-
Όταν κάποιος νοικιάρης δεν πληρώνει τα ενοίκια η λύση ειναι η αποδοση του μισθιου και η εισπραξη των ενοικίων....
Το δικαστηριο δικαιωνει τον ιδιοκτητη συνηθως και ο κακοπληρωτης φευγει απο το σπιτι,μπορει να εχει φυγει απο μονος του και πριν απο την εκδικαση της αγωγης...
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΊΩΝ..
Πως μπορουμε να βρουμε αν ο μπαταχτσης εχει στην κατοχη του καποιο ακινητο ή κινητο περιουσιακο στοιχείο για κατασχεση/Είναι εφικτό?Ή να εκχωρήσουμε τα ανείσπρακτα ενοίκια στο δημόσιο? -
παιδια υπαρχει εξαρτημα που να βγαζει μπριζα απο την υποδοχη (αναπτυρα) του αυτοκινητου ;
για φορτισμα υπολογιστη θελω καθ' οδον. -
Inverter θες.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
παιδια υπαρχει εξαρτημα που να βγαζει μπριζα απο την υποδοχη (αναπτυρα) του αυτοκινητου ;
για φορτισμα υπολογιστη θελω καθ' οδον. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
για φορτισμα υπολογιστη θελω καθ' οδον.Έχω πάρει αυτό και λειτουργεί μια χαρά.
-
gracias
-
Προσοχή στο ρεύμα που θα χρειαστείς. Μπορεί η ασφάλεια για τον αναπτήρα να μην φτάνει τα καλύψει τον inverter. Νομίζω ότι συνήθως είναι 10-20 αμπέρ. Για αυτό και πολλά (βασικά όσα είναι πάνω από 150W) έχουν εκτός από το καλώδιο για τον αναπτήρα και καλώδια με δαγκάνες για απευθείας σύνδεση στην μπαταρία.
-
Τα ποστ με τα προβληματα συνδεσης στο φορουμ μεταφερθηκαν στο viewtopic.php?f=11&t=35914&start=1065 [mod]
-
Φετος γινεται απογραφη πληθυσμού;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φετος γινεται απογραφη πληθυσμού;και σπιτιων
-
Νομίζω τον Απρίλιο (απ'ότι μου είπε ο Ευθύμης), πήγε σπίτι μου αλλά λείπω στην Αγγλία
-
30 μαρτιου με 13 απριλιου, αλλα μεσα στο μηνα θα περνουν οι τομεαρχες για απογραφη κατοικιων και κτιριων!!
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 011_430885
-
Να κάνω μια αφελή ερώτηση; Γιατί απογραφή κτιρίων; Το κτηματολόγιο δεν μετράει?
Πάλι τα ίδια και αυτή τη φορά θα είναι καθημερινές (?) που εργάζομαι. Μάλλον θα πρέπει να κλωνοποιηθώ.
-
Οχι βρε συ, θα ειναι και καθημερινες ωστε να απογραφουν και οσοι τυχον δε βρεθουν σε μια μερα
Για το αν αρκει το κτηματολογιο δε γνωριζω, παντως οι πληροφοριες που συγκεντρωνονται εχουν να κανουν εκτος απο την καταμετρηση κ με τη συνθεση των κτιριων (οροφοι, υλικα/ετος κατασκευης, χρηση κλπ)
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Οχι βρε συ, θα ειναι και καθημερινες ωστε να απογραφουν και οσοι τυχον δε βρεθουν σε μια μεραΓια το αν αρκει το κτηματολογιο δε γνωριζω, παντως οι πληροφοριες που συγκεντρωνονται εχουν να κανουν εκτος απο την καταμετρηση κ με τη συνθεση των κτιριων (οροφοι, υλικα/ετος κατασκευης, χρηση κλπ)
Thanx, γιατί είχα την εντύπωση ότι θα περάσουν μια φορά.
Σχετικά με το κτηματολόγιο, πέρα από τα υλικά, όροφοι, χρήση κλπ νομίζω ότι είχαν δηλωθεί. Γενικά πιστεύω ότι αν το κτηματολόγιο είχε τρέξει σωστά, δεν υπήρχε λόγος να γίνει απογραφή των κτιρίων εκ νέου.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Οχι βρε συ, θα ειναι και καθημερινες ωστε να απογραφουν και οσοι τυχον δε βρεθουν σε μια μερα
Για το αν αρκει το κτηματολογιο δε γνωριζω, παντως οι πληροφοριες που συγκεντρωνονται εχουν να κανουν εκτος απο την καταμετρηση κ με τη συνθεση των κτιριων (οροφοι, υλικα/ετος κατασκευης, χρηση κλπ)
Thanx, γιατί είχα την εντύπωση ότι θα περάσουν μια φορά.
Σχετικά με το κτηματολόγιο, πέρα από τα υλικά, όροφοι, χρήση κλπ νομίζω ότι είχαν δηλωθεί. Γενικά πιστεύω ότι αν το κτηματολόγιο είχε τρέξει σωστά, δεν υπήρχε λόγος να γίνει απογραφή των κτιρίων εκ νέου.
Δεν ειναι ολη η Ελλαδα στο Κτηματολογιο ακομα νομιζω.
-
Κι εγώ νομίζω ότι στις περιοχές εντός κτηματολογίου (και εφόσον έχουν καταγραφεί όλοι) δεν υπάρχει λόγος αλλά...
Και που ξέρουν ποια είναι τα κτίρια ή κάποια διαμερίσματα που δεν έχουν δηλωθεί στο κτηματολόγιο;; Θα μου πεις δεν είναι όλα στις πολεοδομίες δηλωμένα για να πάρουν άδεια; Ή δεν πληρώνουν ΔΕΗ; Το πιο καλό θα είναι να καταγραφούν με αυτόν τον τρόπο και κάμποσα αυθαίρετα. Ίσως να γίνει και τσεκάρισμα για ημιυπαίθριους ώστε να πιάσουν όσους δεν τους έχουν δηλώσει!!
Να δω πόσοι θα είναι μέσα και θα κρύβονται.... -
Πάντως είναι λιγάκι μπερδεμένη η κατάσταση. Αν κάποιος έχει εξοχικό σε απομακρυσμένη περιοχή (δεν μιλάω για εμένα ), θα πρέπει να δώσει το παρόν;
-
Για να ταξιδεψει καποιος στην Κων/πολη χρειαζεται διαβατηριο??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Για να ταξιδεψει καποιος στην Κων/πολη χρειαζεται διαβατηριο??Αν εχεις καινουρια ταυτοτητα δεν χρειαζεται αλλα απαραιτητως τσιγκινο σωβρακακι
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)