται στις 23 Απριλίου. Σε περίπτωση που η ημερομηνία αυτή τυγχάνει πρίν το Πάσχα, η εορτή του Αγίου Γεωργίου μετατίθεται την Δευτέρα του Πάσχα.'
-
Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις!!
-
Ενα τέτοιο βαρελι πόσα λιτρα πετρελαιο χωραει?
http://www.g-market.gr/Handlers/WorkingData.ashx?provider=Images&key=Medium;228a5d98c36948fe9364c0f357936fa3
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)