-
Βασικα δεν ειναι ενα αστικο που γινεται.
Για το on foot εκτος του οτι δεν παιζει να φτανει μεχρι εκει η περιεργεια μου, ειναι και το οτι δεν συμβαινει ΚΑΘΕ φορα. Απλα το εχω παρατηρησει αρκετες φορες ωστε να διερωτωμαι ευλογως.Βασιλη δεν μιλαω για ικανοτητα ... στυσης (για ηλικια κλπ). Ειναι το παραξενο της φασης.
Φαντασου να παρατηρεις κατι περνοντας απο ενα συγκεκριμενο μερος.
Και δεν ειναι οτι καθεσαι και περιμενεις να ... το δεις ξανα αλλα συμβαινει στο ξεκαρφωτο χωρις να το περιεργαζεσαι εκεινη την ωρα. -
Ωραία κουβέντα πιάσαμε όμως... μεταφυσική-τσουτσουνουλογική
-
Μηπως ειδες καμια εκει που σου πηρε τα μυαλα η ηθελες να στριμωξεις καποια σε κεινο το σημειο???
-
... ή μηπως στη προηγομενη ζωη ειχες εκει την κρεβατοκαμαρα σου???
(ε, δε θα π###γες κ καθε μερα ) -
Ακομα και κατι απο αυτα να ηταν, εφοσον εκεινη την στιγμη δεν σκεφτομαι κατι συγκεκριμενο, δε νομιζω να εχει σημασια. Το ειπα και παραπανω
-
εντάξει στον καθένα φαντάζομαι σηκώνεται σε άκυρες στιγμές. η μλκια είναι να θες να το ρίξεις κ να μη πέφτει ό,τι κι αν σκέφτεσαι
-
μαλλον υποσυνείδητα λειτουργεις
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εντάξει στον καθένα φαντάζομαι σηκώνεται σε άκυρες στιγμές. η μλκια είναι να θες να το ρίξεις κ να μη πέφτει ό,τι κι αν σκέφτεσαιμα δεν ειναι ακυρες :S αυτο εξηγω.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
εντάξει στον καθένα φαντάζομαι σηκώνεται σε άκυρες στιγμές. η μλκια είναι να θες να το ρίξεις κ να μη πέφτει ό,τι κι αν σκέφτεσαι
μα δεν ειναι ακυρες :S αυτο εξηγω.
Αν σας πω οτι το επαθα χθες στη θαλασσα? Μα να μην πετει καθολου, βεβαια που να αφησουν οι κοπελες Να θελω να βγω και να μην μπορω να; μπαινω πιο βαθια που κρυωνει η θαλασσα αλλα τιποτα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
μαλλον υποσυνείδητα λειτουργειςτο υποσυνειδητο δεν λειτουργει εφοσον εχεις περιελθει σε **καποιες **καταστασεις και λειτουργεις βαση μη λογικων σκεψεων ;
πως συνδεεται αυτο με κατι που δεν συμβαινει κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες ; γιατι το μερος δεν ειναι μερος του δικου μου εαυτου. -
Υπαρχει πιθανοτητα να ειδες κατι στον υπνο σου(που φυσικα δεν θυμασαι) σε κεινο το σημειο οποτε λειτουργεις υποσυνείδητα.
-
μα ψάχνετε να βρείτε άκρη με το πέος. όπως πολύ σωστά το λένε, είναι κάτω κεφάλι που σημαίνει ότι έχει τον δικό του τρόπο λειτουργίας. όταν σου σηκώνεται σε άσχετη φάση σημαίνει ότι είσαι πολύ χαλαρός και βρίσκει αέρα και ανεβαίνει και αυτό είναι καλό. Θωμά το παθαίνω κι εγώ αυτό
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
το υποσυνειδητο δεν λειτουργει εφοσον εχεις περιελθει σε **καποιες **καταστασεις και λειτουργεις βαση μη λογικων σκεψεων ;
πως συνδεεται αυτο με κατι που δεν συμβαινει κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες ; γιατι το μερος δεν ειναι μερος του δικου μου εαυτου.Μπορεις εκεινες τις στιγμες να σκεφτεσαι ##προσοχη ακολουθουν σκληρες εικονες###
Αν σου σηκωνεται ακομη πρεπει να δεις γιατρο αμεσα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το υποσυνειδητο δεν λειτουργει εφοσον εχεις περιελθει σε **καποιες **καταστασεις και λειτουργεις βαση μη λογικων σκεψεων ;
πως συνδεεται αυτο με κατι που δεν συμβαινει κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες ; γιατι το μερος δεν ειναι μερος του δικου μου εαυτου.Μπορεις εκεινες τις στιγμες να σκεφτεσαι ##προσοχη ακολουθουν σκληρες εικονες###
Αν σου σηκωνεται ακομη πρεπει να δεις γιατρο αμεσα
καποιος να BANαρει τον BILL33 θα γινουμε αδερφες βαλε κατι αλλο
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Υπαρχει πιθανοτητα να ειδες κατι στον υπνο σου(που φυσικα δεν θυμασαι) σε κεινο το σημειο οποτε λειτουργεις υποσυνείδητα.δε με καταλαβες.
για να λειτουργησεις οπως εννοεις δεν πρεπει να υπαρξουν καποια ερεθισματα που ναι, αυτα με την σειρα τους μπορουν να λειτουργησουν οπως θελουν κλπ κλπ ;
εφοσον εκεινη την στιγμη δεν κανω / βλεπω / μυρισω/ νιωθω / αγγιζω / ακουω / γευομαι κατι συγκεκριμενο, δεν βλεπω τον λογο να λειτουργει κατι. Εκτος κι αν ως 2ος νους λειτουργει ως ανεξαρτητος, κατι που δεν του το χω επιτρεψει μεχρι στιγμης.
Δεν τον τελειωσα τον Φρόιντ αλλα νομιζω ειναι κατανοητος ο συλλογισμος. -
Ένας νέος άνθρωπος μπορεί να έχει αυτόματη στύση (χωρίς εμφανή αιτία) πολλές φορές την ημέρα και αυτό είναι φυσιολογικό και δεν θέλει γιατρό. Και γενικά το πρωί το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο λόγω της κορύφωσης της καμπύλης της τεστοστερόνης.
Για αυτό έχει σημασία να προσέξεις αν είναι η ίδια ώρα.
Επίσης έχει σημασία πόση ώρα από την αρχή της διαδρομής και αν είναι με το ίδιο λεωφορείο (και με ίδιο φορτίο επιβατών).
Υποπτεύομαι ότι είτε φταίει η ανάρτηση του λεωφορείου είτε ανωμαλίες του δρόμου είτε αυτά σε συνδυασμό.
Θα θεωρούσα επίσης δυνατό να φταίει και το εσώρουχο και το ρούχο. Πόσο άγριο είναι πόσο στενό, πόσο πρόσφατα πλυμένο (μπορεί να ερεθίζει).
Δέχομαι ότι δεν κάνεις πονηρές σκέψεις και ότι δεν υπάρχει κάτι, κάποιος τίτλος μαγαζιού, κάποια διαφήμιση που μπορεί να μην θυμάσαι αλλά να την προσέχεις χωρίς να το σκέφτεσαι.
Το άλλο που μπορεί να παίξει ρόλο πιο σημαντικό από όσο νομίζουμε είναι η αίσθηση της όσφρησης. Ίσως να μυρίζει κάτι που δεν είναι απαραίτητο να είναι άρωμα ή λουλούδια μπορεί να είναι κάποια ουσία από ένα μαγαζί, οτιδήποτε ή κάποια ακόμα και άσχημη που μπαίνει στην προηγούμενη στάση.
Βέβαια πλέον εφόσον το όλο θέμα έχει συζητηθεί εδώ θα είσαι επηρεασμένος και δεν θα μπορείς να είσαι αντικειμενικός παρατηρητής! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ένας νέος άνθρωπος μπορεί να έχει αυτόματη στύση (χωρίς εμφανή αιτία) πολλές φορές την ημέρα και αυτό είναι φυσιολογικό και δεν θέλει γιατρό. Και γενικά το πρωί το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο λόγω της κορύφωσης της καμπύλης της τεστοστερόνης.Το γνωριζω, ειναι κατανοητο, αλλωστε δεν εφερα αντιρρηση σ'αυτο και δεν εστιασα στο φυσικο του θεματος.
Για αυτό έχει σημασία να προσέξεις αν είναι η ίδια ώρα.
Δεν ειναι.
Επίσης έχει σημασία πόση ώρα από την αρχή της διαδρομής και αν είναι με το ίδιο λεωφορείο (και με ίδιο φορτίο επιβατών).
Η διαδρομη δεν γινεται παντα με το ιδιο αστικο και οσον αφορα την διαρκεια ποικιλει αναλογα της κινησης οποτε νομιζω οτι και παλι δεν εχει να κανει.
Υποπτεύομαι ότι είτε φταίει η ανάρτηση του λεωφορείου είτε ανωμαλίες του δρόμου είτε αυτά σε συνδυασμό.
Για τον ιδιο λογο θα ειχα .. προβλημα σε ... ολη την διαδρομη. Δεν εχει κατι συγκεκριμενο η ροη του δρομου στο σημειο εκεινο ωστε να διαφοροποιειται.
Θα θεωρούσα επίσης δυνατό να φταίει και το εσώρουχο και το ρούχο. Πόσο άγριο είναι πόσο στενό, πόσο πρόσφατα πλυμένο (μπορεί να ερεθίζει).
Και παλι, ποικιλει.
Ελπιζω να γινομαι κουραστικος με τις αρνησεις, τα γεγονοτα επιβεβαιωνωΔέχομαι ότι δεν κάνεις πονηρές σκέψεις και ότι δεν υπάρχει κάτι, κάποιος τίτλος μαγαζιού, κάποια διαφήμιση που μπορεί να μην θυμάσαι αλλά να την προσέχεις χωρίς να το σκέφτεσαι.
Το άλλο που μπορεί να παίξει ρόλο πιο σημαντικό από όσο νομίζουμε είναι η αίσθηση της όσφρησης. Ίσως να μυρίζει κάτι που δεν είναι απαραίτητο να είναι άρωμα ή λουλούδια μπορεί να είναι κάποια ουσία από ένα μαγαζί, οτιδήποτε ή κάποια ακόμα και άσχημη που μπαίνει στην προηγούμενη στάση.
Βέβαια πλέον εφόσον το όλο θέμα έχει συζητηθεί εδώ θα είσαι επηρεασμένος και δεν θα μπορείς να είσαι αντικειμενικός παρατηρητής!Δεν εχω προσεξει κατι χωρις να το σκεφτομαι, θυμαμαι περιπτωση που 'μουν κουρασμενος και δεν κοιτουσα πουθενα. Γι' αυτο εγραψα οτι δεν υπαρχει κατι μεμπτο απο αποψη αισθησεων.
Τωρα για την μυρωδια δεν μπορω να αντιταξω κατι. Ατομα συγκεκριμενα δεν μπαινουν
αλλα το αν μπαινει μυρωδια ... θυμιατου ξερω γω δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω.
Η ταχυτητα συνηθως ειναι τετοια ωστε να μην το νομιζω, ετσι πιστευω τουλαχιστον.Περι αντικειμενικοτητας : πλεον ναι.
Αλλα οσες φορες και αν εγινε ηταν σε φαση που δεν το ειχα σκεφτει. Μαλλον με την καθημερινοτητα να 'ναι τοσο εντονη δεν το εχω σκεφτει ποτε. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα αποτελεσματα μου εδιχναν καθε φορα την επαληθευση του πραγματος και οχι η προσμονη μου γι' αυτο. -
egobrain ουφ...! μας κούρασες καμία προσπάθεια επεξηγισης του φαινομένου σου δεν σε καλύπτει!
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις τηλ Στον Χαρδαβέλα? -
Εγω εγραψα πρωτος μηπως φταιει η μαρκα του λεωφορειου. Το τονιζω αν ειναι απο την ΕΛΒο μου φαινεται λογικο με τοσο ωραια κοπανηματα.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
egobrain ουφ...! μας κούρασες καμία προσπάθεια επεξηγισης του φαινομένου σου δεν σε καλύπτει!
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις τηλ Στον Χαρδαβέλα?δεν ειναι και ευκολο να με ... καλυψει κατι, δε νομιζεις ;
απλα συζητηση καναμε
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)