-
ε ναι ειναι κοινο μυστικο οτι περνουμε τον δευτερο μεγαλυτερο μισθο μετα τον προεδρο της δημοκρατιας
για να μην που για τις συνταξεις οπου φτανουν το 90% και το εφαπαξ που αναφμιβολα θα εχει μεσα και μια φερραρι -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Στους στρατιωτικους εχουν ηδη γινει περικοπες.Και ειναι και οι λιγοτερο κλεφτες στη χωρα.Μιλώντας για τους στρατιωτικούς όπως τους γνωρίζει ο κάθε φαντάρος, κλέφτες οι στρατιωτικοί δεν είναι. Κατά τη γνώμη μου σαφώς και δεν είναι. Είναι όμως τρομερά μη παραγωγικοί, τη στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι πιστεύουν το αντίθετο! Στην πραγματικότητα είναι παραγωγικοί εντός συρματοπλέγματος, προσφέροντας πραγματικά ελάχιστα...Κι αν δεν αντιμετωπιζόταν ο ΕΣ ως μέσο οικονομικής στήριξης της υπάιθρου, θα πρόσφεραν ακόμη λιγότερα...
Αν μιλήσουμε όμως για τους 'στρατιωτικούς' που δεν βλέπει ο κάθε οπλίτης, τότε τη θεωρία περί κλεφτών μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε...Τεράστιο φαγοπότι πίσω από τα εξοπλιστικά συστήματα...Μην αναλύουμε τα αυτοννόητα...
-
Ειμαι υπερ της καθαρσης οπου και αν πρεπει να γινει .Σε μια χωρα που βασιλευει ακομα η αποψη του 'οτι αρπάξει ο κωλος μας' θα ειναι πραγματικα επιτευγμα αν βαλει η κυβερνηση ταξη.
Οπως και να'χει οταν μας τελειωσουν τα λεφτα ή δεν εχουμε να πληρωσουμε ας ερθουν να μας βαλουν φυλακή.Ισως ετσι γλυτωσουν την χωρα. ,
Θύμιο τι να παραγει ο στρατος ? Υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να φτιαχτουν αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να πιασεις αυτους που θησαυριζουν στο δημοσιο και οχι μονο. -
Ο καλυτερος τροπος αντιδρασης ειναι το ιντερνετ. Κουβεντα στην κουβεντα με φλογερα ποστ σε ρυθμο πολυβολου, διανθισμενο με εμοτικονς, κατα προτιμηση (σε μη αστεια προταση) (οταν ουτε εμεις καταλαβαμε τι γραψαμε, αλλα υπονοουμε βαθυ νοημα) (οταν νομισαμε οτι ειπαμε σοφία αλιμπερτη) (οταν μεσα σε εναν απυθμενο βοθρο ανακαλυψαμε μια κουραδιτσα που μοιαζει να προηλθε απο τον κωλο του γειτονα). Ερχομαστε επισης πιο κοντα στο στοχο με ασχετα βιντεακια απο το youtube (απο αυτα που θεωρουμε χιουμοριστικα, αλλα μονο εμεις γελαμε) και φανι φοτος απο τον γουγλη.
Εχει παρατηρηθει οτι η συγκεκριμενη μορφη παλης φερνει το στοχο ολο και πιο κοντα...
-
Εχεις την εντυπωση οτι ακομα και αυτο που λες δεν τα διαβαζουν καποιοι εκ των ανωθεν ?
Ολα διαβαζονται στο ιντερνετ φιλε μου ακομα και οι μπουρδες.Και μακαρι να τα έβλεπαν και στα απ'εξω απο το ιντερνετ. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο καλυτερος τροπος αντιδρασης ειναι το ιντερνετ. Κουβεντα στην κουβεντα με φλογερα ποστ σε ρυθμο πολυβολου, διανθισμενο με εμοτικονς, κατα προτιμηση (σε μη αστεια προταση) (οταν ουτε εμεις καταλαβαμε τι γραψαμε, αλλα υπονοουμε βαθυ νοημα) (οταν νομισαμε οτι ειπαμε σοφία αλιμπερτη) (οταν μεσα σε εναν απυθμενο βοθρο ανακαλυψαμε μια κουραδιτσα που μοιαζει να προηλθε απο τον κωλο του γειτονα). Ερχομαστε επισης πιο κοντα στο στοχο με ασχετα βιντεακια απο το youtube (απο αυτα που θεωρουμε χιουμοριστικα, αλλα μονο εμεις γελαμε) και φανι φοτος απο τον γουγλη.Εχει παρατηρηθει οτι η συγκεκριμενη μορφη παλης φερνει το στοχο ολο και πιο κοντα...
Προτού πατήσω παράθεση και γράψω οτι τα λες καλά, τσέκαρα να δω αν είχα βάλει εμότικονς στο τελευταίο μου ποστ!
-
Θυμιο απαντησε μου ειλικρινα.Εισαι συνταξιουχος αστυνομικός?
Απαντησέ μου με πμ. -
Είναι εν ενεργεία (ασφ)αλήτης
-
Γι'αυτο χαθηκε?
-
Όχι αλλά γιατί πήγε για ύπνο
-
Περιεργο για ασφα(αλητης).
-
Θυμιο απαντησε μου ειλικρινα.Εισαι συνταξιουχος αστυνομικός?
Απαντησέ μου με πμ.Ευτυχώς που δεν με έπαιρνε ο ύπνος και ξαναμπήκα!!! όχι δεν είμαι τίποτα από τα δύο, πόσω δε μάλλον συνδυασμός ΚΑΙ των δύο...Φροντίζω επάγγελμα, ηλικία κτλ να τα δηλώνω στο προφίλ μου, ακριβώς γιατί θεωρώ οτι έτσι πρέπει να κάνει όποιος γράφει με βάση την προσωπικότητά του (αυτό δεν αποτελεί μομφή προς οποιονδήποτε, απλά προσωπική τοποθέτηση). Οπότε κάνεις ένα κλικ και βλέπεις οτι είμαι 29 (αυτό σε έναν μήνα θα αλλάξει) και πολιτικός μηχανικός. Το μόνο δε κοινό με τον γκρινιάρη, τον ξεφτέρη και τα λοιπά στρουμφάκια είναι η πολύ καλή γύμναση των κοιλιακών που με διακρίνει Θέλω όμως να μου πεις ειλικρινά πώς σου ήρθε κάτι τέτοιο! Απάντησέ μου...δημοσίως!
-
Α μην ανχωνεσαι απλα σε ειδα συγκαταβατικό με τους στρατιωτικους ,εχω και ενα συγγενη συνταξιουχο αστυνομικο στο Κιατο και ......
-
Α μην ανχωνεσαι απλα σε ειδα συγκαταβατικό με τους στρατιωτικους ,εχω και ενα συγγενη συνταξιουχο αστυνομικο στο Κιατο και ......Συγκαταβατικός εγώ??? Μήπως δεν διάβασα κάτι, μήπως μου ξέφυγε;; Πλάκα κάνω, απλώς αν ανοιχτούμε εδώ μέσα στα περί στρατού θα είμαστε 1000%
-
Στους στρατιωτικους εχουν ηδη γινει περικοπες.Δεν είναι αντίστοιχες με τους υπόλοιπους. Αλλά σου λέει ο Μπένι, καλύτερα να τους έχουμε μαζί μας, ποτέ δεν ξέρεις πότε ξεκινάει καμιά επανάσταση...
Και ειναι και οι λιγοτερο κλεφτες στη χωρα.
Συγνώμη κιόλας , αλλά πάνω σ' αυτό, μία αντίδραση υπάρχει, κι ας λέει ό,τι θέλει ο greo -->
Για τους παπαδες θα ελεγα οτι με βαση τα περιουσιακα στοιχεια της εκκλησιας θα επρεπε να ειναι ολοι με ακινητα στο Μοντε Καρλο.
Κι εγώ θα πω πως αντί να δίναμε τόσα λεφτά στο στρατό , θα μπορούσαμε να το αγοράσουμε το Monte Carlo!
Ομως την πεταξες την κακία σου Φιντελακο,έτσι.
Καμία κακία δεν πέταξα. Είναι προφανές πως τα σώματα ασφαλείας είναι τα λιγότερο θιγμένα από αυτή την λαίλαπα. Μάλλον οι κυβερνήτες μας φοβούνται την αντίδραση των υπολοίπων και θέλουν να διατηρήσουν την τάξη αν ω μη γένοιτο...
Προσωπικα δεν εχω φτιαξει βιλα απο κομπινες ουτε παω καθε σαβ/κο στην Μυκονο,οπότε τι να λεμε.
Αυτα τα κουτα να μην ειχαμε καλυτερα θα ειμασταν.Δεν πειραζει ομως οποιος εχει την μυγα ......Δεν υπάρχει καμία μύγα. Ο στρατός στην Ελλάδα είναι μια καταβόθρα χρημάτων χωρίς να γνωρίζει κανένας τι-πως-που-πότε-γιατί. Η μομφή δεν είναι προσωπική, δεν αφορά εσένα ή τον οποιονδήποτε τρώει ψωμάκι από τον στρατό, αλλά την γενικότερη λειτουργία του συστήματος, που είναι σάπιο μέχρις εκεί που δεν παίρνει...
Οι στρατιωτικοί παίρνουν τεράστιες συντάξεις;
Ναι, ειδικά στα ανώτατα κλιμάκια, θα έλεγα πως το 2500ρο είναι στάνταρ...
Φυσικά, βγαίνουν και στην σύνταξη αρκετά νωρίτερα...
-
οι στρατιωτικοι παιρνουν ιδιες συνταξεις με τους μπατσους πανω κατω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μικτά υποθέτω;
Όταν λες αρκετά νωρίτερα εννοείς σαν ηλικία;
Στην αστυνομία πάντως ο πατέρας μου πήρε μετά από 35 χρόνια. -
Φιντελιτι ναι ,φυσικα θιγονται λιγοτερο γιατι εκλεψαν λιγοτερο και φαινονταν περισσοτερο στις φορ/κες δηλωσεις.
Φυσικα και θα αγοραζαμε το Μοντε Καρλο με τα κονδηλια των εξοπλισμων.
Αλλα ως ελληνες ή ως τουρκοι? -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μικτά υποθέτω;
Όταν λες αρκετά νωρίτερα εννοείς σαν ηλικία;
Στην αστυνομία πάντως ο πατέρας μου πήρε μετά από 35 χρόνια.Οχι, καθαρά, όπως το λευκό του ROL.
Δεν έχω μπροστά μου τα ακριβή ποσά, πάντως ο koutsan τα έχει και θα μπορούσε να μας διαφωτίσει...
Μετράνε σαν συντάξιμα τα χρόνια από την σχολή και αναλόγως της ειδικότητας μπορεί να βγουν και στα 25 (λίγοι...).Φιντελιτι ναι ,φυσικα θιγονται λιγοτερο γιατι εκλεψαν λιγοτερο και φαινονταν περισσοτερο στις φορ/κες δηλωσεις.
Φυσικα και θα αγοραζαμε το Μοντε Καρλο με τα κονδηλια των εξοπλισμων.
Αλλα ως ελληνες ή ως τουρκοι?Ενώ οι δάσκαλοι , οι νοσοκόμες κλπ κλπ ήταν κλέφτες περιωπής !
Πάντως μ' αρέσει που κάποιοι ακόμη πιστεύουν πως οι Τούρκοι δεν μπουκάρουν επειδή φοβούνται το στρατό μας! -
Τι αλλο να φοβηθούν?
Κοινωνικές αναταραχές και επιπτώσεις οικονομικών μέτρων