-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Mπορεί να μου πει κάποιος απο Λευκάδα μέχρι Αθήνα πόσα χιλιόμετρα είναι, κ πόσα χιλιόμετρα απο αυτά τα διανυεις σε αυτοκινητόδρομο?...'Kοίταξε και εδώ
-
thanx!
-
Οσο για το 2ο σκελος, αυτοκινητοδρομος κλασικα απο ελευσινα -η αττικη οδο- μεχρι τον ισθμο.
-
Έλα ρε Ελευσίνα
Λευκάδα - Αντίριο είναι 'επαρχιακός' δρόμος, αρκετές στροφές, προσοχή. Ρίο - Κόρινθος ο γνωστός και μη εξαιρετέος δρόμος, ΠΡΟΣΟΧΗ. Κόρινθος - Αθήνα όλα καλά.
Μη ταξιδέψεις Κυριακή απόγευμα/βράδυ, θα έχει 'εισοδο' οπότε προβλέπεται πολλή κίνηση.
-
Γεια σου ρε 'πατριωτη'!!
να προσθεσω οτι η κορινθου πατρων καπως παλευεται, εχει να ερεισμα να παραμερισει κανεις, απο τη γεφυρα κ μετα κλασικος επαρχιακος με... μπονους φορτηγα
-
Eυχαριστω για τις συμβουλες σας !
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Eυχαριστω για τις συμβουλες σας !Παρακαλούμε, (και) γι'αυτό είναι το φόρουμ.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Γεια σου ρε 'πατριωτη'!!να προσθεσω οτι η κορινθου πατρων καπως παλευεται, εχει να ερεισμα να παραμερισει κανεις, απο τη γεφυρα κ μετα κλασικος επαρχιακος με... μπονους φορτηγα
τι εκανε λεει ? παλευεται?
-
Πλέον η Πατρών Κορίνθου κατά ένα μεγάλο μέρος έχει γίνει λόγω έργων μία μόνο λωρίδα οπότε ξεχάστε την. Κρίμα ρε γμτ ο αγαπημένος δρόμος μου χάνεται πια. Το ξέρω ότι έχει σκοτώσει κόσμο και ότι έπρεπε να γίνει κάποτε αλλά το όνειρο μου να την βρώ άδεια και να την τρέξω όπως θέλω δεν θα υλοποιηθεί ποτέ πια.
-
Εννοω οτι ειναι καπως πλατυς σε ορισμενα σημεια, ενω εχει βελτιωθει και η σημανση. Μετα τη γεφυρα ομως ειναι τριςχειροτερος ο δρομος με μια λωριδα χωρις το ερεισμα στο πλαι με ξεκαρφωτους παραδρομους απ'οπου βγαινουν αγροτικα, ενω η οποια προσπεραση ειναι πολυ πιο δυσκολη υποθεση.
Συγκριτικα το ειπα, οχι με αντικειμενικα κριτιρια
-
μετα την γεφυρα ειναι σαν να πατας σε αλλη ελλαδα απορω πως και δεν το εχουν φτιαξει ακομη αυτο το μερος..
-
Περναω 3-4 φορες το χρονο απο κει σιγουρα πηγαινοντας Αγρινιο, οπως τα λες ειναι...
Υπαρχει αυτο το σχεδιο για την 'ιονια οδο' που ειχα διαβασει πριν χρονια οτι θα γινει το 2012... χλωμο το βλεπω αλλα ελπιζουμε...
-
Δεν ξέρω αν θα γίνει μεχρι το 12 αλλά προχωράει. Ήδη είναι ψιλοέτοιμο και το κομμάτι από Άρτα μέχρι μετά το Αγρίνιο. Γιγάντιο έργο αλλά αξίζει. Θα γλυτώσουμε πολλές ζωές, πολλά προσπεράσματα και αρκετές ώρες στα ταξίδια. Με δικούς μου υπολογισμούς θα είναι πλέον το Ελευσίνα -Γιάννενα γύρω στις τρεις παρά ώρες.
-
Ασχετο:
Γιατι στους ομιλους του CL και του Europa Cup οι ομαδες δεν 'συναντιουνται' με την ιδια σειρα στον πρωτο και το δευτερο γυρο, αλλα με αυτην την περιεργη σειρα, που οδηγει να παιζουν δυο φορες διαδοχικα μεταξυ τους οι ιδιες ομαδες στις μεσαιες αγωνιστικες; -
την έχετε τραγικοποιήσει την Κορίνθου-Πατρών. για όσους δε την ξέρουν ας κάτσουν σπιτάκι τους, οι λοιποί την απολαμβάνουμε μια χαρά και απροβλημάτιστα
-
Χαλαρα και δεξια dmitspan??
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
την έχετε τραγικοποιήσει την Κορίνθου-Πατρών. για όσους δε την ξέρουν ας κάτσουν σπιτάκι τους, οι λοιποί την απολαμβάνουμε μια χαρά και απροβλημάτιστακαλα λες συναρπαστικη ειναι δεν ξερεις απο που θα σου ερθει..
ειτε απο το απεναντι ρευμα ειτε απο κανα βραχο εξω απο το αιγιο -
Αν πηγαινεις με 90 και καπως δεξια (αλλα οχι να πεσεις και πανω στην μπαριερα) ειναι σχετικα καλα. Εγω την εκανα 2 φορες αυτο το καλοκαιρι... Δεν ειναι αριστουργημα και στανταρ απαιτει το 110% της προσοχης σου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
την έχετε τραγικοποιήσει την Κορίνθου-Πατρών. για όσους δε την ξέρουν ας κάτσουν σπιτάκι τους, οι λοιποί την απολαμβάνουμε μια χαρά και απροβλημάτισταΕγω την περασα περυσι το καλοκαιρι, για πρωτη φορα (ως οδηγος).
Ειναι δυσκολος δρομος, αλλα πραγματι υπερβαλλουμε λιγο.
Κορυφαιες οι πινακιδες για τα θανατηφορα καθε τρεις και λιγο. Σου φτιαχνουν τη διαθεση στο δρομο για τις διακοπες! -
Προσπαθώ από χτές να βγάλω άκρη για ένα γαμήλιο δώρο που θέλω να κάνω:
Συγκεκριμένα, θέλω να κλείσω ένα Σ/Κ σε κάποιο καλό ξενοδοχείο για το μελλόνυμφο ζευγάρι, μάλλον για την ερχόμενη άνοιξη ή αρχές καλοκαιριού. Σε πολλά ξενοδοχεία που δοκίμασα, κράτηση για του χρόνου δε μπορεί να γίνει μέσω internet, ενώ σε κάποια άλλα με τα οποία επικοινώνησα δεν ξέρουν ακόμα από πότε θα λειτουργήσουν την επόμενη σεζόν....
Καμιά ιδέα?
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)