-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Αν το έχουν στείλει, όταν ξημερώσει Δευτέρα θα το έχουν παραλάβει. Και πες σε αυτόν που θα το παραλάβει, πως αν το έστειλες συστημένο, θα χρειαστεί υπογραφή.Οι ταχυδρόμοι ξεκινάνε από τις 6μιση-7 στην Αγγλία.
To γράμμα έρχεται σχεδόν δίπλα σου (Loughborough)
-
Όντως, πολύ κοντά. Την άλλη φορά αν στείλετε κανά ταπεράκι με παστίτσιο, στείλτε το προς Λέστερ
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Όντως, πολύ κοντά. Την άλλη φορά αν στείλετε κανά ταπεράκι με παστίτσιο, στείλτε το προς Λέστερ -
Περί δεικτών laser (laser pointers).
Σε ένα αεροδρόμιο μου είπαν ότι απαγορεύονται αλλά σε άλλο είπαν ότι μόνο τα υγρά και τα αιχμηρά απαγορεύονται. Τελικά στο πρώτο αεροδρόμιο (που ήταν αστυνόμοι και όχι σεκιουριτάδες) μου είπαν ότι δεν είναι θέμα αεροπλάνου αλλά ότι απαγορεύεται γενικά τόσο η χρήση όσο και η κατοχή αυτών!! Και μου έδειξαν και σχετικό χαρτί (τραγικής ποιότητας δυσανάγνωστη φωτοτυπία) που τους έχουν στείλει που έχει τους δείκτες laser μαζί με τα όπλα! Έλεγε και κάποιους νόμους, προεδρικά διατάγματα κλπ που δεν συγκράτησα....
Ξέρει κανένας τι ισχύει νομικά;; Υπάρχουν νόμοι για αυτά; Είχαν δίκιο οι αστυνομικοί ή ισχύει για άλλου τύπου συσκευές πιο ισχυρές; -
Νομίζω οτι αυτό έχει να κάνει για κάποιες συσκευές που έχουν δύναμη πάνω απο 1(;) watt.
Ο Χ.Λ. πρέπει να ξέρει... -
Bρηκα το http://avclub.gr/forum/showthread.php?s ... da&t=61339 που εχει καποιος πληροφοριες.Αν βοηθαει ........
-
Ένας φίλος έχει ένα οικόπεδο στη Μυτιλήνη και θέλει να το πουλήσει.
Ξέρει κανείς κάποιες σελίδες εξωτερικού που μπορεί να βάλει αγγελία;
Π.χ. Κάποια αγγλική, αμερικάνικη, γερμανική.
Ή και κάποιο καλό μεσιτικό γραφείο αν υπάρχει μας κάνει.Ευχαριστώ.
-
Σχετικά με τα laser pointers έλεγξα τα παρακάτω....
Νόμος 2168/1993 (στο άρθρο 1 § 3 περ. β') στις διατάξεις του υπάγονται και οι συσκευές που προορίζονται για το φωτισμό του στόχου ή του σκοπεύτρου του όπλου.
Οπότε αυτό προφανώς απαγορεύει τα σκοπευτικά. Καλώς και δεν έχω πρόβλημα. Το επόμενο όμως ίσως περιπλέκει τα πράματα.ΥΑ Φ1-806/1998 (ΦΕΚ 921/1998 τ. Β')
Απαγορεύεται η διάθεση laser pointers Class 3 και άνω (3Α από 1-5mw, 3B 5-500mw, 4 >500mw), και τα Class 2 και κάτω (< ή = 1mW) θα πρέπει να συνοδεύονται και από σχετική πιστοποίηση. Από αυτά (εννοεί Class 3 και άνω) εξαιρούνται οι επιστημονικές/επαγγελματικές χρήσεις πλην σαν βοήθημα παρουσιάσεων.Τελικά εγώ καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει θέμα για τα Class 1 ως 2 που μάλλον περιλαμβάνουν όλα τα απλά κοινά φτηνά δεικτάκια κόκκινου χρώματος. Πιθανόν όμως τα πιο καλά να είναι 3Α οπότε αυτοί έχουν πρόβλημα. Φυσικά όποιος θέλει Class 3Β για παρουσιάσεις κάποιον προσπαθεί να κοροϊδέψει.... Αλλά στο χαρτί που μου έδειξαν οι αστυνομικοί δεν έλεγε τίποτα για τάξεις οπότε αυτοί μάλλον θα τα βάζουν όλα μαζί... θα πρέπει δηλαδή να κουβαλάμε την πιο πάνω ΥΑ που λέει για τάξεις και κάποια πιστοποίηση!! Ή απλά δεν το κουβαλάμε, αφήνω το δικό μου στο πανεπιστήμιο (άσυλο ολέ) και σε παρουσιάσεις συνέδρια κλπ να έχουν δικό τους!
(υποθέτω κακώς ξεκόλλησα το κίτρινο αυτοκολλητάκι, ένδειξη τάξης...) -
Μολις παρατηρησα οτι στο φορουμ κυκλοφορει ενας Γιωργος 231 αν θελει μας λεει απο που εμπνευστηκε το ονομα του
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ένας φίλος έχει ένα οικόπεδο στη Μυτιλήνη και θέλει να το πουλήσει.Ξέρει κανείς κάποιες σελίδες εξωτερικού που μπορεί να βάλει αγγελία;
Κανείς;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κανείς;;;
google---> property sale in greece
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κανείς;;;
google---> property sale in greece
Δε σκέφτηκα να κάνω αναζήτηση με αυτή τη φράση. Θα το κοιτάξω.
Thanks. -
-
χθες και σημερα οταν παταω σε ενα θεμα να παω στο αδιαβαστο σχολειο μιας ενοτητας του φορουμ δεν με παει στην τελευταια και πρεπει να ψαχνω..... εγινε τιποτα??? εκανα κατι χωρις να το καταλαβω....??/ me FF μου το κανει.... ευχαριστω...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
χθες και σημερα οταν παταω σε ενα θεμα να παω στο αδιαβαστο σχολειο μιας ενοτητας του φορουμ δεν με παει στην τελευταια και πρεπει να ψαχνω..... εγινε τιποτα??? εκανα κατι χωρις να το καταλαβω....??/ me FF μου το κανει.... ευχαριστω...Συμβαίνει σε όλο και περισσότερους όπως αναφέρεται στα τεχνικά θέματα του forum. Δεν φταις εσύ και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Η διοίκηση είναι ενήμερη και ελπίζουμε για το καλύτερο....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
χθες και σημερα οταν παταω σε ενα θεμα να παω στο αδιαβαστο σχολειο μιας ενοτητας του φορουμ δεν με παει στην τελευταια και πρεπει να ψαχνω..... εγινε τιποτα??? εκανα κατι χωρις να το καταλαβω....??/ me FF μου το κανει.... ευχαριστω...
Συμβαίνει σε όλο και περισσότερους όπως αναφέρεται στα τεχνικά θέματα του forum. Δεν φταις εσύ και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Η διοίκηση είναι ενήμερη και ελπίζουμε για το καλύτερο....
Α!!! Ο.Κ. τοτε... νομιζα οτι εκανα καποια παπαρια....
-
Η ερώτηση προς Θεσσαλονικιούς.
Σε ποια περιοχή είναι η οδός Γρ.Κολωνιάρη ? δώστε και ένα σημείο αναφοράς -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Σε ποια περιοχή είναι η οδός Γρ.Κολωνιάρη ? δώστε και ένα σημείο αναφοράςhttp://img573.imageshack.us/img573/5048/koloniari.jpg
200-300 μ. από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε ποια περιοχή είναι η οδός Γρ.Κολωνιάρη ? δώστε και ένα σημείο αναφοράςhttp://img573.imageshack.us/img573/5048/koloniari.jpg
200-300 μ. από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.
thanx!
-
Γνωρίζει κάποιος με ποιόν τρόπο μπορεί να κατοχυρωθεί μια ιδέα? Διάβασα κάπου ότι αν στείλω ένα γράμμα στον εαυτό μου που να περιγράφει την ιδέα και δεν το ανοίξω αποτελεί κατοχύρωση. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)