-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αν κατέβαινε στην arabvision θα τους περίμεναν να τους φυτέψουν κανα δυο τόνους TNT.
Δικό τους πρόβλημα,αδιαφορώ.
Να υποθέσω ότι αυτός είναι κι ό λόγος που συμετέχουν σε ευρωπαικούς διαγωνισμούς?
Αχου τα καημένα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Καλά ρε Μάνο,τώρα κατάλαβες ότι οι δισκογραφικές προωθούν πλέον πουτάνες,τραβεστί και αδερφές?
Eτσι ειναι.
Janis Joplin (τον επερνε αβερτα) ,David Bowie (μεχρι προχθες δεν ξερανε αν εχει λιλι η παπακι), Freddie Mercury (ζευγαρι με τον Halford κανανε διακοπες στη Μυκονο) κτλ .Tι σχεση εχουν αυτα με τη μουσικη ειπαμε?
Ο καθένας εδώ μέσα άμα δεν πει την παπαριά του έτσι για να πει δεν μπορεί.
Είπα
Καλά ρε Μάνο,τώρα κατάλαβες ότι οι δισκογραφικές προωθούν πλέον πουτάνες,τραβεστί και αδερφές?
Τα ονόματα που ανέφερες (αν και δεν είμαι fun τους αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) έχουν καμία σχέση με τα σημερινά σκουπίδια και συγκεκριμένα με τη βιομηχανία της τελευταίας εικοσαετίας?
Γυρνα καμμια 30αρια χρονια πισω. Τα ιδια ελεγαν και τοτε...
Αυτες οι ατακες ( οι δισκογραφικές προωθούν πλέον πουτάνες,τραβεστί και αδερφές κτλ) ή αντιστοιχες, ειναι κλισε. Παντα λεγοταν κατι, παντα υπηρχε κουτσομπολιο, ασχετο με τη μουσικη βεβαιως.Ο καθένας εδώ μέσα άμα δεν πει την παπαριά του έτσι για να πει δεν μπορεί.
Σε αυτο συμφωνουμε.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
αν κατέβαινε στην arabvision θα τους περίμεναν να τους φυτέψουν κανα δυο τόνους TNT.
Να υποθέσω ότι αυτός είναι κι ό λόγος που συμετέχουν σε ευρωπαικούς διαγωνισμούς?
Αχου τα καημέναπες μου ότι δεν σου είχε περάσει απ το μυαλό τόσα χρόνια
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Eτσι ειναι.
Janis Joplin (τον επερνε αβερτα) ,David Bowie (μεχρι προχθες δεν ξερανε αν εχει λιλι η παπακι), Freddie Mercury (ζευγαρι με τον Halford κανανε διακοπες στη Μυκονο) κτλ .Tι σχεση εχουν αυτα με τη μουσικη ειπαμε?
Ο καθένας εδώ μέσα άμα δεν πει την παπαριά του έτσι για να πει δεν μπορεί.
Είπα
Τα ονόματα που ανέφερες (αν και δεν είμαι fun τους αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) έχουν καμία σχέση με τα σημερινά σκουπίδια και συγκεκριμένα με τη βιομηχανία της τελευταίας εικοσαετίας?
Γυρνα καμμια 30αρια χρονια πισω. Τα ιδια ελεγαν και τοτε...
Αυτες οι ατακες ( οι δισκογραφικές προωθούν πλέον πουτάνες,τραβεστί και αδερφές κτλ) ή αντιστοιχες, ειναι κλισε. Παντα λεγοταν κατι, παντα υπηρχε κουτσομπολιο, ασχετο με τη μουσικη βεβαιως.Ωραία,πες μου αναλογικά με τότε την τελευταία εικοσαετία καμιά 100στή ονόματα κλάσης dire straits,roling stones,bob marley κλπ
-
Αχου τα καημέναπες μου ότι δεν σου είχε περάσει απ το μυαλό τόσα χρόνια
Στις λέσχες μπίλντεμπεργκ άραβες επιτρέπονται?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ωραία,πες μου αναλογικά με τότε την τελευταία εικοσαετία καμιά 100στή ονόματα κλάσης dire straits,roling stones,bob marley κλπ
Στη μουσικη δεν υπαρχει συγκριση γιατι εξελισσεται. Αλλιως, θα ακουγαμε ακομα συμφωνικη μουσικη , που παρεπιπτοντως ηταν τα 'σκυλαδικα' της εποχης.
Αλλα υπαρχουν συγχρονα ροκ και μη συγκροτηματα που ειναι αξιολογα και future classics.
U2, Red Hot Chilli Peppers , Queens of the stone age και αρκετα αλλα.Αλλα παλι δεν καταλαβαινω.
Θες να μιλησουμε για μουσικη, ή να κανουμε κους κους (ποιος τον περνει, ποια πηδιεται κτλ)? -
ή να κανουμε κους κους (ποιος τον περνει, ποια πηδιεται κτλ)?
Μια φορά κι ένα καιρό είχαμε ένα τοπικό, ποστάραμε και κανά βυζόμπαλο έτσι για τη γεύση αλλά μας το κόψαν κι αυτό.
Ρημαδοφόρουμ... -
-
Στη μουσικη δεν υπαρχει συγκριση γιατι εξελισσεται.
Προς το χειρότερο,στην πλειοψηφεία της φυσικά γιατί λαμπρά παραδείγματα σίγουρα υπάρχουν αλλά δυστυχώς δεν αποτελούν το μέσο όρο.
Εξέλιξη επίσης στη μουσική ορίζουμε κάθε νέο είδος που αναβιώνει όπως πχ ηλεκτρονική αν και εδώ όπως θα έχεις παρατηρήσει φαντάζομαι εκτός από έναν το πολύ δύο καλιτέχνες παγκοσμίως παρ`όλη την τεχνολογική εξέλιξη και την προσιτότητα των μηχανημάτων στερούμαστε μουσικής ευφυίας,ταλέντου.
Η συμφωνική μουσική είναι συμφωνική (κι εδώ έχουμε πλήρη στασιμότητα) η ροκ είναι ροκ όσα χρόνια κι αν περάσουν κοκ.Αλλιως, θα ακουγαμε ακομα συμφωνικη μουσικη , που παρεπιπτοντως ηταν τα 'σκυλαδικα' της εποχης
Η συμφωνική μουσική ακούγεται ακόμα και θα ακούγεται για αρκετούς αιώνες ακόμα.
Αν δεν συγκαταλέγεται στις μουσικές προτιμήσεις αυτό δεν την κάνει σκυλάδικο της εποχής,αντίθετα αποτελεί τη βάση στη μουσική εκπαίδευση.Αλλα υπαρχουν συγχρονα ροκ και μη συγκροτηματα που ειναι αξιολογα και future classics.
U2, Red Hot Chilli Peppers , Queens of the stone age και αρκετα αλλα.Το 90% αυτών πριν η μουσική βιομηχανία τη δει αλλιώς.
Αλλα παλι δεν καταλαβαινω
Πες μου μερικά συγκροτήματα του σήμερα με βάση τα δικά σου γούστα αντάξια της δεκαετίας του 70 ή 80,αυτό λέω είναι τόσο δύσκολο?
Θες να μιλησουμε για μουσικη, ή να κανουμε κους κους (ποιος τον περνει, ποια πηδιεται κτλ)?
Το κουσκούσι ενδιαφέρει αυτούς που ακούνε την κατανάλωση,εμένα δε με αφορά.
-
fun fact: αυτα που λεει ο μακης ελεγαν και για τους beatles, τους pink floyd κλπ τοτε
'oι χιππηδες που καταστρεφουν τη μουσικη κλπ'εδω ενα παραδειγμα
ακουστε τι λεει ο τυπος
το παρακατω βιντεο το βαζω σχετικα με αυτα που ειπε ο saxon
http://www.youtube.com/watch?v=Z7wSMlu7 ... re=related
rhcp fυck yeah , θελω να τους δω live
post edited γιατι τα εκανα σκατα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
fun fact: αυτα που λεει ο μακης ελεγαν και για τους beatles, τους pink floyd κλπ τοτε
'oι χιππηδες που καταστρεφουν τη μουσικη κλπ'εδω ενα παραδειγμα
ακουστε τι λεει ο τυπος
http://www.youtube.com/watch?v=Z7wSMlu7 ... re=related
κάποιοι είχαν πρόβλημα όταν ο bob dylan ηλέκτρισε τον ήχο του.
άσε που κάποτε ο μοτσαρτ ήταν μοντερνιάπροοδευτικοί τύποι σαν τον g60 θα υπάρχουν πάντα
-
haters gonna hate
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η συμφωνική μουσική είναι συμφωνική (κι εδώ έχουμε πλήρη στασιμότητα) η ροκ είναι ροκ όσα χρόνια κι αν περάσουν κοκ.
Τις ταμπελες και κατηγοριοποιησεις (ροκ, ποπ, 'κλασσικη'), τις εφηυραν οι δισκογραφικες. Ξερεις, αυτες που προωθουν αδερφες κτλ...
Η μουσικη ειναι...μουσικη. Και η εξελιξη της αρχικα ξενιζει τη πλειοψηφια, οσο περναει ο καιρος γινεται αποδεκτη και στο τελος...κλασσικη.
Πχ Εαν σε μια συναυλια του Mozarτ το 1785, κανανε opening οι dire straits, ποιες νομιζεις θα ηταν οι αντιδρασεις?Αν δεν συγκαταλέγεται στις μουσικές προτιμήσεις αυτό δεν την κάνει σκυλάδικο της εποχής
Μα , ανεξαρτητα απο τις προτιμησεις του καθενος, η συμφωνικη-κλασσικη μουσικη (και αργοτερα η οπερα) ηταν τροπος διασκεδασης. Κατι σα τα δικα μας σκυλαδικα δηλαδη...
Ομοιοτητες: Παιζαν μουσικη για να διασκεδαζουν οι αυτοκρατορες, συνηθως τα εργα τους τα συνεθεταν σε συντομο χρονο και αρκετοι ειχαν ελλειπεις μουσικες γνωσεις (πχ ο mozart δεν ηξερε απο αντιστιξη μεχρι να γνωρισει τον Χαυδν )Πες μου μερικά συγκροτήματα του σήμερα με βάση τα δικά σου γούστα αντάξια της δεκαετίας του 70 ή 80,αυτό λέω είναι τόσο δύσκολο?
Σου απαντησα ηδη. Απο εδω και περα, θα δειξει ο χρονος.
Εσυ μπορεις να μου αναφερεις μερικα συγκροτηματα ανταξια της δεκαετιας 1780-1790?Το κουσκούσι ενδιαφέρει αυτούς που ακούνε την κατανάλωση,εμένα δε με αφορά.
Δηλαδη εαν σωστα ερμηνευω, η καταναλωση, ασχετα με την ουσια, ειναι απο μονη της λογος να απορριψεις ενα συγκροτημα?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
'oι χιππηδες που καταστρεφουν τη μουσικη κλπ'Να δεις τι ελεγε η γιαγια μου, οταν ο γιος της ειχε αγορασει το Machine Head και το ελιωνε στο πικαπ...
haters gonna hate
-
Ωραία,πες μου αναλογικά με τότε την τελευταία εικοσαετία καμιά 100στή ονόματα κλάσης dire straits,roling stones,bob marley κλπ
Στη μουσικη δεν υπαρχει συγκριση γιατι εξελισσεται. Αλλιως, θα ακουγαμε ακομα συμφωνικη μουσικη , που παρεπιπτοντως ηταν τα 'σκυλαδικα' της εποχης.
Αλλα υπαρχουν συγχρονα ροκ και μη συγκροτηματα που ειναι αξιολογα και future classics.
U2, Red Hot Chilli Peppers , Queens of the stone age και αρκετα αλλα.Αλλα παλι δεν καταλαβαινω.
Θες να μιλησουμε για μουσικη, ή να κανουμε κους κους (ποιος τον περνει, ποια πηδιεται κτλ)?ρε saxon_747 η μουσικη εξελισσεται αλλα προς το κακο.
η ροκ -ποπ και ολα αυτα τα χαζοειδη μουσικης ειναι σαβουρα που εδιναν και δινουν οι βρετανοι και οι αμερικανοι στους πιτσιρικαδες για να ξεσπανε εκει.
μιλαμε για μια μουσικη η οποια ειναι ιδια παντου,που δεν ξεχωριζεις ποια ειναι η χωρα προελευσης της ,με μια ηλεκτρικη κιθαρα παντου να παιζει σε ολα τα τραγουδια.
κατι μαλακισμενα παιδακια τραγουδανε χαχαχουχα,τι ομορφη που ειναι η ζωη κτλ ,εναν στανταρ ρυθμο 4/4 συνηθως και αν εχουν βγει και καμια 100 κομματια σοβαρα αυτα ειναι μια σταγονα στον ωκεανο των εκκατομυριων τραγουδιων της εμπορευματοποιημενης μουσικης που υπαρχει απο τον Β Παγκ, και μετα.αμα θελετε να ακουσετε μουσικη ψαξτε στην κλασσικη ,στην βυζαντινη και στην ανατολιτικη.
-
Και με μπουζούκι 9/10 τραγούδια σαβούρες που γράφτηκαν στο πόδι είναι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και με μπουζούκι 9/10 τραγούδια σαβούρες που γράφτηκαν στο πόδι είναι.ειδικα τα τελευταια χρονια μονο σαβουροτραγουδα βγαζουμε, τα λεγομενα σουξε.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ειδικα τα τελευταια χρονια μονο σαβουροτραγουδα βγαζουμε, τα λεγομενα σουξε.
Νομιζω οτι μιλαμε για μουσικη και οχι για στιχο.Μπορει ενας καλος στιχος να ντυθει με κακιστη συνοδεια μουσικων οργανων ,αλλα και μια θεσπεσια μουσικη να συνοδευει ενα κοινοτυπο λογο.
Διαχρονικο σουξε γιεται ο καλος στιχος με επενδυση της καταλληλης μουσικης.
Ειμαι της γνωμης οτι μιας και δεν ειμαστε σπουδαγμενοι μουσικοκριτικοι ,ο καθενας μας κριτικαρει με γνωμονα το οποιο ειδος μουσικης του αρεσει. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Και τα παλια χρονια κυριως σαβουροτραγουδα βγαζαμε italakia
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και τα παλια χρονια κυριως σαβουροτραγουδα βγαζαμε italakia
εγνατίας 406ιιιιιιιιιιιιι τράβα ταξιτζή μου πριν να φέξειιιιι
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015