-
Συζητείται έντονα το τελευταίο διάστημα θα ξαναπληρώσουμε τι θα γίνει ;
-
-
-
Δεν χωρα αλλος φορος,οτι ηταν το εβαλαν,πλεον ο κοσμος αγοραζει ποδηλατα μετα μανιας.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν χωρα αλλος φορος,οτι ηταν το εβαλαν,πλεον ο κοσμος αγοραζει ποδηλατα μετα μανιας.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , από ότι ακούω όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιβληθεί έκτακτη εισφορά όπως πέρισυ .
-
Σχεδόν σίγουρο με τα ζόρια που υπάρχουν. Βρε μην το βάλουν και στα κάτω των 2000 κ.εκ.
-
ισως να μην χρειαστει, αναμενουμε τα νεα τελη κυκλοφοριας και φυσικα τα 'πρασινα' τελη.
υπαρχει και η γρηγορη λυση της βενζινης, τη βαζουμε 2,5€ και τελειωνει το θεμα
-
Οοοοοοοο μα τι ωραιες που ειναι οι γερμανικες πινακιδες! Μην σου πω και Βουλγαρικες
-
Στην Βουλγαρία πλέον μπορείς να κάνεις έναρξη επιχείρησης με 1€.
Το έχουν κάνει αρκετοί γνωστοί μου Θεσσαλονίκη και κυκλοφορούν με βουλγάρικες πινακίδες. -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Στην Βουλγαρία πλέον μπορείς να κάνεις έναρξη επιχείρησης με 1€.Επιπλέον έχεις το πλεονέκτημα του να μην μπορεί να σε βρει η αστυνομία από κλήση από ραντάρ...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Στην Βουλγαρία πλέον μπορείς να κάνεις έναρξη επιχείρησης με 1€.
Επιπλέον έχεις το πλεονέκτημα του να μην μπορεί να σε βρει η αστυνομία από κλήση από ραντάρ...
Ετσι
-
Και να κυκλοφορείς κάθε μέρα στο δακτύλιο στην Αθήνα ή με πετρέλαιο σε Αθήνα Θεσ/κη....
Αν και έχω αμφιβολίες για τη νομιμότητα του οδηγού.... -
σε λιγο καιρο θα βλεπουμε αγγελιες του τεστην πωλειται φορντ 1200κυβικα..μπλαμπλα..ανταλλαγη με αμαξι μικροτερου κυβισμου.
..γιατι οτι εχουμε ακουσει, περα απο την βενζινη και το φπα δεν το εχουμε γευτει ακομα
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και να κυκλοφορείς κάθε μέρα στο δακτύλιο στην Αθήνα ή με πετρέλαιο σε Αθήνα Θεσ/κη....
Αν και έχω αμφιβολίες για τη νομιμότητα του οδηγού....2 μηνες τον χειμωνα μπαινοβγαινα στο κεντρο της Αθηνας καθε μερα χωρις να με σταματησουν στα πετρελαια θα μεινουμε??
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν και έχω αμφιβολίες για τη νομιμότητα του οδηγού....
Γιατί;;; Χώρα της ΕΕ είναι. Και μάλιστα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στα σύνορα, άρα στην πράξη είναι σαν να πας από την Κοζάνη στη Βέροια...
Με την ασφάλεια δεν ξέρω τι παίζει (θα είναι Βουλγάρικη προφανώς, αλλά τι θα καλύπτει;;; )
-
Υπάρχουν τελωνειακές διατάξεις πολύ αυστηρές για τους δασμούς ή τέλη που χάνει το κράτος. Να σου σκάσει καμιά βεβαίωση προστίμου στην ΔΟΥ και να τρέχεις στα διοικητικά μετά να βρεις το δίκιο σου.
-
το μονο που θελει ειναι υποτίθεται να το πηγαίνεις ανα 6 μηνες στην χώρα που ειναι δηλωμένο, αλλα αυτό οπως προαναφέρθηκε ειναι κλαιν γιατί δεν υπάρχει έλεγχος στα σύνορα!
Στο μεταξυ ταξιδεύοντας στη βουλγαρια έπαθα πλακα για το πόσες ναλικες με μεταχειρισμένα κυκλοφορούν κ σε ενα σημείο πριν την Σοφια ειχε κατι απίστευτες εταιρίες με χιλιαδες μεταχειρισμένα! μιλαμε για απίστευτη ποσότητα!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Υπάρχουν τελωνειακές διατάξεις πολύ αυστηρές για τους δασμούς ή τέλη που χάνει το κράτος. Να σου σκάσει καμιά βεβαίωση προστίμου στην ΔΟΥ και να τρέχεις στα διοικητικά μετά να βρεις το δίκιο σου.Ισχυει οτι κ για καθε αλλη χωρα της ΕΟΚ. Δηλαδη εφ'οσον εργαζεσαι εκει (εχω επιχειρηση στην χωρα = defact εργαζομαι εκει? Μαλλον) μπορεις να κυκλοφορεις με ξενες πινακιδες. Αυτο που παρερμηνευουν οι περισσοτεροι (κ εδω μεσα λιγο πιο πανω) ειναι οτι το αμαξι μπορει να κυκλοφορει εδω 6 μηνες συνολικα ανα χρονο, οχι 'να βγαινει μια φορα ανα 6μηνο εξω (για 1 ωρα) κ να ξαναμπαινει μεσα'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
... οτι το αμαξι μπορει να κυκλοφορει εδω 6 μηνες συνολικα ανα χρονο, οχι 'να βγαινει μια φορα ανα 6μηνο εξω (για 1 ωρα) κ να ξαναμπαινει μεσα'.Πώς ελέγχεται αυτό;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Υπάρχουν τελωνειακές διατάξεις πολύ αυστηρές για τους δασμούς ή τέλη που χάνει το κράτος. Να σου σκάσει καμιά βεβαίωση προστίμου στην ΔΟΥ και να τρέχεις στα διοικητικά μετά να βρεις το δίκιο σου.
Νοικιάζεις γκαρσονιέρα στο Σαντάνσκυ με 50-80 ευρώ γίνεσαι μόνιμος κάτοικος και δεν μπορούν να πούνε τίποτα......
Και θα δίνεις 600 με 900 ευρώ το χρόνο στο ενοίκιο
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2000cc