-
Ο χρήστης DragonRider έγραψε:
θα ηθελα να ρωτησω κατι οποιος ξερει....ειχα ακουσει οτι το διπλωμα αυτοκινητου μπορει καποιος να το βγαλει και στα 17.......!ισχυει?μαλλον στο ιντερνετ το ειδα...απ' οτι μου ειπαν, ειχε ενα αρθρο ο κοσμος του επενδυτη που ελεγε οτι το υπουργειο μεταφορων ετοιμαζει νομοσχεδιο για διπλωμα στα 16. φυσικα τετοιου τυπου ραδιο-αρβυλες ακουγονται απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου και θα πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι
-
Πρέπει στις 4:00 να πάρω έναν παππού που έρχεται με ΚΤΕΛ διαδρομή Ηγουμενίτσα-Αθήνα.
Που στο καλό είναι μια σταθερή διεύθυνση να το βρω στον χάρτη? Θυμάμαι έβγαινα στην Κηφισού σε κάποια έξοδο μετά την λαχαναγορά αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Δε θέλω να γυρνάω σαν την νυχτερίδα μέσα στη νύχτα.
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Πρέπει στις 4:00 να πάρω έναν παππού που έρχεται με ΚΤΕΛ διαδρομή Ηγουμενίτσα-Αθήνα.Που στο καλό είναι μια σταθερή διεύθυνση να το βρω στον χάρτη? Θυμάμαι έβγαινα στην Κηφισού σε κάποια έξοδο μετά την λαχαναγορά αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Δε θέλω να γυρνάω σαν την νυχτερίδα μέσα στη νύχτα.
Ευχαριστώ πολύ!
Κηφισσού 100 ειναι ο σταθμος του Κηφισσου, βαλτο στο GPS.Νομιζω πιανεται σαν Περιστερι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πρέπει στις 4:00 να πάρω έναν παππού που έρχεται με ΚΤΕΛ διαδρομή Ηγουμενίτσα-Αθήνα.
Που στο καλό είναι μια σταθερή διεύθυνση να το βρω στον χάρτη? Θυμάμαι έβγαινα στην Κηφισού σε κάποια έξοδο μετά την λαχαναγορά αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Δε θέλω να γυρνάω σαν την νυχτερίδα μέσα στη νύχτα.
Ευχαριστώ πολύ!
Κηφισσού 100 ειναι ο σταθμος του Κηφισσου, βαλτο στο GPS.Νομιζω πιανεται σαν Περιστερι
Ευχαριστώ
Δεν έχω GPS, αλλά νομίζω πως το βρίσκω, είναι στην έξοδο για την Πέτρου Ράλλη, 2η έξοδος μετά την Λαχαναγορά.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ
Δεν έχω GPS, αλλά νομίζω πως το βρίσκω, είναι στην έξοδο για την Πέτρου Ράλλη, 2η έξοδος μετά την Λαχαναγορά.
Τωρα πια εξοδος ειναι θα σε γελασω γιατι πηγαινω χωρις να βλεπω πινακιδες μιας και στα ΚΤΕΛ πηγαινα μια ζωη. Κοιτα να προσεξεις να μην εισαι στην εισοδο τον λεωφορειων που μπαινουν για Αθηνα διπλα απο την AstroGroup γιατι παραμονευει συνηθως η Τροχαια και σε διωχνει πηγαινε πισω απο τα εκδοτηρια ή καπου εκει γυρω να παρκαρεις.
και επειδη ειναι Κτελ.Ν.Θεσπρωτιας http://www.ktel-thesprotias.gr/?module= ... 33&lang=el -
Εντάξει τον μάζεψα τον παππού, τέτοια ωραία εκεί ψυχή δεν είχε, το έβαλα δίπλα στην είσοδο
Thanx και πάλι!
-
true story :
ενα παραξενο confession αλλα οχι αναγκαστικα του χαβαλε.
παιζει ενα σημειο που ειναι στην καθημερινη μου πορεια για σχολη (by bus παντα) και περνοτας απο 'κει παρατηρω (6-7 φορες μου 'ρχονται προχειρες) καποιες επιπλοκες ( ). δεν μπορω να φανταστω κατι που γινεται απο λογικη αιτια και δεν γραφω το παραπανω για να προκαλεσω γελιο ή εντυπωση.
το θετω γενικως.στο παραπανω μερος ειναι μια εκκλησια. ασχετο.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
true story :ενα παραξενο confession αλλα οχι αναγκαστικα του χαβαλε.
παιζει ενα σημειο που ειναι στην καθημερινη μου πορεια για σχολη (by bus παντα) και περνοτας απο 'κει παρατηρω (6-7 φορες μου 'ρχονται προχειρες) καποιες επιπλοκες ( ). δεν μπορω να φανταστω κατι που γινεται απο λογικη αιτια και δεν γραφω το παραπανω για να προκαλεσω γελιο ή εντυπωση.
Πες μου τι μαρκα λεωφορειο ειναι αν ειναι κανα Μερσεντες By ΕΛΒΟ αυτο θα φταιει απο τα πολλα τρανταγματα , περα απο την πλακα αυτο συμβαινει οταν χαλαρωνεις οπως και οταν κοιμασαι και κατεβαινει το αιμα προς τα κατω.
-
βλεπεις την εκκλησια και το παθαινεις αυτο???
-
true story :
Πες μου τι μαρκα λεωφορειο ειναι αν ειναι κανα Μερσεντες By ΕΛΒΟ αυτο θα φταιει απο τα πολλα τρανταγματα , περα απο την πλακα αυτο συμβαινει οταν χαλαρωνεις οπως και οταν κοιμασαι και κατεβαινει το αιμα προς τα κατω.
Εγώ που κοιμάμαι ανάποδα, γιατί το παθένω;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
true story :
Εγώ που κοιμάμαι ανάποδα, γιατί το παθένω;
Συγγενης μου ειναι η Ολγα φαρμακη να στη στειλω??
-
αυτο συμβαινει οταν χαλαρωνεις οπως και οταν κοιμασαι και κατεβαινει το αιμα προς τα κατω.αν ηταν συμβαν που εγινε once, να το καταλαβω. Το θεμα ειναι οτι εγινε παραπανω, σε συγκριμενο σημειο και σε διαφορετικες φασεις.
οχι. το στοιχειο το εβαλα ως ασχετο, οπως εγραψα.
δεν βλεπω και δεν κανω τιποτα συγκεκριμενο. Οπως λεω, δεν γινεται κατι επι προσωπικου που μπορει να μπει λογικη. -
Επεξεργάζομαι τα στοιχεία που μας έδωσες και αργότερα θα έχεις το πόρισμα μου...
-
αυτο συμβαινει οταν χαλαρωνεις οπως και οταν κοιμασαι και κατεβαινει το αιμα προς τα κατω.
αν ηταν συμβαν που εγινε once, να το καταλαβω. Το θεμα ειναι οτι εγινε παραπανω, σε συγκριμενο σημειο και σε διαφορετικες φασεις.
οχι. το στοιχειο το εβαλα ως ασχετο, οπως εγραψα.
δεν βλεπω και δεν κανω τιποτα συγκεκριμενο. Οπως λεω, δεν γινεται κατι επι προσωπικου που μπορει να μπει λογικη.Η αληθεια ειναι πως οι ντιζελ κινητηρες συμβαλλουν στη δημιουργια του φαινομενου.
Κατι αλλο: απο εκει περνας παντα την ιδια ωρα ή και διαφορετικη στιγμη της ημερας θα το παθεις???
Επισης, οταν συμβαινει αυτο εισαι παντα στην ιδια κατασταση (ψοχολογικη/ σωματικη) ή οχι??? (Δηλαδη οταν περνας απο κει εισαι παντα νορμαλ/ μεταξυ υπνου κ ξυπνιου/ μιλας στο τηλ/ με αλλους γυρω σου κλπ.) -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Κατι αλλο: απο εκει περνας παντα την ιδια ωρα ή και διαφορετικη στιγμη της ημερας θα το παθεις???
Επισης, οταν συμβαινει αυτο εισαι παντα στην ιδια κατασταση (ψοχολογικη/ σωματικη) ή οχι??? (Δηλαδη οταν περνας απο κει εισαι παντα νορμαλ/ μεταξυ υπνου κ ξυπνιου/ μιλας στο τηλ/ με αλλους γυρω σου κλπ.)Δεν συμβαινουν την ιδια ωρα ουτε κατα την διαρκεια συγκεκριμενης φασης.
Μπορει να ακουω μουσικη, μπορει να ειμαι βαριεστημενος, μπορει να ειμαι ορθιος και ξυπνιος.
Δεν γινεται κατι συγκεκριμενο γι' αυτο και οι χαρδαβελικες σκεψεις. -
Επισης, οταν συμβαινει αυτο εισαι παντα στην ιδια κατασταση (ψοχολογικη/ σωματικη) ή οχι??? (Δηλαδη οταν περνας απο κει εισαι παντα νορμαλ/ μεταξυ υπνου κ ξυπνιου/ μιλας στο τηλ/ με αλλους γυρω σου κλπ.)Δεν συμβαινουν την ιδια ωρα ουτε κατα την διαρκεια συγκεκριμενης φασης.
Μπορει να ακουω μουσικη, μπορει να ειμαι βαριεστημενος, μπορει να ειμαι ορθιος και ξυπνιος.
Δεν γινεται κατι συγκεκριμενο γι' αυτο και οι χαρδαβελικες σκεψεις.Μετα απο αρκετα χρονια θα αναπολεις αυτες τις στιγμες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν γινεται κατι συγκεκριμενο γι' αυτο και οι χαρδαβελικες σκεψεις.Μετα απο αρκετα χρονια θα αναπολεις αυτες τις στιγμες
BILL μην τα διαβασει αυτα ο Πατρινος θα νομισει πως εχεις προβλημα φτου φτου σκορδα
-
Νομιζω οτι γι'αυτο τα γραφει...
-
Δεν γινεται κατι συγκεκριμενο γι' αυτο και οι χαρδαβελικες σκεψεις.Ε, τοτε καλα κανουν κ σου μπαινουν!!!
Αυριο κανε το εξης: αν δε βιαζεσαι κατεβα μια σταση πριν κ παρε αλλο λεωφ στην επομενη σταση. Για δες, θα συμβει on foot???
Λιγο καμμενο αλλα εγω μαλλον αυτο θα εκανα!!!
-
Οταν θα εχει μεγαλωσει τοτε θα ειναι πιο δυνατος και θα μπορει να κουμανταρει πιο ευκολα το σηκωμενο προβλημα .
Σαν το ανεκδοτο.
Εγω προσωπικα δνε νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα,το βρισκω φυσιολογικο σε αυτη την ηλικα.Αν θες ομως να εισαι σιγουρος τοτε να δεις εναν γιατρο,ανδρολογο;
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)