-
το μεγαλυτερο σκανδαλο EVER....
ρεζιλια
-
Το τραγουδι του Ισραηλ: http://www.youtube.com/watch?v=6g3cs4UcLyA
Ακουστε τι λεει στο 1:40 -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Η Ιταλία δεν συμμετέχει?
Από τότε?
(νόμιζα θα πεταχτεί κανένα Fiatάκι από πουθενά!... ) -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χου χου χου, καιρός τους ήταν...
**Ειναι τραγικοι αυτοι στο Σταρ **:lol:
Ψιλο- , αλλά όταν εργαζόμουν στους Ολυμπιακούς 2004 στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον τομέα των μεταφορών, βαν του Σταρ προσπάθησε να προσεγγίσει την εγκατάσταση, να σταθμεύσει μέσα στο χώρο της ΑΟΒ (δλδ μέσα στο χώρο της εταιρείας διεθνών αναμεταδόσεων!) και να στήσει και κάμερα εκτός του γηπέδου σε τυχαία θέση! Κι όλα αυτά χωρίς καμία άδεια, επιδεικνύοντάς μου μάλιστα υποτιθέμενη έγκριση, την οποία υπό...νορμάλ συνθήκες εξέδιδα ο ίδιος προσωπικά!! Ό,τι να ναι δηλαδή...
-
Εμένα μου άρεσε το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ (για τα γούστα μου) Lost and forgotten, των ρώσσων Πετρ Νάλιτς (Петр Налич, για όσους το ψάξουν λίγο...) .
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το μεγαλυτερο σκανδαλο EVER....ρεζιλια
Ποιο???
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εμένα μου άρεσε το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ (για τα γούστα μου) Lost and forgotten, των ρώσσων Πετρ Νάλιτς (Петр Налич, για όσους το ψάξουν λίγο...) .Γκιταρ, κιταρ κιταρ. Τσιαμπ το μα Γιαγκουααααρ μπέμπε. Ιου εβ ε ποσαμπιλιτι πλέιντ γουιθ μι...
-
http://www.youtube.com/watch?v=fdBLCT7bVCs&feature=player_embedded
Το εχει πιασει το νοημα αυτος.. -
-
Ο χρήστης saxon_747 στις 26/05/10 έγραψε:
Ενα καπως συμπαθητικο που ακουσα ηταν της Γερμανιας:
Δεν εβαζα ενα στοιχηματακι ρε γμτ...
-
Σαρεσε αυτή η βλακεία ρε;
-
Ναι.
Αν και δεν ειναι του γουστου μου γενικα, κατα τη γνωμη μου ξεχωρισε απο τα αλλα. Πιο ραδιοφωνικο, τουλαχιστον εχει 'κατι'. Ασε που ηταν το λιγοτερο κιτσ. -
Λοιπόν...1η συμμετοχή της Lena στη Eurovision, 1η θέση η Γερμανία, Γερμανία 8 γράμματα, 8η θέση ο Αλκαίος...πήγε 8, ώρα για πρωινό...11888...τυχαίο? δε νομίζω!
-
καλα ρε γαμωτο το γερμανικο τραγουδι δεν ειχε καθολου μουσικη,πως βγηκε πρωτο;
τους στιχους δεν μπορω να τους σχολιασω γιατι δεν ξερω αγγλικα αλλα απο φωνη η κοπελα δεν ελεγε και τιποτα,μαλλον μιλαγε και δεν τραγουδαγε.
ο τροπος που κρινουν οι ευρωπαιοι τα τραγουδια ειναι ηλιθιος .
η ελλαδα εμαθα εδωσες τους βαθμους παλι στην κυπρο στην αλβανια κτλ.
οσο μαπα και να ειναι τα τραγουδια της κυπρου το 12 θα το δινουμε εμεις .στημενος διαγωνισμος για πυροβολημενους
η βρετανια παλι πηρε τα π@παρια ολε.
τι κανουν αυτοι οι ανθρωποι ρε γαμωτο ,μονο με σκαθαρια την βγαζουν τοσα χρονια; -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τι κανουν αυτοι οι ανθρωποι ρε γαμωτο ,μονο με σκαθαρια την βγαζουν τοσα χρονια;Τι σχέση έχει η μουσική κουλτούρα-παραγωγή μιας χώρας με ...τις επιδόσεις της στην Γιουρβύζιον (sic);
-
Σήμερα οδήγησα από το York στο Milton Keynes (περίπου 270km) αλλά είχα ξεχάσει να φορτίσω το ipod, οπότε αναγκαστικά έκανα ζάπινγκ στα αγγλικά ραδιόφωνα (κυρίως έπιανα τα άπειρα παραρτήματα του BBC). Όπου κι αν άκουγα τίτλους ειδήσεων, 3η-4η είδηση ήταν ο πάτος στη Eurovision.
Δεν το περίμενα να ασχολούνται! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
τι κανουν αυτοι οι ανθρωποι ρε γαμωτο ,μονο με σκαθαρια την βγαζουν τοσα χρονια;Τι σχέση έχει η **μουσική κουλτούρα-παραγωγή μιας χώρας **με ...τις επιδόσεις της στην Γιουρβύζιον (sic);
ποια;;;;;;;
σκαθαρια ολε και αγιος ο θεος λεω εγω.
-
Πλάκα μας κάνεις; Δεν έχει μουσική κουλτούρα η Βρετανία;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πλάκα μας κάνεις; Δεν έχει μουσική κουλτούρα η Βρετανία;Mπουζουκι παιζουν;Δεν παιζουν οποτε ειναι ασχετοι.
-
εχει τα σκαθαρια.
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015