-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Σημειώνω ότι θα πληρώσω τοις μετρητοίς.
Μπορείς να καταφέρεις αρκετά γενναίες εκπτώσεις έτσι.
Εγώ, ωστόσο, θα σου πρότεινα να καταφύγεις είτε σε κάποια άτοκο ( αν βρεις) είτε στο χαμηλότερο επιτόκιο, για ευνόητους λόγους.καλυτερα τα ατοκα και χαμηλοτοκα, το μετρητοις δυστυχως δεν το εκτιμουν ολοι..
-
Γιατί να τα εκτιμήσουν; Αν γίνει με διακανονισμό η φάση, ο αντιπρόσωπος παίρνει έτσι και αλλιώς το ποσό.
-
ακριβως, απλα θα επρεπε να το εκτιμουν
θυμαμαι τις 'εκπτωσεις' της seat που ισχυαν μονο με τα εντοκα και στην ουσια δεν ηταν εκτπωσεις
μετρητοις , επαιρνες τα @@
-
Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει και δωράκι από την τράπεζα αν γίνει διακανονισμός. Άρα τα εκτιμούν, απλά από την άλλη μεριά.
-
Mazda 2 εξαιρετικο αμαξακι. Δεν ζηταει και τιποτα!
-
@ντρινο
ναι και αυτο ισχυει -
τα mazda 2 είναι καλό αλλά το πορτμπαγκάζ είναι σαφώς μικρότερο από τα άλλα. επειδή μάλλον δεν πέρασε η προηγούμενη απάντηση σχετικά με τις λίγες φορές που θα ευχαριστηθώ την καλή συμπεριφορά του αυτοκινήτου απλά σημειώνω ότι δεν μιλάμε για τίποτα τρελό αλλά να ξέρεις ότι σε ένα αναγκαστικά απότομο φρενάρισμα ή έναν ελιγμό, το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται σωστά. και σε ένα ταξίδι πάει καλά, όχι φτερό στον άνεμο. το clio μια χαρά μου φάνηκε σε αυτό. ok λίγο ελαφρύ τιμόνι-κάποια στιγμή σε στροφή 90 μοιρών το΄κοψα παραπάνω από όσο έπρεπε (συνήθεια σκαραβαίου...) αλλά συνηθίζεται φαντάζομαι. γενικώς κυρίως ανάμεσα στα clio και fiesta είμαι, απλά διαβάζοντας διάφορα για τα φρένα και την αξιοπιστία του fiesta αναθεώρησα. αν ήταν και στην εξωτερική εμφάνιση του fiesta ο κινητήρας του clio θα'ταν σούπερ (μ΄αρέσει περισσότερο).
-
Προσοχή στην πληρωμή μετρητοίς.
Προκαταβολή μέχρι 10% της αξιας και εξόφληση με την παραλαβή.
Εκπτωση μην περιμένεις μεγάλη, αλλά 2-3 κατοστάρικα μπορείς να τα διεκδικήσεις.
Διαπραγματεύσου και κάνε ερευνα αγοράς, οταν καταλήξεις, πάντα σε μεγάλη αντιπροσωπεία . Δεν ειναι και πολλοί αυτοι που αγοράζουν σήμερα αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
... οταν καταλήξεις, πάντα σε μεγάλη αντιπροσωπεία. ...Ακόμα και σ' αυτό ... σκέψη θέλει. Πρόσφατα τα ονόματα αντιπροσωπων που 'ακούστηκαν' ... εγκαταστασεις σε μέγεθος γηπέδου είχαν, αμέτρητο προσωπικό έως και υπέυθυνο να αδειάζει τα σταχτοδοχεία κλπ!
Σε όλα τα άλλα ... που και απολυτα λογικά είναι ... καλά κανεις και τα επισημαίνεις.
Ακόμα και η επισκεψιμότητα για ενημέρωση είναι πολύ χαμηλή ... πόσο μάλλον για αγορά! -
Στα φρένα το Clio κόκκαλο! Σε συγκρίτικό 5 αυτοκινήτων της κατηγορίας πιο παλιά στους 4Τ μεταξύ των οποίων ήταν κ το Fiesta, το Clio είχε την καλύτερη επίδοση!
Σε έκπτωση μετρητοίς τα 1.500 του clio νομίζω είναι πολύ καλή έκπτωση! Πάντως έχει κ ατοκο χρηματοδοτικό! Αλλά χάνεις τα -1.500!
Σε αυτό που λέει ο dbekos μεγάλη προσοχή! Μικρή προκαταβολή σε μετρητοίς εξόφληση!
-
και βεβαια μικρη προκαταβολη, εμεις δωσαμε 1Κ για 47 συνολο
-
ώπα! στο clio η έκπτωση μετρητών έγινε 1500;;; 1200 ήταν όταν ρώτησα. ενδιαφέρον
-
Ναι από χτες 3/5 η έκπτωση είναι 1.500!
http://www.renault.com.gr/discover/offers.html
Βέβαια έχουν ανέβει και οι τιμές των Clio ελαφρά! Ενσωματώθηκε το 19 σε 21 και ανεβήκαν οι τιμές 150-200 euro! Αρα το κέρδος είναι επιπλέον 100-150 euro πραγματικα!
-
άλλη ερώτηση. από εξουσιοδοτημένους εμπόρους γνωρίζει κάποιος; έχω πάει στη Ρενήλ για Renault (είναι κοντά στη δουλειά μου) και Σφακιανάκη και Κόνσουλα για Ford. Βέβαια την καλύτερη προσφορά ford την έκανε η Βελμαρ-Αγ.Παρασκευή και μάλιστα τηλεφωνικά. Αυτοί μου είπαν ότι έχουν ετοιμαπαράδοτο το νέο με το esp. Παρεμπιπτόντως το clio δεν έχει esp, είναι κατόπιν παραγγελίας και αργεί η παράδοση. επίσης τελικά έχει ταμπούρα ή δισκόφρενα πίσω-άλλα βλέπω στον κατάλογό τους, άλλα είδα στο τεστ του drive.
-
i30.....με τιμη σουπερμινι
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
i30.....με τιμη σουπερμινιΉ ενναλακτικά το ΚΙΑ. Δεν είναι καθόλου κακή περίπτωση ενώ οι χώροι είναι μεγαλύτεροι απο τα σουπερ-μίνι. Οδηγικά είναι πιο αποστειρωμένα από ένα Clio ή ένα 207 αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ασφαλή στον δρόμο. Χάνουν λίγο και σε αίσθηση υλικών και σχεδίασης εσωτερικού σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά σουπερ-μινι αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελούν μια τίμια ενναλακτική.
Το Clio SW δεν έρχεται Ελλάδα; -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Σε έκπτωση μετρητοίς τα 1.500 του clio νομίζω είναι πολύ καλή έκπτωση! Πάντως έχει κ ατοκο χρηματοδοτικό! Αλλά χάνεις τα -1.500!
πρεπει να κατσει να τα υπολογισει , τι σημαινει χανεις τα 1500?
τα λεφτα του που θα μεινουν στη τραπεζα και θα τοκιζονται δεν εχουν αξια?
-
Από την ΠΛΑΜΑΡ και πριν την πώληση και μετά του Clio είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι! Για πριν την αγορά προτίμησε την έκθεση στην Πόντου! Κατα το ψάξιμο για Corsa δεν μείναμε καθόλου ικανοποιημένοι από τη ΒΕΛΜΑΡ...πολλά κρυφά χαρτιά! Δεν μπορώ να σχολιάσω βέβαια την αντίστοιχη Ford!
Για τα δισκοφρενα στο Clio αν θυμάμαι σωστά αν βάλεις ESP έχει σίγουρα κ δισκόφρενα πίσω! Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι αν στη Dynamic είναι στανταρ τα δισκόφρενα πίσω ή όχι! Καλύτερα να το διευκρινίσεις σε μια έκθεση! Η έκδοση Expression σίγουρα δεν έχει δισκόφρενα πίσω! Πάντως η απόδοση των φρένων είναι άψογη ακόμη και χωρίς δίσκους πίσω!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το Clio SW δεν έρχεται Ελλάδα;Δεν έρχεται και κανένας δεν κατάλαβε ποτέ το λόγο ...
Εξ' ίσου παράλογη η μη εισαγωγή των Modus/Grand Modus... -
Οταν είχα πάει το clio για service το φθινόπωρο, ο πωλητής μου, μου είχε πει ότι υπήρχε σχεδιασμός να εισαχθεί από την PGA το Grand Modus σε εκδόσεις 1.2 TCE και 1.5 DCI Απρίλιο- Μάιο και το είχαμε συζητήσει γιατί ο ίδιος προσωπικά ενδιαφερόταν για αγορά ενός πετρελαιοκίνητου. Δεν γνωρίζω όμως αν έχει αλλάξει κάτι επ'αυτού.
αγορά νέου αυτοκινήτου-σούπερ μίνι