-
Δεν θα αναλωθώ σε μικρότητες, αλλά σας προκαλώ να βρείτε έστω έναν αγωνιζόμενο στους τελευταίους μας αγώνες που να μπορεί να επιβεβαιώσει οτι είμαστε πραγματικά ανάξιοι να διοργανώσουμε.
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Δεν θα αναλωθώ σε μικρότητες, αλλά σας προκαλώ να βρείτε έστω έναν αγωνιζόμενο στους τελευταίους μας αγώνες που να μπορεί να επιβεβαιώσει οτι είμαστε πραγματικά ανάξιοι να διοργανώσουμε.Δεν ειναι μικροτητες τον να απογοητευετε τους αγωνιζομενους, τιμη σας κανουν και ερχοντε! Δεν τους κανετε χαρη!
και αναφερομαι στον αγωνα που μπορουσατε και δεν κανατε, οι προηγουμενοι αγωνες σαν ηταν πολυ καλοι, αλλα αυτο μαλλον μεγαλωνει την απογοητευση για την σημερινη σας σταση!
-
Για την τάξη των πραγμάτων :
Ηταν μεγάλη έκπληξη όταν (8 ή 9 Ιουλίου απόγευμα) επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου ο ΦΙΛΟΣ μας και μου ανακοίνωσε την πρόθεση για σοβαρή χορηγία απο μία πολύ μεγάλη επιχείρηση .
Του εξήγησα πως οι προθεσμίες (τυπικές και ουσιαστικές) για να γίνει ένας σωστός Αγώνας είχαν παρέλθει, και πως αναβολή για αργότερα θα δημιουργούσε προβλήματα λόγω υψομέτρου της περιοχής.
Ευχαρίστησα τον ίδιον και τον παρακάλεσα να ευχαριστήσει εκ μέρους της ΕΛΕΤΑ τον ενδιαφερόμενο χορηγό και παράλληλα να τον ενημερώσει πως εάν τον ενδιαφέρει, με χαρά θα επικοινωνήσουμε μαζί του για διοργάνωση του 2011.
Σε ότι αφορά το γεγονός πως ματαιώσαμε και τους 2 αγώνες , είμαστε έτοιμοι να εξηγήσουμε στην Αρχή του Σπόρ τους λόγους και φυσικά να υποστούμε τις συνέπειες.
Και τέλος πιστεύω πως οι αντεγκλήσεις ΔΕΝ οδηγούν πουθενά.Αποστόλης Νούσιας.
-
Επιπλέον :
El Nak Jr, πίστεψέ με , η απογοήτευση και όλα τα άλλα άσχημα συναισθήματα μας διακατέχουν και εμάς σαν οργανωτές (αναφέρομαι στην ΕΛΕΤΑ ,και πιστεύω πως εκφράζω και άλλους) , και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό απο όλους τους άλλους -ΕΘΕΑ, Αγωνιζόμενους , θεατές- , καθώς αγαπάμε αυτό που κάνουμε και ΠΟΤΕ δεν πέρασε απο το μυαλό μας πως κάνουμε χάρη στους Αγωνιζόμενους .
ΑΝΤΙΘΕΤΑ , προσπαθούμε να διοργανώσουμε όσο γίνεται ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΥΣ Αγώνες με τις καλύτερες συνθήκες και παροχές , για τους Αγωνιζόμενους που μας τιμούν με την συμμετοχή τους.
Απλά , φέτος ΔΕΝ υπήρχαν οι προϋποθέσεις για τέτιου είδους διοργανώσεις.
Αποστόλης Νούσιας.
-
ΛΥΠΗΡΟΝ !!!!!
και λιγο απαραδεκτο απο μια λεσχη (εταιρεια) σαν την ΕΛΕΤΑ που εχει και ταμειο,και αγωνιζομενους και ορεξη (οπως μας εδειξε τα τελευταια χρονια) και στελεχη......εκτος αν κουραστηκαν???
dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
ΛΥΠΗΡΟΝ !!!!!και λιγο απαραδεκτο απο μια λεσχη (εταιρεια) σαν την ΕΛΕΤΑ που εχει και ταμειο,και αγωνιζομενους και ορεξη (οπως μας εδειξε τα τελευταια χρονια) και στελεχη......εκτος αν κουραστηκαν???
dimos
ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΛΥΠΗΡΟΝ !!!! αλλά να προσθέσω ΛΥΠΗΡΟΤΑΤΟΝ !!!!!!!!!!!
όμως , Δήμο , για το λίγο απαράδεκτο :
1.H ΕΛΕΤΑ δεν είναι εταιρεία (μήν σε μπερδεύει ο τίτλος) , αλλα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.
2.Το υπόλοιπο ταμείου (φαντάζομαι αυτό εννοείς) είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει απο μόνο του την διοργάνωση 2 Αγώνων .
3.Φέτος μόνον 2 Γιαννιώτικα αυτοκίνητα πήραν -μέχρι τώρα- μέρος σε Αγώνες και οι ενδείξεις για το ασφάλτινο ήταν 5-6 και για το Χωμάτινο 1-2.
4.Όρεξη και στελέχη ....... σίγουρα δεν χτυπάνε το maximum αλλά ΔΕΝ τα παρατήσαμε !!!!!!Αποστόλης
-
Επειδη τσακωνεστε σε ξενο αχυρωνα, κι επειδη προσωπικη μου και παγια αποφαση ειναι να μην αναμιγνυομαι πια, ΑΛΛΑ οταν επιβαλλεται να το κανω θα γινεται στα φανερα, ιδου η ΑΚΡΙΒΗΣ εξελιξη των πραγματων.
- Στις 5/6/2010 στελνω στον Αποστολη το πιο κατω Μειλ
Γεια σου μωρε Αποστοληηηη
Τι κανετε εκει πανω?Μαυρη μαυριλα? Ηθελα να σε ρωτησω αν θα κανετε το χωματινο του Σεπτεμβρη γιατι εχει φαγωθει ο Πανουργιας ν ανεβουμε και να οδηγησω εγω. Δωρο στον 'νουνο' του!
Κι επειδη θελω να το προγραμματισω, πες μου αν ξερεις κατι.
Με αγωνιστικους (χα χα, χιουμορ να σου πετυχει!) χαιρετισμους.
Χρηστος
ΧΩΡΙΣ ποτέ να λαβω απάντηση.
2.1 η 2 του Ιουλίου, γραφω στο θεμα 'Ραλλυ Σπριντ ΑΟΛΑΠ' και ρωταω αν κανεις γνωριζει κατι για τον αγωνα των Ιωαννινων. ΚΑΜΜΙΑ απαντηση.
3.Αρχες Ιουλιου επικοινωνω με Papazent (για αλλο θεμα) και ρωταω και για τον αγωνα . Ιδου η απαντηση
είμαστε εν'αναμονή για απαντήσεις απο χορηγίες γιατί θέλουμε να προσφέρουμε τουλαχιστον τις διανυκτερεύσεις και είναι αδύνατον να στηριχτούμε μονο στο ταμείο της Ελετά.
Και είναι τόσο άσχημα τα πράγματα στην αγορά που νοιώθουμε ίσως και λίγο φορτικοί, αλλά προέχει το motorsport.
Ελπίζω να τα καταφέρουμε - μέχρι την άλλη Παρασκευή είναι το deadline.
Αν γίνει, θα γίνει πάντως περί του Μετσόβου και θα ηταν τιμή μας.
4. Απάντησα: Τι λεφτα ζητατε, μηπως βρω κατι απο .......(δεν θελω να δημοσιοποιησω ονομα),η αλλη εταιρια καποιου ασθενη μου. ΙΚΕΑ ανοιξε στα Γιαννενα? Leroy-Merlin? Δεν υποσχομαι, αλλα θα το ψαξω.
Καλημερα
Χρ.
Απο κει και περα υπηρξε μια αλληλογραφια με Papazent που δεν υπαρχει λογος να δημοσιοποιηθει.
5. Την 12/7/2010 , λιγο πριν αρχισει η συνελευση του ΣΟΑΑ και παρουσια 3-4 προσωπων (ειπαμε, τιποτα κατω απο το τραπεζι!) τηλεφωνησα στον φιλο μου ιδιοκτητη μεγαλων πολυκαταστηματων και μεταφερω ελευθερα τον διαλογο.
-Πλατης. Ανοιγεις στα Γιαννενα εμαθα?
-Φιλος. Ναι, 12 Νοεμβριου εχουμε εγκαινια.
-Π. Τον ενημερωνω για την ΕΛΕΤΑ και τον αγωνα. ..Σ ενδιαφερει? Το κοστος θα ειναι 8-10000
-Φ Πολυ.
Συζηταμε λιγο ακομη, του δινω πληροφοριες κι εναλλακτικα σεναρια (γενικα) και συμφωνουμε ο papazent να επικοινωνησει με την γραμματεα του για τα περαιτερω.
6. Τηλεφωνω στον papazent αμεσως και του δινω τις πληροφοριες. Μ ευχαριστει και υποσχεται να το κυνηγησει.
7. Επειδη προσωπικα δεν γνωριζω τον papazent, τηλεφωνω και στον Αποστολη για τον ενημερωσω, φανερα χαρουμενος με την εξελιξη. Ο Αποστολης με προσγειωνει
-Α. Δεν γινεται αγωνας, ξεχνα το, δεν προλαβαινουμε.
-Πλ. Πηγαινε τονε 2-3 βδομαδες αργοτερα ρε Αποστολη.
-Α. Ξεχνα το, δεν γινεται
-Πλ. Ωραια, πηγαινε τον τελη Οκτωβρη,αρχες Νοεμβρη, που ειναι και τα εγκαινια τους.
-Α. Τοτε δεν γινεται γιατι θαχει χιονια!!!
Ε. ΣΠΑΣΤΗΚΑ, χαιρετησα τον Αποστολη και το εκλεισα.
8.Την επομενη, 13/7 ακομα τσαντισμενος, εστειλα την πιο κατω απιστολη στον papazent'Γιαννη, σε ενημερωνω οτι μετα απο σενα πηρα στο τηλεφωνο και τον Αποστολη. Του ειπα για την κινηση με τον κ. .......(διαγραφεται ονομα) , και εισεπραξα αρνηση 'Αυτα δεν γινονται σε 2 μηνες'! Δεν μου αρεσε το στυλ. Αντιπροτεινα να παει ενα μηνα αργοτερα, ωστε να συμπεσει σχεδον και με τα εγκαινια του .....(διαγραφεται ονομα). Ιδια απαντηση. Του ειπα, 'ΟΚ, καντο τον Νοεμβρη. Τα ιδια. Δεν γινεται τον Νοεμβρη γιατι 'θα εχει χιονια'!
Δεν ξερω τι παιζει μεταξυ σας εκει πανω, δεν σας ξερω και προσωπικα, δικα σας θεματα. Οφειλω μονο να ξεκαθαρισω την δικη μου θεση, που λεει οτι εφ΄΄οσον βρεθει χορηγος, δεν υπαρχει δικαιολογια για την ματαιωση του αγωνα. Κι επειδη οπως καταλαβαινεις ενημερωση θα εχω, θα θεωρησω απαραδεκτη σ αυτη την περιπτωση την ματαιωση και θα κοινοποιησω τα γεγονοτα, ζητωντας απο οποιον ειναι υπευθυνος να μην ξαναδωσει αγωνα σε λεσχη που για τους όποιους δικους της λογους δεν μπορει να φερει σε περας τις υποχρεωσεις της εναντι των αγωνιζομενων.
Σχωρα με για την αυστηροτητα του υφους, αλλά επιτελους πρεπει να νοικοκυρευτουμε.
Σε χαιρετω
Χρ. Πλατης'Αυτα ειναι τα γεγονοτα, και η κριση δικη σας. Εγω μονο θα πρεπει να τονισω οτι οταν σε τοσο δυσκολες εποχες ανοιγει μια πορτα συνεργασιας με μια τοσο μεγαλη εταιρια που πιθανα αν μεινει ευχαριστημενη θα θελει και του χρονου, κάνεις το σκατο σου παξιμαδι να την κρατησεις ανοιχτη.
Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο φιλοι Αποστολη και Γιαννη,λυπαμαι σιγουρα που σας στεναχωρησα, αλλά οπως καταλαβαινετε ο σκοπος ειναι καλος.Στη διαθεση σας παντα, αν χρειαζεται να συζητησουμε κατι περισσοτερο
Χρηστος. - Στις 5/6/2010 στελνω στον Αποστολη το πιο κατω Μειλ
-
ωπα βρε παιδια ησυχαστε!πεσατε να τους φατε τους ανθρωπους.και αν δεν κανουν τον αγωνα τι εγινε δηλαδη?θα κουλαθει ο πλατης?ή θα ειναι ο μοναδικος ακυρωθεν αγωνας?ισα ισα το λενε οι ανθρωποι δυο μηνες πριν, να μην κανετε-κανουμε ονειρα.....!δεν τιθεται θεμα επιτυχιας του αγωνα τους αφου οι ανθρωποι το γνωριζουν το θεμα.οταν τα οικονομικα ολων θα ειναι καλυτερα θα μας το αποδειξουν.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ!
-
Ο χρήστης zarpias έγραψε:
ωπα βρε παιδια ησυχαστε!πεσατε να τους φατε τους ανθρωπους.και αν δεν κανουν τον αγωνα τι εγινε δηλαδη?θα κουλαθει ο πλατης?ή θα ειναι ο μοναδικος ακυρωθεν αγωνας?ισα ισα το λενε οι ανθρωποι δυο μηνες πριν, να μην κανετε-κανουμε ονειρα.....!δεν τιθεται θεμα επιτυχιας του αγωνα τους αφου οι ανθρωποι το γνωριζουν το θεμα.οταν τα οικονομικα ολων θα ειναι καλυτερα θα μας το αποδειξουν.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ!Κανενας δεν παει να φαει κανεναν, αν θα κουλαθει ο Πλατης δεν ξερω....
Αλλα ειναι το γαμωτο που χανοντε ετσι αγωνες!! Η νοοτροπια οτι δεν προσπαθουμε αρκετα ειναι που ενοχλει!
-
Καλά θα τρελαθούμε τελείως?!!! 'Θα πηδηχτώ απο το παραθυρο...'
Εδώ είχτε το καλύτερο και το ωραιότερο ράλλι σπριντ των τελευταίων ετών και είχατε πρόβλημα συμμετοχών, μου κάνατε και χωμάτινο? Αν είναι δυνατον... Με ποιούς συμμετέχοντες?Αποστόλη, αρχίζω και αναρωτιέμαι... πάλι τα βήματα της παλιάς ΕΛΕΤΑ νοσταλγείται...?
-
Αφου το βλεπετε ετσι βρε παιδια, τι να πω?
Καλο καλοκαιρι και συγγνωμη που σας ξυπνησα...
(Δεν αφορα τα παιδια απο τα Γιαννενα. Και δεν καταδικαζω κανεναν για τα λαθη του, εγω που εχω κανει τα περισσοτερα. Επισημαινω με τον δικο μου απολυτο τροπο, για να διορθωθουμε ολοι!) -
νομιζεις κυριε πλατη οτι ολοι οι υπολοιποι κοιμουνται?θεωρω οτι κανεις λαθος.απο την αρχη της χρονιας εχουν ακυρωθει τοσα χωματινα σπριντ:μανδρα,σπαρτη,αναβρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.οποτε δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια την δικια σου και του ανειψιου σου.μια καινουρια προσπαθεια απο καινουριους ανθρωπους στη διοργανωση αγωνων και αρχιζετε τις αναλυσεις.οκ δεν τους βγηκε.κακως?κακως.τοσα χρονια δεν χορτασες να βλεπεις τους ιδιους?εγω παντως βαρεθηκα τοσα χρονια να τρωω ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ.μην κανετε ετσι,αφηστε καινουριο κοσμο να μπει στο παιχνιδι,θα γινουν και λαθοι.δικαιολογηστε και μην πυροβολητε κυριοι.
-
Κατ' αρχάς θα 'ηθελα να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του Πλατή, μιας κι ήμουν παρών στη συζήτηση και εγώ του έδωσα τα τηλέφωνα να πάρει τόσο τον Γιάννη τον Παπαζήση όσο και τον Αποστόλη τον Νούσια...Και πραγματικά, λόγω ιδιαίτερης σχέσης ,με τα Ιωάννινα, λόγω σπουδών εκεί, και με τα παιδιά, λόγω εκτίμησης, χάρηκα ιδιαίτερα με την θετική πρόθεση μεγάλου χορηγού να βοηθήσει, ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη εποχή.
Σέβομαι την απόφαση των παιδιών, άλλα θεωρώ ότι μετά από τους άρτιους αγώνες που διοργάνωσαν, υπέπεσαν σε ένα μικρό φάουλ....Θεωρώ ότι τουλάχιστον θα μπορούσαν να αναβάλλουν τον αγώνα για αργότερα, πριν τον ματαιώσουν οριστικά, προκειμένου να συζητήσουν σοβαρά με τον υποψήφιο χορηγό τις λεπτομέρειες....Θεωρώ ότι τα περί καιρού και χιονιών θα μπορούσαν να ξεπεραστούν με επιλογή μιας πιο 'πεδινής' ειδικής, πιο κοντά στα Γιάννενα και σε μικρότερο υψόμετρο από αυτήν που αρχικά επελέγη ( η οποία, από ότι ξέρω, ήταν στην περιοχή του Μετσόβου).
Εκτός αν συμβαίνει κάτι, το οποίο δεν γνωρίζουμε, δεν υπάρχουν αρκετά άτομα να βοηθήσουν (και χρειάζονται πολλά), δεν υπάρχει σύμπνοια και προσήλωση στον κοινό στόχο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η διοργάνωση ενός αγώνα. Χωρίς αυτά, όλα τα παραπάνω και ένα μάτσο ευρώ, πάνε περίπατο....
-
Ο χρήστης zarpias έγραψε:
νομιζεις κυριε πλατη οτι ολοι οι υπολοιποι κοιμουνται?θεωρω οτι κανεις λαθος.απο την αρχη της χρονιας εχουν ακυρωθει τοσα χωματινα σπριντ:μανδρα,σπαρτη,αναβρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.οποτε δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια την δικια σου και του ανειψιου σου.μια καινουρια προσπαθεια απο καινουριους ανθρωπους στη διοργανωση αγωνων και αρχιζετε τις αναλυσεις.οκ δεν τους βγηκε.κακως?κακως.τοσα χρονια δεν χορτασες να βλεπεις τους ιδιους?εγω παντως βαρεθηκα τοσα χρονια να τρωω ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ.μην κανετε ετσι,αφηστε καινουριο κοσμο να μπει στο παιχνιδι,θα γινουν και λαθοι.δικαιολογηστε και μην πυροβολητε κυριοι.2 τα λαθη σας κ. Zarpia. 1. Και βεβαια για τις αναβολες η ματαιωσεις μιλησαμε, απλα ειμασταν αιφνιδιασμενοι με την κατασταση. 2. Αντι να μας κατηγορειτε οτι πυροβολουμε (που δεν το κανουμε) ισως θα ηταν καλυτερα να μας ευχαριστησετε που χρησιμοποιησαμε προσωπικες μας επαφες για να βοηθησουμε εναν αγωνα που και μονο για την περιοχη που θα γινοταν αξιζε τον κοπο. (αγωνες + διασκεδαση εννοω). Πολυ περισσοτερο που -αν δεν ξερετε- οταν μπερδευεται η ιατρικη επαγγελματικη η φιλικη σχεση με δουλειες αλλων, παντα ελοχευει ο κινδυνος της παρεξηγησης και της επαγγελματικης ζημιας. Αυτα ομως φαινεται οτι ειναι ψιλα γραμματα για σάς.
Την αξια των φιλων της ΕΛΕΤΑ την γνωριζουμε ισως καλυτερα απο σάς. Αυτο που ποτε δεν δεχθηκαμε ειναι το αλαθητο του Πάππα.
Νομιζω οτι το θεμα εχει εξαντληθει, απο πλευρας μου τουλαχιστον. -
Κατ'αρχάς θέλω πάλι να ευχαριστήσω και δημοσίως τον κ. Χ.Πλατή για την διάθεσή του να βοηθήσει, που έγινε πραγματικότητα την επομένη κιόλας, άσχετα απο το αποτέλεσμα.
Κατα δεύτερον θέλω να εκφράσω την εκτίμηση που νοιώθω για όσους στεναχωρέθηκαν που δεν έγινε στα Γιάννενα αγώνας φέτος.
Ναι, ίσως ηταν πλεονασμός που ζητήσαμε 2 αγώνες για το '10(αν και προσωπικά το θεωρώ φυσική εξέλιξη, γιατί η στασιμότητα είναι αντίπαλος της προόδου και ένα ράλλυσπρίντ δεν φέρνει την άνοιξη), αλλά μας αρέσουν τι να κάνουμε. Δεν αναλάβαμε κάτι άλλωστε που δεν μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας. Απλά υπολογίσαμε χωρίς τον ξενοδόχο (η αλήθεια είναι οτι δεν μας πέρναγε απο το μυαλό τι θα ακολουθούσε σε οικονομικό επίπεδο, οπότε να μην κάναμε καν τον κόπο) και αναγκαστήκαμε να κάνουμε πίσω. No pay, No play άλλωστε. Όχι για να τα καβατζώσουμε στο ταμείο, αλλά για να τα δώσουμε πίσω στους αγωνιζομένους οπως επιβάλλεται για να πάμε μπροστά.
Λάθη έγιναν και χάθηκε χρόνος πολύτιμος αλλά πέρα απο αυτό δεν υπήρξε αδιαφορία, σας διαβεβαιώ.Ζητώ συγγνώμη και ως Γιάννης Παπαζήσης και ως Λέσχη αν σας χαλάσαμε τα όνειρα ή το αγωνιστικό πρόγραμμά σας, αλλά θα επανέλθουμε δριμύτεροι και υποσχόμαστε αρτιότερα ΕΛ.ΕΤ.Α. weekends.
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Λάθη έγιναν και χάθηκε χρόνος πολύτιμος αλλά πέρα απο αυτό δεν υπήρξε αδιαφορία, σας διαβεβαιώ.
Ζητώ συγγνώμη και ως Γιάννης Παπαζήσης και ως Λέσχη αν σας χαλάσαμε τα όνειρα ή το αγωνιστικό πρόγραμμά σας, αλλά θα επανέλθουμε δριμύτεροι και υποσχόμαστε αρτιότερα ΕΛ.ΕΤ.Α. weekends.
Αυτη ηταν η καλυτερη απαντηση που θα μπορουσε να δωθει!
να εισαι σιγουρος οτι και στο μελλον θα ειμαστε κοντα σας για να βοηθησουμε, το γραφω εδω για να ξεκαθαρισω οτι δεν υπηρχε προσωπικη κοντρα, ουτε πυροβολαμε κανεναν!
-
Χωρίς να κάνω παράθεση (για οικονομία χώρου/χρόνου).
Γιατρέ , είσαι ΦΙΛΟΣ . Τέλος.
Θα με συγχωρήσεις σε ότι αφορά το e-mail στις 5-6-2010. Έχω σχέση μίσους με τα ρημάδια .....και κατα συνέπεια ΔΕΝ το διάβασα.Σπύρο,
Χωμάτινη ειδική 10-20 km με ότι 'παρελκόμενα' απαιτεί ένας Αγώνας χωρίς εκπτώσεις , στον Νομό Ιωαννίνων δέν υπάρχει άλλη.Και κάτι για το Ασφάλτινο : στις 9 Ιουνίου 2010, λάβαμε fax απο Δήμο που διέρχεται τμήμα της ειδικής , απόφαση Τοπικού διαμερίσματος που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ , με ημερομηνία απόφασης ......... 11 Οκτωβρίου 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Πράγμα που θα τίναζε τον Αγώνα στον αέρα , και κατα πάσα πιθανότητα σημαίνει ...'Μετακομίσεις η ΕΛΕΤΑ' .
ΔΥΣΚΟΛΗ Η ...ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ.
Αποστόλης Νούσιας.
-
Παιδια, παμε λιγες μερες διακοπες να ξαναβρουμε τον εαυτο μας και μετα να στρωσουμε ολοι μαζι κωλο να ξαναφτιαξουμε το 'ρημαδι' που σβηνει.
Δημοσια καλω τον κ. Βασιλη Δεσποτοπουλο με την ηρεμια στη σκεψη που χαριζουν οι διακοπες, ν αγνοησει ανελαστικες και 'ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ' πιεσεις και να προχωρησει χωρις πισωγυρισματα σ αυτο που εχει υποσχεθει. Παραχωρηση του pouvoir sportif στην ΟΜΑΕ.
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... -
Tελικα ισχυει ? δεν το πιστευω ..........
Ακου φιλε μου το 2010 στο χαος της ανικανοτητας , να μην μπορουν να εξαλειφθουν ακομα τα καρκινωματα απο τις παρενεργειες , με τις αγγελικες κοσμικες εμφανισεις
Τι στο διαολο , γκρεμλιν ειναι και πολλαπλασιαζεται ετσι αυτη η συνομοταξια ...........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Tελικα ισχυει ? δεν το πιστευω ..........Ακου φιλε μου το 2010 στο χαος της ανικανοτητας , να μην μπορουν να εξαλειφθουν ακομα τα καρκινωματα απο τις παρενεργειες , με τις αγγελικες κοσμικες εμφανισεις
Τι στο διαολο , γκρεμλιν ειναι και πολλαπλασιαζεται ετσι αυτη η συνομοταξια ...........
5ο Ράλλυ Σπρίντ ΔΩΔΩΝΗΣ ... & 1ο ΧΩΜΑΤΙΝΟ Ράλλυ Σπρίντ