-
To ξημερωμα φευγω απο Αθηνα για δουλεια στην Κομοτηνη. Ξερει καποιος να μου πει το συνολικο κοστος των διοδιων για πηγαινε-ελα?
-
Το γνωστό 22.80 + αλλα 4 ευρώ για τα διόδια Λαγκαδά + Ίασμου = 26.80. Για το πήγαινε. Το έλα διαφοροποιείται ελάχιστα νομιζω.
Πάνω κάτω το 1/15 από τα τέλη κυκλοφορίας μου!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
To ξημερωμα φευγω απο Αθηνα για δουλεια στην Κομοτηνη. Ξερει καποιος να μου πει το συνολικο κοστος των διοδιων για πηγαινε-ελα?Ισως ειναι λιγο αργα για την συμβουλη αλλά ας την εχει υποψη οποιος ενδιαφερεται:
- Επιλέγεις παλια εθνικη Αθηνων-Θηβων και μπαινεις στο ΣΕΑ στο 90χλμ. Ετσι με μια κινηση γλυτωνεις τα 2-3 διοδια μεχρι εκει (εχω ξεχασει ποσα ειναι, κοστος κλπ)
- Βγαινεις στον κομβο πριν τα διοδια της Τραγανας (νομιζω Μαλεσινα) και μπαινεις στον κομβο Αταλαντης.
Μεχρι εδω εχεις γλυτωσει σχεδον 10 ευρω διοδια.
Εχουν και τα αλλα διοδια τις παρακαμψεις τους αλλά ειναι και θεμα χρονου κλπΑς μην το παρακανουμε, πληρωνουμε καπου καπου και κανενα διοδιο, ουτως η αλλως αν γλυτωνουμε τα μισα διοδια αυτο σημαινει μισο κοστος ανα διανυομενο χλμ.
-
Γειά σας παιδία. Έχουμε κανένα νέο για παράκαμψη στα διόδια του Λαγκαδα της Εγνατίας?? το έχει ψάξει κανείς?? Αξίζει τον κόπο?
-
Ο χρήστης Commissar έγραψε:
Γειά σας παιδία. Έχουμε κανένα νέο για παράκαμψη στα διόδια του Λαγκαδα της Εγνατίας?? το έχει ψάξει κανείς?? Αξίζει τον κόπο?μπαινεις απο λαγκαδικια προχωρας προς σχολαρι και μετα βγαινεις παλι στην εγνατια. το εαν συμφερει δεν το εχω υπολογισει ακομα
http://maps.google.com/maps?saddr=Thess ... 3&t=h&z=13
-
τα διοδια που ειναι ακριβως;
μπορεις να τα σημειωσεις πανω στον χαρτη;η παρακαμψη φαινεται πολυ ευκολη, ειδικα αν ξεκινας απο Θεσσαλονικη.
Πλευρικα παιζουν;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
τα διοδια που ειναι ακριβως;
μπορεις να τα σημειωσεις πανω στον χαρτη;η παρακαμψη φαινεται πολυ ευκολη, ειδικα αν ξεκινας απο Θεσσαλονικη.
Πλευρικα παιζουν;
τα διοδια ειναι λιγο πριν τον κομβο επι της εγνατιας οδου προς θεσσαλονικη (κανα 2-3 χλμ νομιζω)
πλευρικα δεν υπαρχουν (εκτος και εαν τα φτιαξαν αστραπη) ναι ειναι πολυ ανετη παρακαμψη, απλως απο την παλια εθνικη κινησε με ~90χλμ/ω και στην εγνατια ανετα με 140χλμ/ω. οποτε απλα μεχρι να βγεις χανεις χρονο, όχι ομως αποσταση (ελαχιστα παραπανω)
-
Καλύτερα έτσι http://g.co/maps/vxcw2 για αποφυγή.
Εγώ από εδώ δε μπορώ να περάσω όντας χαμηλός κ χειμώνα με βροχές...
-
εχει περασμα απο ρεμα η πρωτη παρακαμψη;
-
Αν οδηγείς αυτό που καταλαβαίνω, δε θα έχεις πρόβλημα. Νομίζω είναι τσιμεντένιο το κυρίως μέρος, απλά στην είσοδο έξοδό του έχει λίγο χωματολακούβες κ έτσι. Εγώ είμαι χαμηλότερος του μέσου όρου (παρ' όλα αυτά πέρασα σε καλοκαιρία 2 φορές εύκολα). Βολεύει η πρώτη παράκαμψη αν έρχεσαι από τον Π.ε.ο Θεσσαλονικης Καβάλας. Αν κατεβαίνεις από Δερβένι πας με τη 2η που πρότεινα, με λίγη υπομονη στα μεγάλα χωριά.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Αν οδηγείς αυτό που καταλαβαίνω, δε θα έχεις πρόβλημα. Νομίζω είναι τσιμεντένιο το κυρίως μέρος, απλά στην είσοδο έξοδό του έχει λίγο χωματολακούβες κ έτσι. Εγώ είμαι χαμηλότερος του μέσου όρου (παρ' όλα αυτά πέρασα σε καλοκαιρία 2 φορές εύκολα). Βολεύει η πρώτη παράκαμψη αν έρχεσαι από τον Π.ε.ο Θεσσαλονικης Καβάλας. Αν κατεβαίνεις από Δερβένι πας με τη 2η που πρότεινα, με λίγη υπομονη στα μεγάλα χωριά.την ξερω την διαδρομη που προτεινες, αλλα ειναι πολυ αργη, καθως περνας μεσα απο τα χωρια και χανεις πολυ χρονο. στην παλια ε.ο. μπορει να περνας απο τα χωρια αλλα ο δρομος ειναι φαρδυς και δεν σε κοβουν.
για το ρεματακι δεν νομιζω οτι εχει προβλημα οποιοδηποτε νορμαλ αυτοκινητο. εγω και με το yaris και με το subaru περναω ανετα
-
Ο χρήστης Commissar έγραψε:
Γειά σας παιδία. Έχουμε κανένα νέο για παράκαμψη στα διόδια του Λαγκαδα της Εγνατίας?? το έχει ψάξει κανείς?? Αξίζει τον κόπο?Γυρνωντας Θεσσαλονικη βγαινω στην εξοδο για Ασκο/Σοχο,κανω αριστερα κ αμεσως δεξια οπου γραφει Λαγκαδας 34χλμ.
Ο δρομος ειναι πανω απο την λιμνη κ ειναι συνεχως παραλληλος με την Εγνατια οδο.Καλοστρωμενος και με μεση τα 100 κοβω μονο περνωντας απο τα χωρια(δε θυμαμαι ποια ειναι..).Ευκολος και γρηγορος χωρις χασιμο χρονου. -
Από κέντρο και ανατολική Θεσσαλονίκη με βολεύει η διαδρομή Φιλίππειο-Εξοχή-Κόμβος Χορτιάτη-Αγ. Βασείλειος-Λαγκαδίκια κλπ
αποφεύγοντας το κύκλο του Δερβενίου (όταν δεν έχει χιονίσει...).
Πάντος, ακόμη και τα διπλά θα πληρώσω σε καύσιμα (λίγο απίθανο -βέβαια- με Βουλγαρική βενζίνη), αλλά διόδια ΔΕΝ τους πληρώνω. -
καποιος με αυτοκινουμενο να μας δωσει διαδρομες παρακαμψης διοδιων προχθες θεσσαλονικη -αθηνα 60 ευρω.
-
Ο χρήστης polthan έγραψε:
καποιος με αυτοκινουμενο να μας δωσει διαδρομες παρακαμψης διοδιων προχθες θεσσαλονικη -αθηνα 60 ευρω.- καλυτερη λυση: GPS
αν εχεις GPS αξιοποιησε το αμεσως, ρυθμιση αποφυγης διοδιων κλπ
αν δεν εχεις GPS, αγοραζεις και βγαζεις το κοστος του σε χρονο ρεκορ με μολις ... 2-3 ταξιδια Αθηνα-Θεσ/νικη.
- Για να ξεκινησει κατι σχετικο θελει καλυτερη οργανωση στο site με δημιουργια θεματων, μεσα στην ενοτητα 'παρακαμψεις', ξεχωριστα για την καθε παρακαμψη ' ονομα παρακαμψης'
-
Καλησπέρα σας
Ο χρήστης mark1 έγραψε:
καποιος με αυτοκινουμενο να μας δωσει διαδρομες παρακαμψης διοδιων προχθες θεσσαλονικη -αθηνα 60 ευρω.
- καλυτερη λυση: GPS
αν εχεις GPS αξιοποιησε το αμεσως, ρυθμιση αποφυγης διοδιων κλπ
αν δεν εχεις GPS, αγοραζεις και βγαζεις το κοστος του σε χρονο ρεκορ με μολις ... 2-3 ταξιδια Αθηνα-Θεσ/νικη.
- Για να ξεκινησει κατι σχετικο θελει καλυτερη οργανωση στο site με δημιουργια θεματων, μεσα στην ενοτητα 'παρακαμψεις', ξεχωριστα για την καθε παρακαμψη ' ονομα παρακαμψης'
Εδώ φίλοι μου θα βρείτε ότι σας χρειάζεται http://www.naviusers.net/t2316-topic και σε χάρτη και σε αρχεία για GPS και για Google Earth
Να πω ότι στο παρών τόπικ (μπράβο σας για την δημιουργία του) έχω επιβεβαιώσει το σκεπτικό που είχα όταν σχεδίαζα την διαδρομή για Λεπτοκαρυά αλλά βλέπω ότι ανοιγοκλείνουν τους παράδρομους λες και είναι μπ******* όποτε θέλουν κάνουν ότι θέλουν
-
τα λινκ που έχεις εκεί φίλε δουλεύουν;
-
καλησπέρα,
αφού ευχαριστήσω όσους ήδη μοιράστηκαν τις πληροφορίες θα ήθελα να ρωτήσω πως θα αποφύγω τα διόδια του Ρίου ερχόμενος από τη γέφυρα/φέρρυ και πηγαίνοντας προς Αθήνα. Στο χάρτη δεν φαίνεται να υπάρχει δρόμος για να μπω στην παλαιά εθνική οδό για Λόγγο (όπως είδα οτι πρέπει να κάνω). Πρέπει να πάω προς Πάτρα πρώτα;;;
-
Ο χρήστης marioch έγραψε:
καλησπέρα,αφού ευχαριστήσω όσους ήδη μοιράστηκαν τις πληροφορίες θα ήθελα να ρωτήσω πως θα αποφύγω τα διόδια του Ρίου ερχόμενος από τη γέφυρα/φέρρυ και πηγαίνοντας προς Αθήνα. Στο χάρτη δεν φαίνεται να υπάρχει δρόμος για να μπω στην παλαιά εθνική οδό για Λόγγο (όπως είδα οτι πρέπει να κάνω). Πρέπει να πάω προς Πάτρα πρώτα;;;
Σωστά, θα βγεις στον Λόγγο. Μόλις τελειώσει η Γέφυρα, έχει διασταύρωση για Ριο. Βγαίνεις εκεί και πηγαίνεις προς την οδό Εγνατίας η οποία σε βγάζει στην Παλιά Εθνική.
http://maps.google.com/maps?q=Patras,+G ... e&t=h&z=17 -
σε ευχαριστώ πολύ!
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...