-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Να ρωτησω κατι...Υποστροφια ειναι οταν η μουρη μπαινει πολυ μεσα στη στροφη και η υπερστροφια ειναι οταν το αμαξι δεν χωνεται στην στροφη και παει προς τα εξω γραφοντας?
Υποστροφη ειναι οταν σου φευγει η μουρη και υπερστροφη οταν σου φευγει ο ποπός σε μια στροφη.
-
Γράφοντας Ατροφία.....
-
Got it!Thanks!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Να ρωτησω κατι...
Υποστροφια ειναι οταν η μουρη μπαινει πολυ μεσα στη στροφη και η υπερστροφια ειναι οταν το αμαξι δεν χωνεται στην στροφη και παει προς τα εξω γραφοντας?
Υποστροφή έχουμε οταν χτυπάμε στον τοίχο με τη μούρη...
Υπερστροφή έχουμε οταν χτυπαμε στον τοίχο με τον κώλο...Καλο
Τα τετρακινητα χτυπανε με τις πορτες?
-
υποστροφία
το bmw αλλα χωρις δερματινα καθισματα(γλιστρανε και μετα απο 10 χρονια γινονται κ@λος αμα δεν τα προσεχεις)
-
υπαρχουν δερματα που δε θελουν φροντιδα?
-
Xα!!!! την gt την ξερω πολυ καλα μολις πριν λιγο πατουσα το πλαστικο στο ταμπλο της:lol: ....αυτοκινηταρα αλλα μονο για 2,0 και με το μπλοκε ( q2 ετσι δεν λεγεται?)
αλλιως μπεμπα
περα απο την πλακα και τα δυο παρα πολυ καλα αυτοκινητα ...πρεπει να συγκρινουμε τιμες ομως -
Παντως πωλειται ακομα η gt 1.8 σε μια εκδοση veloce progression και τι δεν εχει επανω
δερματα,διζωνικους,ηλεκτρικα τα παντα,ξενον,τα παντα ολα με 23.500 -
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Παντως πωλειται ακομα η gt 1.8 σε μια εκδοση veloce progression και τι δεν εχει επανω
δερματα,διζωνικους,ηλεκτρικα τα παντα,ξενον,τα παντα ολα με 23.500πω! και ειναι κουκλα με ενα κοκκινο βαθυ εξωτερικο και μπεζ δερματα και νικελ αυτοκολητα και καθρευτες σαν βουρτσισμενο μεταλο....
η το αλλο το μπλε βαθυ που υπο φως μοιαζει και με σκουρο μωβ
η τιμη κορυφαια...αλλα το λεω εκ πειρας δεν τραβαει το αυτοκινητο ..αν θελεις να εχεις δυνατο αυτοκινητο δεν λεει...
απο στυλ δινει και στους περαστικους -
Mωρε ας την ειχα εγω και ας ειχε και ενα ποντικι με ροδελα για κινητηρα μπορστα
Απο οσο θυμαμαι διατιθεται μονο σε δυο χρωματα (κοκκινο-μαυρο) αν κ μπορει να γελιεμαι.
Παντως αν ειναι τοσο φιμωμενος ο κινητηρας να παιρνει ευκολα τα πανω του.Νταξει φωτιες δε βαζει με τα αλογα του αλλα το θεωρω αξιοπρεπεστατο -
ε ναι ενταξει δεν ειναι και 307 με 8βαλβιδο συνολο
αλλα π.χ με ενα accent προηγουμενης γενιας στα 1,3 (?) 90 αλογα? (ουτε που ξερω τιποτα για αυτο το αυτοκινητο αν και το οδηγουσα )
μεχρι τα 100 ειναι διπλα αλλα μετα στα 140+ ανοιγει αρκετα η gt .
τιμη κανονι παντως
αλλα και ασφαλεια κακη -
Κοιταξε νομιζω η gt ειναι πανω στο πατωμα της 156 s/w για να ειναι πιο δεμενη.Δηλαδη δεν πασχει τοσο οσο δειχνει το ncap για την 147 ( το οποιο ευτυχως δεν εχω διαψευσει ή επαληθευσει στην 147 του αδερφου μου ).Οσο να πεις η 1.8 ειναι βολταδικη.
-
Κοιταξε νομιζω η gt ειναι πανω στο πατωμα της 156 s/w για να ειναι πιο δεμενη.Δηλαδη δεν πασχει τοσο οσο δειχνει το ncap για την 147 ( το οποιο ευτυχως δεν εχω διαψευσει ή επαληθευσει στην 147 του αδερφου μου ).Οσο να πεις η 1.8 ειναι βολταδικη.δεν ξερω οι ιταλοι θα μας πουν....
πιστευω και η 147 εχει το πατωμα της 156 .sedan -s/w δεν εχει σημασια -
Kαι γω ιταλος ειμαι (αλ..γκουχου-γκουχου..φιστι.γρ)
Αλλα με παιρνουν και τα χρονια και για αυτο και κανω και ξεστρατισματα προς γαλλια μερια
αυτο θυμαμαι παντως να χω διαβασει για την gt και τα 3 μοντελα ειναι συγγενη μεταξυ τους σε μεγαλο βαθμο -
περα απο την πλακα με την gt ενιωσα αυτο που λενε για πολυ καλα αυτοκινητα.... ως συνοδηγος ενας ταρζαν οδηγος ( ο διπλανος μου δηλαδη ) σε λευθερο δρομο πηγαινε με 170 και νομιζα παμε με 130-140...δεν πιστευα το ταχυμετρο.
μεγαλες καμπες με 140 τις εχει για πλακα το αυτοκινητο...
Βεβαια μετα απο φασαρια ειπε θα ειναι προσεκτηκος σε δημοσιο δρομο -
Aυτο που λες το χω νιωσει με 159 οπου ο κολλητος πηγαινε με 200 στο τεστ ντραιβ και εγω χαλαρος πισω νομιζα οτι πηγαινουμε με 120 !!!
Εσυ με το ραλλυ του εκανες παρατηρηση για ταχυτητα; Αν ειναι ετσι πρεπει να εισαι απο τους λιγους μη-μουτζαχεντιν ραλλακιδες.Υ.Γ :Παντως ρε γμτ καθε φορα που διαβαζω ποστ σου ειναι σα να με διαβαζω.Οτι θα εγραφα αποτυπωνεις το ιδιο!!Εχεις κερδισει τον απεριοριστο σεβασμο μου,που σκεφτεσαι οπως εγω
Οφφτοπικ τελος απο μενα γιατι σκεφτομαι τι θα αντικρυσουν οι αυριανοι εδω -
Aυτο που λες το χω νιωσει με 159 οπου ο κολλητος πηγαινε με 200 στο τεστ ντραιβ και εγω χαλαρος πισω νομιζα οτι πηγαινουμε με 120 !!!
Εσυ με το ραλλυ του εκανες παρατηρηση για ταχυτητα; Αν ειναι ετσι πρεπει να εισαι απο τους λιγους μη-μουτζαχεντιν ραλλακιδες.
και μαλιστα καθολου καγκουρεμενο...βριζω αυτους που κατεστρεψαν το αυτοκινητο και την φημη του.μονο παλια με φιλους πειραματισμους με αντιστρεοτικες πισω μπαρα ψαλιδιων ( πασχει απο γεφυρα το 106) και τετοιου στυλ πραγματακια
Αν ειναι δυνατον να κανεις τον μαγκα σε δρομους που κυκλοφορουν οικογενειες και παιδια....Βλακες και Ζωα κανουν τετοια ,οχι οτι δεν με τραβαει το αυτοκινητο να το ξεσκισω αλλα πανω απο ολα η παιδεια μας....τι θα αποδειξω και σε ποιον....βαζω chill out μουσικη και 5η μεσα και ανετηλας που λενε
μονος και υπο πολλες συνθηκες το ευχαριστιεμαι το λιονταρακι
φτου φτου μην με ματιαξουμεΥ.Γ :Παντως ρε γμτ καθε φορα που διαβαζω ποστ σου ειναι σα να με διαβαζω.Οτι θα εγραφα αποτυπωνεις το ιδιο!!Εχεις κερδισει τον απεριοριστο σεβασμο μου,που σκεφτεσαι οπως εγω
Πες μου σε παρακαλω πολυ οτι εισαι με υποτροφια στο Γειλ θα με κανεις χαρουμενο
Οφφτοπικ τελος απο μενα γιατι σκεφτομαι τι θα αντικρυσουν οι αυριανοι εδωειμαι νεος και παιδι στο μυαλο και στην καρδια
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Εσυ με το ραλλυ του εκανες παρατηρηση για ταχυτητα; Αν ειναι ετσι πρεπει να εισαι απο τους λιγους μη-μουτζαχεντιν ραλλακιδες.
και μαλιστα καθολου καγκουρεμενο...βριζω αυτους που κατεστρεψαν το αυτοκινητο και την φημη του.μονο παλια με φιλους πειραματισμους με αντιστρεοτικες πισω μπαρα ψαλιδιων ( πασχει απο γεφυρα το 106) και τετοιου στυλ πραγματακια
Αν ειναι δυνατον να κανεις τον μαγκα σε δρομους που κυκλοφορουν οικογενειες και παιδια....Βλακες και Ζωα κανουν τετοια ,οχι οτι δεν με τραβαει το αυτοκινητο να το ξεσκισω αλλα πανω απο ολα η παιδεια μας....τι θα αποδειξω και σε ποιον....βαζω chill out μουσικη και 5η μεσα και ανετηλας που λενε
μονος και υπο πολλες συνθηκες το ευχαριστιεμαι το λιονταρακι
φτου φτου μην με ματιαξουμεΠαντα σε εκτιμουσα τωρα σε εκτιμαω ακομα περισσοτερο
Υ.Γ :Παντως ρε γμτ καθε φορα που διαβαζω ποστ σου ειναι σα να με διαβαζω.Οτι θα εγραφα αποτυπωνεις το ιδιο!!Εχεις κερδισει τον απεριοριστο σεβασμο μου,που σκεφτεσαι οπως εγω
Πες μου σε παρακαλω πολυ οτι εισαι με υποτροφια στο Γειλ θα με κανεις χαρουμενοΠανεπιστημιο Πατρων, να το αφησω ;
Οφφτοπικ τελος απο μενα γιατι σκεφτομαι τι θα αντικρυσουν οι αυριανοι εδωειμαι νεος και παιδι στο μυαλο και στην καρδια
Πραγματικα χαιρομαι να συνομιλω με ανθρωπους σαν εσενα ,Καλο βραδυ απο μενα
-
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
περα απο την πλακα με την gt ενιωσα αυτο που λενε για πολυ καλα αυτοκινητα.... ως συνοδηγος ενας ταρζαν οδηγος ( ο διπλανος μου δηλαδη ) σε λευθερο δρομο πηγαινε με 170 και νομιζα παμε με 130-140...δεν πιστευα το ταχυμετρο.Αυτό ισχύει στα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα πάντως.
BMW 318ci E46 η ALFA ROMEO GT 1.8....????